drewno + zawiasy + wieko + uchwyty + farba + lakier + wypełnienie + krzyż + mrok + śmierć + ciemność + powietrze + spokój Stwórz mi swojego idola. :3 (12)
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (05-04-2015 o 21h53)
drewno + zawiasy + wieko + uchwyty + farba + lakier + wypełnienie + krzyż + mrok + śmierć + ciemność + powietrze + spokój Stwórz mi swojego idola. :3 (12)
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (05-04-2015 o 21h53)
charyzma+serce+rozum+tolerancja+odwaga+racjonalizm+uczuciowość+mądrość+poświęcenie+narządy+kości+krew
Stwórz mi kota (9)
pazury + futro + miłość + władza + szkielet + narządy + kartony + lenistwo + myszy
Stwórz mi zombie (7)
rozkładające się ciało + niezdolność myślenia + morderczy instynkt + odrażający wygląd + apetyt na mózgi + agresywne zachowanie + dążenie do destrukcji
stwórz mi anime (12)
bohaterowie + antagoniści + soundtrack + studio + gatunek + opening + ending + "fabuła" + japoński + animacja + kolory + właściwa fabuła
Stwórz mi albinoskę (7)
laborant + labolatorium + ciężarna myszka + zestaw do badań labortoryjnych + DNA myszki + gen odpowiadajacy za kolor oczu i sierści + inkubator
stwórz mi zespół muzyczny (6)
gitarzysta+wokalista+perkusista+basista+typ gracy na keybordzie+i jakiś jescze jeden
Stwórz mi Sword Art Online (10).
asuna+kirito+anime+miecze+gra+miłość+walka+innyświat+skrzydła+japonia
Stwórz mi Słońce (3)
Gazy + ciepełko + protuberancje
Stwórz mi velociraptora (11)
oglądałam ostatnio park jurajski jakie to przepiękne stworzennia
kości+skóra+jaszczurka+szpony+ kura+ kły+ dinozaura+ siły+ szybkości+ ogona+nóg
Stwórz mi miłość (3)
mama > tata > dziecko
Stwórz mi depresję (8)
złe nastawienie + złe samopoczucie + dołująca sytuacja + słaba psychika + bezradność + brak chęci + leki + zmęczenie
stwórz mi porządną szablę (15)
Skoro ma być porządna...
kuźnia + tytan + meteorytowa stal + złoto + rubin + szmaragdy + kowadło + młot + kowal + piec + ogień + miech + beczka + pomocnik kowala + woda.
Stwórzcie zatem słownik wyrazów bliskoznacznych (10)
Ostatnio zmieniony przez NeZha (02-07-2015 o 18h35)
słowa + drewno + papier + tusz + drukarka + człowiek + tektura + wiedza + wydawca + redaktor
Poproszę o stworzenie miłości (15) :3
Garsć Odpowiedzialnosci + Dużo Zaufania + Szczypta zazdrosci + Kawałek szczęscia + Łyżeczka ogłupienia + Pół litra romantyzmu + Pół szklanki tęsknoty + Miska rumieńców + Szczypta płaczu + Pięć łez + Duże serce + Czekolada + Mnóstwo słodkosci + Trochę straty pieniędzy + Smiech = Miłosć! xD ^^
Stwórz mi Muzykę (13)
Nuty+pięciolinia+gitara+keyboard+artyści+struny+inspiracja+klucz wiolinowy+emocje+mikrofon+zeszyt do nut+płyta+dużo pieniędzy
Stwórz mi Emojkę (20)
20? co tak mało! XD
kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + kreska + żółty kolor + kropka + kropka + uśmiech =
stwórz mi osadę (9)
Ostatnio zmieniony przez Yubin (27-07-2015 o 09h23)