Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-05-2015 o 14h21

Miss'Żółtodziób
Julsoon0
...

Siemka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jestem Julsoon0. Na Miss Fashion jestem już od dawna, jednakże zrobiłam sobie dosyć długą przerwę, teraz zatęskniłam za tą świetną grą i wróciłam. Nazywam się Julia, mam 17 lat, chodzę do pierwszej klasy liceum. Interesuję się fotografią (niestety jeszcze nie dorobiłam się własnego, dobrego sprzętu), muzyką, tańcem i zwierzętami. Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch labradorów: Luny i jej syna Frugo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png mam także młodsze, bliźniacze rodzeństwo w wieku 19 miesięcy, Marcela i Amelię. Tańczę w młodzieżowej orkiestrze dętej jako mażoretka, uczyłam się również grać na waltorni. To by było na tyle, chętnie bliżej kogoś zapoznam, razem zawsze gra się raźniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2 19-05-2015 o 17h40

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Hej ;D widze, ze masz duzo zainteresowań ;D
Ja to nawet nie wiem co to mażoretka ;>

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#3 19-05-2015 o 18h13

Miss'Żółtodziób
Julsoon0
...

Hah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png taka dziewczyna która tańczy do muzyki którą gra orkiestra, jest często taką też jakby ozdobą orkiestry na różnych przeglądach i konkursach, żeby lepiej ją zaprezentować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png w tańcu kręci taką pałką, która ma dwie kulki na końcach i ciągle maszeruje, musi wysoko podnosić nogi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#4 19-05-2015 o 19h44

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Aaa to już wiem, widziałam takie coś kiedys, fajne ;D
a ile lat mają Twoje psy?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#5 19-05-2015 o 21h44

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Heej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Też się interesuję fotografią, tyle, że chodzę do szkoły fotograficznej. Masz jakieś swoje prace może? A no i jeszcze jedno pytanie, masz jakieś ulubione zespoły, wykonawców?

http://i60.tinypic.com/abdp2.png

#6 20-05-2015 o 00h05

Miss'Żółtodziób
Julsoon0
...

Luna w październiku będzie miała 5 lat a Frugo w marcu skończył rok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na pewno już to widziałaś kiedyś, ale po nazwie to ciężko skojarzyć po prostu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Jeśli chodzi o fotografię to niestety nie mam żadnych jako takich profesjonalnych prac, interesuje się tym amatorsko więc takie też mam zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale jeśli chcesz to mogę jutro czegoś poszukać na laptopie, bo teraz nie mam do niego dostępu niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a Ty pokażesz jakieś swoje prace? I wgl fajnie jest chodzić do takiej szkoły? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 20-05-2015 o 00h12

Miss'całkiem całkiem
NNatalia
...

Jasne, że chcę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Szkoła ekstra, chociaż rozszerzenia mnie trochę załamują haha. Ale fajnie jest się uczyć tego co się lubi, a co ważniejsze- bardzo mnie to technikum motywuje do tego, że mogę być jeszcze lepsza w tym co robię. Patrząc na stare zdjęcia widzę dosyć duży postęp. Pewnie, że mogę pokazać, ale nie wiem czy tutaj, czy może lepiej na pw.

http://i60.tinypic.com/abdp2.png

#8 20-05-2015 o 00h22

Miss'Żółtodziób
Julsoon0
...

Możesz na pw, to Ci też jutro na pw wyślę jakieś tam swoje zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png fajnie właśnie że od razu uczysz się tego co kochasz robić i będziesz miała zawód /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a rozszerzenia są wszędzie niestety, niby można wybrać ale w pierwszej klasie i tak musisz nieźle zasuwać bo są wszystkie, więc ja swoich rozszerzeń narazie aż tak mocno nie odczuwam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a co do moich ulubionych wykonawców, bo zapomniałam wspomnieć, kocham Lanę Del Rey i Lorde, ale lubię też takie pojedyncze piosenki np. Muse, Arctic Monkeys /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Julsoon0 (20-05-2015 o 00h25)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1