Link do zewnętrznego obrazka
Siedziałem tak jeszcze przez jakiś czas, czekając aż coś zacznie się dziać. Od czasu do czasu patrzyłem też na inne osoby w sali. Wszystkie kobiety były wystrojone, suknie, biżuteria, makijaże, niektóre aż za bardzo. Spojrzałem na moją towarzyszkę żeby zobaczyć czy już raczyła się obudzić. Niestety nie, leży tak jak leżała, wiem że jej nie zabiłem bo oddycha i z tego jak na razie się cieszę.
Po iluś tam minutach przyszedł w końcu szef tej placówki. Spojrzałem na niego i na resztę członków mafii i zauważyłem, że byłem od nich o wiele starszy, w tym momencie zdałem sobie również sprawę, że o ich wieku (nie licząc Anglika, ale jemu to bym dał tak z 26 lat) miałem wszystko wypisane na kartach, które czytałem przed przyjściem tu, sądziłem też że chociaż Ryu będzie po 30-stce, ale jednak okazało się inaczej.
Po bardzo krótkim wstępie, kobieta od której wcześniej dostałem list od szefa, dała nam jakiś dokument, jak się po chwili okazało mamy wypisać tam dane osób, które porwaliśmy. Spojrzałem na tą kartkę i od razu rzucił mi się w oczy ostatni punkt. Umiejętności, którymi może się przysłużyć w mafii... Śpi, więc nie robi większych problemów. Miałem zamiar to wpisać, ale się powstrzymałem.
Z późniejszych wiadomości jak się dowiedziałem, nie będą okaleczane przez narzędzia ostre. Nawet dobrze wiedzieć, że ze strony Ryu nie będzie ona mocno okaleczana.
Przedostatnią rzeczą było typowe czy są pytania.Teoretycznie nikt nigdy nie ma wtedy pytań, ale w tym przypadku ja miałem.
- Przepraszam, ja mam jedno pytanie. Czy można zmienić swoją towarzyszkę? - Pokazałem szefowi głową śpiącą SunKyu.
Ostatnią rzeczą było coś o tym, że każda kobieta może dostać inne zadanie i w duchu miałem nadzieję, że te które dostanie moja towarzyszka nie będą wymagały jej okaleczania.
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL