Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8

#176 09-11-2014 o 09h14

Miss'całkiem całkiem
Anielica7
...
Miejsce: Cmentarz

Na niektórych zrobiłabym mocniejszy światłocień....tak jak na na rysunku w poście gdzie piszesz o "krzywej mordzie"/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Bardzo mi się spodobał szczególnie ten. Pozdrawiam

Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....

#177 09-11-2014 o 11h11

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Naprawdę niezłe prace, przeglądając Twoją galerię od początku nie da się nie zauważyć wielkiego postępu. Świetna robota /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Po przyjrzeniu się Twojej ostatniej pracy nasunęła mi się taka uwaga: sprawiasz wrażenie, jakbyś bardzo mocno skupiała się na detalach - na maksa odpicowałaś oczy, usta, włosy, ozdobę we włosach... Są zrobione bardzo dokładnie i to w zasadzie jest plus. Trudno się w sumie dziwić, bo to elementy, które się robi po prostu przyjemnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Tylko trochę za duży kontrast jest między tymi odpicowanymi detalami a a powierzchniami bardziej ogólnymi (jak czoło, policzki, szyja). Wygląda to trochę tak, jakbyś bardzo skupiała się na dokładnym wykonaniu szczególików, a kompletnie nie miała pomysłu na wykończenie tych większych "plam", które w rezultacie wypadają trochę płasko. Spróbuj pokombinować trochę z mocniejszym światłocieniem i mieszaniem kolorów (dalej bazując na przykładnie ostatniej pracy: na odcień skóry składa się nie tylko kolor "cielisty", ale też wyraźne brązy, czerwienie, róże, a nawet żółcie czy zielenie - zależnie od karnacji, jaką chce się uzyskać).
IMO to ucho od strony anatomicznej wygląda mega dziwnie O.o
Będę zaglądać i wyczekiwać nowych prac! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (09-11-2014 o 11h14)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#178 09-11-2014 o 17h37

Miss'nieobczajona
...

www.youtube.com\watchCgejio6j6gjg635bnvhgv8;45gkby

#179 18-11-2014 o 18h11

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Dziękuję za wszystkie miłe komentarze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dasharia jestem świadoma tych wszystkich błędów jakie robię, ale łatwiej powiedzieć (ewentualnie napisać) niż zrobić. Myślę, że może mieć to związek z tym, że na marginesach zeszytów raczej rysuje się oczy, a nie teksturę skóry xD

Ćwiczyłam troszku ;_;

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Winoa (22-01-2015 o 18h22)

#180 18-11-2014 o 18h45

Miss'na całego
ola042
...

Twarz - aaaaa! Poćwicz rysowanie twarzy. W pierwszych rysunkach o wiele lepiej twarze się prezentują. Mam też teochę do brzuchu pani na drugim obrazku.

Wszystko inne jest GREAT AND OK
Myślę, że powinnaś poćwiczyć-
Bez obrazy-
ola042

#181 19-11-2014 o 12h32

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Hej. Tak przeglądam twój cały wątek od początku i uważam, że twoje postępy są ogromne. Według mnie, to najlepiej wychodzą ci krajobrazy. Twarze twoich postaci są bardzo często krzywe. Radzę ci, abyś kształciła się w malowaniu farbami krajobrazów - to twój największy talent. Serdecznie pozdrawiam.
PS. Sama także rysuję ;3

~

#182 20-11-2014 o 21h45

Miss'wtajemniczona
Clarissa1317
"Od lat jest to zagwozdka ma, kto jest szalony- inni czy ja?"
Miejsce: Upper East Side:3

Raz lepiej, raz gorzej, ale szczerze, bardziej podobają mi się twoje prace tradycyjnie narysowane, niż te robione na komputerze. Lepiej oddają twój talent, który niewątpliwie posiadasz, ale i twoje uczucia i umiejętności. Tylko tyle z mojej strony, prace piękne.

Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (25-01-2015 o 14h42)

#183 23-11-2014 o 11h55

Miss'Żółtodziób
...

Cóż za piękne prace /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Masz niesamowitą wyobraźnię, ciekawi mnie w jakim programie je tworzysz.
Chciałabym aby ktoś tak narysował moją miss, po prostu cudo.

#184 21-01-2015 o 13h17

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Dziękuję za miłe słowa i krytykę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Wpadłam w okrutny wir nauki i dawno nic nie wstawiałam (bo i nie mam czego), ale już coś się zebrało. Nie tworzyłam niczego konkretnego, a wszystkie moje prace to ćwiczenia, ale zawsze coś.

Moje próby szkicowania rączków

Ćwiczenie cieniowania ciała

A to miało być chociaż troszkę urocze, ale też chyba nie wyszło >_<
Link do zewnętrznego obrazka

W ferie będę miała najprawdopodobniej mnóstwo czasu na bazgranie, a ponieważ jak zwykle nie mam pomysłów, zastanawiam się nad rozpoczęciem przyjmowania zamówień...

#185 22-01-2015 o 00h00

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Uroczy obrazek wyszedł zaiste uroczo. Lubię taką porcelanowa bladość, usta też wyglądają fajnie. No i bardzo zacne szkice rąk!
Tylko ta pani z pierwszego rysunku... To nie tak, że ona ma coś z tyłkiem. Ona po prostu nie ma tyłka... xD

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#186 22-01-2015 o 02h10

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Prace są piękne szczególnie zakochałam się w ostatnich  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Szkice jak i inne dzieła są cudowne nie wszystkie idealne ale jak już coś ci wyjdzie to większego talentu chyba na całym forum nie widziałam, naprawde zazdroszcze, bo ja np właśnie z dłońmi mam problem  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
Strasznie mi się twoje prace podobają, szczegulnie te o temetyce ocierającą się o elfią lub mistyczno-magiczną <3
Moim aktualnym zajęciem jest pisanie fantasy ("Lustrzane odbicia" zapraszam do przeczytania w opowiadaniach indywidualnych, sorki za pseudo reklame) i twoje dzieła strasznie pobudzają moją wyobrażnie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Praca z kocimi uszami jest boska i przeurocza, oczy wyglądają jak żywe  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#187 22-01-2015 o 18h21

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Dasharia o to właśnie mi chodziło xD Likoris rączki mi wychodzą tylko gdy nie mają reszty ciała :3
Miała to być Sawako z Kimi ni todoke, ale myślę, że gdybym nie wiedziała to nie zgadłabym >_<
Link do zewnętrznego obrazka

#188 01-03-2015 o 02h05

Miss'na całego
o2xandra
...

Tyle razy zaglądałam do tego wątku, a teraz, jak przeszłam przez cały, stwierdzam, że ani razu nie napisałam nic o rysunkach!

No to tego... No, według mnie są świetne, z pewnością masz talent, którego niejedna osoba Ci zazdrości.

Zwięźle? Zwięźle. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Szkoda tylko, że od miesiąca nie ma niczego nowego... ;_; Żyjesz w ogóle?

EJ no, rysuj dalej, ludzie czekają. xD

Ostatnio zmieniony przez o2xandra (01-03-2015 o 02h06)

//photo.missfashion.pl/pl/1/74/moy/58928.jpg

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8