Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-01-2014 o 19h55

Miss'nieobczajona
Leorana
...

Link do zewnętrznego obrazka

Pomyślnych Igrzysk i niech los zawsze wam sprzyja
Trwają przygotowania do 75 Igrzysk.
Parę dni temu we wszystkich Dystryktach trwały
Dożynki. Już niebawem trybuci pojawią się na arenie. Stoczą walkę na śmierć i życie. Staną pomiędzy głodem, a pragnieniem. Między ogniem, a wodą. Między walką i przetrwaniem.
Aby nie powtórzyła się sytuacja z Katniss i Peetą, na arenie będzie jedna osoba z danego Dystryktu.
Zasady panują takie same. Trybuci tworzą sojusze, walczą, zabijają się nawzajem. Istne widowisko. Czas zacząć Głodowe Igrzyska.

Zasady Igrzysk nie zmieniają się. No może poza tym, że z Dystryktu na arenę nie trafiają dwaj, a tylko jeden trybut.
Nie ma też żadnych reprezentantów z okazji 75 Igrzysk. Po prostu Igrzyska organizowane są tak, jak każde inne. Są trybuci, bitwy, walki o przetrwanie itp.
Tylko jeden warunek: Trybuci się nie zabijają. Nie to, że nie mogą. Po prostu nikt nie chce chyba być wykluczony z OG wbrew własnej woli, tylko dlatego że nie żyje.

Dziewczyna z Pierwszego Dystryktu ~~ Abigeil

Chłopak z Drugiego Dystryktu ~~ @

Dziewczyna z Trzeciego Dystryktu ~~ Arwen

Chłopak z Czwartego Dystryktu ~~ @

Dziewczyna z Piątego Dystryktu ~~ Leorana

Chłopak z Szóstego Dystryktu ~~ @

Dziewczyna z Siódmego Dystryktu ~~ BeautyMonster

Chłopak z Ósmego Dystryktu ~~ @

Dziewczyna z Dziewiątego Dystryktu ~~ @

Chłopak z Dziesiątego Dystryktu ~~ @

Dziewczyna z Jedenastego Dystryktu ~~ Eminaria

Chłopak z Dwunastego Dystryktu ~~ natasza793

1. Znamy i przestrzegamy
2. Nie zabijamy się, ale sceny walki oczywiście dozwolone (te bardziej krwawe przenosimy na PW)
3. Nie robimy zwykłej KP...to znaczy: robimy, ale ma wyglądać nieco inaczej (szczegóły pod regulaminem)
4. +18 na priva, to chyba jasne
5. Jak ktoś na ciebie naskoczy z pięścią i napisze, że cię uderzy, to ty reagujesz. Nie zamieniasz się w ninję i nie robisz jakichś cudów na kiju (czyt. ,,uników'').
6. Znajomość pierwszej części 'Igrzysk śmierci' (film lub książka) obowiązkowa.
7. Wygląd realny

Nie, nie, nie. To nie ma wyglądać, jak zwykła KP. Tutaj Karta ma być w formie wywiadu z Effie Trinket. W KP odpowiadamy kolejno na wypowiedzi Effie:

Witaj złotko, jak się nazywasz ?

Wspaniale. A ile masz lat ?

Naprawdę ? Wyglądasz na więcej. Z którego Dystryktu pochodzisz ?

Och, mogłam się domyślić. Twój strój mówi sam za siebie. W czym się specjalizujesz ?(podnoszenie ciężkich przedmiotów, czyli siła, rzut nożem, strzelanie z łuku, zwinność, kamuflaż, lub wysoka inteligencja/spryt itp.)

No, no, no. Czy będziesz tak miła/y i opiszesz siebie w 5 słowach ? Chodzi mi o charakter.

A co lubisz robić ? Podaj trzy konkretne przykłady.

Opowiesz mi coś o członkach swojej rodziny ?

Myślę, że wiem o tobie wystarczająco dużo rzeczy. Co powiesz widzom na pożegnanie ?

A zatem Pomyślnych igrzysk i niech los zawsze ci sprzyja !

(Dodajemy min. 2 zdjęcia - czyli wygląd realny)

Chciałbym, aby wypowiedzi Effie były skopiowane do waszej KP

Ostatnio zmieniony przez Leorana (22-01-2014 o 13h56)

#2 15-01-2014 o 13h42

Miss'nieobczajona
BeautyMonster
...
Miejsce: Iłża

Poproszę dziewczynę z 7-ki ^^

Ostatnio zmieniony przez BeautyMonster (15-01-2014 o 13h56)

#3 15-01-2014 o 14h03

Miss'Żółtodziób
...

Poproszę pierwszy Dystrykt

#4 17-01-2014 o 17h21

Miss'Sensei
Arwen
...

Electra.. Electra Reed.

Za parę dni skończę siedemnaście.

Z trójki.

Och, mogłam się domyślić. Twój strój mówi sam za siebie. W czym się specjalizujesz ?

Tak jak prawie wszyscy z mojego dystryktu - w technologii i w tworzeniu różnorakich urządzeń. Słyszałam też parę miłych komentarzy na temat mojej inteligencji i sprytu..

No, no, no. Czy będziesz tak miła i opiszesz siebie w 5 słowach ? Chodzi mi o charakter.

Em.. No dobrze. Wszyscy zawsze mieli mnie za indywidualistkę. Nigdy nie lubiłam trzymać się danych schematów. Za to często korzystałam z czegoś, co moja mama nazywa inwencją twórczą. Jeśli już mam być szczera, to powiem, że trudno u mnie z zaufaniem. Z nie chęcią powierzam robotę innym. Jak to się mówi - jeśli masz coś zrobić, zrób to sam.

Nigdy się nad tym zbytnio nie zastanawiałam. Hmm.. Lubię usprawniać różne maszyny. Dodawać im kopa. Sama też tworzę urządzenia własnego pomysłu. W moim pokoju jest pełno różnorakich prototypów. Uwielbiam też obserwować gwiazdy. Astronomia to taka moja druga pasja. Umiem też robić mapy nieba, jednak to bardziej zajęcie na nudy.

W dystrykcie mieszkam z rodzicami, babcią i młodszym bratem. Mój ojciec jest inżynierem, a matka technikiem. Oboje ciężko pracują.. Z resztą ja też. Mój brat ma 5 lat i pod naszą nieobecność zajmuje się nim babcia. Mimo swoich lat dba też o cały dom. Są oni moim prawdziwym skarbem i nie wyobrażam sobie życia bez nich.

Myślę, że wiem o tobie wystarczająco dużo rzeczy. Co powiesz widzom na pożegnanie ?

Nie zawiodę was. Tato, mamo.. Zobaczycie, że wrócę nim się obejrzycie.

Ostatnio zmieniony przez Arwen (21-01-2014 o 16h05)

https://i.imgur.com/c2OaL3K.png

#5 19-01-2014 o 18h18

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15693.jpg

N A   I G R Z Y S K A C H   

N I E   T R Z E B A   S I Ę   B A Ć   Ś M I E R C I

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16140.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16141.jpg

Cynthia Sarah Owen..

Osiemnaście..

Z jedenastego

Och, mogłam się domyślić. Twój strój mówi sam za siebie. W czym się specjalizujesz ?

Specjalizuje się w strzelaniu z łuku, zwinności i kamuflażu. Czyli inaczej tak jakby łowca..

No, no, no. Czy będziesz tak miła i opiszesz siebie w 5 słowach ? Chodzi mi o charakter.

Hmm, no jestem miła. Uśmiech wkrada mi się praktycznie na każdy dzień. Smutek przychodzi na swoją kolej. Jestem pomocna. Dużo osób uważa że jestem wrażliwa, ale dużo się myli..

Lubię robić dla siebie łuki i strzały. Uwielbiam też trenować swoje umiejętności, no i oczywiście walczyć. Przetrwanie jest dla mnie, nie za fajną rzeczą ale da się przeżyć.

Matkę i ojca nie pamiętam. Kiedy byłam mała zginęli w pożarze. Rodzeństwo posiadałam, była siostra i brat. Brat nazywa się Patric, a siostra Ashley. Nie wiem co się z nimi stało. Wiem tylko jedno że mieli wyjechać za granicę, ale w jednym momencie też zginęli. Ale nie wiem jak..

Żeby mnie wspierali w każdej chwili (tu się zaśmiała). No i żeby wiedzieli że przeżyję.

Dziękuje, do zobaczenia!

K A Ż D A   P R Z E T R W A N A   C H W I L A   

J E S T   O Z N A K Ą   S Z C Z Ę Ś C I A

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16142.jpg

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#6 21-01-2014 o 08h49

Miss'nieobczajona
Leorana
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16302.jpg

T H E M E  S O N G

Natalie Rosman

Jutro kończę osiemnaście.

Jaka pani miła... Naprawdę wyglądam tak staro?
Z piątki.

Czy ja wyglądam jakby mnie kopnął prąd? W wielu rzeczach. Abyinni trybuci nie mieli łatwiej, powiem, że jestem dosyć sprytna.

Ciekawska. Dyskretna. Przebiegła. Wkurzająca. Zabawna(?)

Biegać. Uwielbiam biegać. Lubię też śpiewać chociaż zbytnio mi to nie wychodzi i spędzać czas ze zwierzętami, ale u nas jest ich mało.

Matka smaży się w piekle, ojciec jest burmmistrzem, brat i siostra zginęli w poprzednich igrzyskach.

Mam nadzieję, że pokochacie mnie równie mozcno, jak ja was!

Link do zewnętrznego obrazka//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16303.jpg

Ostatnio zmieniony przez Leorana (21-01-2014 o 09h38)

#7 21-01-2014 o 10h09

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Chłopak z Dwunastego Dystryktu

Draco Mellark

Kilka dni temu skończyłem dziewiętnaście.

Tak naprawdę... Nie wydaję mi się, a pochodzę Dwunastego Dystryktu...

Nic wielkiego umiem tylko strzelać z łuku oraz wtapiać się w otoczenie... Oraz jestem kowalem umiem posługiwać się nie tylko łukiem ale innymi broniami też... Dzięki temu fachu nabrałem sporo siły. Codzienne walanie młotem jest lepsze niż jakakolwiek siłownia.

No, no, no. Czy będziesz tak miły i opiszesz siebie w 5 słowach ? Chodzi mi o charakter.

Spoko to żadna tajemnica. Jestem zwyczajnym chłopakiem, który musiał nauczyć się szybko życia. Moim głównymi cechami jest wytrwałość oraz odpowiedzialność. Dwunastego Dystryktu potrafi wyrobić na mieszkańcach charakter. Tam człowiek nie mówi nie potrafię, nie dam rady... Robi wszystko aby przeżyć i utrzymać rodzinę. Jestem odpowiedzialny za swoją rodzinę. Często też pomagam sąsiadom co wskazuję na to, że jestem pomocny i przyjacielski.

Co ja lubię robić? To chyba najtrudniejsze pytanie... Nie mam zbytnio wolnego czasu... Lubię polować na małe zwierzęta, strzelać z łuku oraz stawać się jednością z przyrodą... Również lubię wykonywać swoją pracę...

To, że oni są najlepszymi ludźmi jakich mogłem spotkać na swojej drodze. Cieszą się, że mam ich... Ojciec jest dla mnie wspaniałym przykładem, a matka nauczyła mnie wszystkiego

Tylko to, że dam z siebie wszystko i nie zawiodę swojej rodziny

Nie dziękuję...

Ostatnio zmieniony przez natasza793 (21-01-2014 o 10h14)

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

Dyskusja zamknięta

Strony : 1