Link do zewnętrznego obrazka
Wszystko zaczęło się gdy na świecie panował chaos a ludzie pozbawieni silnej ręki która by nad nimi władała walczyli ze sobą. Wśród całego chaosu stwórca w końcu się przebudził zobaczył obłudę i chciwość ludzi. Nie widział w nich już nic dobrego. Więc zaczął zsyłać na nich plagi aby się nawrócili. Ludzie jednak nie chcieli nawet o tym słyszeć i wielu zaczęło ginąć jak nie z powodu jednej to drugiej plagi i było coraz gorzej. Aż w końcu znaleźli się ludzie którzy pragnęli zapobiec tym waśniom, więc zaczęli szukać. I każdy z nich znalazł portal a było ich niewielu, i tylko oni byli ludźmi prawymi więc się poświęcili dla reszty ludzkości.
To wszystko nasza wina więc nie powinniśmy liczyć na zbawienie. Prawda?
Imię:
Aislin
Nazwisko:
Shadow
Data urodzenia:
6 czerwca
Znak zodiaku:
Bliźnięta
Orientacja:
Hetroseksualna
Pochodzenie:
Brazylia, Rio de Janeiro
Unikalne umiejętności:
Potrafię rozmawiać z duchami, każde miejsce na ziemi dostarcza mi jakąś informacje. No cóż wiele dusz zostało tu uwięzionych. Dzięki rodzinnem przekleństwu władam nad ciemnością.
Uśmiech jest czymś czego nie powinno się dawać każdej osobie tylko tej jednej, wyjątkowej i bliskiej sercu.
Krótki opis:
Niewiele mogę o sobie powiedzieć oprócz tego że nigdy nie pozwalam sobą rządzić. Jestem uparta i często nie można mnie zrozumieć. Bycie miłą nie jest dla mnie obce jednak to wykorzystuję tylko aby inni nie myśleli że jestem cały czas taka.... Dziwna.
Masz mi coś do powiedzenia to mów ale pamiętaj że to twoje ostatnie słowa.
Ciekawostki:
- Mam w sobie demona
- Nienawidzę chili
- Mam tatuaż na na lewym ramieniu w kształcie czarnego motyla.
- Czasami mówię innym głosem. Należy wtedy wiać gdzie pieprz rośnie bo to nie jestem ja.
Jeśli wierzycie w sprawiedliwość to trafiliście do złego miejsca.
1.Trzymacie się regulaminu forum - to jest świętość
2.Piszcie przynajmniej 5 zdań w postach
3. Nie ma ciszy nocnej!
4. Rączki w górę i się bawmy!
Ja jako Aislin Shadow
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (19-01-2014 o 09h16)