Zuza125 napisał
Można mieć psa, kota a konia?
W kolorowankach jest taki jeden więc pytam.
Możesz mieć konia, ale musisz zdecydować się czy chcesz mieć kota czy psa.
Jakie znowu kolorowanki? O.o
Zuza125 napisał
Aiamate napisał
Zuza125 napisał
Możesz mieć konia, ale musisz zdecydować się czy chcesz mieć kota czy psa.
Jakie znowu kolorowanki? O.o
Masakra napisał
Na dole w goodies są.
Jak miss musi być głodna aby umrzeć?
Zdarzyło wam się tak?
Da się ją później jakoś ożywić?
Mam pytanie odnośnie biura podróży.. Jeśli zdecyduje się na wycieczkę, to moje konto jest w tym czasie jak gdyby "zamrożone"? i nic nie moge wtedy robic?? I czy to jest wlasnie sposob "wyslij miss na wakacje"? wtedy po prostu mam wolne od gry, i wtedy mi uciekaja te 8 na 8 mozliwych wolnych dni? Kurcze, bo nie wiem, a punkty MN mnie kuszą
prettyzuza napisał
Mam pytanie odnośnie biura podróży.. Jeśli zdecyduje się na wycieczkę, to moje konto jest w tym czasie jak gdyby "zamrożone"? i nic nie moge wtedy robic?? I czy to jest wlasnie sposob "wyslij miss na wakacje"? wtedy po prostu mam wolne od gry, i wtedy mi uciekaja te 8 na 8 mozliwych wolnych dni? Kurcze, bo nie wiem, a punkty MN mnie kuszą
Mam pytanie... jeśli rzucę wyzwanie którejś miss z zakładem na pewną sumę MM, to jak przegram to stracę te pieniądze?
leemone napisał
Mam pytanie... jeśli rzucę wyzwanie którejś miss z zakładem na pewną sumę MM, to jak przegram to stracę te pieniądze?
Co ile godz/dni gwiazdy na promenadzie się zmieniają?
Nana napisał
prettyzuza napisał
Nie. Gdy jedziesz na tą wycieczkę to twój głód i pozostałe rzeczy są na 100% i nie musisz się nimi przejmować, za to masz tam sklepy, gry oraz misje dostępne jedynie w tym miejscu. Dodatkowo za misje dostajesz ciuchy,meble i MN. Tylko zanim tam pojedziesz najlepiej mieć 20 tysięcy MM (przynajmniej tak większość osób twierdzi ) Natomiast wakacje, jako wolne od gry to ta ikonka parasolki z boku
Jak mam wziąść udział w wyborach miss fashion? Mój chłopak chce iść na wybory i muszę zagłosować na 20 dziewczyn! Będe wdzięczna za pomoc
jak mogę zagłosować na miss ?
Nana napisał
leemone napisał
Tak, stracisz je.
SquidgyAmpersand napisał
jak zerwać z chłopakiem? klikam na 'spadaj' ale nic sie nie dzieje
holdingredroses napisał
Jak mam wziąść udział w wyborach miss fashion? Mój chłopak chce iść na wybory i muszę zagłosować na 20 dziewczyn! Będe wdzięczna za pomoc
misamarta napisał
jak mogę zagłosować na miss ?
Nayna napisał
Co ile godz/dni gwiazdy na promenadzie się zmieniają?
Ostatnio zmieniony przez Masakra (07-06-2013 o 20h01)
prettyzuza napisał
Nana napisał
prettyzuza napisał
Nie. Gdy jedziesz na tą wycieczkę to twój głód i pozostałe rzeczy są na 100% i nie musisz się nimi przejmować, za to masz tam sklepy, gry oraz misje dostępne jedynie w tym miejscu. Dodatkowo za misje dostajesz ciuchy,meble i MN. Tylko zanim tam pojedziesz najlepiej mieć 20 tysięcy MM (przynajmniej tak większość osób twierdzi ) Natomiast wakacje, jako wolne od gry to ta ikonka parasolki z boku
Dzięki Nana! Rozwiałaś moje wszelkie wątpliwości:)
Priscilla napisał
Zdarzyło wam się tak?
Hej, jak można pozbyć się poparzenia od słońca? ;u;
Nie można. Musisz odczekać dzień-dwa aż samo zniknie.
Ostatnio zmieniony przez Verite (08-06-2013 o 01h04)
Verite napisał
Verite napisał
Priscilla napisał
Zdarzyło wam się tak?
Z tego, co zaobserwowałam na francuskiej wersji:
- głód musi dojść do około 100% - nie jestem pewna, czy dokładnie tyle, czy ciut mniej;
- można wskrzesić miss, ale to kosztuje - cena to kilka tysięcy MM. Można też, taniej (czy może nawet za darmo, nie pamiętam dokładnie) ożywić miss, ale zerując jej poziom, czyli wtedy zaczynasz od początku.
Nayna napisał
Verite napisał
Można. Nie jestem jednak pewna czy to zadziała na opalenie od słońca:
Miasto/Salon piękności/Kosmetyczka/Solarium/Peeling
Ostatnio zmieniony przez Masakra (08-06-2013 o 11h07)
Jestem tu nowa nie wiem o co chodzi za bardzo w tej grze i mam zadanie zerwać tutaj z moim pierwszym chłopakiem jak z nim zerwać ?
Gdyby ktoś mi odpowiedział byłabym wdzięczna ;/ Bo szukam tego i szukam i nie mg znaleźć opcji zerwij ;_;
Ostatnio zmieniony przez Yuukiiix33 (08-06-2013 o 11h49)
Yuukiiix33 napisał
Jestem tu nowa nie wiem o co chodzi za bardzo w tej grze i mam zadanie zerwać tutaj z moim pierwszym chłopakiem jak z nim zerwać ?
Yuukiiix33 napisał
Gdyby ktoś mi odpowiedział byłabym wdzięczna ;/ Bo szukam tego i szukam i nie mg znaleźć opcji zerwij ;_;