Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 12

#201 02-09-2013 o 18h02

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Dziś jakiś dzień dobroci.
Zaczynam zapisywać nicki, które przyjęły wyzwania za 1000 MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Edit: Nie dość,że tracą to po paru minutach same wyzywają na kolejny tysiąc.

Ostatnio zmieniony przez Motionell (02-09-2013 o 18h02)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#202 02-09-2013 o 20h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Kurcze, też mi się udało. Może nie aż na tysiąc jeden pojedynek, ale jak ostatnimi dniami miałam maks 5 zaakceptowanych wyzwań dziennie, tak dzisiaj udało mi się 5k uzbierać ogólnie. :DD

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#203 02-09-2013 o 22h07

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

A ja dziś mam posuchę z przyjmowaniem moich wyzwań. Zawsze jacyś się znajdowali, a dziś kompletnie nic...

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#204 02-09-2013 o 22h46

Miss'Żółtodziób
...

Hehe... dziś uzbierałam 19 000 MM z wyzwań żeby wydać na część misji. Sama się dziwię jak tego dokonałam, ale jestem padnięta. ^ ^''

#205 02-09-2013 o 22h48

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Wooooow.... to już wiemy dlaczego nikt naszych wyzwań nie przyjmuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Misa uprzedzaj kiedy zrobisz sobie takie ostre łowy bo dla nas nic nie pozostaje xD

#206 02-09-2013 o 22h55

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Misa napisał

Hehe... dziś uzbierałam 19 000 MM z wyzwań żeby wydać na część misji. Sama się dziwię jak tego dokonałam, ale jestem padnięta. ^ ^''

I wszystko jasne dlaczego dzisiaj tylko jedna panienka zaakceptowała moje wyzwanie. No nic pozostaje mi tylko pogratulować sporej sumki ! ;D

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#207 02-09-2013 o 23h11

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate napisał

Wooooow.... to już wiemy dlaczego nikt naszych wyzwań nie przyjmuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Misa uprzedzaj kiedy zrobisz sobie takie ostre łowy bo dla nas nic nie pozostaje xD

Gomen, gomen, laski. To tylko taki okres kiedy mam sporo do wydania i potrzebuję więcej kasy niż normalnie. Ale będę uprzedzać na przyszłość i powodzonka w waszych zakładach. ^//^''

#208 02-09-2013 o 23h30

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Omg, mój rekord to było 8k i to przy takim ostrym nołlajfowaniu cały dzień - nieźle XD

#209 02-09-2013 o 23h31

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Najwyraźniej Misa ma największe doświadczenie w no-lifowaniu w MissFashion. Nie wiem, czy jest czego gratulować, ale... gratulacje. Kasa zawsze sie przyda. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#210 02-09-2013 o 23h40

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Najwyraźniej Misa ma największe doświadczenie w no-lifowaniu w MissFashion. Nie wiem, czy jest czego gratulować, ale... gratulacje. Kasa zawsze sie przyda. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Oj tam, oj tam. Siedzę tu od 14.30, więc całego dnia na tym nie spędziłam. Póki co wciąż mam wakacje, więc spokojna główka, bo już niedługo nie będzie takich luzów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Poza tym desc bzydki za oknem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#211 02-09-2013 o 23h41

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja nawet jak nołlajfie to mi nie chcą wyzwań akczeptować. ;_; Coś tu jest nie tak. Moze mój nick nie wzbudza zaufania.

#212 02-09-2013 o 23h50

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ja nawet jak nołlajfie to mi nie chcą wyzwań akczeptować. ;_; Coś tu jest nie tak. Moze mój nick nie wzbudza zaufania.

Przecież nie mam tak codziennie. U mnie też często rzadko akceptują a nieraz nawet tylko 4-5 osób się trafi, że przyjmą stawki i to niewielkie. Tak po prostu.... szczęśliwy dzień? Nie sądziłam, że uda mi się wyzywać osoby z takim skutkiem, że odbiorę przeciwników innym rzucającym. A jak się udaje to chce się więcej i więcej... chyba rozumiecie. ^ ^''

Ostatnio zmieniony przez Misa (02-09-2013 o 23h51)

#213 02-09-2013 o 23h50

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Misa, a ja myślałam,że ja z moimi prawie 6.tys osiągnęłam wieeeeeeelki sukces ;<

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#214 03-09-2013 o 11h18

Miss'na całego
Preeti
...
Miejsce: Kraina Bollywood

Ja najwięcej z zakładów uzbierałam jakieś 8 000 MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale raz się tak zdarzyło, częściej jednak jest to posucha i nie ma nic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#215 03-09-2013 o 11h27

Miss'Żółtodziób
...

A ja jak z zakładów uzbieram 1k to jest sukces. Zazwyczaj mało kto przyjmuje takie zakłady. Ehm nie mam szczęścia do nich X___X

#216 03-09-2013 o 11h51

Miss'OK
Aria
...

Mi ostatnio wgl nie idą łowy... Nawet do tysiąca nie dociągam!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#217 06-09-2013 o 16h05

Miss'całkiem całkiem
Monika79
Mam 27 lat.
Miejsce: Chojnice

Przyjmuję wyzwania do 1000 MM.

Paulina

#218 07-09-2013 o 13h43

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Zgłaszam się z uprzejmą prośbą o wyzywanie mnie, jeśli się ma mniej MN, bo muszę dotłuc trochę tych wyzwań do misji ^^

#219 07-09-2013 o 13h49

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove Wysłałam Ci dwa bez zakładu. Swoją drogą chyba za dużo ostatnio wysyłałam wyzwań z zakładem, bo coraz więcej dziwnych wiadomości dostaje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jestem zdruzgotana tym faktem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ojej, jak ja się pozbieram od tej ilości niemiłych wiadomości z błędami ortograficznymi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale podobnie jak dziewczynom mi też coś ostatnio nie idzie. Mało wyzwań jest przyjmowanych, a z poziomu na poziom coraz więcej pieniędzy potrzeba...

#220 07-09-2013 o 13h53

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Fox łap dwa ode mnie ^^
Ja dziś zarobiłam jak na razie 40 MM na zakładach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#221 07-09-2013 o 14h03

Miss'Żółtodziób
...

Nie no... Bijesz rekordy lepiej niż ja. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png U mnie się bilans poprawił, bo chwilę temu wygrałam 600... Ale nadal mi brakuje na papier... Ja chcę papier. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Ale naprawdę coraz gorzej wygląda sprawa z wyzwaniami... Jak tak dalej pójdzie to człowiek nic na nich nie zarobi...

#222 07-09-2013 o 14h04

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

O, to ja też poproszę o wyzwania bez zakładu, jeśli ktoś ma czas i ochotę mi pomóc ^^ z góry bardzo dziękuję za wsparcie!

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#223 07-09-2013 o 14h05

Miss'Żółtodziób
...

Mnie dziś udało się zarobić na wyzwaniach tysiaczka, ale w tygodniu to była masakra...

#224 07-09-2013 o 20h25

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ej a powiem Wam, że ja dzisiaj nawet nawet zarobiłam na tych wyzwaniach, chyba mam farta, grubo ponad połowę walk ode mnie akceptują, czasem nawet na 1k mi sie uda kogoś ograć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#225 09-09-2013 o 19h52

Miss'Żółtodziób
Kokobu
...

Cześć! Dziewczyny mam prośbę, jeśli możecie rzućcie mi wyzwanie bez stawki, brakuje mi dosłownie 1 wygranego by przejść na dalszy poziom a wyczerpałam już dzisiejszy limit 100 wyzwań, z góry bardzo dziękuję! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 12