Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12

#176 20-08-2013 o 21h36

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ja to w taki sposób traktuję wszystkie pliki na komputerze p.p jedno walnięcie w klawiature i nazwa jest, no ale nick powinien być jakiś oryginalny (normalnie oryginalny, bo walnięcie klawiature i nick jkldasjkl też jest w pewnym sensie oryginalny xD).

Co do wyzwań to ja chętnie pomogę jeżeli komuś brakuje (no oczywiście jeżeli ma więcej MN bo inaczej to nie bardzo D: )

#177 20-08-2013 o 23h30

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Wulgarnych nicków nie wyzywajcie na pojedynki tylko od razu zgłaszajcie je moderatorkom, bo to złamanie regulaminu ^^"
A ja mam podane prawdziwe imię i nazwisko tam w koncie w danych, bo ja się swoich danych personalnych nie wstydzę. Bylebyście mnie tylko na fejsie nie zapraszali, bo już i tak mama dużo niezaakceptowanych zaproszeń :"D

Co do tematu - kogoś jeszcze wnerwia limit wyzwań z zakładem? Rozumiem to 100 bez, ale 50 z?! To tak mało D:

#178 20-08-2013 o 23h32

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Też nad tym ubolewam, żeby chociaż też 100 było.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#179 20-08-2013 o 23h34

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Amik napisał

A ja mam podane prawdziwe imię i nazwisko tam w koncie w danych, bo ja się swoich danych personalnych nie wstydzę.

Wstydzić się nie wstydzę,ale po co ileś tysięcy ludzi ma wiedzieć jak wyglądam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Co do tematu: Dziękuję Wam za tyle wyzwań,nie spodziewałam się/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#180 21-08-2013 o 10h24

Miss'Żółtodziób
...

Wrzucanie nadmiaru informacji do internetu jest nie tyle "bezwstydne", co niebezpieczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ja czasem mam wrażenie, że te 50 to jakiś nieosiągalny limit i nigdy nie skończę rzucać tych wyzwań. A kiedy indziej, że dopiero zaczęłam a tu już nie mogę więcej. Jak jeszcze ma się świadomość, że z tych 50 tylko koło 3 zostanie przyjętych...

#181 21-08-2013 o 12h38

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Yey~! Mam pierwszego hejta xD
Właśnie usłyszałam, że jestem chora, bo rzuciłam wyzwanie dziewczynie z poziomu 12~

Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (21-08-2013 o 12h38)

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#182 21-08-2013 o 13h27

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Jak tak czytam, że dostajecie wiadomości z hejtami i pretensjami, to aż mi jakoś tak dziwnie, bo jak na razie to dostałam jedną wiadomość w stylu "przepraszam, ale nie przyjmę tego wyzwania, gram od niedawna : ("... a przy też ilości wyzwań, którą wysyłam to hejtów czasami się po prostu aż spodziewam : D

#183 21-08-2013 o 13h28

Moderator
ErinBlack
...

Seeryouslee ja na mój pierwszy hejt czekałam z wytęsknieniem normalnie xD
Aż mnie dziwi że tak późno przyszedł ó-ó

ASK || SF

#184 21-08-2013 o 13h47

Miss'Żółtodziób
...

Ja jak do tej pory dostałam tylko jedną wiadomość tego typu. Wiadomość brzmiała, tu zacytuje: "Jesteś głópia i okropna. Ha ha.". No cóż miałam zrobić. Poleciłam słownik ortograficzny.
Ogólnie ostatnio u mnie zauważyłam tendencję spadkową, coraz mniej moich wyzwań z zakładem jest przyjmowanych. Jednakże wciąż próbuję. Swoją drogą te 50 wyzwań z zakładem to bardzo mało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#185 21-08-2013 o 13h53

Miss'całkiem całkiem
trish95
...
Miejsce: Hen tam, gdzieś w oddali...

A u mnie tak jak w ciągu dnia wyzwań (prawie)nikt nie akceptuje, tak pod wieczór i później ludzie przyjmują te nawet po 500 MM, co mnie oczywiście bardzo cieszy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.

A wiadomości z hejtami otrzymałam na razie(!) tylko 2, a coś czuję, że może być tego więcej.

#186 21-08-2013 o 13h57

Moderator
ErinBlack
...

U mnie też tak jest, że najwięcej wyzwań przyjmowanych jest wieczorem ó-ó

ASK || SF

#187 21-08-2013 o 14h04

Miss'Żółtodziób
...

Popadam przez was w kompleksy. Moje wyzwania w ogóle nie są przyjmowane, niezależnie od pory dnia a hejta nadal żadnego nie dostałam - może poza jednym komentarzem "czy uważasz, że jestem głupia, żeby przyjąć taki zakład?", ale tego hejtem nazwać nie można... *czuje się jak duch*

Wiadomość podziałała - chwile po niej przyjęto dwa wyzwania i dostałam pierwszą wiadomość ^^ Chyba zacznę częściej publicznie się nad sobą użalać.

Ostatnio zmieniony przez Issi (21-08-2013 o 14h09)

#188 21-08-2013 o 14h36

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Ah... Issi, mi też mało kiedy przyjmują, ale przyjmują. Rzucam od 500 do 1000 MM i coś tam zawsze mi wpadnie z tych wyzwań...
Jednak kiedy były te zniżki na mf, to zakłady po 1000 były przyjmowane najczęściej i kosiłam je jak zboże : O Z resztą bardzo dużo wyzwań, w tamtym okresie, było przyjmowanych. Tęsknię za tym, bo teraz to tylko od czasu do czasu...

#189 22-08-2013 o 13h51

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Jestem przemile zaskoczona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Rzuciłam wyzwanie duuuuuuuużo słabszej użytkowniczce, po czym dostałam odpowiedź,że zaakceptuje jak tylko będzie miała kasę. Nawet jeśli to czcze słowa to i tak jakoś przyjemnie się to czytało.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#190 23-08-2013 o 17h23

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Cześć! Chciałabym zacząć grać w zakładach za monety, ale trochę się obawiam - miss, które mają dużo mniej MN ode mnie biją mnie na głowę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#191 23-08-2013 o 17h47

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

MariaANTONINA napisał

Cześć! Chciałabym zacząć grać w zakładach za monety, ale trochę się obawiam - miss, które mają dużo mniej MN ode mnie biją mnie na głowę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Załóż lepsze (czyli droższe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) ciuchy i podnoś IQ, to ma duże znaczenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#192 23-08-2013 o 21h57

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Nie wiedziałam, że inteligencja ma wpływ na wygrywanie wyzwań! Dziękuję za podpowiedź, teraz na pewno będzie lepiej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#193 23-08-2013 o 22h03

Miss'Żółtodziób
...

Z tego, co pamiętam z "Pomocy" to właśnie poziom IQ nie ma wpływu na zwycięstwa w pojedynku. Wpływ na to mają punkty nastroju, strój, waga, samopoczucie- z tego, co pamiętam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#194 23-08-2013 o 22h19

Miss'na całego
Yuki18
...

Może chodziło o własne IQ... żeby dobrze mierzyć swoje możliwości i nie wyzywać na ślepo. Co z tego, że przeciwniczka ma niższe MN jeżeli jest ubrana w lepszy strój? Lepiej pomyśleć i wyzywać tam gdzie ma się realną szansę na wygraną.

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#195 24-08-2013 o 14h29

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Znów potrzebuję Waszej pomocy!

Brakuje mi 200 wyzwań, ładnie się uśmiecham i proszę o rzucanie w miarę możliwości:)

#196 27-08-2013 o 13h18

Miss'OK
Aria
...

Bardzo proszę o wyzwania, najlepiej bez zakładów, bo od użytkowniczek, które mają szanse ze mną przegrać. Bo potrzebuje jeszcze kilku zwycięstw do poziomu. Bardzo proszę :*
Ja najbardziej lubię te początkujące, które same mnie wyzywają na wielkie kwoty. Bajka.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#197 27-08-2013 o 13h32

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Bardzo proszę o wyzwania, najlepiej bez zakładów, bo od użytkowniczek, które mają szanse ze mną przegrać. Bo potrzebuje jeszcze kilku zwycięstw do poziomu. Bardzo proszę :*
Ja najbardziej lubię te początkujące, które same mnie wyzywają na wielkie kwoty. Bajka.

Wysłałam dwa bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#198 27-08-2013 o 14h02

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja tak samo jak Aria pięknie proszę o wezwania bez zakładu:)

#199 30-08-2013 o 13h26

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Dobra duszyczko potrzebuję pomocy. Rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu,potrzebuję do przejścia kolejnej misji aż 600 wyzwań. Pomożesz?

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#200 30-08-2013 o 13h42

Moderator
ErinBlack
...

Jeśli ktoś ma podobny problem jak YooSti oraz wyższy level ode mnie to niech śmiało rzuci mi wyzwanie a ja od razu rzucę mu dwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W końcu to żaden problem, a skoro potrzebne jest wam to do poziomów, to chętnie pomogę.

ASK || SF

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12