Ja to w taki sposób traktuję wszystkie pliki na komputerze p.p jedno walnięcie w klawiature i nazwa jest, no ale nick powinien być jakiś oryginalny (normalnie oryginalny, bo walnięcie klawiature i nick jkldasjkl też jest w pewnym sensie oryginalny xD).
Co do wyzwań to ja chętnie pomogę jeżeli komuś brakuje (no oczywiście jeżeli ma więcej MN bo inaczej to nie bardzo D: )
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12
#176 20-08-2013 o 21h36
#177 20-08-2013 o 23h30
Wulgarnych nicków nie wyzywajcie na pojedynki tylko od razu zgłaszajcie je moderatorkom, bo to złamanie regulaminu ^^"
A ja mam podane prawdziwe imię i nazwisko tam w koncie w danych, bo ja się swoich danych personalnych nie wstydzę. Bylebyście mnie tylko na fejsie nie zapraszali, bo już i tak mama dużo niezaakceptowanych zaproszeń :"D
Co do tematu - kogoś jeszcze wnerwia limit wyzwań z zakładem? Rozumiem to 100 bez, ale 50 z?! To tak mało D:
Leśna Mafia: Zło | Nimfa | Demon | Rusałka | Lis | Księżniczka | Dyktator ♥
Link do zewnętrznego obrazka
#179 20-08-2013 o 23h34
Amik napisał
A ja mam podane prawdziwe imię i nazwisko tam w koncie w danych, bo ja się swoich danych personalnych nie wstydzę.
Wstydzić się nie wstydzę,ale po co ileś tysięcy ludzi ma wiedzieć jak wyglądam
Co do tematu: Dziękuję Wam za tyle wyzwań,nie spodziewałam się
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#180 21-08-2013 o 10h24
Wrzucanie nadmiaru informacji do internetu jest nie tyle "bezwstydne", co niebezpieczne
Ja czasem mam wrażenie, że te 50 to jakiś nieosiągalny limit i nigdy nie skończę rzucać tych wyzwań. A kiedy indziej, że dopiero zaczęłam a tu już nie mogę więcej. Jak jeszcze ma się świadomość, że z tych 50 tylko koło 3 zostanie przyjętych...
#182 21-08-2013 o 13h27
Jak tak czytam, że dostajecie wiadomości z hejtami i pretensjami, to aż mi jakoś tak dziwnie, bo jak na razie to dostałam jedną wiadomość w stylu "przepraszam, ale nie przyjmę tego wyzwania, gram od niedawna : ("... a przy też ilości wyzwań, którą wysyłam to hejtów czasami się po prostu aż spodziewam : D
#184 21-08-2013 o 13h47
Ja jak do tej pory dostałam tylko jedną wiadomość tego typu. Wiadomość brzmiała, tu zacytuje: "Jesteś głópia i okropna. Ha ha.". No cóż miałam zrobić. Poleciłam słownik ortograficzny.
Ogólnie ostatnio u mnie zauważyłam tendencję spadkową, coraz mniej moich wyzwań z zakładem jest przyjmowanych. Jednakże wciąż próbuję. Swoją drogą te 50 wyzwań z zakładem to bardzo mało.
#185 21-08-2013 o 13h53
A u mnie tak jak w ciągu dnia wyzwań (prawie)nikt nie akceptuje, tak pod wieczór i później ludzie przyjmują te nawet po 500 MM, co mnie oczywiście bardzo cieszy .
A wiadomości z hejtami otrzymałam na razie(!) tylko 2, a coś czuję, że może być tego więcej.
#187 21-08-2013 o 14h04
Popadam przez was w kompleksy. Moje wyzwania w ogóle nie są przyjmowane, niezależnie od pory dnia a hejta nadal żadnego nie dostałam - może poza jednym komentarzem "czy uważasz, że jestem głupia, żeby przyjąć taki zakład?", ale tego hejtem nazwać nie można... *czuje się jak duch*
Wiadomość podziałała - chwile po niej przyjęto dwa wyzwania i dostałam pierwszą wiadomość ^^ Chyba zacznę częściej publicznie się nad sobą użalać.
Ostatnio zmieniony przez Issi (21-08-2013 o 14h09)
#188 21-08-2013 o 14h36
Ah... Issi, mi też mało kiedy przyjmują, ale przyjmują. Rzucam od 500 do 1000 MM i coś tam zawsze mi wpadnie z tych wyzwań...
Jednak kiedy były te zniżki na mf, to zakłady po 1000 były przyjmowane najczęściej i kosiłam je jak zboże : O Z resztą bardzo dużo wyzwań, w tamtym okresie, było przyjmowanych. Tęsknię za tym, bo teraz to tylko od czasu do czasu...
#189 22-08-2013 o 13h51
Jestem przemile zaskoczona
Rzuciłam wyzwanie duuuuuuuużo słabszej użytkowniczce, po czym dostałam odpowiedź,że zaakceptuje jak tylko będzie miała kasę. Nawet jeśli to czcze słowa to i tak jakoś przyjemnie się to czytało.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#190 23-08-2013 o 17h23
Cześć! Chciałabym zacząć grać w zakładach za monety, ale trochę się obawiam - miss, które mają dużo mniej MN ode mnie biją mnie na głowę!
#191 23-08-2013 o 17h47
MariaANTONINA napisał
Cześć! Chciałabym zacząć grać w zakładach za monety, ale trochę się obawiam - miss, które mają dużo mniej MN ode mnie biją mnie na głowę!
Załóż lepsze (czyli droższe ) ciuchy i podnoś IQ, to ma duże znaczenie
#192 23-08-2013 o 21h57
Nie wiedziałam, że inteligencja ma wpływ na wygrywanie wyzwań! Dziękuję za podpowiedź, teraz na pewno będzie lepiej.
#193 23-08-2013 o 22h03
Z tego, co pamiętam z "Pomocy" to właśnie poziom IQ nie ma wpływu na zwycięstwa w pojedynku. Wpływ na to mają punkty nastroju, strój, waga, samopoczucie- z tego, co pamiętam.
#194 23-08-2013 o 22h19
Może chodziło o własne IQ... żeby dobrze mierzyć swoje możliwości i nie wyzywać na ślepo. Co z tego, że przeciwniczka ma niższe MN jeżeli jest ubrana w lepszy strój? Lepiej pomyśleć i wyzywać tam gdzie ma się realną szansę na wygraną.
#195 24-08-2013 o 14h29
Znów potrzebuję Waszej pomocy!
Brakuje mi 200 wyzwań, ładnie się uśmiecham i proszę o rzucanie w miarę możliwości:)
#196 27-08-2013 o 13h18
Bardzo proszę o wyzwania, najlepiej bez zakładów, bo od użytkowniczek, które mają szanse ze mną przegrać. Bo potrzebuje jeszcze kilku zwycięstw do poziomu. Bardzo proszę :*
Ja najbardziej lubię te początkujące, które same mnie wyzywają na wielkie kwoty. Bajka.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#197 27-08-2013 o 13h32
Aria napisał
Bardzo proszę o wyzwania, najlepiej bez zakładów, bo od użytkowniczek, które mają szanse ze mną przegrać. Bo potrzebuje jeszcze kilku zwycięstw do poziomu. Bardzo proszę :*
Ja najbardziej lubię te początkujące, które same mnie wyzywają na wielkie kwoty. Bajka.
Wysłałam dwa bez zakładu
#198 27-08-2013 o 14h02
Ja tak samo jak Aria pięknie proszę o wezwania bez zakładu:)
#199 30-08-2013 o 13h26
Dobra duszyczko potrzebuję pomocy. Rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu,potrzebuję do przejścia kolejnej misji aż 600 wyzwań. Pomożesz?
#200 30-08-2013 o 13h42
Jeśli ktoś ma podobny problem jak YooSti oraz wyższy level ode mnie to niech śmiało rzuci mi wyzwanie a ja od razu rzucę mu dwa
W końcu to żaden problem, a skoro potrzebne jest wam to do poziomów, to chętnie pomogę.