Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12

#151 20-08-2013 o 10h25

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Amik powiem Ci, że za późno się obczaiłam jak łatwo można nabić w 5minut te 100 dostępnych wyzwań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Gdybym od początku gry tak je rzucała to bym teraz nie musiała czekać na poziom...

I przy okazji ponawiam swoją prośbę sprzed kilku dni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Byłabym wdzięczna za rzucanie jakichkolwiek wyzwań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#152 20-08-2013 o 12h10

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Ja niemal codziennie przekraczam limit 50 wyzwań z zakładem, potem dobijam tymi bezpłatnymi do stu i teraz jakoś przędę : D
Wcześniej tego nie uważałam za potrzebne po prostu xD

#153 20-08-2013 o 12h17

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Ja ucząc się na cudzych błędach (hura za forum) zawczasu narobiłam sobie zwycięstw, wcześniej nie wiedziałam o ograniczeniach i myślałam, że to żaden problem. Także dzięki dziewczyny za zwrócenie na to uwagi.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#154 20-08-2013 o 13h46

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Zwracam się do Was dzisiaj z prośbą o wyzwania (na poczet już przyszłych misji).

Gdyby ktoś miał chwilkę i zechciał rzucić 2 wyzwania bez zakładu byłabym wdzięczna:)

(BTW dostałam dziś pierwszą wiadomość,że jestem żałosna,bo rzucam wyzwania z zakładami... Mam się bać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png )

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#155 20-08-2013 o 15h03

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Motionell napisał

(BTW dostałam dziś pierwszą wiadomość,że jestem żałosna,bo rzucam wyzwania z zakładami... Mam się bać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png )

Będzie ich więcej. Wierz mi. To jest aż głupie.

#156 20-08-2013 o 15h10

Miss'na całego
Lexa0
...

Ja się kiedyś dowiedziałam, że próbuję oszukać grę i wygrać wyzwania.
Niestety, nie uzyskałam odpowiedzi po poproszeniu o rozwinięcie myśli...

#157 20-08-2013 o 15h11

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Amik napisał

Motionell napisał

Ja rzucam wyzwania z zakładami od dawna i ani jednej takiej wiadomości nie dostałam xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#158 20-08-2013 o 15h16

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Amik napisał

Strach się bać ;D

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#159 20-08-2013 o 15h16

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

Ja też dziś dostałam pierwszą wiadomość, że mam słuchać uważnie bo zaraz kogoś szlak trafi i mam nie wysyłać prośby o pojedynek bo i tak nie przyjmie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Przecież po to są pojedynki z zakładami aby z nich korzystać, jak ktoś nie chce to nie musi ich akceptować, albo może grzecznie poprosić, by nie wysyłać zakładów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#160 20-08-2013 o 15h30

Moderator
ErinBlack
...

MissPaulka napisał

Ja też dziś dostałam pierwszą wiadomość, że mam słuchać uważnie bo zaraz kogoś szlak trafi i mam nie wysyłać prośby o pojedynek bo i tak nie przyjmie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jakby ktokolwiek sprawdzał w tym temacie kogo i na ile można wyzwać...

Z resztą czasem jak się kogoś wyzywa na pojedynek to chyba logiczne, że jeśli taka osoba go odrzuci a nadal jest w dostępnych to nawet przez przypadek można ją wyzwać jeszcze raz xD
Nie ma to jak niektóre dzieciątka w tej grze, które muszą odrazu się pieklić, a przecież wystarczyłaby zwykła wiadomość na priv xD

ASK || SF

#161 20-08-2013 o 15h34

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Najlepsze są wiadomości, że kogoś oszukałyśmy. A czy ja weszłam na konto tego kogoś i sama zaakceptowałam wyzwanie? NIE! Więc cóż. Za głupotę się płaci.

#162 20-08-2013 o 15h43

Moderator
ErinBlack
...

Oszukałyście? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Niezłe xD
A najlepsze jest to, że w FAQ chyba są opisane zasady działania wyzwań, wystarczy przeczytać, no ale cóż głupota i lenistwo to najgorsze możliwe połączenie~

ASK || SF

#163 20-08-2013 o 19h42

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

No cóż...
ja zawsze wtedy odpisuję:
"Spoczko. Przepraszam, że zdenerwowałam. Wystarczyło poprosić, wiesz na czym polega ta gra. Postaram się nie wysyłać więcej zakładów (patrzę bardziej na liczbę MN niż na nick), i jeżeli kiedyś się zapomnę to po prostu odrzuć. Pozdrawiam serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"

... i od razu inna rozmowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Chociaż czasem zdarza mi się patrzeć na nick- jak jest wyjątkowo głupkowaty wręcz wulgarny to nie mam skrupułów (a najchętniej bym to gdzieś zgłosiła).

Heh, i z wątpliwą radością stwierdziłam, że moje imienniczki są na tyle naiwne (?), że zakłady przyjmują ZAWSZE. Eheem... ^^"

A w temacie...
Służę uprzejmie do nabijania wyzwań bez zakładów, tym którzy tego pilnie potrzebują (a także przezornym pracującym na przyszłość).
Zapraszam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#164 20-08-2013 o 20h08

Miss'na całego
kawajka
...

Też już dostawałam wiadomości tchnące oburzeniem, kiedy rzucałam wyzwania z zakładami. Raz się dowiedziałam, że jestem bezczelna od dziewczyny, która przyjęła moje wyzwanie, po czym napisała mi, że przyjęła przez przypadek i teraz tego nie zamierza oglądać i nie straci kasy... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#165 20-08-2013 o 20h09

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

kawajka napisał

i teraz tego nie zamierza oglądać i nie straci kasy... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

'Czego oczy nie widzą...' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Na początku gry potrafiłam nieźle zarobić na wyzwaniach, teraz do 1000 dziennie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Motionell (20-08-2013 o 20h10)

#166 20-08-2013 o 20h34

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Aiamate napisał

Chociaż czasem zdarza mi się patrzeć na nick- jak jest wyjątkowo głupkowaty wręcz wulgarny to nie mam skrupułów (a najchętniej bym to gdzieś zgłosiła).

This. Robię dokładnie to samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja nigdy nie wyzywam na maksa, zwykle wybieram jakieś kwoty środkowe (najczęściej 190, bo mi się nie chce scrollować) i bardzo często takie niestandardowe kwoty przyjmują. Nie mam serca ogrywać kogoś do zera... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png '

#167 20-08-2013 o 20h43

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja nie mam skrupułów - wszystkie "Haneczki123456789", "SłodziusiePipusie" i inne "KochamKotki666" wyzywam na maksa i tylko czekam, aż oddadzą mi swoje wirtualne pieniążki.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#168 20-08-2013 o 20h51

Miss'Żółtodziób
...

Ja dotąd dostałam ze 2-3 takie wiadomości, ale nie były zbyt nieuprzejme. Dziś akurat jedna mi napisała z pytaniem, czy chcę ją wydoić z kasy?
Ależ ja nie chciaaaaałaaam~ xD

#169 20-08-2013 o 20h59

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

Ja nie mam skrupułów - wszystkie "Haneczki123456789", "SłodziusiePipusie" i inne "KochamKotki666" wyzywam na maksa i tylko czekam, aż oddadzą mi swoje wirtualne pieniążki.

robię tak samo xD z czegoś trzeba żyć, a mieć 2-3 k MM (lub więcej) to dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#170 20-08-2013 o 21h00

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

@Niv, Aiamate, nawet nie mówcie, właśnie wyzwałam SexiLalę12. V.V

#171 20-08-2013 o 21h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Najbardziej randomowy nick jaki zaatakowałam to "iTakCieDojadeSuko", ale coś go ostatnio nigdzie nie widziałam. xd

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#172 20-08-2013 o 21h17

Moderator
ErinBlack
...

Ja ilekroć widzę jakieś "puszczalskie" "kicie" lub osóbki z nickami napisanymi pokemoniastym pismem od razu wyzywam je na pojedynki >.>
Jakoś tak od razu odbieram takie istotki jako idiotki~

Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (20-08-2013 o 21h17)

ASK || SF

#173 20-08-2013 o 21h19

Miss'Żółtodziób
...

No to fajnie wam. Przynajmniej jest jakieś urozmaicenie. Ja w tabeli widzę co drugą Wikuś00235, Wicię235 czy Wikusię2234. ^ ^''

#174 20-08-2013 o 21h30

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

No to fajnie wam. Przynajmniej jest jakieś urozmaicenie. Ja w tabeli widzę co drugą Wikuś00235, Wicię235 czy Wikusię2234. ^ ^''

Mam to samo, ale z Weroniką, a co najlepsze nie chcą przyjmować zakładów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#175 20-08-2013 o 21h33

Miss'na całego
Yuki18
...

Mam tak samo, bo powiedźcie mi jak mam traktować poważnie miss, której się nawet nazwy nie chciało wymyślić sensownej? (hdbfvnjhro) ale może to ja jestem głupia i może to jakiś elokwentny skrót?

A, i mam bardzo mieszane uczucia jak widzę nick składający się bodajże z prawdziwego imienia i nazwiska. Nie wiem czy mam współczuć czy pogratulować odwagi.

Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (20-08-2013 o 21h35)

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12