Szósty demon też nie śpi, bo powinien odpisać w erpeżku, ale nie ma weny.O MÓJ BOŻE, PRAWIE BYM ZAPOMNIAŁA O MEPHISIU W KAŻDYM POŚCIE D:
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (31-08-2015 o 02h53)
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 201
Szósty demon też nie śpi, bo powinien odpisać w erpeżku, ale nie ma weny.O MÓJ BOŻE, PRAWIE BYM ZAPOMNIAŁA O MEPHISIU W KAŻDYM POŚCIE D:
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (31-08-2015 o 02h53)
Siódmy demonek jeszcze jednak nie śpi, bo jest głodny. *Idzie ogołocić lodówkę na dole.*
Ósmy demon modli się, aby ktoś go teraz wyprzedził, aby był dziwiąty, aby nie mógł być dziesiąty :'D No niee, nikt nie wyprzedził T^T<3
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (31-08-2015 o 03h06)
Dziewiąty aniołek jest dziewiąty? XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-08-2015 o 03h16)
Dziesiąty demon wzdycha ciężko, nie chciałam być dziesiąta, ale trudno :'<Kontynuacja poprzedniego spoilera <3
Link do zewnętrznego obrazka
Statystyki:
~ Bladego pojęcia nie mam ~
O, o, o, jestem mądra, znalazłam je :'D
Anioły: 3
Demony: 5
Razem: 8
Chyba :'''')
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (31-08-2015 o 03h28)
Pierwszy Anioł głaszcze Anię, która nie ma rączek, więc się sama nie pogłaszcze.
Pierwszy demonek wesoło się uśmiechając woła Dzieńdoberek i radośnie wita się z każdym, kto przeczyta ten post. ^^
Pierwszy Andrzej wita Pine i szykuje się do skoku z okna na główkę.
Pierwszy demonek wita Ziółko, i pyta się czy nasza Majerankowa na parterze nie mieszka? XD
Pierwszy anioł mieszka na drugim piętrze.
Pierwszy demon też mieszka na drugim piętrze i właśnie przez to ubolewa, bo do łazienki 1x schody, a kuchni 2x. </3
Drugi demonek diagnozuje u Majeranku depresję związaną z powrotem do szkoły w takim razie. XD
U mnie w domu tylko parter i piętro jest. Łazienka jest na parterze i na piętrze, i jeszcze jedna, z czynnym tylko kibelkiem jest w piwnicy. Do tego kuchnie na każdym piętrze. Ahh, domek robiony na dwie rodzinki ma swoje zalety. ^^ Rozpada się już prawie, ale i tak jest fajny. XD
Pierwszy anioł zastanawia się co wszyscy z tą szkołą, jakby szkoła centrum wszechświata była.
Pierwszy demonek mówi, że to pewnie dlateg , że jutro początek roku szkolnego. XD
Pierwszy anioł zastanawia się, czy sprawdzał ktoś, czy beemoov już ciuchy za długopisy wrzuciło.
Pierwszemu demonowi nie chciało się wczoraj zbierać długopisów na innych wersjach, a później wszedł chwilę przed północną i odpuścił.
Nawet ich <ubrań> nie szukałam. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (31-08-2015 o 11h30)
Pierwszy anioł znalazł trochu, ale dalej jest jeszcze coś jakby plecak, tylko nie wystaje spod tej bluzki, więc może jest do innego zestawu.
Ok, to jednak tył sweterkopodobnego czegoś. XDNowy ciuch
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (31-08-2015 o 11h38)
Pierwszy demon się wita i stwierdza, ze musi tu częściej wpadać.
Pierwszy Andrzej naucza siostrę o Exo. XDDD Biedna, chińskich wersji słuchać musi. xd
Pierwszy demon próbuję coś narysować.
Pierwszy Andrzej słucha głosu swojego biasa, ahh. :3
Drugi anioł musi w końcu zrobić tą kawę od Majerankowej ^^
Trzeciemu Andrzejowi nie włącza się klawiatura w telefonie, aish!
Pierwszy demon stwierdza, że nadal robi denne zdjęcia.
Pierwszy Andrzej obejrzał tyle Xiumina, że mógłby latać gdyby umiał. XD