Pierwszy anioł dodał selfie na instagrama...
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-07-2015 o 19h08)
We are in noir
Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
Pierwszy anioł dodał selfie na instagrama...
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-07-2015 o 19h08)
Skąd miał to wiedzieć pierwszy jelonek, który nie robi sefie i nie ma instagrama .___.
I cały czas leci mi opening FT po głowie >.<
Pierwszy anioł już nie raz użył tych określeń i tłumaczył >___<"
To najwyraźniej pierwszego jelonka akurat wtedy nie było :v
Pierwszy anioł mówi, że najwyraźniej tak :V
1 demon ma fajrant XD
Drugi jelonek cały czas próbuje ogarnąć profil na SyFie >.<
eufrozyma napisał
Trzeci anioł nawet nie wiedział, że to typowe dla Bliźniaków i powietrza XDDDDDDDD Ale fakt faktem, że z gościem, z którym stwierdziłam, że mogłabym być, miałam genialną więź intelektualną i nic więcej już się nie liczyło xDDDD
Jestem dziwnym człowiekiem i mogłabym być w związku 'zdradzana', ale dopóki tylko mi się mówi niektóre rzeczy to nic bym z tego nie robiła XD /No dobra, trochę bardziej skomplikowane to jest, ale tak najkrócej XD/ W sensie dopóki z tym trzecim kimś nie ma więzi intelektualnej to spoko wodza XDDDDDDDDD /Tylko Bliźniak mnie ogarnie* XDDDD/
*swoją drogą to mój kumpel od 'całowania i dobrej zabawy' też jest Bliźniakiem :'D
Czwarty demon niewiele ogarnia z postu Skye i chyba zaraz napisze do niej na PW xD
Ostatnio zmieniony przez Setarah (22-07-2015 o 22h09)
Piąty demon mówi, że Set była czwarta, a Yubiś napisała dwa razy w jednej bitwie, ale i tak mamy zwycięstwo!
Link do zewnętrznego obrazka
Statystyki:
Anioły: 1
Demony: 27
Razem: 28
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (22-07-2015 o 21h11)
1 demon nie zauważył XD wybaczcie to ja może usunę tego posta
Drugi demon się cieszy, chyba niebieskim cytatem Fro wszystkich innych zmyliłam. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (22-07-2015 o 21h12)
Trzeci demon mówi, że pewnie tak było, Sky.
Czwarty demon naprawił swoją wtopę z numerkiem.
Pierwszy anioł się śmieje, że w sumie trochę racji, że sama też nie chcę być ograniczana XD Ale w razie czego potrafię być wierna, więc też bez przesady XDDDD
1 demon przestał myśleć XD
Pierwszy anioł czeka aż naładuje się serial XD
2 anioł czyżby leciało coś ciekawego gdzieś xD ?
1 demon też by obejrzał jakiś serial ale chyba obejrzał już każdy możliwy i nie ma już co oglądać buuu
Drugi demon słucha Accantus'a ;D
1 anioł słucha składanki która ma godzinę grania xd
1 demon pyta się czy ktoś się odważy słuchać tego przez 10 godzin?
1 anioł dało by może radę xDDD
Drugi anioł nawet nie ma zamiaru zacząć tego słuchać xD A w czasie ładowania serialu idzie wziąć przykład z Seci ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (22-07-2015 o 22h41)
1 anioł ja mam najlepszą jednak muzę xDD