Pierwszy jelonek chciałby teraz tyle zwycięstw~ To smutne, że nie jesteśmy takie kól i fajnie jak niektórzy na SF ;-; xd
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-05-2015 o 22h17)
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 200
Pierwszy jelonek chciałby teraz tyle zwycięstw~ To smutne, że nie jesteśmy takie kól i fajnie jak niektórzy na SF ;-; xd
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-05-2015 o 22h17)
Pierwszy anioł mówi, że gdyby więcej osób ogólnie pisało to by leciały zwycięstwa. :<<
I'd rather be dead than cool.
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-05-2015 o 22h18)
Pierwszy demon stwierdza, że SF i MF są przeciwieństwami jak ogień i woda ;3
Drugi jelonek uświadomił sobie, że w dzieciństwie chciał mieć miotacz ognia i lampkę z lawą. I wiecie co? Nadal to chce :<
Robin masz całkowitą rację tylko teraz pytanie, co jest czym?
I'm deaded xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-05-2015 o 22h22)
1 aniołek mówi pls, my jesteśmy elitą sami w sobie xD Tutaj nikogo nie wyzywa się już na wejściu ;')
Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-05-2015 o 22h21)
Drugi anioł nie czuje się zbyt elitarnie. Outsider. XDD Chociaż nigdy nikogo nie wyzywał... na wejściu.
Chciałam znaleźć fotobloga dawnej znajomej, ale za nic nie pamiętam linku. Grrr...
Pierwszy jelonek pomyślał sobie o Miss Faszyn Host Club xD Wie ktoś, gdzie można kupić lampkę z lawą? }:3
Pierwszy anioł widział taką u wujka. ];>
Yeah, znalazłam tego photobloga.
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-05-2015 o 22h29)
Rodzice pierwszego jelonka uważają, że taka lampka jest kiczowata. Może i jest, ale ja ją pragnę od dziesięciu lat >.<
Gratulacje Skaj }:3
Pierwszy aniołek lubił się w nią wpatrywać.
Przez chwilę poczułam się jak zwycięzca, a później zobaczyłam, że tam nie ma nic nowego. XDD
Pierwszy demon dopiero zrozumiał o jaką lampkę chodzi xD mi też się one podobają, nawet miałam, ale była zepsuta c':
Pierwszy anioł nie wie po co w tym klipie są Beatlesi, przecież to "symbol" Wielkiej Brytanii.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2 aniołek wgl niezbyt przepada za tą piosenką i klipem, mimo że bardzo lubi Riri D:
Pierwszy jelonek żałuje, że nie jest prawdziwą nastolatką, jak dziewczyny z SyFu XD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-05-2015 o 23h32)
1 aniołek boi pytać się o co chodzi, bo nie wie czy chce wiedzieć.
Pierwszy demon mówi: Jelonku nawet nie próbuj być.
Drugi jelonek mówi: Dlaczego mi nie pozwalacie?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-05-2015 o 00h07)
1 aniołek życzy dobrej nocy.
2 anhel po raz drugi przesyła pozdrowienia z gór, bo dziś ostatni dzień.
Cytat przewodnika, pod sam koniec kiedy już była najprostrza trasa: "Będziemy iść z górki, potem prosto, w górę, lekko w dół... a potem ostro w dół"lało, wiało, śnieg na stokach, ale musieliśmy złazić po tym lodzie i śliskich kamieniach, po mega stromej trasie, przy zerowej widoczności, ok. 5-6 godzin XD Zdjęcie zrobione w chwili, gdy mgła na chwilę opadła i było cokolwiek widać...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-05-2015 o 07h58)
Trzeci anioł dziękuje Iriś za pozdrowienia ;]
I sam chce już do domu iść.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (22-05-2015 o 08h28)
Czwarty anioł właśnie się obudził.
Piąty demon odnosi zwycięstwo!
He, he
STATYSTYKI
ANIOŁY: 2
DEMONY: 1
RAZEM: 3
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (22-05-2015 o 08h59)
O, pierwszy aniołek cieszy się ze zwycięstwa ^^
Pierwszy anioł też
Trzeci anioł mówi "Pięknie Iryś". ^^ I zaraz zanotuje zwycięstwo.