Biuro: 9/10 przez to, że podłoga jest źle położona (cieniutki, biały pasek na dole ;c) i miss do niego niezbyt pasuje (gryzie się z kolorystyką). Ogółem wszystko mi się świetnie podoba, ale nie umieściłabym obrazku za chińską biblioteczką. + za to, że (chyba) wyraża miss : )
Salon: 9/10. Musiałam się mocno zastanowić co się stało z perspektywą przez to, że kanapa jest biała i zlewa się trochę z tłem. Nie ma takich szarych? *nie pamięta* Bardzo podoba mi się kominek, zwłaszcza drewno w nim. Podniosłabym wyżej stolik do kawy z wikliny, by nie nachodziły się ich krawędzie ;3 Nie rozumiem też po co jest za nim poduszka, ale plus za to, że salon nie jest muzeum.
Łazienka: 9/10. Trochę muzeum, brakuje mi tu jakiś mydełek, perfum, jakiegoś ręcznika - ufam, że wszystko jest pochowane w szafeczce, ale mimo wszystko. Nie podoba mi się lewa ściana, coś nie wyszło. Podobają mi się bardzo roślinki, ale po raz kolejny Miss psuje efekt. Może ją schowaj za tapetą?
Łącznie 27/30, ale na defiladzie każdemu pomieszczeniu dałabym "uwielbiam"!
PS Mam pałac, to może I biuro x/5, II biuro x/5, I salon x/5, II salon x/5, łazienka x/10?