FABUŁA
Bogata rodzina, która niestety nie może mieć dzieci zaprasza sześciu nastolatków na wakacje do swojego ośrodka wypoczynkowego przy morzu. Są oni dość spokojni i cierpliwi, ale kto wie jak narozrabiać mogą nastolatki. Dla nich to wielka przygoda, ponieważ wiadomo, że nie każdy może pławić się w takich luksusach. Natomiast dla rodziców - Elli Adams i Rogera Adam'sa to wielka odpowiedzialność. Mają pilnować tych dzieciaków przez pełne 2 miesiące. Nastolatki jednak się nie znają i nie wiadomo jak na siebie zareagują. Tą część opowiadania oddaję już Wam
UWAGA
Małżeństwo śpi razem w pokoju a nastolatkowie dobierają się w pary ponieważ pokoje są 2 osobowe.
W ośrodku znajdują się:
boiska do: siatkówki, koszykówki i badmintona,
plażę,park do jazdy na rowerach,można zrobić ognisko,basen kryty itp...
Role
1.Nastolatek:kucykowa9 jako Wasilij Łaguta
2.Nastolatek:DemOlkaGirl jako ...
3 Nastolatek;
4 Nastolatka;RobinRedem jako Constantine Dorian
5 Nastolatka;Dasharia jako Arkady Darrell
6 Nastolatka;@Jula97 jako Carolyn Robinson
Małżonkowie
Mąż: Roger Adams - MaMiMuMeMo
Żona: Ell Adams - @Zorma
Krata Postaci
~~Godność~~
~~Płeć~~
~~Wiek~~
Nastolatków (14-16) Małżonków (32-30)
~~Orientacja~~
(tylko i wyłącznie hetero)
~~Charakter~~
~~Rola~~
~~Wygląd tylko zdjęcie realne.~~
Regulamin
1.Jak jest potrzeba przeklinania to tylko tak !@#$$^^&&%
2.KP w 24 h od "zaklepania"
3.Opowiadanie zaczynam ja i/ lub osoba przeze mnie wyznaczona.
4.Zapisujesz się piszesz do końca
5.Orientacja tylko hetero.
6.Przestrzegamy regulaminu mojego i MF
7.Na końcu karty piszemy *ANANAS*
8.Karta postaci ma byś schludna.
9.Pytania proszę kierować na priv.
<GODNOŚĆ>Ell Adams
<PŁEĆ>Kobieta
<WIEK>30 lat
<ORIENTACJA>Hetero
<CHARAKTER> ja jestem optymistą i tym optymizmem wręcz dominuje swoich towarzyszy, krótko zachowuje urazę w pamięci(nie potrafię się długo gniewać), wszystko przyjmuje na luzie chociaż czasem jest to ciężkie
Owszem czasami zdarza jej się głupiutkie i słodkie zachowanie, ale nigdy nie robi tego na serio. Lubi się wygłupiać i dobrze jej z tym, a to winna innych, że nie widzą nic śmiesznego w jej żartach lub biorą wszystko na serio. No bo kogo by nie rozbawił tekst „Sweterki już jadą” po idiotycznych wygłupach?
<ROLA>Żona Rogera Adamsa
Ostatnio zmieniony przez Zorma (24-04-2015 o 08h46)