Okej - nagrody do tamtego konkursiku już rozdane, a jako że nie mogę po ludzku nie prowadzić żadnego, tylko zawsze muszę mieć co oglądać pod rzucony przeze mnie pomysł, postanowiłam założyć kolejny konkurs - tym razem już deco - a mianowicie (jak się zapewne domyślacie xD)...
Pokój Ananasa!
Jakiś czas temu zastanawiałam się, jak sobie wyobrażacie mój pokoik bądź budynek, w którym mieszkam. A może moja rodzinka ma ogródek lub działkę, na której często przebywam? Możecie robić różne wariacje od wszelakich pasji i miłości, które na pewno widać w moim pokoju... A może i nie widać? xD A może lubię/nienawidzę pielęgnować roślinki/roślinek w ogródku? Większość z was zapewne wie, ile mam lat, ale część (ta nowsza xD) może się domyślać,co też będzie widać w mym pokoiku. Możecie pokazywać mi tu pokoje, w których waszym zdaniem POWINNAM mieszkać, bo doskonale do mnie pasują oraz pokoje, w których NA PEWNO (według was xD) mieszkam. Możecie wstawiać tutaj też domki (z zewnątrz) oraz ogródki zrobione na missfashion - byleby było widać, że Ananas tam mieszka bądź bywa! xD
Regulamin konkursu
1. Przede wszystkim przestrzegaj regulaminu forum oraz miniregulaminu działu!
2. Możesz zgłosić jeden pokój oraz/lub jeden ogródek bądź domek widziany z zewnątrz.
3. Krótki albo długi opis. Jak wolisz. ^^
4. Czas na udekorowanie wnętrza macie do dwudziestego dziewiątego kwietnia, do godziny 20.00 - mogę przedłużyć, ale nie muszę.
5. Pomieszczenie (bądź przestrzeń dworowa xD) MOŻE zawierać widoczną miss - jest jednak jeden warunek - miss MUSI przedstawiać mnie bądź jakąś osobę z mojego otoczenia. Tylko trzeba napisać, jaką. xD
6. Wstawiamy tutaj pobrany obraz pomieszczenia - pobrany za pomocą odpowiedniego przycisku, bądź zwyczajnie zescreenowane. xD
7. Na nagrody i wyniki będziecie musiały czekać coś pomiędzy 1 dniem a 3 tygodniami. xD Ale myślę, że w 2 tygodnie się spokojnie wyrobię.
8. Nie sugerujcie się zdjątkiem pokoju, to nie mój, tylko jeśli się nie mylę z katalogu Ikeji xD
No dobra - nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wam powodzenia oraz dobrej zabawy! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-04-2015 o 15h12)