Link do zewnętrznego obrazka
~Witam was na zebraniu szkolnego samorządu. Dzisiaj przegłosujemy pomysł festiwalu w naszej szkole. Pomysłodawcą jestem ja. Tak więc, proszę o rozważenie propozycji zorganizowania w naszej szkole festiwalu. Trwałby on trzy dni i zakończony by był dyskoteką. Każdego dnia byłoby dużo atrakcji. O szczegółach później. Tak więc przejdźmy do głosowania.~
Wszyscy zebrani dostali kartki. Mieli zaznaczyć odpowiedź ZA lub PRZECIW. Po podliczeniu głosów pomysł przeszedł. Teraz tylko trzeba wprowadzić go w życie.
Mamy nawet już poparcie nauczycieli. Tylko jest tak mało czasu, do festiwalu zostały tylko tydzień a przygotowania idą dość słabo. Musimy się sprężyć inaczej z naszego pomysłu nici. Musi się udać.
1.1~Przewodnicząca samorządu a jednocześnie pomysłodawca zorganizowania festiwalu. ~Sszyszka
1.2~Zastępca przewodniczącej. Skrycie się w niej podkochuje. ~ Lilia444
1.3~Skarbniczka/skarbnik, miła/y osoba. Zawsze pomaga innym. Uważa jednak, że festiwal pochłonie wszystkie szkolne fundusze. ~Nieve
1.4~Sekretarz, jako jedyny nie był za organizowaniem festiwalu. Nie przepada za 1.1~ majkel325
2.1~Gospodarz klubu muzycznego(wokal) (dziewczyna)~Sszyszka
2.2~Członek klubu muzycznego(gitara) (chłopak)~ Asuu
2.3~Członek klubu muzycznego(bas) (dziewczyna)~MaMiMuMeMo
2.4~Członek klubu muzycznego(Keyboard)~ @Jula97
3.1~Uczeń~@Lawii
3.2~Uczeń~@Lawii
3.3~Uczeń~Nieve
3.4~Uczennica~~Asuu
3.5~Uczennica~@Jula97
3.6~Uczennica ~Lilia444
3.7~Uczennica~Eminaria
3.8~Uczeń~Loliq
NABÓR ZAMKNIĘTY
Czyli coś co lepiej warto przeczytać
1.Jestem mistrzem gry, kontroluję pogodę, pory dnia itp.
2.Nie twórzmy postaci idealnych, każdy ma wady o, których należy napisać.
3.Starajcie się aby posty zawierały więcej niż pięć linijek tekstu.
5.Znikasz na dłużej niż dwa dni- koniecznie mnie powiadom. Dobrze by też było gdybyś miała/miał zastępstwo.
6.Proszę o robienie KP zgodnie ze poniżej podanym wzorem. To co tam jest zamieszczone jest konieczne, możecie dodać coś od siebie. W razie gdyby ktoś nie spełniał warunków z KaPe i mimo próśb nadal nie poprawił błędów-taka osoba od razu zostaje wypisana.
7.W ramach ramach akceptacji regulaminu proszę na końcu zgłoszenia napisać zdanie nie związane z RPG.
8.Można (a nawet zachęcam) brać dwie postacie.
9.Jeżeli przy roli nie jest określona płeć, sami o niej decydujcie. Byle nie było samych dziewczyn. Przy zgłoszeniu napiszcie płeć waszej postaci.
Na zrobienie KP macie 48h. Proszę o stosowanie się do poniższego wzoru. Jest on obowiązkowy !!!!Kod:
[center]
[b][color=]Imię[ /color][/b] Prosiłabym o japońskie godności
[b][color=]Nazwisko[/color][/b] j.w
[b][color=]Płeć[/color][/b]
[b][color=]Wiek[/color][/b] od 15-18 lat
[b][color=]Wzrost[/color][/b]
[b][color=]Kraj pochodzenia[/color][/b]
[b][color=]Orientacja [/color][/b]
[b][color=]Rola[/color][/b]
[b][color=]Wygląd [/color][/b] M&A + słowny opis min.5 zdań
[b][color=]Charakter[/color][/b] Min.6 ROZBUDOWANYCH zdań
[b][color=]+Lubi/Nie lubi-[/color][/b]
[b][color=]Ciekawostki[/color][/b]
[/center]
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (12-04-2015 o 13h35)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~