Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 153

#176 08-03-2015 o 18h02

Miss'wow
karolcia67
...przepraszamy opisu nie ma...
Miejsce: Wielkopolska, niedaleko Poznania

Sartani Wrona ok, ale czaszka? Który ptak trzyma w rękach tzn. szponach czyjeś szczątki?! W sumie to niezbyt podoba mi się wykonanie stroju... coś mi tu nie pasuje... tak ogólnie: góra- /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png dół- /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png że tak się wyrażę (w buźkach) xD 5/10

//photo.missfashion.pl/pl/1/43/gd/34148.jpg

#177 08-03-2015 o 18h16

Miss'ujdzie
Martyr
alteri vivas oportet, si vis tibi vivere
Miejsce: Zielona Góra

Ładna Pani jesień, bardzo ładna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podoba mi się dobranie kolorów, które są bardzo jesienne, a także spokojny, poważny makijaż miss. Niestety przyczepię się do kilku szczegółów. Po pierwsze: pasek, który odstaje z lewej strony, co wygląda bardzo niechlujnie. Po drugie: fryzura. Jest piękna, ale nie do tego nakrycia głowy, które strasznie ją spłaszcza. Pomyślałabym również nad zmianą naszyjnika, bo ta jasna, miętowa zieleń bardzo się odznacza. Całokształt jest śliczny, tylko te szczegóły niedopracowane. 8/10

#178 08-03-2015 o 18h26

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Ty chyba naprawdę lubisz inspirować się jedzeniem, co? Jak nie draże, to jakiś napój, to muffiny. Głodna się już robię od tego wszystkiego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Podoba mi się sposób, w jaki użyłaś warstw. Na temat makijażu się nie rozpisuję, bo już kiedyś napomknęłam, że bardzo mi się podoba. Tylko te rajstopy...Wiem, że w Nine trudno znaleźć jakieś odpowiednie rajtki, ale spróbowałabym na Twoim miejscu coś z nimi pokombinować, bo te kompletnie nie pasują. 9/10

Ostatnio zmieniony przez Roccoco (08-03-2015 o 18h28)

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#179 08-03-2015 o 18h54

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Roccoco, świetna interpretacja nadchodzącej starości ;] Krótki opis stylizacji też jest bardzo pomocny z zrozumieniu. Ta piękna biel i połączenie wszystkich części ze sobą wyszło Ci na prawdę świetnie, bardzo mi się podoba. Dodatkowo ten zegarek ;] I świecznik, wszystko niesamowicie do siebie dopasowane
10

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#180 08-03-2015 o 18h59

Miss'wow
karolcia67

Roccoco, jak zwykle twoje stylizacje mnie powalają! Temat jest... dość (myślę, że trudny) oryginalny. Interpretacja jest świetna! W sumie to nie wiem co mam więcej powiedzieć taz. napisać xD  10/10  chociaż mogłabyś zmienić karynację na szary body art /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png teraz też jest OK, ale wtedy byłoby extra ♥
Sartani, już oceniam...
W sumie, to jakoś zupełnie mi nie odpowiada. Dodaję, że teraz nie pasuje naszyjnik. To wszystk, ale ocena będzie niższa 3/10

Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (08-03-2015 o 19h02)

#181 08-03-2015 o 19h38

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

karolcia67, ładnie na pierwszy rzut oka, ale jak się przypatrzę dokładniej, widzę kilka rzeczy, które mi nie pasują:
- Nie lubię zazwyczaj zamkniętych oczu zrobionych za pomocą tych cieni, moim zdaniem lepiej by było, jakbyś coś pokombinowała z otwartymi oczami.
- Ten pasek to moim zdaniem nie ten odcień, nieco się odcina kolorystycznie. A poza tym ciut odstaje z jednej strony, tworząc takie schodki.
- Szyja. Te włosy jeszcze potęgują wrażenie dziwnej szyi przy realistycznej karnacji...
A ta poza tym to OK.
Daję 8/10

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#182 08-03-2015 o 21h13

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Ale się hajcuje! Aż poczułam ciepełko od monitora! :3
Śliczna, śliczna stylizacja. Ciekawie wykorzystana żółta karnacja, bardzo słoneczno-radosny makijaż (te pieguski! <3), a ten płomień chyba jeszcze w żadnej stylizacji, jaką widziałam, nie prezentował się tak dobrze.
10!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#183 08-03-2015 o 21h53

Miss'na całego
Rillianne
...

Dasharia, zwróciłam uwagę na Twoją stylizację już wcześniej, chyba w temacie stylizacji inspirowanych (głowy nie dam) i w jednym z nieoficjalnych konkursów. Jest fantastyczna! Niemal widzę to jezioro skute lodem, czuję ten specyficzny klimat wschodu słońca, naprawdę, aż powiewa chłodem z monitora :3 Oczywiście 10.

pikna3, nie, żebym się czepiała, broń Borze Sosnowy. Chciałam tylko słowem wyjaśnienia, że karnacja nie może być ciemniejsza, bo inspirowałam się pewną balladą i właśnie chodziło o to, że karnacja ma być taka jasna. Ale oczywiście nie mogłaś tego wiedzieć, bo nie jesteś duchem świętym, a opisu do stylizacji nie dałam ;) A co do włosków - dłuższa fryzurka strasznie się zlewa, za dużo bieli.
I dziękuję za wysoką notę :)

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (08-03-2015 o 22h14)

#184 08-03-2015 o 22h05

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Bardzo ładne połączenie różnych spódniczek itp. Pięknie dopasowane elementy, biżuteria i bluzka. Zmieniłabym karnację na trochę ciemniejszą i dałabym dłuższą fryzurę. Na chwilę obecną dam 8/10

#185 09-03-2015 o 12h05

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Nie wiem czemu,ale coś przykuwa tu wzrok i przyciąga uwagę.
Chyba ta twarzyczka połączona z fryzurą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Stylizacja prosta,ale dodatki też zrobiły swoje.Szkoda,że nie widać butów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
10!

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#186 09-03-2015 o 14h11

Miss'wow
karolcia67

Łdnie, chociaż nie widzę sensu stylizacji przez to zwierzątko na ramieniu xD Fajne kolory, dobrze dobrane dodatki, ale zmieniłabym kolor kolczyków ;D
ale zastanawiam się jak to zrobiłas, że noga ''wystaje'' zza sukni, tak jakby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png ciekawie to wygląda... 8/10

#187 09-03-2015 o 15h17

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

karolcia67, moją opinię już znasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bez paska moim zdaniem jest zdecydowanie lepiej, chociaż tak jakby pustawo. Pokombinuj! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i dałabym coś z tyłu, ale mówi to wielbicielka skrzydełek i innych duperelek, która ZAWSZE dawałaby coś z tyłu, więc nie musisz słuchać xD A tak poza tym - patrz na mój poprzedni post oceniający twoją miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Moja ocena to 8.25/10

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#188 09-03-2015 o 16h46

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Niby proste ubrania, a przyznam szczerze, że nawet ładny efekt co wyszedł. Zmieniłabym fryzurę i kolor. Bluzkę dodałabym bez różowych elementów. Trochę podrasować i wyjdzie niezły strój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 7/10

#189 09-03-2015 o 19h03

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

pikna3, strój moim zdaniem ma zdecydowanie za mało elementów. Bogini powinna być na bogato, a nie tak skromnie xD Tylko 5 elementów, gdy warstw mamy aż 17 to zdecydowanie za mało. Toga Grecka Bogini jest aż zbyt oczywista w stylizacji przedstawiającej... Bogini! xD Makijaż jest nawet - nawet, tylko te usta... Włosy mi ciutek nie pasują, ale to może tylko takie moje przywidzenie ^^ Ubogo, ubogo, strasznie ubogo...
Daję 5.8/10

(Dodam, że lepszej fryzurki nie znalazłam, a ta sukienka jest najbardziej słoneczna ze wszystkich moich sukienek, bluzek i spódnic. Pozostałe są takie żółtomdłe xD)

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (09-03-2015 o 19h52)

#190 09-03-2015 o 20h47

Miss'na całego
Roccoco
I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?
Miejsce: Bordeaux

Tak, jak nie przepadam za słonecznymi dniami, tak Twoje słoneczko mnie kupiło! Jest idealnie - począwszy od świetnego użycia nowej karnacji body art, przez cudowny makijaż, na wspaniałej biżuterii i dodatkach w punkt kończąc. Nawet nie ma się tu nad czym rozwodzić, więc łap 10/10. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

(Króciutki opis na moim profilu pomoże Ci zrozumieć moją stylizację. :3)

Ostatnio zmieniony przez Roccoco (09-03-2015 o 20h49)

http://i62.tinypic.com/jt1a87.gifhttp://i58.tinypic.com/qy73nc.gifhttp://i62.tinypic.com/jt1a87.gif

#191 09-03-2015 o 21h09

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

No, no,no z taką gospodynią domową to nawet Gessler by nie pogadała i rewolucji by nie było. Mrocznie i krwawo. Jak na gospodynię domową to na make up sporo czasu poświęca. 10/10 - zgodne z opisem

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#192 09-03-2015 o 23h12

Miss'OK
Sniezyczka
...

Jaki sliczny kolor wlosow! Fryzura jako pierwsza rzucila mi sie w oczy. Uwielbiam zarowno te rajstopy jak i buty. Chyba wczesniej nie widzialam tej spodnicy (?). Brakuje mi subtelniejszego, plynniejszego przejscia pomiedzy gorsetem a wlasnie spodnica. Dodatki w porzadku choc zamienilabym ta trumienke na cos innego. Ten brokat z tylu do wymiany. Za bardzo cukierkowy i uroczy jak dla Twojej Wampirzycy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 7,5/10

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#193 10-03-2015 o 16h38

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Sniezyczka, no no, koniowata śmierć w dzidą zamiast kosy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Świetna stylizacja, zapewne jakiejś wojowniczki niżeli śmierci (ale daj ponieś wodze fantazji. Rozumiesz? Wodze xD dośc głupot, mam za dobry humor). Nie pasuje mi pasek, jest taki zbyt ciemn do całości, strasznie się wyróżnia. Może bardziej źle się odznacza z bluzką... Eeee... Z metalowymi napierśnikami? xD W każdym bądź razie podoba mi się
9.99 (prawie jak cena)

Ostatnio zmieniony przez Sartani (10-03-2015 o 16h38)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#194 10-03-2015 o 16h56

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

10/10
Cóż mam powiedzieć? Twoja wrona jest fantastyczna. Bardzo wronowata i w ogóle dobrze zrobiona. Wszystkie elementy pięknie dopasowane, nic nie odstaje, jest po prostu super.

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#195 10-03-2015 o 18h03

Miss'nałogowa
DemOlkaGirl
NIE BIASUJ NOSA MOJEGO BIASA
Miejsce: Talerz

Łaaaaaaaaa...
*Udaje swoją siostrę* Ta stylizacja jest taka, taka... *znów jest sobą* Is my style.
Lubię czarny i czerwony, a różowe włosy wygrały wszystko <333. 10/10

https://78.media.tumblr.com/9865d2fc8f6d10bb382e53ee04126fa6/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo4_400.gif   https://78.media.tumblr.com/0a25edb5d3bc6700454bc96933c308fb/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo3_400.gif

#196 10-03-2015 o 20h47

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

DemOlkaGirl, twoja stylizacja kojarzy mi się z jezdnią. Szary asfalt, a na nim czerwony autobus xD Z resztą główny trzon tego stroju to tylko miks dwóch indyjskich strojów, dodanych do gry tego samego dnia. Plus kolczyki, bransoletka, i kwiatki do włosów. Ładnie, ale po prostu trochę nudnawo.
Daję 5/10

#197 10-03-2015 o 20h49

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

9/10
Podoba mi się, podoba. Ładne, ładne, styl rzeczywiście pasuje, nom i ogółem stylizacja prezentuje się bardzo ładnie, ale zabrakło mi tego czegoś.

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#198 10-03-2015 o 21h11

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!
Miejsce: Pomocnik moderatora :3

9/10
Śliczna stylizacja, chociaż dominuje kolor czarny, ale bardzo mi się podoba, chociaż czegoś mi tam brakuje sama nie wiem czego. Podobają mi się takie stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kolor czerwony pasuje do czarnego.

Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (10-03-2015 o 21h14)

#199 11-03-2015 o 09h50

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

3/10
Mogłoby być zdecydowanie więcej, bo w sumie dodatki całkiem spoko i ogólne wrażenie też ok, gdyby nie to, że bluzka i spódnica, czyli podstawa całej stylizacji, są z jednego zestawu.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#200 11-03-2015 o 12h58

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

Bardzo lubię twoje stylizacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co tu dużo mówić!? Wszystko idealnie ze sobą współgra i wygląda zjawiskowo! Świetne zestawienie kolorów i części garderoby 10/10

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 153