No więc jak wszyscy to wszyscy :-P No więc moja miss niżej prezentuje wam przedmiot w który macie się ubrać (kostium żeby taka roznegliżowana nie była)
No więc chodzi o tą spódnicę. Kolor- dowolny. Ważne żeby nie była zasłonięta, ale się nie da chyba jej zasłonić :-P. No to zielony Podoiniasty regulamin.
1. Po pierwsze - primo- przyjmuję zgłoszenia tylko takie które będą w nieedytowanych postach.
2. Po drugie, ostateczna ocena stylizacji zostanie podjęta przez czteroosobowe jury- Podoinę, Podoinkę, Helgę i gościnnie pomoże mi moja siostra. Więc nie odbieram zażaleń itp. bo nasza zacna opinia będzie zapewne mało obiektywna i raczej bardzo subiektywna.
3. Po trzecie, czas wykonania nagród jest nieokreślony i osoba która będzie się upominać zostanie zdyskwalifikowana.
4. Po czwarte- primo ultimo- prace zamieszczamy do... do 23.02.15r. i ani dnia więcej. Oczywiście do godziny 21.00, a tak żeby było inaczej.
5. I oczywiście przynajmniej dwu zdaniowy opis. Żeby łatwiej było zrozumieć stylizację.
EDIT:6. I prawie zapomniałąm! Nie może to być komplet od nine i stylizacja z zestawu może zawierać tylko spódnicę. A wszystkie elementy stroju widziałam (ba! wszystkie kupiłam) i jak zobaczę taki komplecik, to badam! Dyskwalifikacja.
No to nagrody będą wyglądać tak:
I miejsce
Dyplom + narysuję twoją miss w dowolnej stylizacji.
II miejsce
Dyplom + narysuję twoją miss w stylizacji konkursowej
III miejsce
Dyplom + narysuję twoją miss w stylizacji konkursowej
Oczywiście przewiduję wyróżnienia, m.in. za najciekawszy opis. Osoby wyróżnione otrzymają dyplomy.
No to powodzenia :-)
Ps. Postanowiłam że podium otrzyma gratis (do pośmiania się z zacnych umiejętności) zdjęcie któregoś z moich starszych "dzieł" :-p
Ostatnio zmieniony przez Podoina (23-02-2015 o 15h40)