Pierwszego demona Bóg opuścił xD Stwierdził, że będzie aplikować do plastyka, bo mu się nudzi.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-05-2015 o 20h16)
Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 200
Pierwszego demona Bóg opuścił xD Stwierdził, że będzie aplikować do plastyka, bo mu się nudzi.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-05-2015 o 20h16)
Drugi demon wraca do gry po nieobecności, ponieważ zajął się SyFem i jego forumem (mają tam dziwne zasady gry w bany ).
Pierwszy anioł interweniuje, mając demony na oku.
@Kasia2022 wiem coś o tym. ;__; Do kitu.
Pierwszy demon sam nie wie dlaczego, ale zawsze omijał forum na SyFie. Nigdy jakoś nie chciało mu się tam zaglądać.
Drugi demon nie pisze jakoś często na forum na SyFie, ale najbardziej dziwiącą go tam rzeczą jest, to że co druga osoba mówi na innych per Panienka ;--;
Pierwszemu aniołowi przypomniało się to, że nauczyciel z jego szkoły mówi na dziewczyny per. "Panienko". xD
Pierwszy demon popiera pierwszego demona.Tamta atmosfera jest naaaprawde dziwna , a ja zaledwie napisałam tam (chyba) czterdzieści postów xD.
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (11-05-2015 o 19h50)
Pierwszy anioł wyłącza przeglądarkę i idzie się uczyć. T^T
Pierwszy demon też musiałby się pouczyć, fak
Pierwszy anioł jest zły </3 OUaT takie niedobre, idę szukać spoilerów nowego sezonu </3
Pierwszy demon zauważa, że Nel zmieniła się w kaczkę °u°
Pierwszy anioł już żyje wycieczką do Warszawy, więc trochę olewa naukę.
Drugi anioł ciągle jeszcze nic nie zrobił do środowego kolokwium ze staty, hehehehehe.
Pierwszy demon lubi kaczki~
Drugi demon lubi jelenie i kaczki ^^
Czwartemu demonowi kaczki bardzo kojarzą się z PewDiePie~ x'D
Piątemu demonowi kaczki źle się kojarzą.
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 13
DEMONY: 48
RAZEM: 61
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-05-2015 o 21h23)
Pierwszy demon wita całą czwórkę i gratuluje wygranej XD Na ochłodę gorącego demonicznego zwycięstwa, teledysk~
Trzeci demon ma jakiś taki dziś zły dzień.
Czwarty demon jakoś dawno nie był czwarty.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-05-2015 o 21h33)
Pierwszy anioł, jak już tu zajrzał, to przyblokuje.
Pierwszy demon jest mentalnie jeleniem.
Drugi demon jest mentalnie nekowatym kotem~