Link do zewnętrznego obrazka
Miałam zamiar iść sprawdzić z kim będę w pokoju...I właściwie na tym oto zamiarze się skończyło.Jak na złość wszyscy akurat teraz muszą się pchać.No cóż,ja też próbowałam,ale skończyło się to tylko tym,że jakiś pierwszoroczniak nadepnął na mój ogon,na co tylko głośno fuknęłam.No ni krzty rozumu!Mogłam niby wejść w jego umysł i się nim trochę zabawić,ale ta opcja choć mocno kusząca,za skutkowałaby tym,że pewnie beksa pobiegłaby na skargę do dyrcia.Kilka razy mi się to już zdarzyło,ale na początek roku?Odpuściłam sobie.Jeszcze będzie dużo okazji żeby się nad nimi poznęcać.Uśmiechnęłam się trochę dziwnie.>Odzywają ci się sadystyczne zapędy?<Machnęłam ręką.Nieprawda!Po prostu taki mam charakter i już.Postanowiłam więc chwilę zaczekać.Pewnie i tak wyląduje na czwartym,w najgorszym razie na trzecim piętrze.Czułe zmysły jednak bardzo się przydają w takich sytuacjach.Na dwóch pierwszych piętrach liczba decybeli jest tak duża,że pewnie popękałyby mi bębenki w uszach.Westchnęłam i oparłam się ścianę,czekając aż ten tłum się przerzedzi.
Jak pech to pech.Internet raz jest,raz nie ma.Za utrudnianie RPG przepraszam.
Link do zewnętrznego obrazka