Link do zewnętrznego obrazka
Rozejrzałam się po okolicu strzygąc moimi uszkami. Dziwna, samotna, to się nazywa smok? Rozglądałam się za kimś kogo mogłabym pomeczyć. Najlepiej jakiś nowy słodziaczek. Widziałam Erikę która stała naprzeciwko Shadaara. Ciekawe czy ta elfka wyjdzie z tego cało gdy sprowokuje naszego Demona. Pfff... Ona zawsze się pcha tam gdzie nie trzeba. W porównianiu z nią potrafię ocenić sytuacje choć jeśli chodzi o manipulowanie mężczyznami to mam już w tym doświadczenie. Spojrzała za tą dwójkę a tam... To nie może być prawda! Taki nowiutki misio pysio! Słodziak jak się patrzy. Zmierzwione blond włoski, złociste oczęta i twarzyczka młodego chłopczyka.
- Chodź widzę młodą ofiarę.
Zaśmiałam się po mojej wypowiedzi i pociągnęłam Kat za ręke. Ni chciałam wymijać parki która mi zagradzała przejście więc się wepchałam między nich. Przebiegając Rikę połaskotałam delikatnie ogonem a demona tylko musnęłam wolną ręką i puściłam do niego oczko. Roześmiałam się do tej dwójki i im pomachałam. W końcu zatrzymałam się przed chłopakiem który w tej chwili miał rozmowę ze smoczkiem. W tej chwili mogłabym zmienić obiekt mojego zainteresowania ale chłopak był bądź co bądź słodszy. Podeszłam do niego i chwyciłam jego twarz w dłonie. Chwilę się jej przyglądałam z uśmiechem na twarzy. Potem odwróciłam ją w stronę Kat.
- Prawda że słodki?
Zachichotałam i wytarmosiłam chłopakowi policzki. Był cud, miód i malina! To było okropne z mojej strony ale inaczej nie mogłam. Zostałabym uznana za kolejną nudną osobistość która chce się zapoznać. Po tygodniu zapomniałby mojego imienia.
- Przepraszam ale jesteś przesłodki. Mam na imię Liliane a ta brunetka to Katherine. Jesteś nowy prawda? Miło nam ciebie poznać! No i jak masz kochany na imię?
Przekrzywiłam główkę i splotłam ręce na plecach. Ogony skierowałam ku podłożu aby nie latały wokół mojego ciała. Jeszcze bym kogoś walnęła ,a tego bynajmniej nie chcę. Jeszcze by mieli do mnie za to pretensję. Kątem oka patrzyłam na jego smoka. Bardzo ładny okaz ciekawe tylko jaki to gatunek.
Miśki następny mój post będzie informacyjny! Dam tam plan lekcji dla wszystkich roczników! No i napiszę dyrciem :3
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (07-05-2014 o 12h18)