Chciałam zapytać ile z was lubię bawić się także szafą chłopaka lali którą na mf ubieramy. Bo ja osobiście gdy tylko zauważę coś fajnego to zmieniam mu ciuchy. Niestety wybór jest mały, a do tego ubóstwo w kwestiach kroju. Większość koszul jest na wskroś klasyczna, trudno jest eksperymentować.
Obecnie mój lalek wygląda tak:
Można dowoli zarzucać ze mało męsko, ale te spodnie od snowa są mega seksowne. Na pewno użyje ich jeszcze do paru stylizacji. Ta ma klimat burleskowy ^_^
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 12-04-2014 o 15h19
#2 13-04-2014 o 01h20
Hm, w sumie brakuje na forum miejsca gdzie można się pochwalić swoim facetem (czy też zwierzakiem).
Oni też bardzo często są zabawnie wystylizowani.
Może udałoby się- skoro już Lowsip wysłała zdjęcie Kounette- przekształcić w tym celu ten temat?
Co do samej stylizacji to faktycznie "męska burleska" Ci wyszła ^^
Brakuje tylko kapelusika
#3 13-04-2014 o 13h12
niestety żaden z kapelusików do kupienia nie jest fajny
Co do przekształcania tematu to jestem za!
Próbowałam mu założyć kapelusz który ma moja miss na głowie, udało się ale za bardzo się przesuwał w prawo i nie wyglądał naturalnie.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (13-04-2014 o 13h14)
#4 14-04-2014 o 13h03
Bazuje głównie na ciuchach od gwiazd, które w odpowiednim zestawieniu potrafią wyglądać na prawdę ciekawie. Zależy mi na tym by chłopak wyglądał dobrze, mimo że nie każdy urzeka swoja twarzą Nie zajmuje się chłopakiem tak dużo jak mis, powód jest prosty, męska garderoba jest zwyczajnie uboższa.
Lowsip co to Twojej stylizacji przyznam że jest oryginalna, nie koniecznie w moim guście, ale pomysł ciekawy. A próbowałaś dobrać jakiś pasek, bo spodnie są nienaturalnie proste na linii bioder?
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (14-04-2014 o 13h06)
#6 17-04-2014 o 14h14
Lowsip - jak dla mnie super, tylko dobrałabym mu może jakąś marynarkę, coś w tym stylu, żeby zakryć tą przerwę.
Jasne, zbyt mało ciuchów jest dla facetów, czasami nie ma z czego już wybierać, czasami nie ma co.
#7 25-04-2014 o 17h27
przydalo by sie zorganizowac woybory ,,rodzinne'' w ktorych opcenialo by sie wyglad miss chlopaka i zwierzatka
#8 25-04-2014 o 19h49
Co prawda, to prawda przydało by się odrobinę więcej ubrań w Gaetan i więcej gwiazd ze zróżnicowanym ubiorem.
Cóż ja również zawsze staram się dopasować wygląd chłopaka i kota do mojej stylizacji, więc obecnie tak to wygląda:
Ogólnie to jak ma teraz Benoita to chyba długo go nie zmienię, gdyż jest w moim guście(czyżby jedyny chłopak w grze z długimi włosami?). Lecz jeżeli ktoś wie czy na jakimś wyższym lvl jest też taki to niech da znać
Co do nosa mojej miss... cóż tylko na moim profilu ma tak wysoko usta jak mam ją na tym pasu na górze strony to normalnie je ma.
Ostatnio zmieniony przez AozoraNakigoe (25-04-2014 o 19h53)
#9 26-04-2014 o 17h54
Przepraszam, ale jestem nowa, i nie wiem jak kupić chłopakowi ubranie. Możecie mi powiedzieć?
#10 01-05-2014 o 09h37
Fajnie dziewczyny! Czarodziej z przyszłości rzeczywiście ciekawy, a strój od Aozory jest bardzo elegancki.
To niby takki oczywisty pomysł by facet pasował, ale tak trudny do realizacji przy tym zakresie ciuchów, że rzadko się o to staram. Często jak mam pomysł to ubieram faceta a później dopasowuje strój mojej laleczki do niego.
EDIT: Azora twoja nowa stylizacja jest BOSKA! ten gość łapiący syrenę na line
Martyna278 wejdź w nineland i kliknij w rozwijaną listę na górze tam przejdziesz do Geatana. Druga opcja to kliknij miasto, nie ma go na liście ale jak wejdziesz bezpośrednio na miasto to znajdziesz Geatana.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (01-05-2014 o 09h45)
#12 28-11-2014 o 22h39
Hej dziewczyny powiedziałaby mi któraś gdzie się wchodzi do szafy faceta bo za nic nie mogę tego znaleźć ?
#13 28-11-2014 o 22h45
Wchodzisz w swoją szafę i klikasz ikonkę faceta.
Upomnienie za zadawanie pytań w niewłaściwym dziale.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#14 30-11-2014 o 20h12
Lowsip napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/29/moy/22617.jpg
Bardzo fajnie dopasowałaś chłopaka i modelke !
Ostatnio zmieniony przez Kizimizi46 (30-11-2014 o 20h12)
#15 19-07-2015 o 15h48
Coś widzę, że tu jakoś ucichło... Bawiłam się troszkę kodami, podmieniałam trochę ciuszki i... mamy tutaj jakiegoś chenga zdrajcę xD
#16 19-07-2015 o 16h01
Ojsa jesteś genialna, kocham Cię XDDDDDDDD Wzrok Twojej miss w tamtą stronę idealnie pasuje do tego XDD
#17 22-07-2015 o 05h12
Ojsa Matko, nigdy bym na to nie wpadła! Genialne
Szkoda, że ja nie umiem bawić się kodami
#18 23-07-2015 o 06h31
Ojsa jak ja ci zazdroszczę umiejętności ogarniani html .... znów zrobiłaś coś świetnego :*
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
#19 24-07-2015 o 16h40
Ja tam wolę wydać pieniądze na miss lub mojego kotka . Kupiłam raz facetowi strój rycerza i non stop w nim łazi. Pomysł Ojsa super
Games of Trones
#20 26-07-2015 o 17h57
Dziękuję wam bardzo <3
Co do dziewczyn nie umiejących bawić się kodami, zapraszam na pw, może coś się na to poradzi C;
#21 19-06-2020 o 09h07
Lowsip napisał
Chciałam zapytać ile z was lubię bawić się także szafą chłopaka lali którą na mf ubieramy. Bo ja osobiście gdy tylko zauważę coś fajnego to zmieniam mu ciuchy. Niestety wybór jest mały, a do tego ubóstwo w kwestiach kroju. Większość koszul jest na wskroś klasyczna, trudno jest eksperymentować.
Obecnie mój lalek wygląda tak:
//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19838.jpg
Można dowoli zarzucać ze mało męsko, ale te spodnie od snowa są mega seksowne. Na pewno użyje ich jeszcze do paru stylizacji. Ta ma klimat burleskowy ^_^
Czy ta narzuta chłopaka jest od gwiazdy Jon Slow?
Też taką mam!
Mój blog:
https://limonkahomeideas.blogspot.com
Strony : 1