Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3

#1 01-04-2014 o 16h39

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Link do zewnętrznego obrazka

Para 17-latków. Za kochani w sobie na zabój. Są razem od ponad roku. Chodzą do jednej klasy w liceum. W szkole zjawia się nowa uczennica, która chce zdobyć serce zakochanego chłopaka.
Czy miłość przetrwa ? Zostaną razem ? Czy intrygantka skłóci ich ze sobą i zdobędzie serce chłopaka ?

Role:
~Dziewczyna - Sooyoung ;>
~Chłopak - Ja we własnej osobie ;>
~Intrygantka - Pauline6 ;>

>Na KP mamy 24 godziny
>Przestrzegamy regulaminu
>Nie przeklinamy
>Wszelkie kłótnie załatwiamy na PW
>W karcie tylko podstawowe informacje, minimum dwa zdjęcia postaci, wygląd REALNY!

To co ? Zgłaszać się ! ;>

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (01-04-2014 o 18h02)

#2 01-04-2014 o 17h29

Miss'wow
Sooyoung
...

Imię | Tiffany
Ksywka | Pink Princess , Tiff
Nazwisko | Hwang
Wiek | 16
Data Urodzenia | 10 grudnia
Znak zodiaku | strzelec
Płeć | Lady~
Status społeczny | W związku
Orientacja | Bi [seksualny]
Rola | 1.1

Kolor włosów | Normalnie czerwone ale w odpowiednim świetle czarne
Kolor oczu | Czarniuteńkie
Wzrost | coś koło 168 cm
Waga | Prawidłowa
Sylwetka | Szczupła
Cera | Jasna jak śnieg~
Znaki szczególne | Często sobie coś maluje przy oku

Charakter | Tiffany jest osobą optymistyczną i dość wesołą gdy się ją pozna bliżej. Przy obcych jest nieśmiała i cicha. Jest też osobą bardzo wrażliwą i wszystko strasznie przeżywa.

Lubi/Nie lubi |
Kwiaty/sztuczne rośliny
Różowy i pastelowe kolor/kolory metaliczne
Słodycze/gorzką czekolade
Słońce/pioruny
Deszcz/burze
Swojego chłopaka/nowej dziewczyny

Ciekawostki |
~Bardzo kocha swojego chłopaka
~Ma obsesje na punkcie różowego
~Bardzo lubi eksperymentować z kolorem włosów i fryzurą
~Nie lubi ogórków
~Kocha wszelkie owoce
~Jest bardzo strachliwa. Boi się głośnych dźwięków.
~Bardzo dobrze maluje paznokcie (patrz pierwszy obrazem w karcie)
~Uwielbia ubrania. Ma ich mnóstwo i potrafi się przebierać 3 razy dziennie w coś innego.
~Ma swój własny styl
~Kocha kokardki i czapki z daszkiem
~Uwielbia wszelkiego rodzaju naszyjniki i pierścionki
~Ma mnóstwo dodatków.
~Uwielbia grać w gry komputerowe
~Bardzo dobrze gra w piłkę nożną (oczywiście w uroczym stroju~)

Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (03-04-2014 o 19h20)

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lw04gr6YOq1r7tveho1_500.gif
Jeżeli chcesz pisać dwuosobowe RPG lub brakuje ci jakiejś postaci - pisz.

#3 01-04-2014 o 17h35

Miss'Żółtodziób
...

Imię: Rachel
Nazwisko: Smith
Data urodzenia: 13 sierpnia
Znak zodiaku: Lew
Opis postaci: Nowa uczennica, zakochana w pewnym chłopaku, który jest już niestety zajęty. Zrobi wszystko, aby rzucił tamtą i zaczął chodzić z nią.
Rola: Intrygantka

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (01-04-2014 o 17h38)

#4 01-04-2014 o 18h35

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Imię |Cristian
Przezwisko |Cris
Nazwisko |Brown
Wiek |17 lat
Płeć |Mężczyzna
Orientacja |100% Hetero
Status społeczny |W związku
Rola |Chłopak

Wzrost |175 centymetrów
Sylwetka |Wysportowany
Znaki szczególne |Niewielki tatuaż na klatce piersiowej, blizna na ramieniu
Wygląd |

A więc zaczynamy ! Para jak codziennie idzie razem do szkoły.
Razem z Tiffany szliśmy jak zwykle za rączkę do szkoły. Gadałem jak najęty, paplałem bez sensu jak zwykle. Dobra stój dziób wreszcie pomyślałem. Zająłem się Tiffany
~No dobra ale co u ciebie kotku ? Co tam ? Jak tam ?

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (02-04-2014 o 18h39)

#5 03-04-2014 o 07h34

Miss'wow
Sooyoung
...

Każdego dnia lubię wyglądać idealne! Nie jestem jakąś szkolną gwiazdą ale uważam iż ubieram się lepiej niż inni. Na przykład dzisiaj. Jest bardzo ciepło więc postawiłam ma czarną rozkloszoną sukienkę z cekinowym dekoldem. Włożyłam naszyjnik,który wygląda jak czarnobiały kołnierzyk. Naprawdę go lubię! Pięknie dopasowywuje się do stroju! Na przed ramieniu widnieje moja kwiatowa ''bransoletka''. Na prawdą rękę włożyłam ciemną bransoletkę,a na palce kilka pierścionków. Całość wyglądała ślicznie! W dodatku wziązałam włosy w kucyki i lekko się umalowałam! Lubię wyglądać dobrze,a te fioletowe buty są moimi ulubionymi.
Szłam trzymając Crisa za rękę. Był taki kochany~ Paplał jak zawsze bez sensu ale to było słodziutkie~ Aw mój skarb! Byłam tak zasłuchana kiedy mówił,że nie zorientowałam się kiedy spytał o mnie...
-Wiesz kotek w sumie nic takiego. Mogłabym ci paplać o rzeczach jakie kupiłam ale chyba cię to nie interesuje co? - zaśmiałam się cicho i uśmiechnęłam promiennie.

Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (03-04-2014 o 15h46)

#6 03-04-2014 o 14h27

Miss'Żółtodziób
...

Rachel
Pierwszy dzień w nowej szkole. Muszę wyglądać idealnie! Włosy nawinęłam na wałki, dzięki czemu teraz trochę falowały. Po nałożeniu makijarzu miałam czarne, zalotnie podwinięte rzęsy. Jeszcze trochę różu na policzkach i gotowe! Nałożyłam czarną sukienke z białą kornką.
Do tego czarne buty na obcasach. Po śniadaniu poszłam do czarnego BMW matki. Uparła się, że mnie odwiezie do szkoły.
W koću dojechałyśmy. Gdy wysiadłam, zauważyłam przystojnego chłopaka. Chciałam z nim pogadać, ale właśnie robiła to jakaś inna dziewczyna.
- Nie patrz tak na nich - wyłoniła sie z tłumu jakaś brunetka. - Są parą od ponad roku, nie myśl, że będziesz mogła bezkarnie flirtować z Crisem.
Uśmiechnęłam się podnosząc lewy kącik ust wyżej niż prawy. Ten mój uśmiech zwiastował kłopoty dla tej osoby, o której myślę. A myślałam o dziewczynie Crisa...

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (06-04-2014 o 10h31)

#7 03-04-2014 o 15h57

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Tiffany wyglądała na zamyśloną, pewnie za dużo mojej paplaniny jak na ta porę dnia. Przecież jest rano a ja zaśmiecam jej główkę moją paplaniną. Ale z czasem doczekałem się odpowiedzi. No faktycznie nie chcę słuchać paplaniny o zakupach. O nowych bucikach i tak dalej..
~Masz rację nie chcę słuchać o twoich nowych bucikach i tak dalej.- uśmiechnąłem się czule i dałem jej soczystego buziaka w usta.

#8 03-04-2014 o 19h27

Miss'wow
Sooyoung
...

Zaśmiałam się cicho. Wiedziałam,że tak odpowie! Uśmiechnęłam się promiennie.
-Wzięłam strój do piłki nożnej więc możemy sobie po szkole pograć jak chcesz~ Wiesz jak to lubię! - powiedziałam z uśmiechem opierając głowę o jego ramię.
Może nie wyglądałam ale byłam wysportowana i to bardzo. Codziennie ćwiczę więc daje sobię radę i myślę,że jestem lepsza od chłopaków!

#9 03-04-2014 o 20h49

Miss'Żółtodziób
...

Rachel
Zadzwonił dzwonek. Wygładziłam sukienkę. Jakoś trafiłam do gabinetu, w którym miałam mieć lekcje. Gdy wszyscy już przyszli, nauczyciel powiedział:
- Moi drodzy, to jest Rachel Smith. Będzie od teraz chodziła z wami do klasy.
Wstałam, uśmiechnęłam się sztucznie, a następnie usiadłam w trzeciej ławce pod ścianą. Była pusta. Całkowicie mi to odpowiadało.

#10 04-04-2014 o 17h08

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Między innymi kochałem Tiffany za to, że kocha sporty. A w szczególności piłkę nożną. To takie wspaniałe uczucie grać w nogę ze swoją dziewczyną. Do tego gra bardzo dobrze. Ubóstwiam ją za to.
~Oczywiście kochanie. Wiesz, że ja też kocham grać z tobą w piłkę.- uśmiechnąłem się do niej.
Musieliśmy trochę przyspieszyć kroku bo lekcje już się zaczęły. Wpadliśmy do klasy parę minut po dzwonku. Naszą ławkę zajęła jakaś dziewczyna. Widać, że jest nowa bo kompletnie jej nie kojarzę. Wolna była tylko druga ławka, nie zamierzałem tam siadać. Zawsze siedziałem z Tiffany w ostatniej ławce, tam gdzie ta nowa. Podszedłem do niej i powiedziałem :
~Hej, jestem Cristian. A to moja dziewczyna Tiffany. To nasza ławka. Zawsze tu siedzimy. Mogłabyś się przesiąść ?- spytałem ją grzecznie.

#11 05-04-2014 o 19h29

Miss'Żółtodziób
...

Rachel
Nie chciałam mieć u tego chłopaka minusa, wiec powiedziałam:
- Skoro wasza, to wasza - odparłam, po czym dodałam:
- Jestem Rachel - przesiadłam się do innej ławki. Otwarłam zeszyt i udałam, że notuję to, co mówi nauczyciel. W mojej myśli był obraz tego Crisa. Muszę go mieć! Dobrze, że ludzie nie widzą, ani nie słyszą myśli innych. Było by źle, gdyby ktoś wiedział, oczym myślałam...

#12 05-04-2014 o 19h58

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Dziewczyna nie stawiała oporów i zmieniła miejsce. To dobrze, że nie wykłócała się, że była tu pierwsza. Razem z Tiffany zajęliśmy nasze miejsca. Lekcja zaczęła się na dobre. W przerwach między zapisywaniem kolejnych zdań do zeszytu łapałem Tiffany za nogi. Wiedziałem, że to uwielbia. Bo gdy ją łapałem to zawsze się uśmiechała. Moja kochana, uwielbiam ją ! <3 Jak nikt nie patrzył to dźgałem ją delikatnie w brzuch, aż podskoczyła. Wyglądała tak słodko. Kocham patrzeć w jej oczy, świecą się jak gwiazdy..

#13 06-04-2014 o 10h36

Miss'Żółtodziób
...

Rachel

Nie wiedziałam, co robią, bo siedziałam przed nimi, ale słyszałam chichoty. Byłam zazdrosna o chłopaka tej całej Tiffany, ale nigdy bym sie do tego nie przyznała. Muszę wymyśleć coś, żeby jej go odbić. To nie będzie takie proste, Cris patrzył na nią, jakby była dla niego całym światem, ale ja łatwo się nie poddaję. Uśmiechnęłam się podnosząc lewy kacik ust wyżej niź prawy.

#14 06-04-2014 o 10h50

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Siedzieliśmy w ławce jak zwykle. Robiłem notatki. Nareszcie rozbrzmiał dzwonek na przerwę. Spakowałem się i odwróciłem w stronę Pink Princess.
~Pa kochanie. Idę na przerwę. Spotkamy się po dzwonku.- cmoknąłem ją w policzek i wyszedłem z klasy. Była ładna pogoda więc wyszedłem na boisko. Usiadłem na trawie, założyłem słuchawki na uszy i delektowałem się ciszą.

#15 06-04-2014 o 11h09

Miss'Żółtodziób
...

Rachel

Przerwa. Cristian poszedł na boisko. Napisałam na kartce z mojego notatnika
Cześć, kotku. Spotkamy się z tyłu szkoły? Tiffany. Dodałam jeszcze kila serduszek, a następnie pobiegłam na boisko. Tak, żeby Cris mnie nie widział, rzuciłam mu tę karteczkę. Mam nadzieję, że się nabierze i pójdzie tam. Ciekawe, co powie, gdy tej jego dziewczyny tam nie będzie?

#16 06-04-2014 o 11h24

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Siedziałem sobie zasłuchany w muzyce gdy nagle koło mnie wylądowała jakaś karteczka. Przeczytałem. Była od Tiffany. Dziwne przecież nigdy tak nie robiła..Wolała sama przyjść do mnie lub napisać esa. To pismo też nie wyglądało na jej..Hmm...ciekawe. Wstałem, spakowałem słuchawki, zabrałem ta karteczkę i ruszyłem za szkołę. Stanąłem i rozejrzałem się ale Tiffany nie było. Co jest ? Czemu jej nie ma ? Czy ta karteczka na pewno była od niej ?

#17 06-04-2014 o 16h06

Miss'Żółtodziób
...

Rachel

Cudem ztłumiłam chichot. Co Cris, twoja dziewczyna wystawiła cię do wiatru? Mam nadzieję, że sobie tego nie wytłumaczą. Ale tak, czy siak, akcja "Rozwód" dopiero sie zaczęła. Jedna karteczka nie załatwi sprawy. Odeszłam niezauważona przez Cristiana. Nie chcę, zeby zaczął podejrzewać, że ja stoję za tym liścikiem.  Muszę znaleźć tą brunetkę, co spotkałam przed lekcjami. Ciekawe, co wie o tej parce?

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (06-04-2014 o 16h16)

#18 06-04-2014 o 16h16

Miss'wow
Sooyoung
...

Po chwili znaleźliśmy się w klasie. Ta nowa zajeła naszą ławkę ale grzecznie sobie poszła. Pogadam z nią kiedyś. Wydaje się całkiem miła.
Lekcja przebiegła jak zwykle. Co chwile dźgał mnie w brzuch,a ja tylko się z tego śmiałam. Oczywiscie nie mogłam też olać lekcji więc zapisywałam niektóre wiadomości. Wreszcie zadzwonił dzwonek. Cris jak zawsze poszedł gdzieś. No nic musi mieć chwile spokoju prawda? Patrzyłam na inne dziewczyny. Kilka z nich miały całkiem fajne stylizacje chodź dodałabym pare bransoletek i naszyjników. Wysłałam do Crisa sms z nudów ''Gdzie jesteś? Nudzę się sama...''.

#19 06-04-2014 o 16h21

Miss'Żółtodziób
...

Rachel

Zauważyłam kątem oka tą całą Tiffany. Pisała sms-a. Mam nadzieję, że nie do Crisa. Inaczej wszystko sobie wytłumaczą i cały trud pójdzie na darmo. Natychmiast, choć z wielkim trudem, rozpogodziłam twarz i uśmiechnęłam się do Tiffany.
- Cześć - powiedziałam, po czym dodałam:
- Fajne buty. A tak właściwie, wiesz może, gdzie tu jest biblioteka? - ukradkiem popatrzyłam na jej wyświetlacz telefonu. A jednak! Ten sms był do Cristiana! Cudem podtrzymałam uśmiech na twarzy. Zdziwiłam się. Moja matka była aktorką i dobrze potrafiła udawać, co dostałam po niej, a mimo to cudem nie pokazałam tego, jak bardzo, choć znałam ją niecałą godzine, nie znosiłam mojej rozmówczyni. Żeby oderwać sie od tych myśli, dodałam:
- Dobrze by było dowiedzieć się, co gdzie jest w nowej szkole, a ty wyglądasz na miłą - dodałam. Znów z trudem utrzymałam uśmiech.

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (06-04-2014 o 17h24)

#20 06-04-2014 o 18h27

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Link do zewnętrznego obrazka\
Byłem rozczarowany. Ale w końcu tamto pismo było inne niż to Tiffany. Może ktoś chciał mnie tylko wkręcić. Tak czy siak muszę o tym pogadać z Pink Princess i to jak najszybciej. Myślałem tak sobie i dostałem Sms-a. Był od Tiffany. Wyglądało na to, że nic nie wiedziała o tej karteczce...Odpisałem jej:
"Jestem za szkołą, czekam na ciebie. Musimy pogadać i to jak najszybciej ! <3"
Usiadłem na ławce przed szkołą i czekałem na moją księżniczkę.

#21 06-04-2014 o 19h19

Miss'wow
Sooyoung
...

Spojrzałam na dziewczynę,która do mnie podeszła.
-Dzięki. - powiedziałam i uśmiechnęłam się pogodnie. Poprawiłam swoje słodkie kucyki i przejechałam dłońmi po sukience - Za to twoja sukienka jest ge-nia-lna! - powiedziałam z uśmiechem. Ugh biblioteka? -Chyba na trzecim piętrze ale nie jestem pewna. - powiedziałam i spojrzałam na wyświetlacz. Cris chce się spotkać mój skarb!
-Przeproszę cię na chwilę kochana. Mój chłopak pisze do mnie sms żebym przyszła na chwilę. - powiedziałam i wstałam,radosnym krokiem kierując się do wyznaczonego miejsca.

#22 06-04-2014 o 19h44

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Siedziałam na ławce i patrzałem na tą karteczkę. Kurcze to pismo nie przypominało pisma Tiffany. No ale jednak...Nie wiem co myśleć..Ktoś mnie wkręcił czy Tiffany mnie wystawiła. Dręczyłem się tym pytaniem aż usłyszałem czyjeś kroki. To była Tiffany. Wskazałem miejsce na ławce żeby usiadła i powiedziałem:
~Kochanie dostałem dziś taką karteczkę.- podałem jej ją.-Pismo chyba nie twoje ale pewien nie jestem. Kotku spytam wprost..Ktoś mnie wkręcił czy mnie wystawiłaś ?
Liczyłem na to, że ktoś mnie wkręcił dla żartu ale musiałem się upewnić.

#23 06-04-2014 o 19h50

Miss'wow
Sooyoung
...

Usiadłam obok niego i dałam mu buziaka w policzek. Był uroczy. Jaką karteczkę? Wzięłam w dłonie papierek. Boże można aż tak brzydko pisać?! Nie mogę co to ma być.
-Ja zawsze piszę zamiast kropek małe serduszka. Poza tym piszę ładniej i to nie ja to napisałam. - powiedziałem drąc karteczkę na pół i wyrzucajac do kosza. -Ktoś ci zrobił kawał skarbie. - zaśmiałam się cicho

#24 06-04-2014 o 19h59

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Wiedziałem ! To nie było jej pismo i ona nigdy by mnie nie wystawiła. Wiem, że mnie kocha a ja ją. I to bardzo.
~Tak myślałem, że to nie ty. Wiem, że nigdy byś mnie nie wystawiła. Kocham cię skarbie.- szepnąłem jej do ucha i namiętnie pocałowałem.
Jestem tylko ciekawy kto mnie wkręcił. Ale dobra już..Nie ważne.

#25 07-04-2014 o 15h13

Miss'Żółtodziób
...

Rachel

Nie poszłam od razu do biblioteki, choć teraz wiedziałam, gdzie ona jest. Poszłam za Tiffany. Schowałam sie za murem. Cris i Tiffany siedzieli na ławce i rozmawiali o czymś. Byłam wystarczająco blisko, aby usłyszeć, o czym konkretnie. No ładnie! Wyjaśnili sobie wszystko! Byłam wściekła. No i w dodatku ta cała Tiffany uznała, że mam brzydkie pismo! Aż tak złe, to nie jest! Oddaliłam się niezauważona. Tupnęłam nogą. To jeszcze nie koniec! Dopiero sie rozkręcam! Jeszcze nie wiedzą, na co stać tego "żartownisia". Usłyszałam nagle dzwonek. Teraz chyba miała być matematyka. Poszłam do klasy.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3