Tak! I w końcu wróciłam do życia! I znów stanęłam na drodze PRG! Jesteście ze mnie dumni, prawda? ;3 Huehuehue!
Więc oto krótki opis:
Liceum, jak liceum. Miejsce sporów, kłótni, nauki, miłości, obowiązków. Do liceum w środku roku szkolnego przyjeżdża tajemnicza dziewczyna. Jest cicha, spokojna. Ale tylko tak na oko. Gdy się ją bliżej pozna, można się przekonać o jej imprezowej, zabawnej naturze.
Dziewczyna od razu wpada w oko typowemu, szkolnemu podrywaczowi. A ten chce ją za wszelką cenę zdobyć. Zaczepia, popisuje się, dotyka ją, łapie za rękę, nazywa po swojemu, chce na pewno być z nią. A wiecie jacy są chłopcy w tym wieku. Mrrr.
Nowa uczennica wie jaki on jest i nie chce być z nim w stałym związku. Ale ten mówi jej, że teraz liczy się tylko ona. Nikt inny.
Czy ona ulegnie jego czarowi? Czy chłopak na pewno się zmieni? Czy chce ją tylko wykorzystać?
Postacie:
Nowa uczennica: Nataaa (ja ;3)
Chłopak (wymieniony w tekście): Agatka112403
Przyjaciel podrywacza, który potajemnie kocha się w nowej uczennicy: Lorren
Nowa przyjaciółka nowej dziewczyny: Sszyszka
Chłopak zakochany w przyjaciółce nowej uczennicy: Minwet
Imię: Natalie
Nazwisko: Rose
Rola: Nowa uczennica
Link do zewnętrznego obrazka
Orientacja: Hetero
Status: Wolna
Charakter: Natalie na pierwszy rzut oka wydaje się być dziewczyną spokojną, cichą i opanowaną. Lecz gdy odważysz się ją bliżej poznać, może się okazać naprawdę bardzo rozrywkową, miłą, zabawną, pomysłową dziewczyną.
Nie afiszuje się ze swoimi pomysłami. Woli pozostać w cieniu.
Gdy ktoś ją obraża, mądrze woli puszczać obelgi mimo uszu. Lecz czasami naprawdę potrafi się na kogoś wydrzeć. Może się wtedy stać bezczelna, a nawet wredna.
Co lubi: Żelki, muzykę, spacery nocą
Czego nie lubi: Chamstwa, kłamania, zbyt pewnych siebie ludzi
Ciekawostki:
♥ Natalie ma na lewym ramieniu tatuaż przedstawiający różę I na klatce piersiowej tajemniczy napis.
♥ Potajemnie pali papierosy. Taki nałóg.
♥ Ostatni chłopak bardzo ją zranił. Od tego czasu nie ufa ludziom.
♥ Ma niefarbowane białe włosy, w gimnazjum ludzie strasznie się z niej nabijali. Teraz ponoć jest obiektem pożądań. Ciekawe, prawda?
♥ Zawsze maluje usta na czerwono, a na oczach ma kreskę.
Zgłaszać się!
Ostatnio zmieniony przez Nataaa (29-03-2014 o 10h20)