Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 7

#1 27-03-2014 o 18h03

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Tak! I w końcu wróciłam do życia! I znów stanęłam na drodze PRG! Jesteście ze mnie dumni, prawda? ;3 Huehuehue!
Więc oto krótki opis:

Liceum, jak liceum. Miejsce sporów, kłótni, nauki, miłości, obowiązków. Do liceum w środku roku szkolnego przyjeżdża tajemnicza dziewczyna. Jest cicha, spokojna. Ale tylko tak na oko. Gdy się ją bliżej pozna, można się przekonać o jej imprezowej, zabawnej naturze.
Dziewczyna od razu wpada w oko typowemu, szkolnemu podrywaczowi. A ten chce ją za wszelką cenę zdobyć. Zaczepia, popisuje się, dotyka ją, łapie za rękę, nazywa po swojemu, chce na pewno być z nią. A wiecie jacy są chłopcy w tym wieku. Mrrr.
Nowa uczennica wie jaki on jest i nie chce być z nim w stałym związku. Ale ten mówi jej, że teraz liczy się tylko ona. Nikt inny.
Czy ona ulegnie jego czarowi? Czy chłopak na pewno się zmieni? Czy chce ją tylko wykorzystać?

Postacie:
Nowa uczennica: Nataaa (ja ;3)
Chłopak (wymieniony w tekście): Agatka112403
Przyjaciel podrywacza, który potajemnie kocha się w nowej uczennicy: Lorren
Nowa przyjaciółka nowej dziewczyny: Sszyszka
Chłopak zakochany w przyjaciółce nowej uczennicy: Minwet

Imię: Natalie
Nazwisko: Rose
Rola: Nowa uczennica

Link do zewnętrznego obrazka

Orientacja: Hetero
Status: Wolna
Charakter: Natalie na pierwszy rzut oka wydaje się być dziewczyną spokojną, cichą i opanowaną. Lecz gdy odważysz się ją bliżej poznać, może się okazać naprawdę bardzo rozrywkową, miłą, zabawną, pomysłową dziewczyną.
Nie afiszuje się ze swoimi pomysłami. Woli pozostać w cieniu.
Gdy ktoś ją obraża, mądrze woli puszczać obelgi mimo uszu. Lecz czasami naprawdę potrafi się na kogoś wydrzeć. Może się wtedy stać bezczelna, a nawet wredna.

Co lubi:  Żelki, muzykę, spacery nocą
Czego nie lubi:  Chamstwa, kłamania, zbyt pewnych siebie ludzi
Ciekawostki:
♥ Natalie ma na lewym ramieniu tatuaż przedstawiający różę I na klatce piersiowej tajemniczy napis.
♥ Potajemnie pali papierosy. Taki nałóg.
♥ Ostatni chłopak bardzo ją zranił. Od tego czasu nie ufa ludziom.
♥ Ma niefarbowane białe włosy, w gimnazjum ludzie strasznie się z niej nabijali. Teraz ponoć jest obiektem pożądań. Ciekawe, prawda?
♥ Zawsze maluje usta na czerwono, a na oczach ma kreskę.

Zgłaszać się!

Ostatnio zmieniony przez Nataaa (29-03-2014 o 10h20)

#2 27-03-2014 o 18h06

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Klepać chłopaka-podrywacza ;33
Imię |Louis
Przezwisko |Lou
Nazwisko |Black
Płeć |Mężczyzna
Orientacja |Heteroseksualny
Wiek |17 lat
Wzrost |185 centymetrów
Sylwetka |Wysportowany, widoczne mięśnie
Kolor oczu |Niebieskie
Kolor włosów |Brąz
Znaki szczególne |Tatuaż na nadgarstku, blizna na lewym ramieniu
Charakter |Nazywany jest licealnym podrywaczem...po części jest to prawda bo lubi adorować dziewczyny ale z drugiej strony ten chłopak pragnie znaleźć tą jedyną, idealną. Szuka jej zawzięcie i przez to uważają go za zimnego drania, a tak naprawdę jest to po prostu chłopak szukający jak najlepszej drugiej połówki. Przez wiele romansów stał się bardzo pewny siebie i odważny w kontaktach z dziewczynami. Często je dotyka mimo, że nie zna ich dobrze. Z jednej strony zimny drań z drugiej romantyczny i ciepły chłopak. Jedno ciało, dwie osobowości...
Lubi/nie lubi |
Dziewczyny/Homoseksualistów
Piłkę nożną/Koszykówki
Całować się/Nudnych rozmów
Romantyczne dziewczyny/odważnych dziewczyn
Flirtować/Uczyć się

Ciekawostki |
~Mimo, że jest uważany za niegrzecznego chłopca nigdy nie pił ani nie palił
~Jego rodzice pracują za granicą, mieszka z babcią więc ma dużo swobody
~Uwielbia gdy dziewczyna zgrywa niedostępną, zyskanie jej sprawia mu wtedy wielką radość

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (27-03-2014 o 19h36)

#3 27-03-2014 o 18h08

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Imię Chie
Nazwisko Hazawa
Płeć Piękna
Wiek 16,5 lat
Wzrost 158 cm
Kraj pochodzeniaJaponia
Orientacja Heteroseksualna
Rola Przyjaciółka nowej dziewczyny
Wygląd
Kolor włosów Ciemne, brązowe
Długość włosów Sięgają one do pasa
Kolor oczu Błękitne
Chie jest niską dziewczyną. Ma ciemne włosy i błękitne  oczy. Jest zgrabna i nie ma żadnych problemów z wagą. Wygląda jak typowa siedemnastolatka. Zazwyczaj ubiera spódniczki i zakolanówki. Nie wyróżnia się niczym szczególnym.

Charakter
Chie jest osóbką bardzo opiekuńczą. Kocha się wszystkim i wszystkimi w koło zajmować i co chwila się o kogoś martwi. Wydaje się być nieśmiała a jak się może okazać ma dość cięty język. Nie da sobie w kasze dmuchać.
Jak już ją do siebie przekonasz to dowiesz się, że jest bardzo rozgadana.
Jest niezdarna (jak większość moich postaci.), potyka się i uderza o coś co chwila.

+Lubi/Nie lubi-
+Koty/-Duże psy
+Kwaśne rzeczy/-Zbyt przesłodzonych napoi
+Rozmowy/-Tą "niezręczną ciszę"
+Dobre komedie/-Horrorów

Ciekawostki
~Jest wiele rzeczy, który się boi są to m.in.: duże psy, gady, wszelki rozlew krwi i wiele innych.
~Mdleje na widok krwi.
~Ma dość dobre oceny. Najlepiej idzie jej matematyka, języki obce i chemia. Nie rozumie jednak fizyki.
~Wbrew swoich dobrych ocen uważa, że większość rzeczy o których się uczy nie przyda jej się w życiu. Np. sposoby rozmnażania ameby.
~Potrafi zjeść całą cytrynę bez kwaśnego wyrazu twarzy.

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (27-03-2014 o 19h57)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#4 27-03-2014 o 19h20

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Ok. Czekamy jeszcze na jednego uczestnika <3

#5 27-03-2014 o 19h23

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Czy ja naprawdę muszę pisać każdemu z osobna, że nie wolno w ten sposób podbijać tematu? Jak kogoś szukasz wstaw link do tematu RPG-Otwarta Dyskusja.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#6 28-03-2014 o 22h07

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

LOADING...

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10156014_527102434077418_1563519619_n.jpg

~Imię~
Iseada

~Nazwisko~
Gushiken

~Przezwisko~
Isei

~Płeć~
Mężczyzna

~Wiek~
16 lat

~Wzrost~
184 cm

~Kraj pochodzenia~
Japonia

~Orientacja~
Heteroseksualny, ale uwielbia zostawiać innych w niepewności.

~Rola~
Chłopak zakochany w przyjaciółce nowej uczennicy.

~Wygląd~
Brązowowłosy chłopak , o brązowych oczach. Sylwetka jego jest chuda - wręcz ma niedowagę. Widzisz go i pytasz się samego siebie - on ciągle na diecie jest, czy co? Ubiera się modnie, luźno, lub sportowo. Włosy jego są naturalnie... nieproste? Oraz przydługawe jak na faceta. Przedziałek znajduje się na boku, nie na środku. Ma idealnie proste zęby. No i są też białe. Jego cera... nie wiem jaka ta jest... kto pomoże?

~Charakter~
Wyjdzie w praniu, albo niedługo napiszę.

~Historia~
Niedługo napiszę.

~Lubi // Nie lubi~
Niepewności innych // Samemu być niepewnym
Tennis ziemny praz pływactwo // Tennis stołowy oraz badminton
Gumy // Papierosy (tylko dla tego, że żółkną od nich zęby, bo tak to by palił xD)
Roślinność i ptactwo // Poezję (Tylko dlatego, że mu nie wychodzi jej pisanie, a tak to lubi xD)

~Ciekawostki~
~ Jest uczniem z wymiany.
~ Ludzie zastanawiają się, czy nie jest anorektykiem.
~ Równiuteńkie zęby tego Japończyka to marzenie każdego dentysty.
~ Po szkole chodzą ploty, że kocha się w Lou. Isei się to podoba, nawet czasem daje starań, bo wie, że Louise jest homofobem.

Ostatnio zmieniony przez Minwet (29-03-2014 o 21h00)

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#7 29-03-2014 o 09h30

Miss'na całego
Nataaa
...

Mała zmiana planów. Co powiecie na to, że ten obecny przyjaciel który zakocha się w nowej uczennicy, tak naprawdę zakocha się w Lou?
Bo jest jeszcze jedna osoba chętna.
A wydaje mi się, że Lou bardziej by pasowała do tego.

#8 29-03-2014 o 09h44

Miss'całkiem całkiem
Lorren
Kiedy nie odpisujecie w rpgu dostaje nerwicy !!

//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18964.jpg

Imię: Lucas
Drugie imię: Martin
Nazwisko: Mclark
Orientacja: Hetero
Charakter: Ma silny i zdecydowany charakter. Umie zachować stoicki spokój. Zawsze stanie w obronie przyjaciół. Prawie nigdy nie umie odmówić dziewczynie. Jak kocha to na zawsze. Często cierpiał po stracie ojca a później matki więc nie jest gotowy na następne cierpienia. Nie umie płakać. Jest zawsze  w dobrym humorze i służy pomocną dłonią.

//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14922.jpg

Lubi: Deskorolkę, gitarę, BMX, sport (ogółem mówiąc)
Nie lubi: dziewczyn z toną tapety, osób pozbawionych uczuć i humoru.

//photo.missfashion.pl/pl/1/19/moy/14725.jpg

#9 29-03-2014 o 09h53

Miss'na całego
Nataaa
...

Zaczynamy od momentu, gdy Natalie wchodzi do liceum!

Tak. Dziewczyna dostała właśnie od dyrektorki plan lekcji. Ciekawe. Miała jeszcze godzinę przerwy!
Powoli otworzyła drzwi liceum. Było tu... Dużo ludzi. Co oni tu robią? Nie wolą na przykład pojeździć na deskorolkach tak jak inny w jej dawnym liceum.
Natalie wzruszyła ramionami i usiadła na jednym w parapetów wewnętrznych.
Wyciągnęła ze swojej torby komórkę i słuchawki. Po chwili pogrążyła się w świecie muzyki. W swoim świecie. Oparła głowę o okno, a jej grzywka opadła jej na oczy.

#10 29-03-2014 o 10h00

Miss'całkiem całkiem
Lorren

Lucas Martin Mclark

Dzień jak co dzień trzeba iść do szkoły. Kiedy już przyjechałem na deskorolce pod liceum wjechałem do środka i wziąłem ją do ręki. Kiedy szedłem z deskorolką w ręce zobaczyłem ładną białowłosą dziewczynę siedzącą na parapecie ze słuchawkami. Przeszedłem koło niej spoglądając na nią katem oka. Byłem lekko oszołomiony na pewno była nowa. Kiedy doszłęm do szafki schowałem deskę z kółkami do szafki i wyjąłem książki. Ruszyłem w stronę dziewczyny która siediała na parapecie. Zdjąłem jej słuchawki i powiedziałem:
- Cześć jestem Luka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#11 29-03-2014 o 10h02

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Właśnie otwierałem drzwi wejściowe do liceum. Zmierzałem w stronę mojej szafki po książki. Zauważyłem, że na parapecie siedzi jakaś nowa dziewczyna. Śliczna jest. Pogrążona teraz w muzyce. Otworzyłem szafkę, wziąłem książki i usiadłem koło niej na parapecie.
~Hej śliczna. Jestem Louis ale mówią na mnie Lou. A ty jak się nazywasz ? - Uśmiechnąłem się do niej.

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (29-03-2014 o 10h05)

#12 29-03-2014 o 10h11

Miss'na całego
Nataaa
...

Nagle ktoś ściągnął jej słuchawki z uszu. Otworzyła gwałtownie oczy i nagle zauważyła przed sobą dwóch siedzących koło niej na parapecie chłopaków.
- Tak... Hej. Natalie. - odpowiedziała z lekkim uśmiechem. 
Luka i Louis. Lou. Trzeba zapamiętać. Nie miała za dobrej pamięci do imion. No, ale da się to pewnie nadrobić, prawda?
Odrzuciła lekko białą grzywkę i popatrzyła ponownie na chłopaków.

#13 29-03-2014 o 10h15

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

A więc siedzę koło Natalie. Słodziutka dziewczyna.
~Śliczne imię, tak samo ładne jak ty. - Uśmiechnąłem się miło i przysunąłem do niej jeszcze bardziej - Jesteś nowa więc mogę ci pokazać liceum jeśli chcesz. Do jakiej klasy będziesz chodziła ?
Miałem nadzieję, że do mojej....

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (29-03-2014 o 10h15)

#14 29-03-2014 o 10h19

Miss'na całego
Nataaa
...

Dziewczyna ponownie wyciągnęła z torby listę mówiąc:
- Nie mów tak. Wiesz, że kłamanie wcale nie jest ładne? - zapytała z uśmiechem.
Wydawało jej się, że nie jest ładna. Ludzie z gimnazjum dali jej to jasno do zrozumienia.
- Będę chodziła do klasy... 2 A. - odpowiedziała studiując rozpiskę.

#15 29-03-2014 o 10h24

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Ona nie docenia swojej urody. Ale przy mnie będzie ją doceniała. Za wszelką cenę ją zdobędę. 2A czyli do mojej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale mam szczęście. Śliczna, nowa dziewczyna będzie chodzić ze mną do jednej klasy.
~Nie doceniasz swojej urody ślicznotko. Jesteś jedną z ładniejszych dziewczyn w tym liceum. I do tego, trafiło mi się takie szczęście bo będziemy chodzić do tej samej klasy.

#16 29-03-2014 o 10h26

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Spacerowałam powoli po szkole. Nagle zauważyłam Lou i Lu-chan rozmawiających z jakąś dziewczyną. Podbiegłam do Lu-chan od tyłu i delikatnie złapałam go od tyłu w pasie/
-Do-be-rek.
Powiedziałam z uśmiechem, spojrzałam na dziewczynę. Nie znam jej.
-Lu-chan kto to?
Zwróciłam się do chłopaka. Nowa? Bardzo ładna jest. Widać, że Lou ma na nią ochotę. Ale ona raczej nie będzie kolejną zabawką. Zobaczymy co z tego wyniknie.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#17 29-03-2014 o 10h29

Miss'na całego
Nataaa
...

Dziewczyna potaknęła głową, zmarszczyła nosek i odpowiedziała:
- Na to wygląda.
Spojrzała na drugiego chłopaka i zapytała:
- A ty, Luca? Do jakiej klasy chodzisz?
Ale chyba nie doczeka się odpowiedzi.
Nawet chciałaby się przejść po liceum. Pochodziliby po klasach. Ale jeśli chłopak będzie próbował czegoś czego nie powinien... I wcale nie chodzi mi o eksperymentowanie z chemikaliami. Tylko o chemię.

#18 29-03-2014 o 10h41

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Jaka ona jest śliczna. Za wszelką cenę muszę z nią usiąść w jednej ławce. Poznać ją lepiej. Zostało trochę czasu ale liceum jest duże trzeba by już powoli iść do klasy.
~Trzeba by już powoli iść do klasy Natalie...Idziesz ze mną czy mam iść sam ?
Oby chciała ze mną iść.... Jest wyjątkowa. To może być ta jedyna o ile w ogóle się mną zainteresuje. Wydaje mi się być inna od moich poprzednich dziewczyn. Inna czyli wyjątkowa, i to bardzo...

#19 29-03-2014 o 10h49

Miss'na całego
Nataaa
...

Dziewczyna posłała nowo poznanej dziewczynie uśmiech i odpowiedziała skromnie:
- Jestem nową uczennicą. Natalie.
Po czym wstała i stanęła koło Lou.
- Dobrze, możemy iść. - odpowiedziała cicho do niego.
Przypadkowo otarła się o niego biodrem. Jak on na to zareaguje?! Zarumieniła się słodko i odwróciła jak gdyby nigdy nic wzrok.
A co jeśli weźmie ją za rękę!?

#20 29-03-2014 o 10h49

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Hę? Nie zwracają na mnie uwagi. Puściłam Lu-chan i stanęłam przed Lou, zmierzyłam go wzrokiem.
-Jestem Haizawa Chie.
Pochyliłam głowę przed dziewczyną i wróciłam do zabijania wzrokiem Lou. Znów próbuje swych sztuczek.
-A Lou ma znów nieczyste myśli.
Pstryknęłam mu w nos palcem. Kolejnej dziewczyny nie zrani.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#21 29-03-2014 o 10h55

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

O nie! Ja nie mam nieczystych myśli. Zależy mi na Natalie. Jejku jak słodko się o mnie otarła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
~ O nie nie. Nie mam żadnych nieczystych myśli. Czyściutkie jak łza są. Okej Natalie chodźmy do klasy.- Uśmiechnąłem się do Chie, przyciągnąłem leciutko do siebie Natalie i szepnąłem jej do ucha.
~ Zależy mi na tobie. Jesteś wyjątkową dziewczyną.

#22 29-03-2014 o 11h00

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Zmierzyłam go wzrokiem, ohydny. Gdyby nie miał nieczystych myśli nie robił by czegoś takiego.
-Uważaj na niego jeśli nie chcesz skończyć z łzami w oczach i ranami na sercu.
Mój głos zabrzmiał teraz dziko poważnie. No ale sama Lou nie lubię więc mówiąc o nim muszę zachować powagę.
-O-hy-dny.
Wyrecytowałam mu jeszcze prosto w twarz. Obrzydza mnie ten jego uśmiech.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#23 29-03-2014 o 11h01

Miss'na całego
Nataaa
...

Dziewczyna otworzyła szeroko idealnie podkreślone oczy i odepchnęła do lekko od siebie.
- Znasz mnie od kilku minut i już ci na mnie zależy? Ciekawe. - cicho do niego warknęła.
Podniosła z ziemi torbę zarzuciła ją na ramię i powiedziała:
- To prowadź. -
Dziwnie się poczuła. Szkoda, że ten chłopak był typowym podrywaczem, bo inaczej byłby naprawdę słodki.

#24 29-03-2014 o 11h05

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Nie rozumiem dziewczyn. Staram się być miły i romantyczny a one mnie odtrącają. W takim razie będę się do niej przymilał dalej do skutku. Muszę ją zdobyć i tyle!
~Skoro nie chcesz to nie będzie zależeć.-Powiedziałem smutnym głosem - Chodźmy już do tej klasy.
Czułem, że mój głos zrobił się inny. Było mi przykro, ale przecież jestem facetem, który walczy o swoje. Pierwszy raz dziewczyna potraktowała mnie w taki sposób. Ona jest wyjątkowa.

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (29-03-2014 o 11h24)

#25 29-03-2014 o 13h27

Miss'całkiem całkiem
Lorren

Lucas Martin Mclark

Louis szkolny łamacz serc zabrał Natalie. Nic nie mówiłem też chodziłęm do tej klasy ale sie nie odzywałem niech sama na swojej skurze sie onim przekona. Poszłedłem powolnym krokiem do klasy i zasiadłęm w swojej ławce ostatniej od lewej.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 7