Link do zewnętrznego obrazka
Niebawem na jej ławce wylądował motyl. Była nim zachwycona, jednak tym razem nie zwlekła z przeczytaniem wiadomości. Wzięła długopis i zaczęła pisać.
"Mam to potraktować jako komplement? Ale mam nadzieję, że nie chcesz mnie poznać, tak jak tamta dwójka się poznała."
Dorysowała przy tym rysunek tamtej obściskującej się dwójki i zwinęła papierek znowu w kulkę. Niebawem owa kulka wylądowała u chłopaka na ławce.
Zadzwonił dzwonek, a Clarice szybko się spakowała i wyszła z pomieszczenia. Chciała pójść do swojej szafki, ale zatrzymał ją Karol. Nadal ciekawiło ją skąd zna jej imię.
- Tak, widziałam. Nie wiem czy pójdę. - Mruknęła cicho i znów odgarnęła grzywkę. - Skąd ty w ogóle znasz moje imię? Ja ci się nie przedstawiałam.
Przeczesała dłonią włosy i wygładziła bluzkę.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#76 25-03-2014 o 16h46
#77 25-03-2014 o 16h47
Podszedł do jakiejś dziewczyny która siedziała przy drzewie.
-Cześć jestem Karol A ty?- Zapytał nieśmiało-Widziałem cię w klasie siedziałaś niedaleko mnie.
widziała że siedzi sama i chciał z nią porozmawiac. Siadł koło niej i czekał na odpowiedź.
#78 25-03-2014 o 16h58
Ej >.< Czemu w każdym RPG mnie olewacie? ;__;
Olał ją. Najwidoczniej ten typ nie może się zdecydować z kim chce rozmawiać, ale tym lepiej dla Clarice. W końcu mogła pójść do szafki.
Zabrała z niej telefon i napisała sms do przyjaciółki o treści:
"Już jestem na miejscu, weź mnie zabierz!"
Niedługo po wysłaniu otrzymała wiadomość. Westchnęła głośno. Stwierdziła, że przejdzie się po szkole. Powłóczy się i w końcu zadzwoni dzwonek.
#79 25-03-2014 o 17h07
Z zamyślenia wyrwał mnie głos witającej mnie dziewczyny.
-Jestem Maggie - odpowiedziałam już zastanawiając się jak dalej mogłabym pociągnąć dyskusję. W końcu gadanie nie jest moją mocną stroną.
Nie kojarzyłam jej. To dobry znak! Znaczy, że należy do normalnych ludzi i nie uczestniczyła w tym całym szaleństwie na poprzedniej lekcji.
Chwilkę później przyszła kolejna dziewczyna. Od razu nazwała mnie po imieniu. Skąd wiedziała jak mam na imię? Troszeczkę mnie to przeraziło, więc tylko na nią spojrzałam, nic nie mówiąc.
Ostatnio zmieniony przez Winoa (25-03-2014 o 17h18)
#80 25-03-2014 o 17h23
I od razu pytają o Johna. No cóż, ludzie zawsze są ciekawscy. Zwróciłam się do Elizabeth.
~Dogłębnie...Nie wiem czy można to tak ująć. Jest bardzo miły, chyba mu się spodobałam. Więc czemu nie przejść do bliższej znajomości - uśmiechnęłam się - Ale nie dam sobie wejść na głowę, nie tak łatwo mnie zdobyć. A mogę zwracać się do ciebie Eliza ?
#81 25-03-2014 o 17h44
Tak nie kojarzyła mnie z szaleństw klasowych.Widziała ze Maggie skończyła rozmawia z jakąś dziewczyną. Więc szbko podbiegłam
-Może opwiesz mi coś o sobie ale najpierw coś ci powiem o sobie- Powiedziała z radością- Lubie jazde na rowerze, ogólnie sport i te sprawy kiedyś trenowałam box. Lubie też chodzi s przyjaciółmi i chodzi po sklepach. A tak w ogóle idziesz na to ognisko jutro?
#82 25-03-2014 o 18h07
Valentina Fenistr
Wszystko robiłam automatycznie. Szłam na lekcje, zamieniałam książki z szafki i pisałam. Nikt nie zwracał na mnie uwagi co było mi na rękę, ale obserwując ich było zbyt różowo moim zdaniem. Jedna parka flirtowała, inna dziewczyna wyszła z płaczem, nauczyciel się nie przejmował. Robili sobie co chcieli. Czy pierwszy dzień zawsze taki jest? Spojrzałam na klasę z ukosa i wyszłam na przerwę. Lud, lud i jeszcze raz lud. Gdzie nie spojrzeć tylko ludzie, nie ma jakiegoś spokojnego i cichego miejsca? Westchnęłam, piękny początek Val, zamień się z kimś będzie jeszcze lepiej.
Sorka, że nie odpisywałam, ale nie miałam neta :c
Raz jestem, raz mnie nie ma, ale częściej to drugie.
#83 25-03-2014 o 18h16
-Czekaj!Zaraz wrócę-Powiedziała do Maggi
Podbiegła do jakiejś dziewczyny.
-Cześ jestem Emma a ty?-Zapytała wesoła
Emma próbowała byc trochę mniej roztrzepana.
Karol:
-O nie! Zaraz dzwonek-Spojrzał na czas w telefonie.
Wyszedł do szkoły i wozioł plecak z szafki.
Trochę mało wiem:(
#84 25-03-2014 o 18h18
//www.missfashion.pl/forum/t4012,4-szkolna-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-szkolne-romans-ilo%C5%9B%C4%87-os%C3%B3b-nie-ograniczona.htm#p149890
Ali35 przypominam, że posty mają mieć co najmniej 4 linijki tekstu!
#85 25-03-2014 o 19h49
Jessy
Zaskoczył mnie dzwonek. Weszłam do klasy. Usiadłam pod oknem, w ostatniej ławce. Zanim przyjdzie reszta uczniów, wyślę SMS-a do Lily.
Powiedz, siostra, czy, twój pierwszy dzień w tym liceum też był taki zakręcony? Jessy
Otworzyłam brudnopis i zaczęłam rysować wróbla.
Przezwisko: Anka
Wygląd:
Związek: brak
Data urodzenia: 32 września
Charakter: wesoła, serdeczna, myśli czasami o kilku rzeczach na raz
Wady: nie potrafi uciszyć głośnej klasy
Hobby: przyroda, śpiewanie
Czego uczy: przyroda, muzyka
Lubi: śpiewać, śmieszne żarty
Nie lubi: smutku, nie angażowania się
Ciekawostki:
- gdy chodziła do liceum, śpiewała w kwarcecie z przyjaciółkami w zespole "Magic Music"
- trudno ją zdenerwować
Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (25-03-2014 o 20h14)
#86 25-03-2014 o 20h09
Wypisuję się z twojego powodu Ali, nie przepraszam ;-;
#87 26-03-2014 o 16h32
Jessy KP Zaakceptowan
To twoja decyzja do niczego cię nie zmuszam Permesan. Ale ty i Agata razem dodawałyście trochę charakteru. TU SIĘ KŁUCICIE Z EMMĄ A TU NAGLE NA LEKCJI SIĘ CAŁUJECIE. '.'
#88 27-03-2014 o 15h33
Anna Hes
Jak zwykle uśmiechnieta ruda nauczycielka przyrody i muzyki zarazem weszła do gabinetu dyrektorki. Dowiedziała się od niej, że na ognisku zapoznawczym ma zaśpiewać z uczniami parę piosenek, takich, które pasowałyby na tą okazję. Anna Hes poszła do gabinetu, w którym owa klasa miała mieć lekcję wychowawczą. Siedziała tam brunetka rysująca coś w zeszycie. Widać pozostali uczniowie jeszcze nie przyszli. Ale w koncu można im to wybaczyć, dzwonek był nie dawno. To nic, wróci później.
Jessy
Usłyszałam jakieś kroki. Oderwałam wzrok od prawie skończonego rysunku wróbla. W drzwiach stała ruda nauczycielka, z którą chyba mieliśmy przyrodę. Zniknęła równie szybko, jak się pojawiła. Wzruszyłam ramionami i wróciłam do rysowania.
Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (27-03-2014 o 15h33)
#89 27-03-2014 o 16h01
Adam Weslay:
Zobaczył jak jedna z nauczycielek wchodzi do jego klasy. Spojrzał bardzo wesoło bo widział że jest niewiele starsza od niego może 1 rok albo 2.
-Dzień dobry jest pani nową nauczycielką?-Zapytał badawczo-Ja pracuje tu od końca zeszłego roku szkolnego.
#91 27-03-2014 o 17h55
Bez Parmesan i jej Johna....mało się tu dzieje. Niestety, wypisuję się ;<
#92 27-03-2014 o 21h41
Ja też się wypisuje.
#93 28-03-2014 o 15h32
Annna Hes
- Nazywam się Anna Hes. To prawda, nie pracuję tu od dawna - odparła nauczycielka. - Chciałam tylko przekazać, że dyrektorka poprosiła mnie o to, abym na ognisku zaśpiewała parę piosenek z uczniami. A teraz przepraszam, mam przyrodę z bardzo niecierpliwą klasą - powiedziała i odeszła. Weszła do pokoju nauczycielskiego po dziennik. Koleżanka powiedziała jej, jak nazywa się tamten nauczyciel.
- Acha, Adam - powiedziała Anna i pobiegła do swojej klasy.
Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (28-03-2014 o 15h39)
#94 28-03-2014 o 18h44
Idę śladami innych, wypisuję się. Żegnam
Raz jestem, raz mnie nie ma, ale częściej to drugie.
#95 28-03-2014 o 18h53
Podejrzewam, iż bez osób które się wypisały nie będzie sensu tu pisać. Również się wypisuję. (Wybacz Maruś, ale będzie ta 2-os. prawda? *^*)
#96 28-03-2014 o 21h48
Jako, iż Ragnarei się wypisuje, to ja też, bo miałam z nią nasze postacie zeswatać. I już wiele, wiele osób się wypisało, to pisanie dalej nie ma tu sensu. A poza tym założycielka ma bana, więc pewnie zapomni o swoim opku. Bardzo mi przykro, ale jak już mówiłam nie będzie sensu tu pisać. (No oczywiście, że będzie :3)
#97 29-03-2014 o 12h53
Jak zwykle próbowałam robić dobra minę do złej gry. Prawie wszyscy się wypisali, a ci, którzy jeszcze zostali, nie piszą tu od kilku dni, czyli, jak na RPG, dosyć długo. Wypisuję się, nie ma już ani Jessy, ani Anny Hes.
#98 02-04-2014 o 10h44
No cóż jak widać to RPG to nie wypał przepraszam was jeżeli wam się nie podobało Ja nie zmuszam osóby by grały.