Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4

#51 24-03-2014 o 20h48

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Link do zewnętrznego obrazka
Oł jea numerek mam <3 Szybko wyciągnęłam karteczkę z plecaka napisałam mój numer i kilka słodkich słów.
~Proszę - Dałam karteczkę - Ja też interesuję się piłka nożną, nawet trochę trenuję. Oprócz tego kręci mnie moda i inne tym podobne rzeczy.Najbardziej interesujesz mnie ty przystojniaku. Victorii smakują twoje usteczka złotko, chcę jeszcze..ale nie tu. Co powiesz na spotkanie po lekcjach, w końcu jeszcze tylko jedna i koniec.
Jejciu ale z niego słodziak ;3

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (24-03-2014 o 20h48)

#52 24-03-2014 o 20h51

Miss'Żółtodziób
...

Emma:
Od razu Emma poznała ten wzrok na twarzy Johna. To był wzrok co za idiotka.Nagle nabrały się jej łzy do oczu.
-Nie jestem idiotką!-Krzyknęła wybiegając z klasy płacząc do Johna.-Nie jestem!
Znała dobrze ten wzrok bo tak każdy patrzył na nią w podstawówce i w gimnazjum.Wbiegła do łazienki i zaczęła krzyczeć potem oparła się o ścianę i zaczęła płakać.
Karol:
-Co ty jej zrobiłeś?-Zapytał zaniepokojony Johna
Chwile się nie odzywał potem zauważył siedzącą przednim Clarice. Chyba jako jedyny z osób z klasy z nią rozmawiał.
Emma:
-Ja nie jestem idiotką.-Mówiła do siebie po ciuchu.- Nie jestem.
Po około 20 minutach wróciła do klasy. Nie patrzyła się do tyłu gdzie siedziała "Zakochana parka" po prostu próbowała powstrzymać płacz.    /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif

Ostatnio zmieniony przez Ali35 (24-03-2014 o 20h59)

#53 24-03-2014 o 21h03

Miss'Żółtodziób
...

Jessy

Szczerze mówiąc, inaczej sobie wyobrażałam moją pierwszą lekcję przyrody w tej szkole. Jakaś parka z tyłu zaczeła się obściskikiwać i całować. A ja myślałam, że miłość od pierwszego wejrzenia jest tylko w bajkach. Usiadłam w trzeciej ławce, pod oknem. Adam Weaslay wszedł niespodziewanie i oznajmił, że jutro jest ognisko. Ucieszyłam się. Nagle jakaś dziewczyna, chyba się nazywa Emma wybiegła z klasy z płaczem. Wróciła do ławki po dwudziestu minutach. Po lekcji podeszłam do niej.
- Słuchaj, jeśli chcesz przepisać ode mnie to, co było na lekcji pod twoją... chm.. nieobecność, to służę pomocą.

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (25-03-2014 o 16h13)

#54 24-03-2014 o 21h06

Miss'Żółtodziób
...

Clarice poczuła jak mały papierek odbija się od jej dłoni. Spojrzała na zwiniętą karteczkę w kulkę. Rozwinęła ją i przeczytała treść. Odwróciła trochę głowę, żeby jeszcze raz zobaczyć Izumiego. Wzięła do ręki długopis i zaczęła skrobać coś na kartce.
"Nie, ale nie spotykam się z nieznajomymi."
Zaczęła zwijać kartę. Długo ją trzymała, zanim położyła ją na ławce chłopaka. Ale w końcu to zrobiła. Znów rozłożyła się w ławce.
Jak usłyszała te słodkie słówka to ją zemdliło. Zero szacunku dla nauczyciela. Ona jakiś tam miała, biorąc pod uwagę, że pisała liściki.

#55 24-03-2014 o 21h17

Miss'Żółtodziób
...

Kątem oka obserwowałem tą parkę i szacowałem, ile minie dni zanim z sobą zerwą. Wtedy zauważyłem ruch i rękę dziewczyny kładącą kartkę koło mojej dłoni. Wziąłem ją do ręki i rozwinąłem. Zajęło mi chwilę znalezienie odpowiedniej odpowiedzi i w końcu sięgnąłem po długopis.
"Więc może warto jest się poznać?"
Co nam szkodzi? Prawdopodobnie będziemy w jednej klasie przez trzy lata, a zapewne żadne z nas nie chciałoby żyć na jej marginesie.
Zacząłem ją składać w model origami żurawia treścią wewnątrz niego. Dla ciekawskich, jeśli pociągnęło się za jego ogon, trzymając go za część brzuszno-szyjną, jego skrzydła ruszały się w górę i w dół jakby latały. Toteż w takiej formie, liścik do niej "podleciał".
Wyłożyłem się na krześle, ręce splatając na karku.
Przewróciłem oczami słysząc tą ćwierkającą parkę. Niech się miziają, ale nie tak, aby słyszała to ta klasa, i jeszcze z nami sąsiadująca.

#56 24-03-2014 o 21h19

Miss'Żółtodziób
...

-Dzięki chyba jesteś jako jedyna dla mnie miła.-Powiedziała ocierając oczy.-Ja sę nie rozpłakałam dlatego że oni się całowali tylko z powodu znanego wzroku Od chłopaka Wzrok:"Jesteś idiotką" znam go od podstawówki:(.
Wystarczy kogoś poznać i się na nim zawiedziesz. Emma wiedziała że to może się stać ale nigdy się nie pogodzi z tym że jest roztrzepana.
Karol:
Co sie odwrócił zobaczyła zakochaną parkę albo się całowali albo coś flirotwali albo niewiem...
-Boże! Zróbcie to polekcjiach a nie tu!
Nagle wchodzi Pan Adam.
Adam.W:
-Z tym ogniskiem.-Zaczął mówić i nagle wszyscy zaciekawieni.-Zakochani całusy po lekcjach. A w temacie ogniska to przychodzicie na równo 9.00 i kończymy o 18.00.  Niemartcie się wszystko jest OK!-Powiedział uśmiechnięty jak zwykle.<:
Patrzył na całą klasę. Jedni całowali się , jedna powtrzymywała łzy, inny patrzył się w okno. Po chwili wyszedł. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#57 24-03-2014 o 21h21

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18730.jpg
Troszkę się spóźniłam, ale nikt nie zauważył mojego wejścia. Wszyscy byli pochłonięci swoimi sprawami.
Myślałam, że czeka mnie kolejna nudna lekcja, a tu proszę. Jakaś parka zaczęła się obcałowywać, ktoś wybiegł z płaczem, jakaś dziewczyna za nią pobiegła, po prostu istny cyrk. Najzabawniejsze jest to, że nauczyciel niespecjalnie się tym przejął.
Aż nie chciało mi się mieszać w te towarzystwo. Właściwie jakim cudem oni wszyscy zżyli się tak przez jedną lekcję i jedną, krótką przerwę?! Chyba tylko ja zostanę takim forever alone...
W całym tym zamieszaniu ktoś chyba wspomniał coś o ognisku, ale byłam zbyt zajęta ogarnianiem się w zaistniałej sytuacji. Oby tylko nie było obowiązkowe. Ni jak mi się chce siedzieć i patrzeć jak wszyscy świetnie się bawią. Szczególnie, że kątem oka zobaczyłam, że kolejna dwójka ze sobą pisze liściki.
Powietrze aż pachnie na różowo, jeśli można by to tak nazwać.

#58 24-03-2014 o 21h31

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyna spojrzała na żurawia, który skończył swój lot na jej ławce. Musiałą przyznać, że był pięknie wykonany i to w krótkim czasie. Aż szkoda było go niszczyć, no ale inaczej by się nie dowiedziała co Izumi do niej napisał.
Przeczytała wiadomość i uśmiech wpłynął na jej twarz.
"Nudzi Ci się, że ze mną rozmawiasz? Piękny żuraw."
Jako, iż Clar nie potrafiła zrobić czegoś na wzór ptaka, zwinęła papierek w kulkę i położyła na ławce chłopaka.

#59 24-03-2014 o 21h41

Miss'Żółtodziób
...

Uśmiechnąłem się, widząc że dziewczyna zaczęła coś pisać - sądząc po jej postawie oraz dźwięku jaki do mnie dochodził. Do tego uprzednio oglądając żurawia. Po chwili podała mi papier złożony w kulkę. Natychmiast ją rozwinąłem, z niecierpliwością chcąc przeczytać jej zawartość. Kąciki moich ust uniosły się. Sięgnąłem po długopis.
"Nie. Chciałem Cię poznać. A z tego co zdążyłem się zorientować, jesteś chyba jedną z nielicznych osób w tej klasie kogo z chęcią poznałbym bliżej.
PS: Dzięki."

Tak, jedną z nielicznych. Aluzja chyba bardzo zrozumiała. Doszły do moich uszu jakieś chichoty i "kissnięcia". Rzygam tęczą. Uważając aby tą tęczą nie ubrudzić kartki, złożyłem ją, ale teraz w formę motyla. Zajęło mi to trochę czasu, ale w końcu poleciał do niej z moją odpowiedzią.

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (24-03-2014 o 21h44)

#60 25-03-2014 o 12h28

Miss'Żółtodziób
...

Boże, jeszcze zwraca na siebie uwagę. A ten Korolcia, czy jak mu tam pyszczy. Zakręceni. Jest idiotką, powinna o tym wiedzieć, ale cóż.
- Co zrobiłem? Ja powiedziałem prawdę, lubisz kłamać? Ja nie. - powiedziałem sztywno i go szturchnąłem. - Jestem za spotkaniem po lekcjach, umówimy się przed szkołą, ok? - odwróciłem się do piękności nad pięknościami. Słodziak! ;3

#61 25-03-2014 o 14h42

Miss'Żółtodziób
...

Jessy

- Nie ma za co, Emma - odparłam. - I nie martw się - w moim słowniku nie ma słowa "idiotka" - podałam jej zeszyt.
Wzięłam brudnopis i zapisałam sobie informację o ognisku. Ponieważ panował istny cyrk (obściskująca się parka, druga pisząca ze sobą, reszta rozmawiająca - to raczej nie jest typowa lekcja, nie?) zadzwoniłam do mojej siostry. Ona też chyba miała lekcję, tyle, że chodziła na studia. Znając ją, za raz odbierze.
- Halo?
Nie myliłam się.
- Cześć Lilka.
- Dobrze wiesz, że od szóstego roku życia nie nawidzę, gdy tak sie do mnie mówi.   
- Wiem - odparłam z uśmieszkiem. - Dlaczego mi nie powiedziałaś o ochroniarzach?
- Niespodzianka - zaśmiała się moja siostra po drugiej stronie telefonu. - Chciałam, abyś chodziła do tego liceum, a ta informacja, znając ciebie, zniecheciłaby cię do niego.
- Strzał w dziesiatkę - mruknełam. - To na razie.
- Pa.
Wyłączyłam komórkę. Jej, ale tu było głośno. Muszę jakoś dotrwać do końca lekcji.

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (25-03-2014 o 14h45)

#62 25-03-2014 o 14h51

Miss'Żółtodziób
...

Karol:
-Nie lobię kłamać ale widać że dziewczyna jest wrażliwa.- Powiedział-Nie oceniaj książki po okładce.;/ Jest trochę roztrzepana ale nic.
Widział wzrok Johna ale nie chciał się odzywać bo powiedział by coś za dużo i nie warto by było. Zaraz zobaczył jak John i Vici się całowali.
-Macie zero szacunku dla nauczyciela!-Krzykną patrząc na nich z obrzydzeniem.
Emma:
Nauczyłam się że niewarto czasami wierzyć ludziom.
-Jesteście...-Nie dokończyła po wszedł nauczyciel.
Adam.W
-No więc tak...-Zaczoł mówić-Zapomniałem wam powiedzieć że jestem waszym wychowawcą a następna lekcja to wychowawcza:)
Za około 5min był dzwonek.Wszyscy wyszli z klasy.
Karol:
-Clarice!-Kczykną-Czekaj! Widziałaś napewno co było laekcji. Zero szacunku dla nauczyciela. A wogóle idziesz na jutrzejsze ognisko?.
CZekał na odpowiedz dziewczyny.

#63 25-03-2014 o 14h52

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Boże, ta Emma faktycznie przesadza. Chcę tylko zwrócić na siebie uwagę. John spojrzał się na nią a ta od razu płaczę. Jak dziecko. W końcu jesteśmy w liceum może trochę nabrałaby wreszcie dystansu do siebie. Ale nie ważne, liczy się mój słodziaczek ;3
~Okej, spotkamy się zaraz po lekcjach przed szkołą i gdzieś sobie pójdziemy. Ta Emma zachowuje się jak dziecko. Jesteśmy w liceum, nie każdy będzie patrzał na nią przychylnym wzrokiem. Powinno to zrozumieć. - powiedziałam cicho.

#64 25-03-2014 o 15h09

Miss'Żółtodziób
...

Emma chciała zadać jakieś pytanie.  Nie jestem pewna, czy do mnie, ale nie dokończyła, bo wszedł nauczyciel Adam Weaslay, który jak się okazało był naszym wychowawcą. Mam nadzieję, że na lekcji wychowawczej, która ma być nastepna, doprowadzi moją nową klasę do porządku. Jeśli wszystkie lekcje będą takie jak ta, to chyba zwarjuję! Westcnęłam. Wzięłam książki i poszłam do mojej szafki. Ile to mamy jeszcze lekcji? Nie była pewna. Wzięłam bluzę i wyszłam na dwór.

#65 25-03-2014 o 15h09

Miss'Żółtodziób
...

Emma:
-Wszystko słyszałam niejestem dzieckiem-Powiedziała z pogardą-Wzrok Johna na lekcji był mi bardzo znany to był wzrok jesteś idiotką. Tak to był ten wzrok zrujnowałamm sobie moim chrakterkim podstawówke i gimnazuj.>: Ja przynajmnie mam trochę szacunku dla nauczyciela a niejak wy tylko się całowaliście.
Wreszcie odważyłam się komuś wygarnąć. nie wszystko co onich myśle tylko trochę powiedziałam nawet nie połowy bo połowa w mojej głowie o nich zdań to przekleństwa.

#66 25-03-2014 o 15h23

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Heeh a więc to był wzrok ''jesteś idiotką'' aa ciekawe jak nazwie mój. Żałosna ...
~Emma nie każdy będzie patrzał na ciebie przychylnym wzrokiem. Nie wszyscy muszą cię lubić. Zaakceptuj to, że każdy ma własne zdanie na twój temat. Jedni cię lubią, drudzy nie dasz rady dogodzić wszystkim. A po za tym co przeszkadza ci jeden niewinny buziak ? Co może zazdrościsz, że John nie chce ciebie tylko mnie ? Naprawdę daruj sobie twoje uwagi, nas one nie obchodzą.
Uśmiechnęłam się szyderczo, odwróciłam głowę, spojrzałam na Johna i puściłam mu oczko.

Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (25-03-2014 o 15h30)

#67 25-03-2014 o 15h26

Miss'Żółtodziób
...

Jessy

Kątem oka zobaczyłam "zakochaną parkę" i Emmę. Byłam za daleko, aby usłyszeć słowa, ale od razu było widać, że coś się szykuje. Pierwszy dzień i już konflikty? Westchnęłam. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Powoli odeszłam.

#68 25-03-2014 o 15h29

Miss'towarzyska
majkel325
...

Link do zewnętrznego obrazka Matko! Co to za lekcja? Jedna ryczy drudzy się już obściskują. Nie wiem czy dobre liceum wybrałam? No dobra nie ma co się zniechęcać.
-Ta lekcja przedstawiała typowe zachowanie młodzieży w okresie dojrzewania.-powiedziałam sobie pod nosem wychodząc.
Jednak na tyle głośno że kilka osób uśmiechnęło się wychodząc z klasy.  Pomaszerowałam do szafki aby odnieść książki. Zostawiłam sobie tylko brudnopis na jakieś informacje. Usiadłam pod klasą. Czekała na jakiś znak życia osób które nie płaczą po pierwszej rozmowie lub się nie całują. Na kogoś z kim można porozmawiać spokojnie.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#69 25-03-2014 o 15h38

Miss'Żółtodziób
...

Jessy

Poszłam tam gdzie mieliśmy mieć wychowawczą.. Była tam już dziewczyna z mojej klasy.
-Cześć - powiedziałam. Oparłam się o ścianę. - Ale wszyscy są zakręceni, nie? A tak wogóle jestem Jessy.

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (25-03-2014 o 15h39)

#70 25-03-2014 o 15h45

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..

Rozbrzmiał dzwonek na przerwę. Została jeszcze tylko jedna lekcja. Spakowałam książki. Zarzuciłam plecak na ramię i szepnęłam do Johna:
~ Wychodzę, mam jej dość na dzisiaj. Do zobaczenia po przerwie. Siedzimy razem nie ? Z resztą nie musisz odpowiadać, przecież ja to wiem.
Uśmiechnęłam się szeroko, cmoknęłam go w policzek i wyszłam. Zobaczyłam grupkę dziewczyn z mojej klasy. Uśmiechnęłam się do nich i powiedziałam:
~ Hej, jestem Victoria. Miło mi was poznać.
Uśmiechnęłam się delikatnie. I stanęłam koło nich.

#71 25-03-2014 o 15h49

Miss'towarzyska
majkel325
...

O matko aż dwie? Ja rozumiem że im się nudzi ale że zagadały do mnie? No dobra no to się przywitam.
-Hej. Miło mi was poznać. Ja jestem Elizabeth-powiedziałam- Ej to ty Victoria się "dogłębnie" poznawałaś z tym chłopakiem?-zapytałam odchylając głowę w jej stronę aby ją widzieć.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#72 25-03-2014 o 16h19

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

//photo.missfashion.pl/pl/1/24/moy/18730.jpg
Przed salą, w której mieliśmy kolejne zajęcia zebrała się grupka dziewczyn.
-Podejść, czy nie podejść?- zapytałam siebie w duchu. W końcu lepiej poznać kogoś z klasy zanim utworzą się stałe grupki, w których będziemy się trzymać, ale z drugiej strony może będę im przeszkadzać?
Oparłam się o ścianę naprzeciwko nich i zaczęłam ukradkiem im się przyglądać.
I po co było to całe rozmyślanie? Wzięłam głęboki wdech po czym z cichym westchnieniem wypuściłam powietrze.
I tak wiadomo, że nie dam rady.

#73 25-03-2014 o 16h32

Miss'Żółtodziób
...

Jessy

Uśmiechnęłam się do siebie. Przypomniałam sobie poprzednią lekcję. Nie ma co, Victoria i ten chłopak (chyba się nazywa John) gruchali jak dwa gołębie.
Kątem oka zauważyłam dziewczynę. Zdecydowanie była najcichszą z klasy. Ponieważ gadanie o chłopakach mnie nie pociąga, podeszłam do niej.
- Cześć - powiedziałam. - Jestem Jessy. A ty?

Ostatnio zmieniony przez Pauline6 (25-03-2014 o 16h35)

#74 25-03-2014 o 16h42

Miss'Żółtodziób
...

Emma:
-Cześć jestem Emma a ty to chyba Maggie?-Zapytała spokojnie
Chciała się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyną bo na razie nic jej nie wychodziło.Czekała na odpowiedź.
-Wcześniej widziałam że czytałaś baśnie Japońskie.-Powiedziała-Ja też kiedyś je czytałam wujek mi je przywiózł bo był akurat w Japonii./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#75 25-03-2014 o 16h42

Miss'całkiem całkiem
Describe
Jestem jaka jestem i już tego nie zmienię.Czaisz?
Miejsce: Śmieszne.

Talaith Eirin

Naszą klasę śmiało można zapisać do jakiejś opery mydlanej lub "Trudnych spraw",o no idealnie.Byli tacy głośni,że wyspać się nie było można,psia mać.Płacz,gniew,jakieś flirty...No dobra,nie wnikam.Nie sądzę żebym była stworzona do uczestnictwa w takiej zakręconej społeczności i wytrzymania z nimi następne trzy lata...ale,wiem,że przynajmniej będzie można się z czego pośmiać,a to już coś.Chwila rozbawienia mi nie zaszkodzi biorąc pod uwagę jak dawno się zwyczajnie nie pośmiałam z kimś...Hm.
Może ja po prostu "odsuwam" od siebie ludzi nieświadomie?Heheh,a może.Zresztą tak długo aż nie oszaleje wszystko jest okey.
Mimo,że wychodziłam prawie jako ostatnia miałam pecha i się z kimś mocno zderzyłam.Nie patrzyłam nawet na twarz ów osobnika i tylko burknęłam ciche przeprosiny i z chłodem myknęłam na dziedziniec.
Ogromny.Szukając wolnego miejsca bez skutku,usiadłam w końcu pod drzewem.Przysunęłam kolana do klatki piersiowej i objęłam je ramionami.Przymknęłam oczy i oparłam głowę o korę drzewa.
Mam dziwne przeczucia.

Ostatnio zmieniony przez Describe (25-03-2014 o 16h46)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4