Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 27-01-2014 o 21h44

Miss'Żółtodziób
Agnester
...

Moim zdaniem jest za mało miejsc do odwiedzania w grze. Mogli by dodać podróż do jakiegoś innego kraju. Co o tym myślicie?

#2 27-01-2014 o 22h17

Miss'na całego
Yuki18
...

Myślę, że nie ma potrzeby zakładania duplikatów istniejących już wątków. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#3 27-01-2014 o 22h31

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Agnester napisał

Moim zdaniem jest za mało miejsc do odwiedzania w grze. Mogli by dodać podróż do jakiegoś innego kraju. Co o tym myślicie?

moja miss jeszcze nigdy nie była w podróży, chyba wkrótce nadejdzie ten czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png gdzie polecacie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
pozdrawiam  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#4 27-01-2014 o 22h33

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Yuki18 napisał

Myślę, że nie ma potrzeby zakładania duplikatów istniejących już wątków. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Zgadzam się z Tobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale takie nowe miss jak ja, nie za bardzo wiedzą jeszcze co gdzie i jak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#5 27-01-2014 o 22h53

Miss'na całego
Yuki18
...

Wystarczy umiejętność czytania:

Piękny post nazwany "Spis treści".
//www.missfashion.pl/forum/t509,1-spis-tre%C5%9Bci.htm

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1