Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 19-01-2014 o 18h25

Miss'całkiem całkiem
...

Nabór nieograniczony!
Fabuła
Anioły i demony od lat rywalizowały spze sobą. Stworzono dla nuch szkołę by nauczyli się życ ze sobą, inaczej na świecie zapanuje haos, i świat zginie. Jednak wszystko wymyka się spok kontroli. Obie rasy buntują się, i planują wojnę. Czy anioły i demony pogodzą się? A może jest szansa, na zakazaną miłość? To zależy od was!

Regulamin
1. Romasne rozwijają się powoli
2. Drobne błędy nie będą karalne, ale ograniczcie rzucające się w oczy byki.
3. Na końcu pisz Anioły i Demony. Ostatni punkt to zmyła.
4. Nie robimy postaci idealnej.
5. Nie wypisujemy się od razu.
6. Minimum 4 rozwinięte zdania. Nie np. Wyszła. Poszła do parku. Zjadła jabłko.
7. Ja ustalam godziny, końce dni, i pogodę.
8. Maksimum dwie postacie. I proszę, aby ktoś był też chłopakiem.
9. Stosuj się do ogólnego regulaminu.
10. Pod kartą napisz Wojna między aniołami a demonami

Karta dowolna.

[spolier]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRf5aFAho6ketmnOQRceximk5M4YU0VKTiOYkU3oBeu8k-D7JDVHg
Imię i nazwisko
Angelica Smile

Koło 1750, co daje około 17 lat ludzkich.

Rasa
Anioł
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHNo_00N9L6VBYqk29UzBM27E5-RTrUtYdFETZGqWR2i1XJ_Up

Wzrost
165 cm.

Waga.
50 kg. Bywało mniej.

Kolor oczu
Niebieskie

Karnacja
Mleczna

Wygląd
Jeszcze nie  widziałeś? xD

Opis
Angela jest czułą i opiekuńczą dziewczyną. Nie może znieść widoku krzywdzenia innych, nawet zwierząt. Tym bardziej zwierząt. Jest tak nieśmiała i strachliwa, że woli zwierzaki od ludzi. Tylko one ją rozumią. Wiele osób uważa ją za niegodną swej uwagi, co czule razi jej dziewczęce serduszko. Naprawdę jest miłą, przyjazną i delikatną osóbką.

Wady
Jest strasznie strachliwa i nieśmiała. Nie ma przez to wielu przyjaciół.

Zalety
Hmmm... brak? Zwierzęta bardzo ją rozumieją i jest ich wielką przyjadiółką.

Nie lubi
- Ostrych potraw
- ciemności
- żab
- obojętności wobec innych

Lubi
- zwierzęta
- latanie
- rozmyślać i marzyć.
- ciszę i spokój

Ciekawostki
- jest spokrewniona z demonicą (jak to odmienić?) Jenifer.
- uwielbia czytać
- nie ma rodziny
- kocha zwierzaki
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3dOLonnCQOb59mCwhdlnWbpC6OhqHC0q8WKGLmLgbDwgEhl2I8A
Jutro dam kartę demonki
A nie dziś.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9-HBf84zfiPkgs0oUvQ2WTFCqEVcFAIrWu9SQ8zDmlrQBrwPPRg
Imię i nazwisko
Jenifer Dragon.         

Rasa
Demon

Wzrost
170 cm

Waga
63 kg.

Kolor oczu
Czarne

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfWFkWkv_y2qgFqMbw7QW6wP4nFAfPoTkbzUAcDuzbPdJKJFsO3A
Opis
Jest bezduszną egoistką. W przeciwieństwie do swej kuzynki nie cierpi zwierząt. Znęca się nad nimi. Nie ma też przyjaciół. Nie potrzebuje ich. Wystarczy jej nękanie Angel. Często klnie.  Nigdy się nie uśmiecha, chyba że w sztucznym uśmiechu. Jest niemiła, ma cięty język itd. Jest niecierpliwa, nieposłuszna i wybuchowa. Jest straszną buntowniczką, ma na plecach tatuaż w krztałcie smoka, i bliznę koło oka. Oczywiście sama sobie ją zrobiła.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_QQxo3tL89LYXFEanbcuIiO5CizJJpeyaIqeTg5iN3hmuWudo

Zalety
Budzi strach między innymi. Ma więcej wad.

Wady
Jest zbyt zarozumiała, by polegac na kimś, przez co często pakuje się w tarapaty. Nigdy nie przyznje się do winy, i często wdaje się w bójki.

Lubi
- Ciemność
- haos
- znęcać się nad Angelą
- budzić respekt
- ostre jedzenie
- głośną muzykę, szczególnie rock

Nie lubi
- Aniołów
- luzusów
- szkoły
- Angeli.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEoM9OTxRz1FUFwC--N8AxrLB5ozU1sWnan-hk7pJ8_pr8oZP-
Ciekawostki
- czarne włosy są naturalne
- nigdy się nie uśmiecha
- ma bliznę koło oka
- ma tatuaż w kształcie smoka na plecach
- Angelica to jej kuzynka... nie przyznaje się do tego.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSz1athoxIQ8VRIJRYVu66kO4It37-ePLDbjL0nmgq2jUnHuGX3[/spolier]
Anioły
≈ Belove - Angelica Smile
≈ Shillo - Danto Valentine
≈ Oliwkaa - Nina Wiliamson
≈ Eminaria — Rachel, Ashley Clark
Demony
≈ Belove - Jenifer Dragon
≈ Eminaria - Jane, Marry Colt
≈ Sszyszka - Shuu Black
≈ Ewangelin - Aislin Castel, Victor Morgan

Acha, i zaklepana karta, ma być napisana w ciągu 48 h.
Jeśli ktoś chce być aniołkiem, a nie ma miejsc, to ja dorobię :-)

WCIĄŻ MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ! NABÓR NIEOGRANICZONY!

Ostatnio zmieniony przez Belove (26-01-2014 o 14h38)

Link do zewnętrznego obrazka

PRZEPRASZAM. WYPISUJĘ SIĘ ZE WSZYSTKICH GIER RPG, W KTÓRYCH GRAŁAM. REZYGNUJĘ Z FORUM. NIE MAM CZASU.

#2 19-01-2014 o 18h40

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Imię
Nina
Ludzkie nazwisko
Wiliamson
Rasa
Anioł
Charakter
Miła, spokojna, przyjacielska, nieśmiała, urocza, delikatna i grzeczna. Tylko w ostateczności staje się agresywna i niebezpieczna. A dzieje się tak gdy czyjeś życie jest zagrożone lub straci nad sobą panowanie.
Ciekawostki
-Zawsze chciała mieć brata
-Kocha rysować choć talentu nie ma
-Ma uczulenie na cynamon
-Lubi muzykę klasyczną
-Uwielbia koty i sama ma jednego 

Lubi
-Ciszę i spokój
-Krótkie włosy
-Swoje skrzydła

Nie lubi
-Rozlewu krwi
-Niezgody
-Walczyć

Wygląd
Nina jest osobą wysoką acz koliwiek kruchej budowy. Wydaję się że są to sama skóra i kości. Ma krótkie niebieskie włosy i tego samego koloru oczy. Jej kształty nie są jakieś wspaniałe, sama twierdzi iż ma budowę 12letniej dziewczynki.

Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (21-01-2014 o 16h06)

#3 19-01-2014 o 18h43

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Godność| Shuu Black
Wiek| Ponad 1000 lat
Płeć| Przystojna
Orientacja| Heteroseksualna
Rasa| Demon

Demon i to w każdym tego słowa znaczeniu. Kocha sprawiać innym ból. To jego hobby. Nie pohamuje się przed niczym. Nie wie co to dobro. Jest po prostu uosobieniem słowa zło. Gardzi praktycznie wszystkim. Ciężko jest go przekonać do swojego zdania. To jest wręcz niemożliwe, tak samo jak zmuszenie go do czegoś. Jak będzie chciał to sam to zrobi, ale zazwyczaj mu się nie chce. Praktycznie zawsze odmówi jeśli go o coś poprosisz. No chyba, że przyniesie mu to duże korzyści. Uważa, że anioły nie są warte swojego istnienia. Nie ma zamiaru nawet z nimi rozmawiać, nawet na nie nie spojrzy. Sądzi, że są podkategorią. Nie miesza się również w różne kłótnie, zazwyczaj to on je wywołuje. Jest powodem nie tylko kłótni ale i rękoczynów. Myśli tylko o sobie. Innych ma głęboko w szafie. Stał się taki po tym jak zabito jego ukochaną. Mimo wszystko jest rozważny. Jest też bardzo skomplikowany, go wręcz nie da się zrozumieć. Po prostu jest sobą. Jedną z jego demonicznych mocy jest czytanie w myślach.

Kocha|
~Robić innym krzywdę
~Patrzeć na cierpienie
~Zabawiać się innymi
~Spać

Nienawidzi|
~Rozkazów
~Aniołów
~Zmuszania go do czegoś
~Natrętnych osób

Ciekawostki|

Karciłka nabierze kształtu jutro.

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (24-01-2014 o 11h39)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#4 19-01-2014 o 20h46

Miss'całkiem całkiem
...

Jakby co, to dorobie postacie xd. (Nie wiedziałam, ze tyle osób zaklepie postacie.)

PRZEPRASZAM. WYPISUJĘ SIĘ ZE WSZYSTKICH GIER RPG, W KTÓRYCH GRAŁAM. REZYGNUJĘ Z FORUM. NIE MAM CZASU.

#5 19-01-2014 o 22h02

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15857.jpg

N I E N A W I Ś Ć   J E S T   N A J L E P S Z Y M   

R O Z W I Ą Z A N I E M   D L A   D E M O N A

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16165.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/16/moy/12375.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16167.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16242.jpg

Pierwsze Imię | Jane
Drugie Imię | Marry
Nazwisko | Colt
Ksywki | Jan, Mar
Wiek | 2300
Data Urodzenia | 27 maj
Miejsce Urodzenia | Liberec, Czechy
Znak Zodiaku | Bliźnięta
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Grupa Krwi | Rh 0-
Status Społeczny | Wolna
Rola | Demonica

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16235.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16243.jpg

Charakter | Loading...
Zainteresowania | Bieganie, niszczenie, wredność, szaleństwo
Hobby | Walki, taktyki, spryt, uśmiech
Talent | Władanie mieczem, moce, udawanie, ukrywanie emocji

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16237.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16238.jpg

Wygląd | Jane, ma długie czarne włosy. Jej oczy są koloru niebieskiego, w jednym oku ma ognik który płonie, a w drugim nie ma. Karnacja jej skóry jest blada. Znakiem jest to że ma ognik w oku. Mały nosek i wąskie jasne usta. Ma szczupłą sylwetkę a jej wzrost jest wysoki. Jej waga jest idealna.
Lubi |
•    Niszczyć
•    Rozwijać swoje talenty
•    Walczyć
•    Zachowywać tajemniczość
•    Biegać
Nie Lubi |
•    Światła aniołków
•    Aniołków
•    Egoistów
•    Jak ktoś obraża jej osobę
•    Pisków szczęścia
Ciekawostki |
•    Ma lekki sen
•    Ma uczulenie na
•    Potrafi się zakochać, ale trzeba jej zaimponować
•    Często leży i udaję że śpi
•    Wychodzi na dwór bardzo ciemny wieczór

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16239.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16240.jpg

Wzrost | 168 cm
Waga | 54 kg
Kolor Oczu | Niebieski z ognikiem
Kolor Włosów | Czarny
Długość Włosów | Długie

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16241.jpg

C Z A R N A   M O C   K T Ó R A   W   T O B I E   P Ł Y N I E   

J E S T   T W O J Ą   P O T E G Ą

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16245.jpg

C Z A S   J E S T   J E D N Ą   S E K U N D Ą   

W I Ę C   N I E   T R A Ć   N A J L E P S Z Y C H   C H W I L

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16454.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16455.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16456.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16457.jpg

Pierwsze Imię | Rachel
Drugie Imię | Ashley
Nazwisko | Clark
Ksywki | Rach, Ash
Wiek | 1300
Data Urodzenia |
Miejsce Urodzenia |
Znak Zodiaku |
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Grupa Krwi | 0Rh-
Status Społeczny | Wolna
Rasa | Anielica

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16458.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16459.jpg

Charakter | Loading...
Zainteresowania | Bieganie, spryt, taktyki, trenowanie
Hobby | Zwinność, trenowanie, skakanie, uśmiech
Talent | Władanie mieczem, moce, ukrywanie emocji, znikanie

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16460.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16461.jpg

Wygląd | Rachel, ma długie blond włosy. Jej oczy są koloru niebieskiego. Karnacja jej skóry jest kremowa. Znakiem szczególnym jest jej tatuaż na ramieniu, jest w kształcie gwiazdy. Mały nosek i wąskie jasne usta. Ma szczupłą sylwetkę a jej wzrost jest wysoki. Jej waga jest idealna.
Lubi |
•    Pomagać
•    Rozwijać swoje talenty
•    Spokojnie rozmawiać
•    Swoje białe skrzydła
•    Biegać
Nie Lubi |
•    Ciemności
•    Demonów
•    Strasznych głosów
•    Słuchać nie miły słów Demonów
•    Wycia wilków
Ciekawostki |
•    Ma lekki sen
•    Ma uczulenie na jabłka
•    Potrafi się zakochać, w parę minut
•    Ma realne sny, często widzi swojego zmarłego Ojca
•    Najczęściej przebywa z przyjaciółmi

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16463.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16465.jpg

Wzrost | 171 cm
Waga | 55 kg
Kolor Oczu | Niebieski
Kolor Włosów | Blond
Długość Włosów | Długie

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16464.jpg

C A Ł A   P R A W D A   O W I J A   S I Ę   W O K Ó Ł   

C I E B I E   A   K Ł A M S T W O   P R Z Y N O S I   S K U T K I

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (22-01-2014 o 22h55)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#6 21-01-2014 o 20h44

Miss'całkiem całkiem
...

Wasze karty są zaakceptowane :-) . Zaczynamy RPG, jak dojeżdżamy do tej szkoły dla aniołków i demonków.

Angelica Smile
Anielica leciała nisko nad ziemią. Do tej szkoły miała niedaleko, a przydałoby rozruszać skrzydła. Po kilku minutach zatrzymała się, stała bowiem przed wielkim budynkiem. Na bramie było coś napisane, pewnie po łacinie. Wokoło zgromadziła się gromadka nowych uczniów. Znowu Angel będzie pośmiewiskiem... niska i z jasno-niebieskimi kudłami. Westchnęła cicho i przekroczyła drzwi budynku.

Jenifer Dragon
Naburmuszona demonica siedziała wciśnięta w skórzany fotel samochodu. Komuś na tyle odbiło, aby wysyłać ją do jakiejś durnej szkoły! I to z aniołami?! Im do końca odbiło. Jenifer była oburzona. Po chwili dojechali do sporego budynku. Oczywiście na obojętnej na wszystko dziewczynie nie zrobiła wrażenia. Wściekła na cały Bogu winny świat, szła w stronę wejścia z rękami pod pachami. Jej tragaż tachtał jej wielką walizę pocąc się. Demonica zaśmiała się z cudzego nieszczęścia. Po chwili spojżała na obecną sytuację z drugiej strony. W końcu może nękać Angelicę do woli..

Potem w RPG rozwinie się bunt między tymi dwoma rasami,

#7 22-01-2014 o 19h38

Miss'OK
Eminaria

Jak zawsze! Matka zaczęła się drzeć na Jane. Ona z naburmuszoną miną, stała i zaczęła prychać jak głupia. Spojrzała się złowieszczo na matkę, która zaczęła wykłady prowadzić. Matka, była demonem dlatego dostawała, ochrzany prawie dzień w dzień.
- A wiesz co?! Ja mam gdzieś te Twoje zasady! - Ryknęłam wściekła na matkę, wzięłam walizki i się uśmiechnęłam złowieszczo do niej. - Na pewno będziesz pełna szczęścia, kiedy mnie znowu nie będzie... - Odparłam nadal uśmiechając się.
Wyszłam z pokoju, ale matka nie dawała spokoju. Szła za mną krok, w krok. Paplała coś ale ja tak miałam to głęboko w nosie.
- Słuchaj panno! Nie jestem Twoją koleżanką, a więc nie galopuj smarkulo. - Wrzasnęła matka. Odwróciłam się na pięcie i przekrzywiłam głowę.
- Na prawdę ja smarkula? Mam 2300 lat, więc się ode mnie odczep! Gdyby był Ojciec dawno by mnie tu nie było! Ty jesteś potworem rozumiesz?! POTWOREM!!! A teraz WYBACZ ALE JA WYCHODZĘ, DO SZKOŁY!!!!! NA RAZIE!!!! - Krzyczałam na całego, podbiegłam z walizkami do drzwi wyjściowych od domu i wyszłam, trzaskając za sobą. Wybiegłam z bloku i zaczęłam z jak najszybszą prędkością światła, biec w stronę szkoły. Doszłam w pół minuty, ale mnie wnerwiła, nie odpuszczę jej tego. A ta szkoła, z aniołami? Phi! Beznadziejna jest..

Żegnaj tato, muszę już wstawać... Szepnęłam do taty i wstałam. Mój ojciec ukazywał się w moich snach, mogłam z nim rozmawiać poprzez głowę. Wstałam ociągając się i szybko się ubrałam w biało-czerwone ubrania. Zjadłam śniadanie, ogarnęłam się i pobiegłam po bagaże.
- Podwieźć Cię kochanie? - Spytała się serdecznie matka.
Odkręciłam się z uśmiechem i rozwinęłam skrzydła.
- Mamuś, nie trzeba! Mam skrzydła.. - Rzekłam i wybiegłam z domu. widziałam tylko jak mama kręci głową z zadowolenia.
Biegłam i biegłam a potem skoczyłam i rozwinęłam skrzydła. W szkole byłam mniej niż jedną minutę, weszłam do szkoły i zaczęłam szukać znajomych twarzy. Nie ma co na pewno ktoś będzie znać, 1300 letnią anielicę. Uśmiechnęłam się że jestem jedną z starszych.

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (22-01-2014 o 22h55)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#8 23-01-2014 o 19h43

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Stał pod szkołą. Dlaczego musiał chodzić do szkoły z jakimiś aniołkami. Pfff. To bez sensu. Przed nosem przebiegła mu anielica, Angela bodajże. Jedna ze starszych.
Uśmiechnął się lekko. Przynajmniej będzie miał kogo dręczyć.
Nienawidził on aniołów z całego serca.
Wszedł do budynku zwanego akademikiem. Nawet nie wiedział z kim ma mieć pokój. Wszedł do pokoju który miał należeć do niego i do kogoś jeszcze, nie wiedział jeszcze z kim ale pewnie z aniołkiem. Zgotuje mu to piekło.
Usiadł na łóżku i zaśmiał się. Postanowił poczekać na swojego współlokatora. [/center]

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#9 23-01-2014 o 20h31

Miss'całkiem całkiem
...

Angelica  Smile
Angela biegła wąskim korytarzem prowadzącym do pokoi. Mijała mnóstwo drzwi. Numer 104, 105, 106... wreszcie doszła. Z wielkim hukiem do niej niepodobnym wkroczyła do dość dużego pokoju. Rozejżała się. Na jednym z dwóch łóżek siedział demon. Angela myśląc, że pomyliła pokoje wymamrotała:
- Przepraszam, pomyliłam pokoje... - spojżała ponownie na tabliczkę znajdującą się na drzwiach. To był właściwy pokój. Czyżby miała dzielić pokój z demonem?!
- O, niee! - jękneła opierając się o drzwi... zerknęła na wysokiegoo demona. Szykowało się prawdziwe piekło. Szególnie, gdy pod uwagę brało się miniaturowy wzrost anielicy.

Jenifer Dragon
Jenifer weszła do budynku. Nie patrząc na innych szła wolnym krokiem w stronę pokoi. Oby nie dzieliła go z aniołem... wystarczało to, że kiedyś dzieliła go z Angelą. Nue zważając na to, czy to jej pokój, czy pakuje się komuś do miejsca zamieszkania, rzuciła się na łóżko wciskając głowę w poduszkę. Czemu jej daleka rodzina musiała wysyłać ją do internatu z aniołkami?! Teraz dzień w dzień musiała zniosić ich obecność. Pół szkoły będzie uznawać ją za wariatkę i tak dalej...

#10 23-01-2014 o 20h36

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Do jego pokoju weszła anielica, ta Angela. Uśmiechnął się i wstał.
-Czuj się zaszczycona.
Powiedział po czym wrócił na łóżko. Już miał plan jak męczyć to stworzenie. Zaczął planować w myślach jak ją w nocy obudzić. Oblanie jej lodowatą wodą będzie dobre, a może poleje ją kisielem.
Tak wiele pomysłów miał teraz w głowie. Uśmiech nie schodził mu z twarzy.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#11 23-01-2014 o 20h50

Miss'całkiem całkiem
...

Ja ci dam zaraz kisiel!

Angelica Smith- Pff... a myślałam że zaszczyci mnie jakieś inne towarzystwo - powiedziała cicho. Zastanawiała się, czy wytrzyma w jego towarzystwie. Szeroki uśmiech pewnie był sztuczny. Już tyle demonów ją nękało. Podeszła do swojej walizki. Wyciągneła pare fatałaszków, w tym masa zwiewnych sukienek i książek. Wyciągając resztę ubrań do głowy przyszedł jej diabelski pomysł. Natychmiast odgoniła tę myśl, ale ona nękała jej umysł. Ale w końcu, anioł nie musi być całkiem grzeczny. Jeden psikus nie zaszkodzi... oczywiście jeśli ten demon sam się o to poprosi!

Demonką ni ma co pisać

#12 23-01-2014 o 20h56

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Zastanawiał się co może jej zrobić. Byle na początek było to coś nieszkodliwego. Może by tak ją klepnąć? Jak pomyślał tak zrobił. Kiedy dziewczyna się schyliła klepnął ją w pupę.
-Nawet jakoś wyglądasz i kształtna jesteś.
Wybuchł śmiechem. To naprawdę będzie ciekawy czas. Usiadł na łóżku i przeczesał włosy. Znów się zaśmiał.
Kiedy dziewczyna na niego spojrzała wymruczał tylko Mrrrrau i znów się zaśmiał.

Będę cię kiślować. XD

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#13 23-01-2014 o 21h26

Miss'całkiem całkiem
...

A ja miodować  /modules/forum/img/smilies/blebl.gif  i nie tylko

Angelica Smile
Schyliła się. On za to klepnął ją w tyłek. Dziewczyna otworzyła usta pragnąc wyrazić niecenzuralne słowa, lecz je zamkneła. Niczym ryba nie mogąca nabrać powietrza. Ona za to była tak wściekła, że jej policzki zaczerwieniły się jak dwie wiśnie.
- Jeśli chciałeś mnie wkurzyć to ci się udało wiesz?! Zadowolony? - wybuchneła. Anielica ta bardzo szybki się denerwowała. Zapowiada się na zemstę... dochodziła czwarta po południu, więc wieczorem zacznie się mścić... anieliczka ta nie była też po prostu posłuszną dziewczyneczką...

Miodowanie zacząć czas xD

#14 23-01-2014 o 21h32

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Na jej puste słowa po prostu się zaśmiałem. Nie mogłem opanować śmiechu.
-Dziunia uspokój się.
Powiedział w przerwie między tarzaniem się po łóżku ze śmiechu a patrzeniem na zdezorientowaną dziewczynę.
-Lubisz kisiel?
Zapytał w pewnym sensie realizując już swój złowieszczy plan. Tak kisiel będzie dobry. Nie ma co. Anielica w kisielu, to już coś.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#15 23-01-2014 o 21h41

Miss'całkiem całkiem
...

Demon w miodzie jeszcze lepszy...

Angelica Smile

- Po co ci to do wiadomości? Książkę piszesz? Lubię kisiel. Po za tym miód jest o wieeele lepszy - powiedziała. Po chwili usiadła na łóżku biorąc do ręki ksiązkę. Prawą ręką odkręciła dwa wielkie słoje z miodem naturalnym. Ale to nie wszystko. W nocy podrze mu wszystkie ciuchy...

#16 23-01-2014 o 21h47

Miss'OK
Eminaria

Ruszyłam szybkim krokiem w stronę pokoju, otworzyłam drzwi kopniakiem. Czyżbym była silna? Mało prawdopodobne, w środku nikogo nie zastałam.
- I dobrze! - Mruknęłam do siebie.
Ale zauważyłam drugie łóżko. Z kim mam się dzielić pokojem?! Z demonem czy anielicą?! Byłam totalnie wkurzona. Opadłam na ziemie z wielkim hukiem, i leżałam tak przez dłuższy czas. A może zrobię pułapki na aniołki? Specjalne powitanie? Otóż to! Wybiegłam z pokoju i zaczęłam robić pułapki. Lasery, wiadra z kubłem błota, i inne takie. Byłam wręcz stworzona do takich bajerów, a przez 1300 lat nauczyłam się wiele. Uśmiechnęłam się diabelsko i dalej montowałam przeróżne pułapki. Na demony nie zadziała, ale na anioły tak..

#17 24-01-2014 o 11h43

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Zacząłem czytać w jej myślach, lubiłem to robić. Planowała "zemstę". Zaśmiałem się.
-Nawet o tym nie myśl.
Spojrzał na zdezorientowaną dziewczynę. Najwyraźniej jeszcze tego nie wiedziała.
-Czytam w myślach.
Powiedziałem z dużym uśmiechem na twarzy. To była bardzo przydatna umiejętność. Nie raz dzięki temu wiedział co ma powiedzieć. Na sprawdzianach też się przydawało. Dlatego miał tak wysokie wyniki w nauce mimo takiego zachowania.
Przeczesał palcami włosy po czym spojrzał na dziewczynę.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#18 24-01-2014 o 16h47

Miss'ok
Tessiaa
Nie będzie mnie do póki mnie nie złapiesz
Miejsce: Za górami, za lasami

Mam nadzieję  że się można dopisać.
Anioły i demony
imię:Carey
ksywki:nie ma
rasa:często ja mylą ,ale to jest diabeł
kolor włosów:śnieżnobiały
kolor oczu:mocno czarny
ubiór:zawsze w czarne,długie suknie.Nie którym(najczęściej optymistom)kojarzą się ze śmiercią i pogrzebem
cechy:
-raczej pesymistka
-samotniczka
-lubi drogocenne materiały
-lubi pająki,nietoperze i owady
-odważna
druga karta:
imię:Penelopa
ksywki:Penka,Pena
rasa:anioł
kolor włosów:błękitno - różowy
kolor oczu:biało - różowy
ubiór:jasne sukienki lub białe getry i jasne tuniki
cechy:
-optymistka
-łatwo ja rozśmieszyć
-miła
-wrażliwa
-kocha zwierzęta

Klacz andaluzyjska ;D

#19 26-01-2014 o 14h35

Miss'całkiem całkiem
...

Ok, karta zaakceptowana.

Angela Smile
- Taak? Ja za to mam inny pomysł na zemstę. - powiedziała z diabelskim uśmieszkiem. I była to prawda. - Ja za to potrafię kontrolować cudze emocje. - dodała. Z tym było o wiele więcej zabawy. Potrafiła skłócić małżeństwo na śmierć, a potem znów ich w sobie rozkochać, i wiele innych. Może warto użyć swojej mocy na tym demonie? Czyli skłócić go z kimś... nagle powiedziała.
- Ej, jak masz na imię? - zapytała. Nagle przyszedł jej do głowy pomysł. Może lepiej odpuścić sobie zemstę? Może lepiej poudawać niewinną anieliczkę?...

Dobierajcie się w pokoje sami. Najlepiej anioł z demonem, bo wtedy jest jakaś akcja, ale to Wasz wybór.

#20 26-01-2014 o 14h49

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Zapytała jak mam na imię. Wybuchłem śmiechem, jak taka osoba może mnie o to pytać. Kiedy się opanowałem to zacząłem:
-Antonio Franczesko Fernando Alejandro La' Costa.
Powiedziałem z dumą. Nie ma jak to wkręcać innych. Zresztą i tak nie uwierzy, po chwili jednak dodałem:
-Shuu
Nie miałem ochoty już z nią rozmawiać. Była nudna. Chętnie już bym ją zobaczył w kisielu albo innej kleistej mazi. Tak, to mogło być o wiele ciekawsze niż ta durna rozmowa.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#21 26-01-2014 o 16h12

Miss'całkiem całkiem
...

Powiedzmy' że już 7.

- Czego rżysz?... eee tam idę spać. Nie przeszkadzaj bo będziesz mieć przechlapane. - powiedziała Angela idąc spać.Przedtem gdy ten cały Shuu wyszedł z pokoju, zrealizowała plan zemsty... częściowo

#22 26-01-2014 o 17h21

Miss'OK
Eminaria

Wszystkie pułapki zrobione. To jest tak śmieszne, że nawet nie mogą się dowiedzieć kto to zrobił. Pękałam ze swojego uśmiechu. Zeskoczyłam z szafy na której byłam i ruszyłam dumnie przed siebie. Ciekawe jaki pierwszy aniołeczek wpadnie na pułapkę? Może Angelica? A może inny aniołeczek? Śmiałam się diabelsko. Czas się pobawić, z innymi aniołkami. Poszłam do korytarzu i usiadłam złapałam się za skronie i obraz zmienił swoje kolory. Widziałam czarne tło i czerwone postacie. Kim by się tu zabawić? Złapałam pierwszą anielicę, i zaczęłam panować nad jej ciałem. Czułam się taka silna. Wszystkie inne aniołeczki nie wiedziały co jej się dzieje. Dla nich była teraz okrutna, wszystko niszczyła. A to co szeptałam ona to mówiła. Po chwili zostawiłam ją, i upadła na ziemię. Złapałam inną anielicę w swoje sidła. Ból. Wypowiedziałam to z szyderczym uśmiechem, a ta anielica zaczęła się wić po podłodze.

Zauważyłam zamieszanie, ale nie zwróciłam nawet na to uwagi. Poszłam ze swoimi bagażami do pokoju. W którym już była demonica, położyłam bagaże na łóżko. I usiadłam. Spojrzałam się na demonicę, potrafiłam wyczytać dane. Nazywa się Jenifer Dragon. Odkręciłam głowę. Uśmiechnęłam się, ale nadal się nie odzywałam. Niech tylko jakieś słówko piśnie, to będzie po niej. Pokonam ją bez żadnych problemów. Wysunęłam z rękawa ostrze, które nie widziała, bo było niewidzialne. Ale ja go widziałam, czułam jego zimne srebro. Schowałam je i patrzyłam się w ścianę.

#23 26-01-2014 o 17h28

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Wyszedłem z pokoju. Na korytarzu było małe zamieszanie. Jane sprawiała anielicy ból. Podszedłem do niej i złapałem ją za ramię tym samym wyrywając ją z jej zajęcia.
-Może poznęcasz się nad Angelicą. Wkurzająca i nudna.
Posłałem jej uśmiech. Tak, jakby się nad nią poznęcała byłoby fajnie. Sam już miałem to zrobić ale jej pomoc byłby fajna.
-To jak kotku, pomożesz?
Powiedziałem i puściłem jej oczko.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#24 26-01-2014 o 17h39

Miss'całkiem całkiem
...

Jenifer Dragon
Do mojego pokoju wlazła jakaś anieliczka. Ha, ha będzie miała piekło!
- Ej, to mój pokój! Wyłaź! - krzykneła.

Angelica Smile
Usłyszałam rozmowę. Kożystając z tego, że Shuu wyszedł zalałam miodem wszystkie jego rzeczy. Po chwili wyszłam z pokoju.
- Ja ci dam zaraz znęcanie się nade mną! Zostaw ją! - powiedziałam widząc jak Jane torturuje jakąś anieliczkę. - A twoje tortury na nic się niezdadzą!

#25 26-01-2014 o 17h45

Miss'OK
Eminaria

Po chwili ktoś mnie wyrwał z zajęcia, o mało nie zamachnęłam ręki żeby walnąć tą osobę. To był tylko Shuu. Spytał się czy nad jedną się poznęcam, przekrzywiłam głowę i się uśmiechnęłam złowieszczo. Ale zanim odpowiedziałam pociągnęłam go w stronę porozwieszanych pułapek, i wskazałam palcem.
- Masz tu zestaw pułapek, które działają tylko na anioły. - Uśmiechnęłam się spoglądając na zamieszane anioły.
Spojrzałam się na Shuu, który ponowił pytanie. Zmrużyłam oczy. Ale po chwili się uśmiechnęłam.
- Gdzie jest? - Spytałam się z uśmiechem.
Mój wzrok skręcił na grupkę aniołków, okrążających moją ofiarę. Ale szybko mój wzrok przeszedł na Shuu, przekrzywiłam głowę. I w myślach powtórzyłam Gdzie ona jest? Wiedziałam że zaraz będzie czytać, szkoda że ja nie mogę mu poczytać w myślach.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2