Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13

#126 04-03-2014 o 12h47

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Proszę o dopisanie mnie do KATOWIC, bo jakoś mnie pominięto.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#127 08-03-2014 o 18h51

Miss'na całego
Hetalia
...
Miejsce: Va'esse deireádh aep eigean

Mogę pojawić się na zlocie we Wrocławiu. Czy znana jest dokładna data spotkania?

http://i66.tinypic.com/16ay0id.jpg

#128 08-03-2014 o 22h57

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Hetalia napisał

Mogę pojawić się na zlocie we Wrocławiu. Czy znana jest dokładna data spotkania?

Jak na razie to tak, jak pisze - weekend majowy, ale zauważyłam, że coraz mniejszej ilości osób pasuje ten termin (to jest, mnie tak, ale w wątku nie raz osoby zapisane marudziły), więc możliwe, że ulegnie zmianie... Zaczynam podejrzewać że to z mojego powodu, ale nie wiem czy to aby przez mój niespotykanie niski poziom samooceny ;=;

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#129 20-03-2014 o 21h18

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Mnie można dopisać do Katowic mam o rzut beretem. Tyle, że ja to za granicą, więc paszport musze wyrobić (mowa o Sosnowcu) ;]

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#130 23-03-2014 o 19h34

Miss'Żółtodziób
...

Ja mogłabym pojechać do Warszawy. Mi weekend majowy pasuje. A wam?

#131 23-03-2014 o 22h33

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Sartani jesteś z Sosnowca? o;

Olga889 planowane spotkania są właśnie na weekend majowy. Wszystko jeszcze zostanie uzgodnione (mam nadzieję) przed samym spotkaniem, bo w końcu wszystkie naraz tego samego dnia się nie odbędą ze względu na to iż kilka osób pojawi się na więcej niż jednym zjeździe :>

#132 24-03-2014 o 07h28

Miss'gadułka
Lynn

Rany no, ile można. Znaczy, albo to ja źle zrozumiałam, ale no, jak to tak można ;__;

nelumi napisał

Olga889 planowane spotkania są właśnie na weekend majowy.

W WEEKEND MAJOWY JEST ZJAZD TYLKO WE WROCŁAWIU. Inne miasta jeszcze nie ustaliły terminu. Z resztą, jakby nie patrzeć, kilka osób jest wpisanych na paru zjazdach, więc raczej ciężko by było uczestniczyć we wszystkich na raz wtedy ;-;''

#133 24-03-2014 o 09h44

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Tak nelumi jestem z Sosnowca ;]
Ja bym brała porę wakacji, wtedy najszybciej będzie można znaleźć czas wolny. Przynajmniej w moim przypadku, bo mam i pracę i szkołę zaocznie, więc mi jest ździebko ciężko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#134 24-03-2014 o 10h40

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Lista po aktualce. I teraz sprawa taka:

weekend majowy jest już za miesiąc, wypadałoby ruszyć zadki i coś wymyślić. Moja propozycja brzmi:
a) ponieważ najwięcej ludu zgłosiło się do Katowic, robimy majówkę w Katowicach
b) ustalmy, jaki dzień najbardziej nam pasuje - a mamy wachlarz od czwartku do niedzieli (i od razu sama dodaję, że byłaby mocno za czwartkiem lub piątkiem, bo nie wiem, jak mi weekend wygląda)
c) co robimy w wypadku, gdyby ktoś potrzebował noclegu w Katowicach? Jeżeli ktoś jest stamtąd i udostępni kąt, to z pełnoletnimi użytkowniczkami nie powinno być problemu. A niepełnoletnie? (Jest na sali prawnik?! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

Proponuję również termin dla Warszawy: ostatni weekend czerwca. Nie wiem, komu to odpowiada, ale ktoś musiał coś zaproponować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wrocław/Trójmiasto -  17/18 maja? Może być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Edit po namyśle: Zupełnie od siebie dodam, że jeśli dobrze pójdzie, to w terminie lipcowym nie będę mogła przyjechać nigdzie. Bo tam, gdzie będę, raczej zjazdu nie zrobimy...

Ostatnio zmieniony przez lillchen (24-03-2014 o 10h41)

#135 24-03-2014 o 10h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Jeśli chodzi o nocleg w Katowicach, to my z Lil oferujemy wygodne spanie na dwuosobowym łóżku z rozkładanej kanapy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W gratisie dwa koty, babeczki w wykonaniu Lil, włoska kuchnia (chyba, że będzie faza na curry lub japońską), Bytom nocą i nie tylko, maratony seriali oraz nasze wybitnie doborowe towarzystwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#136 24-03-2014 o 15h53

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Jeśli chodzi o mnie i Warszawę to wszystko, co po 20 maja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak, łudzę się, że po kilku miesiącach mówienia sobie "Chyba przydałoby się zrobić cokolwiek do matury" w końcu wezmę się za siebie i coś zrobię (a geografia społeczno-ekonomiczna sama się nie ogarnie, tak samo jak geologia i prądy morskie, chociaż fajnie by było xD) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A że 20 ostatni egzamin – ustny angielski – to potem nic tylko długie wakacje, których jeszcze nie zaplanowałam xD
Także lillchen – jak dla mnie ostatni weekend czerwca może być i jestem otwarta też na inne propozycje.

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#137 24-03-2014 o 23h44

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

lillchen napisał

Lista po aktualce. I teraz sprawa taka:
weekend majowy jest już za miesiąc, wypadałoby ruszyć zadki i coś wymyślić. Moja propozycja brzmi:
a) ponieważ najwięcej ludu zgłosiło się do Katowic, robimy majówkę w Katowicach
b) ustalmy, jaki dzień najbardziej nam pasuje - a mamy wachlarz od czwartku do niedzieli (i od razu sama dodaję, że byłaby mocno za czwartkiem lub piątkiem, bo nie wiem, jak mi weekend wygląda)
c) co robimy w wypadku, gdyby ktoś potrzebował noclegu w Katowicach? Jeżeli ktoś jest stamtąd i udostępni kąt, to z pełnoletnimi użytkowniczkami nie powinno być problemu. A niepełnoletnie? (Jest na sali prawnik?! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

Hmm... skoro tak, chętnie przyjadę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Narysuję sobie kreskę na nosie aby było wiadomo, że to ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jestem pełnoletnia, szczepiona i nie chrapię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png W zamian za użyczenia kawałka łóżka lub podłogi pod śpiworek oferuję profesjonalny masaż (fizjo). /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wrocław/Trójmiasto -  17/18 maja? Może być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Może być! Chociaż nie wiem czy proponujesz połączyć 3miasto z Wrocławiem czy dla Trójmiasta robić 18 maja dla 3-4 osobowej grupki xD

#138 25-03-2014 o 10h22

Miss'Sensei
lillchen

Fox - za użyczenie skrawka podłogi odwdzięczę się pieśniami żołnierskimi, dwiema sprawnymi rękami do głaskania kotów i jakimiś handmade gadżetami, wedle uznania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Aiamate, myślałam o tym, że albo-albo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Zależy, czy więcej chętnych na ten termin będzie na Wrocław,czy na Trójmiasto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#139 25-03-2014 o 10h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Lillchen, podłóg mamy sporo, ale kanapa nadal stoi i jest używana jedynie przez koty, więc oferujemy kanapę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jeśli znajdzie się więcej desperatów, podłogi są. A jeśli znajdą się zboczeńcy, na kanapie są dwa miejsca XD
Tylko Lil bardzo ładnie prosi o zlot jednak w weekend, bo ona pracuje w piątek ^^

#140 25-03-2014 o 12h13

Miss'Sensei
lillchen

Nie w takich warunkach się sypiało, zboczeńcy mi niestraszni w razie czego xD

Zatem proponowana data: 3.05.2014,  Katowice (może np. dworzec, żeby było łatwo trafić ;P), godzina: 11:00 (?)

Jak za wcześnie/za późno, krzyczcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#141 26-03-2014 o 18h01

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Jestem w stanie poświęcić się na tyle by wstać na 11, także jeżeli na samym dworcu się nie zgubię to mnie jak najbardziej odpowiada xD

#142 26-03-2014 o 18h21

Miss'gadułka
Lynn

lillchen napisał

Aiamate, myślałam o tym, że albo-albo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Zależy, czy więcej chętnych na ten termin będzie na Wrocław,czy na Trójmiasto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dla mnie tak naprawdę wszystko jedno, ale jeśli chodzi o maj to wolałabym Trójmiastu ustąpić ten termin... Wolałabym, by odbyło się to nieco później, żebym miała czas na poprawianie wszystkiego w szkole przed wystawieniem ocen xD
Ale jeśli reszcie ten termin będzie pasował to okej, dostosuję się...

#143 26-03-2014 o 18h21

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Mnie tam pasuje dzień i godzina. Lil również /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#144 26-03-2014 o 18h27

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

lillchen napisał

Zatem proponowana data: 3.05.2014,  Katowice (może np. dworzec, żeby było łatwo trafić ;P), godzina: 11:00 (?)

Jak dla mnie bomba ^-^ Tylko dla pewności... Dworzec Główny? XD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#145 26-03-2014 o 22h40

Miss'Sensei
lillchen

To ile wy tam dworców macie? O_o
Okazuje się, że rzuciłam propozycją, która mi samej może nie pasować, bo muszę:
a) jechać pociągiem o pierwszej w nocy (ja bym pojechała, ale rodzina umarłaby ze strachu o mnie)
lub
b) przyjechać dzień wcześniej i gdzieś się przechować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#146 26-03-2014 o 22h47

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

No ale nasza przechowalnia nadal wolna D: A widzę, że tłumy do nas nie walą, więc kto pierwszy się na kanapę załapie, ten lepszy.
Ej Erin, nie bądźmy małostkowi XD Chyba nikt się nie będzie umawiał na dworcu Katowice Szopienice XD

#147 26-03-2014 o 23h05

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

JAK MI MÓJ MEN NIC NIE WYKOMBINUJE NA MAJÓWKĘ TO BĘDĘ. Jakieś konkretne plany? Możemy sobie walnąć grila w parku. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#148 26-03-2014 o 23h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

MENA MASZ CODZIENNIE, ZJAZD RAZ. WIĘC WBIJAJ XD
Właśnie, co planujemy? Wykarmiamy się jakoś? Ktoś ma przygotować program artystyczny? Kolorowanki? Konkursy z nagrodami? Kupuje ktoś dwa kilo podwawelskiej? XD

#149 26-03-2014 o 23h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Lillchen odpowiadajac twe pytanie:
-Szopienice
-Ligota
-Zawodzie
-Piotrkowice
-Brynów
-Załęże
-Podlesie
-Główny xD

Foxglove napisał

Ej Erin, nie bądźmy małostkowi XD Chyba nikt się nie będzie umawiał na dworcu Katowice Szopienice XD

A skąd ta pewność? A może się ktoś taki trafi i co wtedy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jestem za grillem! xD Byłoby ciekawie xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#150 26-03-2014 o 23h18

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Foxglove napisał

Ktoś ma przygotować program artystyczny? Kolorowanki? Konkursy z nagrodami?

Ja bym zagrała na ukulele! Ale nie umiem xD

Za to jestem jak najbardziej za grillem! I w innych sprawach organizacyjnych bardzo chętnie pomogę :D taka rekompensata za to ukulele :'D

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13