Uwielbiam obdarowywać ludzi prezentami Przyznam się szczerze, że w poprzednich latach wydałam na nie tyle MM, że ostatecznie nie przeszłam żadnej świątecznej misji, więc jestem spooorooo do tyłu. W tym roku zamierzam w końcu się za nie zabrać, więc ode mnie prezenty nie będą w tym roku szałowe, ale postaram się obdarować ludzi jak najtrafniej mogę
Dekoracja Ilyana - żałuję, ale nie mam żadnego koloru, a przecież wszystkie są takie prześliczne! :C
Ilyana - no dobra, w sumie cały strój mi się podoba, więc cokolwiek byłoby dobre :3
Tył Peleryna Canidie
Tren Columbina - w ciemnej lub pastelowej kolorystyce
Spódnica Katsura
Lampiony Roszpunka
Bailyjing - cokolwiek z tego stroju, choć nie ukrywam, że dwukolorowe Kryształy najbardziej mi się podobają
Sukienka Wyrda
A także cokolwiek co się przyda w misjach na poziomie ponad 50 oraz wszelkie nóżki i rączki
Tak naprawdę zadowolę się wszystkim
Jakby ktoś chciał jeszcze coś innego mi podarować, to lubuję się w fioletach, bieli, czerni, czerwieni, niebieskim, pastelowych barwach... a także w elementach, które mogłyby mi pomóc zrobić stylizację w klimatach fantasy. Z Ikelandu natomiast głównie korzystam z wszelkiego rodzaju roślin.
To ja lecę rozdawać jakieś drobne upominki <3
Ostatnio zmieniony przez Maka (04-12-2016 o 18h08)