Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 31

#576 03-12-2016 o 14h43

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

W kwestii rzeczy, których sama nie kupię, bo mam za niski poziom, to proszę o słynną klatkę z motywu wielkanocnego (ciągle 2 poziomy za mało XD), czyli Porcelana. i płaszcz Siona. Obojętnie w jakim kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png O, i buty Porcelana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png By pasowały do klatki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Idę sama coś rozdać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (03-12-2016 o 15h00)

https://discord.gg/XyTtcas

#577 03-12-2016 o 16h00

Miss'na całego
Rillianne
...

Dziękuję za wszystkie prezenty, które od Was dostałam! :'D

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (03-12-2016 o 16h00)

#578 03-12-2016 o 21h29

Miss'całkiem całkiem
szydelko89
...
Miejsce: Mozambik

Mi się od samego początku tak marzy spódnica Harfiarki. Ale prawie 5 tys. za spódnicę trochę mnie przerasta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png choć moim zdaniem swojej ceny warta ...

#579 04-12-2016 o 12h35

Miss'całkiem całkiem
Julchen
Bezguście i Hejter
Miejsce: Berlinale

Ja w tym roku nie mam żadnych super zachcianek, ale mogę zabawić się w Mikołaja. Więc idk, można puścić mi pm, albo tutaj napisać, a ja się postaram :'D

A funduszy wciąż brak i brak!
Lecz nie zamierzam leżeć na wznak!
Choć wciąż czuję się jak wrak!
O, tam! Widzę szczęścia znak!

#580 04-12-2016 o 12h45

Miss'nieobczajona
DoryAnn
...

Dessdemona napisał

To ja przybywam z długim listem do Mikołaja (byłam grzeczna w tym roku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)

Sukienka Elf : 7 500 MM (2500 płatki)
Sandały Asherat (złote): 480 MM (160 płatki)
Nakolannik Quinzel (czarno-szary): 550 MM (183 płatki) Dziękuję KanapkaczusHighus! : )
Etola Clea : 590 MM (197 płatki)
Gałęzie Ilyana : 580 MM (193 płatki)
Pasek Ilyana : 680 MM (227 płatki)
Diadem Ilyana (biały): 650 MM (217 płatki)
Naszyjnik Ilyana : 750 MM (250 płatki) Dziękuję Rillianne ^^
Woalka Ilyana (jasno żółto-zielona): 670 MM (223 płatki)
Dekoracja Ilyana (jesienna albo zielono-żółty odcień): 2 740 MM (913 płatki) Dziękuję Motionell!! : D
Płaszcz Trecy (ciemnobrązowy): 680 MM (227 płatki) Dziękuję ErinBlack : )
Parasol i deszcz Ava (czarna ze złotymi liśćmi): 660 MM (220 płatki) Dziękuję Tsunade /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Buty Janghyunae : 460 MM (153 płatki) Dziękuję Rainbow! ^^
Spódnica Janghyunae (czarno-biała): 640 MM (213 płatki) Dziękuję Mizu0! ^^
Nogi Janghyunae (jaszczurzo-zielone, białe, realistyczne najbardziej blade): 770 MM (257 płatki) Dziękuję julka2210 i Mineo! : *
Tył spódnica Janghyunae : 540 MM (180 płatki)
Ręka Bailyjing (czarna, biała): 460 MM (153 płatki) Dziękuję sonani i AnikkaEmeralde! : )
Kryształy Bailyjing (jasnoniebieskie): 790 MM (263 płatki) Dziękuję KimKas! : D
Sukienka Wyrda : 750 MM (250 płatki)
Body Wyrda (złote): 890 MM (297 płatki) Dziękuję Dasharia! : *

Mam nadzieję, że uda mi się Wam wszystkim odwdzięczyć w tym roku <3

Prośba o podpowiedź - jak zrobić żeby za kupno prezentu schodziły mi płatki a nie MM?

Wydaje mi się, że płatki schodzą równolegle z MM, ale mogę się mylić.

Byłabym hepi gdyby ktoś podarował mi trochę niebanalnych ubrań i dodatków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#581 04-12-2016 o 13h12

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Dziękuję wszystkim za prezenty. Mam nadzieję, że odwdzięczając się, choć troszkę trafiłam w gusta moich Mikołajów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#582 04-12-2016 o 15h43

Miss'nieobczajona
izaq
...

No cześć !
Dziękuję wszystkim za prezenciki, staram się za każdy odwdzięczyć ale troszkę już mi MM brakuje  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
Mam nową listę :
Nogi Quinzel - (skóra klasyczna, najjaśniejsza)
Trujące wodorosty Ceto - czarne
Nogi Janghyunae - (skóra klasyczna, najjaśniejsza)
Buty Janghyunae - czarne
Spódnica Clea - czarna
Bluzka Clea - czarna
Kamizelka Vivienne - czarna
Obroża Kiciuś - czarna z złotym dzwoneczkiem

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie prezenty i postaram się odwdzięczyć  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#583 04-12-2016 o 17h10

Miss'wow
Yonna
.
Miejsce: Gdzieś między niebem a ziemią

Piszcie mi w prywatnej co chcecie <3

#584 04-12-2016 o 17h18

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Dziękuję za pamięć! Ojoj, jak mi słodko ♥ Jak co roku wyślę każdej szczególnej dla mnie tutaj osobie coś drobnego (mam ledwo-ledwo kasy, więc przepraszam, że nie będzie szału) i, tradycyjnie, mnie nieważne, co dostanę. Ucieszy mnie każda nawet najmniejsza pierdoła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A jak ktoś się wstrzeli w mój gust to w ogóle będzie wow!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#585 04-12-2016 o 17h42

Miss'całkiem całkiem
Ventus
...

Ojej ! Dziękuję @Lolita34 KanapkaczusHighus Rillianne Itasagi Whitewind Amara AEdelline KimKas inna137 ErinBlack Rainbow SoJin AnikkaEmeralde sonani Shiawase ! Mam nadzieję że odwdzięczając się trafię w wasze gusta (uprzedzam że to może potrwac bowiem obecnie środków brak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ). Jak miło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Strasznie lubię się obdarowywać więc czekajcie wszyscy na prezenciki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#586 04-12-2016 o 18h07

Miss'na całego
Maka
...

Uwielbiam obdarowywać ludzi prezentami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przyznam się szczerze, że w poprzednich latach wydałam na nie tyle MM, że ostatecznie nie przeszłam żadnej świątecznej misji, więc jestem spooorooo do tyłu. W tym roku zamierzam w końcu się za nie zabrać, więc ode mnie prezenty nie będą w tym roku szałowe, ale postaram się obdarować ludzi jak najtrafniej mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dekoracja Ilyana - żałuję, ale nie mam żadnego koloru, a przecież wszystkie są takie prześliczne! :C
Ilyana - no dobra, w sumie cały strój mi się podoba, więc cokolwiek byłoby dobre :3
Tył Peleryna Canidie
Tren Columbina - w ciemnej lub pastelowej kolorystyce
Spódnica Katsura
Lampiony Roszpunka
Bailyjing - cokolwiek z tego stroju, choć nie ukrywam, że dwukolorowe Kryształy najbardziej mi się podobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Sukienka Wyrda
A także cokolwiek co się przyda w misjach na poziomie ponad 50 oraz wszelkie nóżki i rączki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Tak naprawdę zadowolę się wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Jakby ktoś chciał jeszcze coś innego mi podarować, to lubuję się w fioletach, bieli, czerni, czerwieni, niebieskim, pastelowych barwach... a także w elementach, które mogłyby mi pomóc zrobić stylizację w klimatach fantasy. Z Ikelandu natomiast głównie korzystam z wszelkiego rodzaju roślin.

To ja lecę rozdawać jakieś drobne upominki <3

Ostatnio zmieniony przez Maka (04-12-2016 o 18h08)

#587 04-12-2016 o 18h23

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Co nieco porozdawałam już prezencików, za wszelkie otrzymane dziękuję!
Jeśli o mnie chodzi, to nie mam żadnych specjalnych wymagań, byleby były turkusy i błękity, jeśli ktoś chciałby uradować mnie prezencikiem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#588 04-12-2016 o 21h25

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

O, to już ten mój ulubiony czas na MF, kiedy możemy robić prezenty ♥ Te ode mnie jak zwykle jednak pojawią się z opóźnieniem, jak skończę misje KŚ, bo standardowo nie potrafiłam oszczędzać i mam ograniczone fundusze, nie wiem, ile mi będzie potrzebne. Także ja się zabawię w aniołka i prezenty zostawię pod choinką w Wigilię c;
Jakby jednak jakimś cudem znalazłby się ktoś miły, kto chciałby mnie obdarować wcześniej to z radością przyjmę cokolwiek. Najlepiej w czarno-białych kolorach, super byłoby otrzymać części stroju Janghyunae. Ale ucieszę się z czegokolwiek, serio, a odwdzięczę się, jak napisałam wyżej, troszeczkę później c;

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#589 04-12-2016 o 22h21

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Można pisac do mnie na PW, a chętnie obdaruję kogoś konkretnym prezentem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#590 05-12-2016 o 09h53

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Potrzeba z ostatniej chwili: Falbanki Akiko, najlepiej w czarnym bądź ciemnoczerwonym kolorze, help! Dziękuję Nimphianey i Shiawase /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (07-12-2016 o 13h25)

#591 05-12-2016 o 10h10

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

A ja będę rada jak ktoś, kto wysłał mi prezent odpowie co chce w  zamian. xD
Dess, wysłałabym Ci, ale już nie mogę drugi raz >.<.

A tak swoją drogą ucieszyłabym się z Berła Bailyjing w jakimkolwiek kolorze :>

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#592 05-12-2016 o 10h21

Miss'wtajemniczona
Dessdemona

Dziękuję Mineo, doceniam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png czy to oznacza, że nie można wysłać jednej osobie dwóch prezentów? To by było bardzo złe, bo niektórym osobom wysłałąm dosyć tanie prezenty na zasadzie "nie mam teraz kasy więc kupię cokolwiek a jak zaoszczędzę to kupię coś superhiperekstra". Z góry przepraszam te osoby... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

A tych, którym się jeszcze nie odwdzięczyłam też poproszę o info z czego się ucieszą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#593 05-12-2016 o 18h43

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Temat dość popularny wśród stałych graczek. Jeśli znajdzie się osoba, która niedawno zaczęła rozgrywkę pisać do mnie na PW chętnie rozdam przydatne prezenty! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#594 05-12-2016 o 19h35

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Po raz kolejny tu wracam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Chciałabym Kapelusz Celita bez zmiany koloru i Woalkę Pheallet w kolorze białym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jakby jakaś początkująca miss chciała coś z poziomu 26 to może pisać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://discord.gg/XyTtcas

#595 05-12-2016 o 21h37

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Jeśli ktoś chętny, mogę prosić jakieś nietypowe rzeczy, ozdoby, zwierzęta w śmiesznych kolorach lub jakieś typowe - czarne/białe/szare/ciemnozielone. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Czy jeśli chcę dać komuś prezent, a dana miss ma już tę rzecz, to wypada mi z listy? Bo zdarzyła mi się taka sytuacja i nie widzę miss na liście, a prezentu ode mnie nie dostała.

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#596 05-12-2016 o 23h34

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Nie,wyświetli Ci się,że dana osoba posiada już daną rzecz,gdy będziesz chciała wysłać prezent. Może nie masz jej po prostu jakimś trafem na liście znajomych? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A propo tematu- to jedyny okres,gdzie mogę podzielić się swoimi MM,więc jeśli ktoś chce coś konkretnego i jeszcze nie otrzymał gifta ode mnie-śmiało piszcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#597 06-12-2016 o 09h11

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

No właśnie wyświetliło się, po czym miss zniknęła z tej listy a nie usunąłem jej ze znajomych.

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#598 06-12-2016 o 10h00

Miss'wtajemniczona
Dessdemona

Mam podobną sytuację, wyświetlają się w znajomych max 2 Miss na raz. Jeśli chcę dać którejś prezent muszę to zrobić bezpośrednio po dodaniu jej do znajomych. Gdy dodałam kilka i chciałam porozdawać prezenty hurtem to ich nie widziałam. Czy to bug?

#599 06-12-2016 o 19h14

Miss'Żółtodziób
elka10005
...

Cokolwiek ze stroju Kiciuś, w kolorze orginalnym lub czarnym, lub Rower Tana  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif
Za mały poziom...
Miło wdziane też wszelkie mroczne lub świąteczne ciuszki!!!

Ostatnio zmieniony przez elka10005 (06-12-2016 o 22h14)

#600 06-12-2016 o 20h00

Miss'całkiem całkiem
CamilaCastillo
...

Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś podarował mi:
- doły z "innym" kształtem (coś w rodzaju spódnicy Janghyunue),
- nietypowe akcesoria typu kryształy Bailyjing,
- zimowo-świąteczne ciuszki,
- wszystkie magiczne, elfie, fantastyczne rzeczy
- ewentualnie różne ułożenia nóg i rąk (do karnacji, którą moja miss ma na sobie).

Z góry dziękuję, postaram odwdzięczyć się każdemu Aniołkowi:)

Ostatnio zmieniony przez CamilaCastillo (07-12-2016 o 00h06)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 31