Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 58

#1126 05-12-2015 o 10h15

Miss'OK
Evvers
^It's me.

1. Randka w ciemno – masz jakieś własne doświadczenia? Jak było?
♥ Tak całkiem w ciemno to nie, ale na pierwszym spotkaniu z moją ex było dość w ciemno, widziałem tylko kilka jej zdjeć, okazała się w sumie trochę brzydsza w rzeczywistości, ale bawiłem się dobrze i kocham ją do tej pory.
2. Kiedy czujesz się najbardziej komfortowo?
♥ Wtedy, kiedy ładnie wyglądam, nie muszę nic robić i mam do rozmowy kogoś pozbawionego głupich ograniczeń.
3. Wolisz dawać czy dostawać?
♥ Wolę dostawać, ale dawanie też jest w porządku.
4. Co pomaga Ci lepiej spać?
♥ Ciepłe herbatki ziołowe ułatwiające zasypianie i oglądanie filmów.
5. Jakie książki planujesz przeczytać?
♥ Nie mam ochoty czytać, zupełnie nie wiem dlaczego.
6. Jakiego wieku się boisz?
♥ Póki co nie ma takiego.
7. Gdzie i kiedy miewasz najlepsze pomysły?
♥ Bardzo różnie, właściwie nie wiem od czego jest to uzależnione, wpadają mi do głowy spontanicznie, ale na pewno nie sprzyja im złe samopoczucie, brak słońca i stres.
8. Gdyby można było zmienić się w słodycze, co wybierzesz?
♥ Jest za dużo pięknych słodyczy, żeby wybierać, ale powiem Ci, że dzisiaj albo jutro albo jeszcze innego dnia zjem pierniczka i sprawi mi to dużą radość.
9. Jaka piosenka opisuje Twój obecny nastrój?
♥ Trochę nie umiem sprecyzować swojego nastroju, no ale wybieram Katy Perry.

10. Jaki nadruk jest na Twojej ulubionej koszulce?
♥ Nie mam ulubionej koszulki, lubię wszystkie swoje ciuchy, ale ostatnio bardzo cieszy mnie moja bluza z dwoma choinkami~ :3.

1. Jakie ciasto jest Twoim zdaniem najsmaczniejsze?
2. No, a jakie warzywo?
3. Do czego nie przykładasz się tak bardzo jak powinnaś?
4. Co zmieniło się w Tobie w ciągu minionego roku?
5. Grasz w jakieś gry?
6. Wstaw zdjęcie sypialni w której czułabyś się swobodnie.
7. Lubisz, kiedy choinka jest kolorowa czy może raczej stonowana, dopasowana do wnętrza?
8. Budyń czy kisiel?
9. Opisz swoje poglądy w kilku słowach, wymieniając je po przecinku.
10. Co dobrego dzisiaj zrobiłaś?

#1127 05-12-2015 o 15h47

Miss'Piękna
Skye
 ✮ ✧  ۵  ♥ ও
Miejsce: Drowning in an ocean of thoughts

1. Jakie ciasto jest Twoim zdaniem najsmaczniejsze?
► Tort makowy. ♥ Ale uwielbiam praktycznie wszystkie ciasta.
2. No, a jakie warzywo?
► Świeża marchew.
3. Do czego nie przykładasz się tak bardzo jak powinnaś?
► Do nauki, rozwijania zainteresowań i talentów, obowiązków, relacji z bliskimi, właściwie do wszystkiego. Żyję dość wygodnie, chociaż nie do końca na to zasługuję, na pewno nie przez ilość wkładanej pracy.
Ale większość ludzi nawet nie jest tego świadoma.
4. Co zmieniło się w Tobie w ciągu minionego roku?
► Moja ulubiona refleksja grudnia. Myślę, że zmieniło się bardzo wiele, stałam się pewniejsza siebie, rozmowna, społeczna i... pragnę wrócić do tamtej odrealnionej dziewczyny sprzed roku. Posmakowałam zwyczajności i wiem, że tego nie chcę.
5. Grasz w jakieś gry?
► Kocham Dance Central - pierwsza myśl na słowo gry.
6. Wstaw zdjęcie sypialni w której czułabyś się swobodnie.
► Aż odleciałam w marzeniach

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

7. Lubisz, kiedy choinka jest kolorowa czy może raczej stonowana, dopasowana do wnętrza?
► Nie wyobrażam sobie choinki bez czerwonych bombek i złotego łańcucha. Samo ubieranie kiedyś było olbrzymią przyjemnością, więc zdecydowanie kolorowo.
8. Budyń czy kisiel?
► Budyń.
9. Opisz swoje poglądy w kilku słowach, wymieniając je po przecinku.
► Altruizm, sprawiedliwość, równość, epistemologia, feminizm, szacunek, przyszłość w oczach, przeszłość w pamięci i najważniejsze - dusza.
10. Co dobrego dzisiaj zrobiłaś?
► Mogę wymienić chyba tylko jajecznicę, którą dało radę zjeść, ale dzień się jeszcze nie skończył.

1. Powietrze czy woda?
2. Jaki jest Twój typ idealnego przyjaciela?
3. Wymień trzy osoby z naszego forum i krótko napisz za co je lubisz.
4. Uważasz, że krytyka motywuje czy zniechęca?
5. Kolor dojrzałej wiśni czy maliny?
6. Jakie cechy łączą Ciebie i pierwszą osobę, o której teraz pomyślisz?
7. Więcej czasu zajmuje Tobie napisanie odpowiedzi czy pytań?
8. Życzliwi i bezinteresowni ludzie to gatunek wymarły?
9. Jest ktoś, komu byś mogła bezgranicznie ufać?
10. Lubisz przygotowania świąteczne? Jeśli tak, co najbardziej? Jeśli nie, jak najchętniej spędziłabyś gwiazdkowe dni?

When the night was full of terrors                     And your eyes were filled with tears
https://i.imgur.com/65N3Cik.gif https://i.imgur.com/Gp0Fm47.jpg https://i.imgur.com/6Q4EDhT.jpg

https://i.imgur.com/NuQWnqw.gif

If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
https://i.pinimg.com/236x/0c/18/63/0c1863bed00dc3cfaebcbf91733ccb38--pirate-halloween-decorations-halloween-skeletons.jpg

as the sky's falling down it crashed into this lonely town
https://i.imgur.com/wkwUTnQ.jpg https://i.imgur.com/mufMH86.jpg https://i.imgur.com/Vjy1YDh.jpg https://i.imgur.com/GRpCl79.jpg

it's pretty clever, but it's got no soul
https://i.imgur.com/iU2cRKY.gif [img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

#1128 05-12-2015 o 21h19

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Skye ♥.
Musisz zaglądać tu częściej, udzieliłaś mi bardzo ciekawych odpowiedzi, nawet mimo ich prostoty~ :3.

1. Powietrze czy woda?
♥ Woda, woda cieszy mnie wizualnie, lubię na nią zarówno patrzeć jak i w niej przebywać, powietrze to jednak też wiatr, a od wiatru jest zimno, a ja nie lubię, kiedy jest mi zimno...
2. Jaki jest Twój typ idealnego przyjaciela?
♥ Myślę, że idealny przyjaciel powinien przede wszystkim rozumieć (albo chociaż akceptować), potrafić znaleźć czas dla swoich bliskich i wybaczać.
To powinno wystarczyć.
3. Wymień trzy osoby z naszego forum i krótko napisz za co je lubisz.
♥ O, w sumie wymienię Fro, bo zawsze jest serdeczna, a z jej postów - choć to trochę abstrakcyjne - emanuje dziwna energia, sporo pomagała mi na początku. Majerankowa, bo była pierwszą osobą, która się do mnie odezwała i dzięki niej jakoś poczułem się tu swobodniej. I Mineo, często gra ze mną w pytania i przez to wydaje mi się, że dobrze ją znam. Ale jest więcej dziewczyn, tylko, że... że znam je trochę mniej. Niestety nie mam z nikim tu zbyt zażyłych stosunków, czasem wciąż czuję, że nie jestem do końca stąd.
4. Uważasz, że krytyka motywuje czy zniechęca?
♥ To zależy, krytykować też trzeba potrafić. Trzeba skupiać się na błędach w wykonanej pracy, nie na danej osobie, bo to może ją zranić. Mnie osobiście krytyka  (poza własną - ta jest napędem do działania) wyłącznie demotywuje, niestety. Zawsze sam jestem świadom swoich braków i bardzo surowo się oceniam, więc jeśli robi to ktoś jeszcze to moje poczucie własnej wartości gwałtownie spada.
5. Kolor dojrzałej wiśni czy maliny?
♥ Wybieram malinę.
6. Jakie cechy łączą Ciebie i pierwszą osobę, o której teraz pomyślisz?
♥ Oboje potrafimy manipulować ludźmi.
7. Więcej czasu zajmuje Tobie napisanie odpowiedzi czy pytań?
♥ Napisanie odpowiedzi, nie mam problemów z wymyślaniem pytań, kiedy pytać można właściwie o wszystko~.
8. Życzliwi i bezinteresowni ludzie to gatunek wymarły?
♥ Nie tyle wymarły, co nieistniejący. Ludzie są życzliwi tylko czasem, a bezinteresowni nigdy. Pomaganie daje taką satysfakcję i tak mocno podbudowuje człowieka w jego własnych oczach, że w sumie robi to bardziej dla siebie niż dla innych, wiem po sobie. Ale nie jestem pesymistycznie nastawiony, wiesz? Widzę na świecie więcej dobra niż zła.
9. Jest ktoś, komu byś mogła bezgranicznie ufać?
♥ Poza mną nie.
10. Lubisz przygotowania świąteczne? Jeśli tak, co najbardziej? Jeśli nie, jak najchętniej spędziłabyś gwiazdkowe dni?
♥ Lubię, przyjemne jest ubieranie choinki, wybieranie prezentów i oglądanie piekącego się w piekarniku ciasta.

1. Jaka piosenka strasznie Cię denerwuje?
2. Która z popularnych chorób przez które zwykle siedzi się w domu zamiast iść do szkoły jest dla Ciebie najbardziej uciążliwa?
3. Łyżwy czy rolki?
4. Wolałabyś spędzić sylwestra w górach, na dużym, wystawnym balu czy może w domu z jedną przyjaciółką i pizzą?
5. Wstaw tu zdjęcie jakiejś stylizacji, która Ci się podoba.
6. Jaka bajka była w dzieciństwie Twoją ulubioną?
7. O jakiej zabawce marzyłaś jako dziecko?
8. Czego nie chciałabyś dostać na święta?
9. Co Cię dzisiaj zdenerwowało?
10. Jeśli miałabyś komuś polecić jakąś komedię - co by to było?

#1129 06-12-2015 o 15h37

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

1. Jaka piosenka strasznie Cię denerwuje?
⚛ Hello Adele.
2. Która z popularnych chorób przez które zwykle siedzi się w domu zamiast iść do szkoły jest dla Ciebie najbardziej uciążliwa?
⚛ Grypa żołądkowa.
3. Łyżwy czy rolki?
⚛ Łyżwy.
4. Wolałabyś spędzić sylwestra w górach, na dużym, wystawnym balu czy może w domu z jedną przyjaciółką i pizzą?
⚛ W górach.
5. Wstaw tu zdjęcie jakiejś stylizacji, która Ci się podoba.
https://41.media.tumblr.com/c825ffcf645947dbc8779cccea251850/tumblr_nyxa5f23bX1rhhw6wo2_540.jpg
6. Jaka bajka była w dzieciństwie Twoją ulubioną?
⚛ Ludwiczek.
7. O jakiej zabawce marzyłaś jako dziecko?
⚛ Zawsze marzyłam o piesku, który chodził po tym jak się zagwizdało.
8. Czego nie chciałabyś dostać na święta?
⚛ Kosmetyków do pielęgnacji ciała.
9. Co Cię dzisiaj zdenerwowało?
⚛ Mama.
10. Jeśli miałabyś komuś polecić jakąś komedię - co by to było?
⚛ 200 Pounds Beauty

1. Jaką maskę założysz, wybierając się na bal maskowy?
2. Co Twoim zdaniem jest najważniejszą rzeczą, którą trzeba wiedzieć?
3. iPhone czy Android?
4. Jaki jest Twój styl?
5. Jakie było Twoje samopoczucie po przebudzeniu?
6. Jakie pytanie sobie często zadajesz?
7. Jaka jest Twoja ulubiona komedia?
8. Co znalazłoby się w Twoim planie dnia, gdyby w ten dzień nikt Cię nie widział?
9. Jaki jest Twój ulubiony horror?
10. Jak przedstawia się Twój idealny styl życia?

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#1130 07-12-2015 o 17h59

Miss'OK
Evvers
^It's me.

1. Jaką maskę założysz, wybierając się na bal maskowy?
♥ Nic oryginalnego, ale założyłbym maskę kota, w ogóle chętnie wskoczyłbym w taki całościowy, koci strój, z uszkami, fajnym noskiem i ogonkiem.
2. Co Twoim zdaniem jest najważniejszą rzeczą, którą trzeba wiedzieć?
♥ ...O rany, to trudne, światopoglądowe pytanie, ale myślę, że trzeba wiedzieć - chociaż jeszcze do końca sam nie jestem pewien - czego się od życia chce.
3. iPhone czy Android?
♥ Android, jestem w sumie biedakiem, nie bardzo stać mnie na takie rzeczy jak iPhone.
4. Jaki jest Twój styl?
♥ Totalnie zwyczajny, ciuchy mam czarne albo szare, czasem odrobina czerwieni.
5. Jakie było Twoje samopoczucie po przebudzeniu?
♥ Czułem się niezadowolony z życia, przepocony i śmierdzący.
6. Jakie pytanie sobie często zadajesz?
♥ To nie pytanie, ale często mówię sobie "Ty się nad sobą zastanów".
7. Jaka jest Twoja ulubiona komedia?
♥ Chyba takiej nie mam, ale szukam :c.
8. Co znalazłoby się w Twoim planie dnia, gdyby w ten dzień nikt Cię nie widział?
♥ NA PEWNO NIE MYCIE SIĘ I MALOWANIE.
9. Jaki jest Twój ulubiony horror?
♥ Generalnie nie oglądam horrorów, ani mnie nie straszą ani nie śmieszą ani nie rozwijają, ale w sumie widziałem kilka odcinków AHS i mi się w miarę podobało, więc niech będzie, że ten.
10. Jak przedstawia się Twój idealny styl życia?
♥ Chyba chciałbym być zdrowym weganinem z drugą połową u boku, tak, żebym mógł oprzeć głowę o cudze ramię.

1. Często sięgasz po leki podczas przeziębienia czy może jesteś do nich sceptycznie nastawiona?
2. Który przedmiot szkolny przydał Ci się jak do tej pory w życiu najmniej?
3. Którą bajkę Disneya lubisz najbardziej?
4. Uważasz, że kupowanie w Biedronce to wstyd i wyznacznik niższego statusu społecznego?
5. Jakie są Twoje ulubione czekoladki?
6. Często zdarza Ci się tak, że powiesz komuś coś przykrego, choć wcale nie chciałaś go urazić?
7. Masz kogoś z kim możesz porozmawiać o swoich problemach?
8. Za co lubisz zimę?
9. Które ćwiczenia fizyczne najbardziej Cię męczą?
10. Masz jakiś autorytet? Kto to taki i dlaczego akurat ta osoba?

#1131 07-12-2015 o 20h02

Miss'na całego
AnikkaEmeralde
...
Miejsce: Emerald City

1. Często sięgasz po leki podczas przeziębienia czy może jesteś do nich sceptycznie nastawiona?
Sięgam po leki, jednak nie nadużywam ich. Zwykle ograniczam się tylko do aerozolu na ból gardła, witaminy c i czegoś na zbicie gorączki plus miętowa herbatka z miodem i cytryną. Jeśli to nie pomaga, to idę do lekarza i przyjmuję to, co przepisze. Na szczęście rzadko choruję.

2. Który przedmiot szkolny przydał Ci się jak do tej pory w życiu najmniej?
Hmm... Chyba fizyka. Nie twierdzę oczywiście, że to niepotrzebny przedmiot w ogóle, ale niestety moja głowa nigdy nie potrafiła go ogarnąć, w szkole średniej jechałam głównie na regułkach, ucząc się ich na pamięć, bo zadań nie potrafiłam obliczać. Na dodatek nauczycielka nie potrafiła tłumaczyć na co te zadania i po co, i dlaczego mamy wyliczać je na literach, a nie cyfrach. A potem miała do nas pretensje, że coś jest źle. Myślę, że gdyby dokładnie wyjaśniła do czego służą poszczególne wzory i do czego jest to wykorzystywane w praktyce, byłoby łatwiej ten przedmiot zrozumieć. Do dziś nie wiem na przykład, co to bryła sztywna i na co to komu. :d

3. Którą bajkę Disneya lubisz najbardziej?
Kubusia Puchatka. :) Kiedyś lubiłam też Śpiącą Królewnę, miałam nawet tę bajkę na VHS-ie, ale jakoś mi się już opatrzyła i znudziła. Ogólnie za bajkami Disneya średnio przepadam.

4. Uważasz, że kupowanie w Biedronce to wstyd i wyznacznik niższego statusu społecznego?
Absolutnie nie! :) Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby tak twierdzić. Chyba tylko pustkę, którą stara się wypełnić na siłę najdroższymi produktami, żeby pokazać się przed innymi, że niby jest się wartościowym. Ogólnie wychodzę z założenia, że w poszukiwaniu najciekawszych rzeczy, warto zawsze sprawdzać różne/wszystkie źródła, bo nigdy nie wiadomo, gdzie znajdziemy akurat to, co jest nam potrzebne. Sama robiłam zakupy i w Biedronce, i w Almie, w second handach i w markowych sklepach (nawet jeśli czasem nie było wyprzedaży, bo coś było i tak warte, żeby to kupić) i wielu innych, przeróżnych miejscach. Nie od dziś wiadomo, że nie zawsze to, co najdroższe, jakościowo jest najlepsze. Poza tym to, gdzie kupujemy, tak naprawdę nie decyduje o tym, jakimi jesteśmy ludźmi.

5. Jakie są Twoje ulubione czekoladki?
Ferrero Rocher ♥ oraz wszystkie białe czekoladki. ^-^ Pamiętam jak kiedyś dostałam na Wielkanoc bombonierkę z pralinkami z białej czekolady w kształcie pisanek, nadziewane były likierem wiśniowym. Coś wspaniałego!

6. Często zdarza Ci się tak, że powiesz komuś coś przykrego, choć wcale nie chciałaś go urazić?
Cóż, mnie z rozpędu zdarza się różne rzeczy robić. xD Kiedyś zjadłam nawet nieco podpsutą (gazowaną :O) sałatkę i zauważyłam to dopiero, jak już zniknęła z talerza.
Tak już na poważnie to czasem zdarzały się takie sytuacje, ale gdy tylko zauważyłam, jak zabrzmiało to, co powiedziałam, starałam się to jakoś odkręcić, wyjaśnić, przeprosić. Na szczęście moi bliscy i przyjaciele tak łatwo się nie obrażają i dany problem od razu wyjaśniamy. Grunt to szczerość, zaufanie i rozmowa.

7. Masz kogoś z kim możesz porozmawiać o swoich problemach?
Tak, właśnie rodzinę i przyjaciół. :)

8. Za co lubisz zimę?
Nie przepadam za zimą, najchętniej na ten czas zapadłabym w sen zimowy, jak niedźwiedzie albo... Muminki. Ale muszę przyznać, że niektóre zimowe krajobrazy są przepiękne, jest Sylwester, Boże Narodzenie i nie ma owadów i robali. Tak, to zdecydowanie plusy dodatnie, plusy ujemne są takie, że jest zimno, ślisko i szybko robi się ciemno.

9. Które ćwiczenia fizyczne najbardziej Cię męczą?
Bieganie, ćwiczenia na wytrzymałość i intensywne łażenie po górach. Po tych to czynnościach zawsze myślę, że zaraz umrę, nie potrafię oddychać i czuję okropny ból w okolicach krtani. Nie wiem czy to do końca normalne. Czy zwyczajnie brak mi kondycji. o.O

10. Masz jakiś autorytet? Kto to taki i dlaczego akurat ta osoba?
Nie mam jednego, jedynego autorytetu. Powiedzmy, że różne osoby podziwiam/proszę o radę z innych powodów. W kwestiach podejmowania niektórych ważniejszych decyzji radzę się mamy, siostry, przyjaciół, jeśli chodzi np. o gotowanie nowych potraw, korzystam z upatrzonych blogów w sieci, podobnie jest z poszukiwaniem inspiracji i tutoriali związanych z tworzeniem biżuterii.

1. Czy w przyszłym roku planujesz wybrać się na jakiś większy koncert bądź festiwal? Jeżeli tak, to dlaczego własnie to te wydarzenie?
2. Twoja ulubiona potrawa świąteczna to?
3. Czy masz kalendarz, w którym zapisujesz wszystkie ważne daty, spotkania, egzaminy, czy nie potrzebujesz tego, bo o wszystkim zawsze pamiętasz?
4. Czy lubisz instrukcje DIY (do it yourself)? Wykonałaś/eś coś własnoręcznie z takiego tutorialu?
5. Byłaś/eś grzeczna/y w tym roku? Dostałaś/eś jakiś prezent od św. Mikołaja? Jeżeli tak, co to było? :)
6. Zdarza Ci się słuchać jakiejś stacji radiowej czy raczej wolisz spędzać czas tylko przy własnych playlistach muzycznych?
7. Jak w tym roku zamierzasz spędzić Sylwestra?
8. Planujesz wprowadzić w życie jakieś postanowienia noworoczne?
9. Zauważyłam, że strona ask.fm cieszy się dość dużą popularnością. Nie mam tam konta. Wiem jedynie, że różni ludzie mogą tam nam zadawać pytania i możemy na nie odpowiadać. Jakie są jej zalety i wady? Czy polecił(a)byś komuś założenie tam własnego profilu?
10. Gdybyś potrafił(a) się teleportować, gdzie teraz byś się znalazł(a)? Jeżeli chcesz, możesz wrzucić zdjęcia.

5w4

#1132 07-12-2015 o 20h27

Miss'OK
Evvers
^It's me.

Przyjemne odpowiedzi, dziękuję, wpadaj tu częściej~. ♥

1. Czy w przyszłym roku planujesz wybrać się na jakiś większy koncert bądź festiwal? Jeżeli tak, to dlaczego właśnie to te wydarzenie?
♥ Tak, wybieram się na Woodstock, pewnie dlatego, że w tym roku bardzo mi się podobało i uważam, że warto wybrać się i w kolejnym, choć mam pewne obawy, związane właściwie głównie z tym, że nie piję już alkoholu...
2. Twoja ulubiona potrawa świąteczna to?
♥ Jeśli chodzi o wigilijne potrawy to raczej nie są moimi ulubionymi, smakował mi z reguły tylko barszcz i od czasu do czasu jakieś ciasto czy ryba, no ale teraz nie jem ani cukru ani mięsa.
3. Czy masz kalendarz, w którym zapisujesz wszystkie ważne daty, spotkania, egzaminy, czy nie potrzebujesz tego, bo o wszystkim zawsze pamiętasz?
♥ Mam, ale nie zapisuję w nim wszystkiego, często zwyczajnie o tym zapominam. Od nowego roku, jak podejrzewam, trochę się to zmieni. Ostatnio zacząłem nieco bardziej rozpisywać swoje życie. Chcę nowy kalendarz, jakiś bardziej inspirujący i... po prostu taki, który będzie do mnie pasował.
4. Czy lubisz instrukcje DIY (do it yourself)? Wykonałaś/eś coś własnoręcznie z takiego tutorialu?
♥ W ogóle nie lubię DIY, w większości mi się nie podobają albo są zbyt skomplikowane do wykonania, żebym w ogóle się za nie zabrał. Prace manualne raczej mnie nie cieszą, więc nie zajmuję się takimi instrukcjami. Jeśli już coś robię... no to od początku do końca sam.
5. Byłaś/eś grzeczna/y w tym roku? Dostałaś/eś jakiś prezent od św. Mikołaja? Jeżeli tak, co to było? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
♥ Bardziej niż się spodziewałem, pewien chłopak dał mi masło do ciała i właśnie ferrero rocher (chętnie oddam!!!), a moja mama wysłała mi pudełko i skarbonkę z księżniczkami, choć u mnie w domu prezentów na Mikołajki raczej nie ma.
6. Zdarza Ci się słuchać jakiejś stacji radiowej czy raczej wolisz spędzać czas tylko przy własnych playlistach muzycznych?
♥ Nie słucham muzyki zbyt często, ale jeśli jakąś wybieram, może być przypadkowa. I fajnie, jeśli jest. Korzystam z open.fm, mają dużo różnych stacji. W ulubionych mam na przykład hity z lat 90 i 00, 100% 1D czy, ostatnio, kolędy.
7. Jak w tym roku zamierzasz spędzić Sylwestra?
♥ Niestety nie dostałem jeszcze propozycji, która w pełni by mi odpowiadała. Wszystko wskazuje na to, że wyląduje na jakiejś patologicznej domówce.
8. Planujesz wprowadzić w życie jakieś postanowienia noworoczne?
♥ Ciągle nad nimi myślę, nie wiem co jeszcze mógłbym w sobie zmienić i jak. Na szczęście zostało mi jeszcze trochę grudnia...
9. Zauważyłam, że strona ask.fm cieszy się dość dużą popularnością. Nie mam tam konta. Wiem jedynie, że różni ludzie mogą tam nam zadawać pytania i możemy na nie odpowiadać. Jakie są jej zalety i wady? Czy polecił(a)byś komuś założenie tam własnego profilu?
♥ Zrezygnowałem z prowadzenia aska, ludzie przez anonimowość pozwalali tam sobie na za dużo. Jak dla mnie strata czasu i nie poleciłbym nikomu, chyba, że ktoś jest wyjątkowo odporny na krytykę. Wolę pograć sobie w pytania tutaj, jest sympatyczniej. :3
10. Gdybyś potrafił(a) się teleportować, gdzie teraz byś się znalazł(a)? Jeżeli chcesz, możesz wrzucić zdjęcia.
♥ Chyba teleportowałbym się do domu i przytulił psa.

1. Postawa którego bohatera rzeczywistego lub fikcyjnego pokrywa się z twoją? Dlaczego? Przybliż jej idee.
2. Jak powinien wyglądać idealny związek?
3. Z czym najtrudniej jest Ci sobie radzić?
4. Gdybyś mógł odwrócić którąś ze swoich decyzji, co byś zmienił?
5. Wstaw cytat z którejś z lektur szkolnych (i ma Ci się on podobać!!!).
6. W jakim wydarzeniu kulturowym wzięłaś ostatnio udział?
7. Nad jakimi cechami swojego charakteru zdecydowanie powinnaś jeszcze popracować?
8. O co najczęściej sprzeczasz się z rodzicami?
9. Jeśli mogłabyś być znana z dowolnej rzeczy - co byś wybrała i dlaczego?
10. W którym roku i gdzie najbardziej chciałabyś się urodzić i dlaczego?

Ostatnio zmieniony przez Evvers (07-12-2015 o 20h28)

#1133 19-12-2015 o 22h28

Miss'Żółtodziób
...

1.Postawa którego bohatera rzeczywistego lub fikcyjnego pokrywa się z twoją? Dlaczego? Przybliż jej idee.
Myślę, że Merida. Cóż tak jak ja chce być wolna. Mieć masę przygód. Poczuć w sobie zew natury. Nie jest tak ja dziewczęca. Popełnia błędy, ale tego żałuje i chce je naprawić.
2.Jak powinien wyglądać idealny związek?
Według mnie idealny związek musi opierać się przede wszystkim na zaufaniu. O mówieniu prawdy. Nie wywyższaniu się. Humorze, spędzaniu razem czasu jak najczęściej, ale bez przesady, bo cóż każdy ma też swoje własne sprawy. Musi być w idealnym związku zrozumienie i pocieszenie. Ale każdy związek nawet ten "idealny" ma zawsze wady.
3.Z czym najtrudniej jest Ci sobie radzić?
Najtrudniej chyba z przebaczaniem krzywd. Cóż, to jest najtrudniejsze, bo ktoś zdepcze twoje uczucia i zacznie zachowywać się jak całkowicie inna osoba, którą nie znałeś.
4.Gdybyś mógł odwrócić którąś ze swoich decyzji, co byś zmienił?
Cóż chyba zmieniłam bym słowa wypowiedziane w tamtej chwili i moje zachowanie.
5.Wstaw cytat z którejś z lektur szkolnych (i ma Ci się on podobać!!!).
J.R.R Tolkien - Hobbit czyli tam i z powrotem
"Wstrętny Gniocie, podła Klucho,
Coś z tą waszą siecią krucho!
Chociaż smaczny ze mnie kąsek -
Szukaj wiatru wśród gałązek!

6.W jakim wydarzeniu kulturowym wzięłaś ostatnio udział?
Chyba ostatnio w żadnym.
7.Nad jakimi cechami swojego charakteru zdecydowanie powinnaś jeszcze popracować?
Cóż nad buntowniczością.
8. O co najczęściej sprzeczasz się z rodzicami?
Chyba o to jak dbam o swoje zdrowie, nad którym nie zwracam takiej uwagi jaką powinnam.
9.Jeśli mogłabyś być znana z dowolnej rzeczy - co byś wybrała i dlaczego?
Z głosu, ponieważ zawsze marzyłam o zostaniu sławną piosenkarką :3
10.W którym roku i gdzie najbardziej chciałabyś się urodzić i dlaczego?
Nie mam ani roku, ani miejsca w którym chciałabym się urodzić. Pasuje mi ten rok i miejsce w którym się urodziłam.

1. Jaki gatunek muzyczny preferujesz?
2. Co najczęściej i najchętniej robisz w weekendy?
3. Jak chciałabyś mieć na imię?
4. Czy wierzysz w życie po śmierci?
5. Z czym kojarzy Ci się ten bełkot - addainaie? xD
6. Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie najczęściej czytasz?
7. Co uważasz za najważniejsze - Rodzina czy przyjaciele?
8. Jaka jest Twoja ulubiona liczba?
9. Masz jakieś plany na przyszłość? Jeśli tak, jakie?
10. Czy pamiętasz ulubione bajki z dzieciństwa. Jaki wyryły się w Twojej pamięci?

Ostatnio zmieniony przez alice101 (19-12-2015 o 22h29)

#1134 20-12-2015 o 03h21

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

1. Jaki gatunek muzyczny preferujesz?
Nie mam ulubionego gatunku, jeśli jakaś piosenka mi się spodoba, słucham jej na okrągło, nieważne czy to rock lub któryś z jego podgatunków, pop bądź też opera. Aczkolwiek bardzo lubię gdy w muzyce słychać gitary. I duety. Duety są super.

2. Co najczęściej i najchętniej robisz w weekendy?
Najczęściej i najchętniej, ha? Śpię. W dzień, bo nocami siedzę przed kompem. Taki typowy no-life ze mnie wyłazi w weekendy.

3. Jak chciałabyś mieć na imię?
Cóż, zawsze podobało mi się imię Aurelia. Może to kwestia tego, że urodziłam się 25 września w imieniny Aurelii, a może czegoś innego? Tak czy inaczej, chciałabym być Aurelią.
Ale ze zmianą imienia jest tyle papierkowej roboty, że chyba jednak pozostanę przy tym nadanym przez rodziców...

4. Czy wierzysz w życie po śmierci?
Życie po śmierci z całą pewnością istnieje. Pytanie czy są to zaświaty, reinkarnacja czy też jakaś inna forma bytowania, której ludzki umysł nie jest w stanie pojąć...

5. Z czym kojarzy Ci się ten bełkot - addainaie? xD
Z początkiem jakiegoś zaklęcia lub nazwą czarno-magicznej księgi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

6. Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie najczęściej czytasz?
Uwielbiam (wyłączając niektóre lektury i harlequiny)! Najczęściej fantastykę (zarówno fantasy jak i sf) i kryminały. Zdarza mi się też sięgnąć po literaturę przygodową, młodzieżową, kobiecą i obyczajową. Czasem czytuję też poradniki (tutaj mogę polecić zwłaszcza "Przechytrzyć Diabła - Sekret wolności i sukcesu - naprawdę fajnie napisane) i książki podróżnicze.

7. Co uważasz za najważniejsze - Rodzina czy przyjaciele?
Raczej przyjaciół. Rodziny się nie wybiera i nie każdą osobę z mojej (tak dalszej jak i bliższej) rodziny lubię czy szanuję, czego nie mogę powiedzieć o żadnym z moich przyjaciół, bo każdy zajmuje w moim sercu szczególne miejsce.

8. Jaka jest Twoja ulubiona liczba?
Zwykle ta, którą mam w dzienniku w danym roku szkolnym. I te, przy których na różnych forach pojawiają się nowe rangi. I nowe levele w grach. Czyli chyba wszystkie istniejące.
A wspomniałam już, że tak w ogóle to wolę litery od liczb?

9. Masz jakieś plany na przyszłość? Jeśli tak, jakie?
Studia, praca z możliwością awansu i dobrą płacą oraz częste podróże... to tak w skrótowo i dość ogólnie. Nic szczególnego. O, no i brak dzieci i stałego związku. Nie lubię tego typu zobowiązań. No i dobrze by było na nic poważnego nie chorować, ale na to nie zawsze mamy wpływ...

10. Czy pamiętasz ulubione bajki z dzieciństwa. Jaki wyryły się w Twojej pamięci?
Głównie Disney: Król Lew, Anastazja, Mulan... Ale w telewizji leciał kiedyś serial animowany Papirus, a jako że mitologię egipską (i ogólnie mitologie świata uwielbiam od najmłodszych lat) to pasjami go oglądałam.

1. Opisz swoje najwcześniejsze wspomnienie.
2. W dzieciństwie często zadawano pytania typu "Kim chcesz być jak dorośniesz?". Jak brzmiała Twoja odpowiedź?
3. Co myślisz o gwiazdach z pierwszych stron gazet?
4. A co powiesz o filozofii?
5. Dlaczego kosmici nie kontaktują się z ludźmi?
6. Z czym ci się kojarzy liczba 6?
7. Twój autorytet, osoba, która Ci imponuje - krótkie przedstawienie postaci realnej bądź fikcyjnej.
8. Jaki jest Twój stosunek do historii?
9. Lubisz koty? Odpowiedź uzasadnij co najmniej jednym zdaniem.
10. Czy pieniądze są dla Ciebie ważne? Odpowiedź uzasadnij co najmniej jednym zdaniem.

Ostatnio zmieniony przez KimKas (20-12-2015 o 03h22)

#1135 20-12-2015 o 09h55

Miss'Superstar
Mineo

1. Opisz swoje najwcześniejsze wspomnienie.
⚛ Byłam z rodzicami na jakimś festynie w parku i bawiłam się na dmuchanej zjeżdżalni.
2. W dzieciństwie często zadawano pytania typu "Kim chcesz być jak dorośniesz?". Jak brzmiała Twoja odpowiedź?
⚛ Chyba się pytali i odpowiadałam na to pytanie typowo kobiecymi zawodami jak fryzjerka czy makijażystka.
3. Co myślisz o gwiazdach z pierwszych stron gazet?
⚛ Nie wiem, nie czytam o tych sławnych na cały świat. Z moich kidoli przeważnie zawsze jestem dumna.
4. A co powiesz o filozofii?
⚛ Lepiej się nie zagłębiać w jakieś nurty całym sobą.
5. Dlaczego kosmici nie kontaktują się z ludźmi?
⚛ Bo nie istnieją~
6. Z czym ci się kojarzy liczba 6?
⚛ Z bardzo dobrą oceną w szkole.
7. Twój autorytet, osoba, która Ci imponuje - krótkie przedstawienie postaci realnej bądź fikcyjnej.
⚛ Park ChanYeol. Utalentowany raper i piosenkarz. Komponuje własne piosenki, robi mnóstwo coverów, jego umiejętności taneczne są bardzo dobre. Potrafi grać na kilku instrumentach i pewnie nie pokazał swoich umiejętności do większości instrumentów xD. Jest bardzo zabawny i sprytny. Szybko się uczy. Ma przepiękny uśmiech i seksowny głęboki głos. Zabija swoimi umiejętnościami gry aktorskiej.... Ups, miało być krótko xD.
8. Jaki jest Twój stosunek do historii?
⚛ zcnfsdzlnczxm;lcfoxjmcvknlxkcvmsnlfncnl,vm, nie znoszę historii jako przedmiotu w szkole, do diabła z tym rozszerzeniem.
9. Lubisz koty? Odpowiedź uzasadnij co najmniej jednym zdaniem.
⚛ Lubię koty, są takie elastyczne i wgl.
10. Czy pieniądze są dla Ciebie ważne? Odpowiedź uzasadnij co najmniej jednym zdaniem.
⚛ Są ważne, bo bez nich zdechnę z głodu.

1. Kiedy w Twojej rodzinie ubiera się choinkę?
2. Jaką potrawę wigilijną lubisz najbardziej?
3. Jaki był Twój najbardziej trafiony prezent na święta?
4. Co byś chciała dostać w tym roku pod choinkę?
5. Jakie masz najzabawniejsze wspomnienie związane ze świętami Bożego Narodzenia?
6. Jakie ozdoby świąteczne najbardziej Ci się podobają?
7. Co byś chciała podarować swoim najbliższym i przyjaciołom na święta, gdyby nie ograniczały Cię Twoje środki pieniężne?
8. Kiedy przestałaś wierzyć w mikołaja?
9. W jaki sposób zrujnowano Twoją wiarę w mikołaja?
10. Która chwila w okresie świątecznym podoba Ci się najbardziej? Wieczorowe objadanie się, rozpakowanie prezentów, świąteczny poranek czy może coś kompletnie innego?

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#1136 20-12-2015 o 20h24

Miss'na całego
AnikkaEmeralde
...

1. Kiedy w Twojej rodzinie ubiera się choinkę?
W tym roku ubraliśmy ją wczoraj, tzn. w sobotę. Zwykle choinkę stroimy jakoś tak tydzień, dwa przed świętami. Wiem, że niektórzy robią to dopiero w Wigilię, ale u nas nie ma na to czasu wtedy, bo mamy inne zajęcia.

2. Jaką potrawę wigilijną lubisz najbardziej?
Najbardziej uwielbiam barszczyk z uszkami, ale inne też są smaczne. Jedynie za karpiem nie przepadam.

3. Jaki był Twój najbardziej trafiony prezent na święta?
Zawsze cieszyłam się z każdego prezentu, w dzieciństwie szczególnie z zabawek. Jednak rzecz, którą najbardziej pamiętam, to płyta, chilloutowa składanka radiaZET Blue Eyes z morzem na okładce. Pomimo, że nie był to krążek moich ulubionych wykonawców, to muzyka przypadła mi do gustu. Można powiedzieć, że na pewno był to jeden z bardziej trafionych prezentów. A no i pierwsze w życiu narzędzia i materiały do tworzenia biżuterii, o tym nie można zapomnieć. :)

4. Co byś chciała dostać w tym roku pod choinkę?
Nie mam żadnych specjalnych życzeń, ucieszę się ze wszystkiego, co dostanę. Choć przyznam, że jakaś rzecz hand-made specjalnie dla mnie na pewno sprawiłaby mi ogromną radość. :) Sama często staram się obdarowywać przyjaciół takimi prezentami.
Wiem, że na drogie rzeczy typu nowy komputer czy maszyna do szycia pozwolę sobie dopiero, gdy na nie odłożę własne pieniądze. Nie oczekuję, że znajdę je pod choinką, nawet nie prosiłabym o nie.

5. Jakie masz najzabawniejsze wspomnienie związane ze świętami Bożego Narodzenia?
Pamiętam, że kiedyś razem z przyjaciółką umówiłyśmy się, że zrobimy sobie prezenty, takie tam małe świąteczne paczki za jakieś 10zł. Przy wręczaniu sobie nawzajem tych podarków okazało się, że kupiłyśmy sobie m. in. takie same kolorowe długopisy. :)

6. Jakie ozdoby świąteczne najbardziej Ci się podobają?
Wszystkie szmaragdowe i miętowe bombki! *.* I wszystkie nawiązujące do kryształów ozdoby na choinkę. Podobają mi się też lampki, np. w kształcie gwiazdy w oknach. Ogólnie większość ozdób świątecznych ma ten swój niepowtarzalny klimat. :)

7. Co byś chciała podarować swoim najbliższym i przyjaciołom na święta, gdyby nie ograniczały Cię Twoje środki pieniężne?
Ooo, wtedy to by można było poszaleć. Na pewno przeanalizowałabym, co każdemu jest potrzebne, o czym zawsze mówi i postarałabym się te życzenia (przynajmniej materialne) w tajemnicy spełnić. :)

8. Kiedy przestałaś wierzyć w mikołaja?
W szkole podstawowej, w klasie 1-3, nie pamiętam już teraz, w której dokładnie.

9. W jaki sposób zrujnowano Twoją wiarę w mikołaja?
Pamiętam, że na lekcji w-f zastanawiałam się, co też ciekawego dostanę w tym roku od św. Mikołaja. Zapytałam koleżanek czy one też, na co bez ogródek odpowiedziały, że żaden taki nie istnieje, i że to rodzice po kryjomu robią dzieciom prezenty. Czułam się rozczarowana i niepocieszona, choć muszę przyznać, że też już trochę to podejrzewałam. :d

10. Która chwila w okresie świątecznym podoba Ci się najbardziej? Wieczorowe objadanie się, rozpakowanie prezentów, świąteczny poranek czy może coś kompletnie innego?
Wigilijny wieczór, ponieważ jest najbardziej magiczną chwilą podczas całych Świąt. Wszyscy składają sobie życzenia, ogląda się prezenty, idzie na pasterkę. No i jedzenie jest wtedy najsmaczniejsze. :)

1. Z kim w tym roku spędzisz Święta? Wyjeżdżasz gdzieś czy może zostajesz w domu?
2. Jaka jest najbardziej zadziwiająca rzecz, którą zrobiłaś/eś w życiu?
3. Było o trafionych prezentach, to zapytam dla odmiany, jaki był Twój najbardziej nietrafiony prezent świąteczny?
4. Jak wyobrażasz sobie swoją idealną zabawę sylwestrową?
5. Jesteś zadowolona/y z mijającego 2015 roku? Czy coś się w Twoim życiu zmieniło?
6. Znasz enneagram? Zrób test: http://www.enneagram.pl/ i napisz, co Ci wyszło. :) Zgadzasz się z wynikiem?
7. Muzyczny hit mijającego roku według Ciebie to?
8. Czy prowadzisz swojego bloga? Jeśli tak, o jakiej tematyce, może podzielisz się nim z nami? :) Jeśli nie, to jakie blogi zdarza Ci się odwiedzać?
9. Twoja ulubiona gra towarzyska to? Chodzi mi o takie gry, w które można zagrać w gronie przyjaciół/znajomych, nie używając przy tym komputera, tabletu, telefonu, itp.
10. Podobno nie ma głupich pytań. Nonsensopedia twierdzi inaczej: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/G%C5%82upie_pytanie Co sądzisz na ten temat? Czy przytrafiła Ci się jakaś sytuacja, w której padło tzw. głupie pytanie? Jakie pytanie według Ciebie jest najgłupsze?

5w4

#1137 22-12-2015 o 10h35

Miss'OK
Evvers
^It's me.

1. Z kim w tym roku spędzisz święta? Wyjeżdżasz gdzieś czy może zostajesz w domu?
♥ Zostaję w domu, ale w tym roku jest trochę inaczej niż zwykle, bo przyjdzie do nas koleżanka mamy i jej dwie córki, więc przy stole będzie trochę więcej ludzi i jakoś mnie to cieszy, będzie weselej~.
2. Jaka jest najbardziej zadziwiająca rzecz, którą zrobiłaś/eś w życiu?
♥ Wyjechałem na studia nad morze (choć mieszkam przy górach) bo będąc na wakacjach na ogromnym kacu usłyszałem skrzek mewy, poczułem wiatr i chłód tej cholernej wody i w jakiś irracjonalny sposób zrozumiałem, że to tu właśnie powinienem być...?
O rany, chyba MUSZĘ poczuć to znowu.
3. Było o trafionych prezentach, to zapytam dla odmiany, jaki był Twój najbardziej nietrafiony prezent świąteczny?
♥ Z reguły dostawałem pieniądze, więc sam sobie coś kupowałem, w tym roku będzie inaczej i zobaczymy. Pamiętam jeden, był nietrafiony jednak tylko z początku. Dostałem brzydką poduszkę, strasznie płakałem, ale w sumie po czasie polubiłem na niej spać bo była mięciutka i rok później poprosiłem o koc. Kiedyś dostałem też keybord, no ale gra na nim nie była taka prosta jak mi się wydawało, więc ciągle leżał.
4. Jak wyobrażasz sobie swoją idealną zabawę sylwestrową?
♥ Sylwester, zapowiedź nocy nowych początków. Chyba po prostu chciałbym, żeby tu był, nie musielibyśmy zbyt wiele mówić. Włączylibyśmy te do bólu kiczowate lampki choinkowe, zgasili światło i oparli się o siebie, każdy twarzą w swoją stronę, złączeni jednak plecami. Wino stałoby obok, sięgalibyśmy po nie raczej sporadycznie, zwykle w podobnym czasie, zupełnie tak, jakbyśmy przez te lata niedomówień zupełnie zatracili zdolność do jakiekolwiek bliskości i szukali wymówki, by dotknąć swoich dłoni. Nie potrzebuję używek, kiedy jest blisko, tylko zakłócają odbiór jego popieprzonej duszy. Zgrywa niedostepnego, ale wiem, że mnie kocha. Nigdy nie wyglądał aż tak dobrze. Pozwoliłbym mu wybrać muzykę, moja byłaby dla niego męką. Nie leciałaby zbyt głośno, chcę wyłapywać wszystkie zmęczone westchnienia. Oczekiwanie na nic, dwunasta nie jest żadną rewelacją, bardziej spektakularne fajerwerki miewaliśmy w sercach. Pocałowałbym go wtedy, sceneria balkonowa, przy wejściu musimy się schylać, bo nie zdjąłem prania, a szkoda byłoby zniszczyć ciuchy odpalonym właśnie papierosem. Na ustach mamy resztki solonych, tanich chipsów. Innych nie jadam, bywam nieustępliwy. Miłość jest prosta i zwykła, kolejny rok też będzie.
5. Jesteś zadowolona/y z mijającego 2015 roku? Czy coś się w Twoim życiu zmieniło?
♥ Niestety nie wiem, zmieniło się jednak bardzo dużo - skończyłem liceum z dobrymi wynikami, zdałem maturę, wpadłem w zaburzenia odżywiania, poszedłem na studia, zostałem wegetarianinem, pogodziłem się ze swoją dziwnością, schudłem 10 kilo, dowiedziałem się bardzo dużo o zdrowym odżywianiu, nieco pozytywniej nastawiłem się do sportu i dużo się nauczyłem.
6. Znasz enneagram? Zrób test: http://www.enneagram.pl/ i napisz, co Ci wyszło. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zgadzasz się z wynikiem?
♥ Znam, znam. Mam dwa wyniki, które się zgadzają, robiłem ten test 2 razy. Za pierwszym razem 8 - szef, a za drugim 4w3 - arystokrata.
7. Muzyczny hit mijającego roku według Ciebie to?
♥ Niestety nie wiem, nie znam się na hitach :'c.
8. Czy prowadzisz swojego bloga? Jeśli tak, o jakiej tematyce, może podzielisz się nim z nami? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli nie, to jakie blogi zdarza Ci się odwiedzać?
♥ Mam pamiętnik, bloga chciałbym mieć, najlepiej lifesylowego, takiego o zdrowym odżywianiu, z niektórymi przepisami, prostymi poradnikami, lifehackami, ze mną i o mnie... NO ALE SZATA GRAFICZNA MNIE PRZERASTA, htedfvehd, a jest tak ważna! Ale kiedyś będę blogować, obiecuję!
9. Twoja ulubiona gra towarzyska to? Chodzi mi o takie gry, w które można zagrać w gronie przyjaciół/znajomych, nie używając przy tym komputera, tabletu, telefonu, itp.
♥ Monopol/eurobiznes, zawsze wygrywam!!! Ale cenię sobie wszystkie takie gry, dają mi dużo radości.
10. Podobno nie ma głupich pytań. Nonsensopedia twierdzi inaczej: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/G%C5%82upie_pytanie Co sądzisz na ten temat? Czy przytrafiła Ci się jakaś sytuacja, w której padło tzw. głupie pytanie? Jakie pytanie według Ciebie jest najgłupsze?
♥ Serio nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi, ale czasem nie ma sensu pytać o rzeczy zbyt bardzo oczywiste czy o coś bardzo prywatnego i nam do niczego nie potrzebnego.

1. Wstaw zdjęcie paznokci, które Ci się podobają.
2. Jaką chciałabyś mieć fryzurę na sylwestra, gdyby każda zmiana aktualnej była możliwa?
3. Jakie jest Twoje zdanie na temat tatuazy? Podobają Ci się? Masz jakieś? Chcesz mieć?
4. Którego z przedświątecznych obowiązków nie lubisz najbardziej?
5. Jakie książki lubiłaś jako dziecko?
6. Kto był Twoim pierwszym idolem?
7. Mogłabyś nie mieć facebooka? Dlaczego tak/dlaczego nie?
8. Opisz z charakteru Twoją wymarzoną drugą połówkę.
9. Co kupiłaś mamie na święta?
10. Co sądzisz o prezentach zrobionych własnoręcznie?

#1138 22-12-2015 o 13h26

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

~ Link do zewnętrznego obrazka
2. Jaką chciałabyś mieć fryzurę na sylwestra, gdyby każda zmiana aktualnej była możliwa?
~ Może taką...?
http://i2.wp.com/therighthairstyles.com/wp-content/uploads/2014/05/girl-mohawk.jpg?w=5003
3. Jakie jest Twoje zdanie na temat tatuazy? Podobają Ci się? Masz jakieś? Chcesz mieć?
~ Zależy jakie, ale ogólnie mi się podobają. Niektóre są naprawdę śliczne, ale w wielu także przypadkach ludzie z nimi przesadzają.
~ Hmm... Porządki. Zsecydowanie
~ Bardzo lubiłam na przykład Koziołka Matołka
~ Ekhkm... Do 6 roku życie nie miałam idola. A potem była nim Miley Cyrus :v
~ Ale ja nie mam facebooka :v
~ Opiekuńczy, miły, szanujący kobiety, troskliwy, odpowiedzialny, inteligentny, zabawny, kochający, wierny, czuły, romentyczny, z poczuciem humoru
~ W mojej rodzinie nigdy nie kupujemy prezentów na święta, więc nic.
~ Są urocze :3

1. O której zwykle idziesz spać?
2. Planujesz wyjechać za granicę?
3. Jaki język Ci się nie podoba?
4. Na co masz teraz "fazę"? (Na przykład coś, co się  ostatnio bardzo zainteresowało, wciągnęło, chciałabyś gadać tylko o tym)
5. Jak wygląda Twoje codzienne śniadanie?
6. Mieszkasz z rodzicami czy sama?
7. Czego nie możesz zrozumieć w płci przeciwnej?
8. Jakiego dodatku na pizzy nie tolerujesz?
9. Czego nie lubisz w świętach? (Obojętnie jakich)
10. Domyślasz się co dostaniesz na święta? Podziel się swoimi domysłami

Ostatnio zmieniony przez Sadist (22-12-2015 o 13h32)

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#1139 22-12-2015 o 13h29

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

♠  Link do zewnętrznego obrazka

♠ Gdybym dobrze wyglądała bez grzywki, wybrałabym jakieś zadziorne upięcie, np. takie:
Link do zewnętrznego obrazka

♠ Uwielbiam przemyślane tatuaże, dopasowane do osobowości, osobiste, takie, które coś znaczą dla właścicieli. Sama chciałabym mieć tatuaż, brakuje mi tylko sprawdzonego utalentowanego Artysty, który nie skrzywdzi mnie na całe życie.

♠ Zakupów spożywczych. Nie cierpię tych tłumów w sklepach, ludzie stają się wtedy bezmyślnymi zombie...

♠ Baśnie. Miałam najróżniejsze, od Andersena, przez Braci Grimm aż po baśnie rosyjskie - w tym moją (nie wiedzieć czemu) ulubioną "Wdzięczność szczupaka".

♠ Hm. Jakby tak przeanalizować to chyba Kevin Sorbo. Szalałam za Herculesem <3
♠ Mogłabym nie mieć. Mam go już chyba tylko z sentymentu. Kiedyś założyłam bo był mi potrzebny do bycia na bieżąco z informacjami ze szkoły. Teraz jest już zwykłym nawykiem.

♠ Szczery, odpowiedzialny, wiedzący o co mu chodzi, troskliwy, odważny, gotów na kompromisy monogamista.

♠ Stół z krzesłami oraz 2 komplety serwisu obiadowego.

♠ Jeśli ktoś ma talent i cierpliwość to jestem jak najbardziej za. Nic tak nie cieszy jak unikatowy prezent dany od serca.

No niee, Sadist, ubiegłaś mnie a ja się tak napracowałam.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Tak więc, edit:

1. O której zwykle idziesz spać?
♠ Zwykle chodziłam ok. 23 ale ostatnio, odkąd zamieszkałam z trzema żandarmami, chodzę spać w przedziale 2-3:30 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

2. Planujesz wyjechać za granicę?
♠ Tak. Kierunek: Norwegia. Najlepiej na stałe.

3. Jaki język Ci się nie podoba?
♠ Rosyjski...

4. Na co masz teraz "fazę"? (Na przykład coś, co się ostatnio bardzo zainteresowało, wciągnęło, chciałabyś gadać tylko o tym)
♠ Hm. Może nie chciałabym gadać tylko o tym, ale wciągnęła mnie muzyka instrumentalna.

5. Jak wygląda Twoje codzienne śniadanie?
♠ Kawa. Z mlekiem.

6. Mieszkasz z rodzicami czy sama?
♠ Ani jedno, ani drugie. Wynajmuję pokój w czteropokojowym mieszkaniu.

7. Czego nie możesz zrozumieć w płci przeciwnej?
♠ Późniejszego dojrzewania.

8. Jakiego dodatku na pizzy nie tolerujesz?
♠ Ananasa.

9. Czego nie lubisz w świętach? (Obojętnie jakich)
♠ Składania życzeń...

10. Domyślasz się co dostaniesz na święta? Podziel się swoimi domysłami.
♠ Pewnie jakąś rzecz, którą sobie wymarzyłam. Np. nową koszulkę z ulubionym idolem albo książkę/płytę (płytę Ensiferum na pewno dostanę).

1. Opisz wymarzone święta.
2. Wstaw zdjęcie prezentu, który chciał(a)byś dostać.
3. Czym można Ci podpaść?
4. Wymarzona praca to dla Ciebie...?
5. Opisz siebie za 10 lat.
6. Wierzysz w przyjaźń damsko-męską? Dlaczego tak/nie?
7. Jakim autem (chciał(a)byś jeździć? Dlaczego akurat tym?
8. Lubisz herbatę? Jeśli tak jaka jest Twoją ulubioną?
9. Gdybyś miał(a) możliwość oswojenia każdego zwierzaka, jaki znalazłby się w Twoim domu?
10. Co sądzisz o kolorowych/wzorzystych soczewkach kontaktowych?

Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (22-12-2015 o 13h40)

#1140 22-12-2015 o 14h50

Miss'Żółtodziób
...

1.Opisz wymarzone święta.
Pierwsza gwiazdka na niebie. Modlitwa z bliskimi. Wspólna kolacja. Rozmowa. Prezenty i następnie kolędowanie. Tylko tyle mi do szczęścia ^^
2.Wstaw zdjęcie prezentu, który chciał(a)byś dostać.
Link do zewnętrznego obrazka bądź Link do zewnętrznego obrazka
3.Czym można Ci podpaść?
Byciem aroganckim, uważaniem się "lepszym", kłamstwem, i ogólnie jestem człowiekiem, który nie lubi niesprawiedliwości. Ogólnie dużo rzeczy mnie może wkurzyć.
4.Wymarzona praca to dla Ciebie...?
Praca powinna sprawiać mi radość, powinna też być całkiem dobrze płatna. Cóż marzę aby zostać aktorką albo piosenkarką, cóż to sprawia mi radość i jest dobrze płatne, ale czy to się spełni to tego nie wiem, cóż trzeba iść na takie studia i może kiedyś coś xd
5.Opisz siebie za 10 lat.
Wysoka, zgrabna kobieta, ciemny blond. Ubrana wygodnie, dalej nie lubiąca spódnic i sukienek xD Charakter chyba mi się nie zmieni, choć nie wiem tego do końca.
6.Wierzysz w przyjaźń damsko-męską? Dlaczego tak/nie?
Cóż chyba tak, bo nie zawsze akurat kolega spodoba się koleżance, a koleżanka koledze. Nie wiem jak to określić, przyjaźń może taka istnieć.
7.Jakim autem (chciał(a)byś jeździć? Dlaczego akurat tym?
Wolę motor xD Ale jak miałabym wybrać auto, to chyba Lamborghini Aventador, jest łady i szybki, a ja lubię szybkość ^^
8.Lubisz herbatę? Jeśli tak jaka jest Twoją ulubioną?
Lubię, piję wszystkie ale lubię Remsey, Rooibos i dużo innych.
9.Gdybyś miał(a) możliwość oswojenia każdego zwierzaka, jaki znalazłby się w Twoim domu?
Zdecydowanie wilk. Kocham te zwierzęta, mają charakter i są po prostu piękne. Uwielbiam je.
10.Co sądzisz o kolorowych/wzorzystych soczewkach kontaktowych?
Niektóre są ładne.
Pytania:
1. Co myślisz o twórczości Eminema?
2. Jaki powinien być chłopak, w którym się zakochasz?
3. Lubisz czytać książki? Czy pamiętasz jaką ostatnio przeczytałaś?
4. Czego nie lubisz robić?
5. Jesteś optymistą, pesymistą czy realistą?
6. Ile czasu dziennie spędzasz przy komputerze?
7. Pytanie za 100 punktów, czy lubisz słuchać Disco polo?
8. Masz dużo znajomych?
9. Wstaw cytat, który Ci się podoba.
10. Lubisz grać w gry planszowe?

Ostatnio zmieniony przez alice101 (22-12-2015 o 14h53)

#1141 22-12-2015 o 18h43

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

P.S. teraz i mi się marzy ta koszulka od LP.

1. No cóż, od 14 lat słucham Eminema, Linkin Park i od ok 12 lat Gorillaz. To już o czymś mówi. Eminem to dobry raper. Albo bierze sprawy na poważnie, ale sobie jaja robi. Zdobył Oscara za soundtrack do "8 mili". I trafił do księgi rekordów Guinessa za największa ilość słów wypowiedzianych podczas iluś tam sekund. Szanuję go i jest to dla mnie legenda.
2. Powinien być szczery i podzielać moje zainteresowania.
3. Uwielbiam czytać. Ostatnio sobie machnęłam "Koralinę" - Neil Gaiman. Bo jestem pod urokiem tej mrocznej bajki. A w końcu udało mi się zdobyć książeczkę.
4. Udawać kogoś innego albo zawieść oczekiwania innych - bo oni chcieliby bym udawała kogoś kim nie jestem.
5. Ja sądzę, że realistą, ale otoczenie, że pesymistą.
6. Jak nie mam nic do roboty to i cały dzień, bo komp to mój tv, radio, telefon. A jak nie to w ogóle.
7. Jak człowiek był w przedszkolu to słuchał tego co w radiu było. I nie znał tych słów. Nie, nie słucham, bo są zbyt prymitywne dla mnie. Wole arię operową.
8. Zależy w jakim kontekście. Jak chodzi o każdego przechodnia, którego dodaje się do znajomych na FB (bo się raz pogadało) to NIE.
9. "Cmentarz to wspaniałe miejsce
Ludzie umierają, żeby tam się dostać" XD. - znalezione w internetach
A mój ulubiony cytat i motto to "Memento Mori" (pamiętaj, że umrzesz).
10. Oczywiście. I raduje się ma dusza jak widzę dzieci, które grają w tego typu gry. A nie tylko komputer.

Pytania:
1. Jak tam przygotowania do świąt? Wszystko udekorowane, upieczone, prezenty kupione?
2. Czy w tym roku będziesz oglądać Kevina na święta?
3. Jestem gwiazdką z nieba i w tym roku podczas świąt spełnię twe jedno marzenie (nawet to nierealne). Co by to było? Wstaw fotkę.
4. Twoje 3 zalety i 3 wady.
5. Masz okazję spędzić tydzień z ulubionym aktorem/ piosenkarzem/ sportowcem. Kto by to był i dlaczego?
6. Australia czy Alaska? Uzasadnij wybór.
7. Wstaw fotkę, która wg Ciebie wyraża klimat świąteczny.
8. Napisz jakiś dowcip. Najlepiej twój ulubiony.
9. Mysz czy jastrząb? Uzasadnij.
10. Bałwanek czy renifer? Uzasadnij.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (22-12-2015 o 18h56)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#1142 22-12-2015 o 20h46

Miss'Superstar
Mineo

1. Jak tam przygotowania do świąt? Wszystko udekorowane, upieczone, prezenty kupione?
⚛ Ubrałam choinkę. Moja robota skończona  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png.
2. Czy w tym roku będziesz oglądać Kevina na święta?
⚛ Nie, nie będę.
3. Jestem gwiazdką z nieba i w tym roku podczas świąt spełnię twe jedno marzenie (nawet to nierealne). Co by to było? Wstaw fotkę.
⚛ Gimmie gimmie dis album
4. Twoje 3 zalety i 3 wady.
⚛ Zalety: Cierpliwa, cicha, kulturalna
Wady: Nadwrażliwa, rozkojarzona, dziecinna.
5. Masz okazję spędzić tydzień z ulubionym aktorem/ piosenkarzem/ sportowcem. Kto by to był i dlaczego?
⚛ BYŁ BY TO PARK CHANYEOL, BO JEST NIESAMOWITY, ZAWSZE TO POWTARZAM.
6. Australia czy Alaska? Uzasadnij wybór.
⚛ Australia, bo cieplej i ciekawiej xD.
7. Wstaw fotkę, która wg Ciebie wyraża klimat świąteczny.
https://49.media.tumblr.com/a04000ced7b5a42754a52309909428ad/tumblr_nxv0h8zcp61u9ooogo1_540.gif
8. Napisz jakiś dowcip. Najlepiej twój ulubiony.
⚛ Mój ulubiony? Okej
Najlepszy prezent dla Eddy'ego?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kupony na lody do Maka
9. Mysz czy jastrząb? Uzasadnij.
⚛ Jastrząb, ponieważ jest silniejszy.
10. Bałwanek czy renifer? Uzasadnij.
⚛ Renifer, bo się nie roztopi. 

1. Wstaw zdjęcie swojej ulubionej postaci ze świata sci-fi!
2. Jakie imiona chcesz dać swoim dzieciom?
3. Czy zdarza Ci się poszaleć wtańcu, kiedy nikt nie patrzy? Przy jakiej muzyce najchętniej tańczysz?
4. Gdzie byłeś(aś) 3 godziny temu?
5. Gdyby zdarzyło Ci się utknąć w windzie z kimś, kogo lubisz, kto by to był?
6. Wstaw zdjęcie swojego ulubionego stroju!
7. Jakich owadów się boisz?
8. Co jest dziś modne?
9. Jaki jest Twój ulubiony zespół?
10. Jakie jest Twoje ulubione miejsce spotkań ze znajomymi?

We are in noir

#1143 27-12-2015 o 12h09

Miss'Żółtodziób
...

1. Wstaw zdjęcie swojej ulubionej postaci ze świata sci-fi!
Asa Butterfield jako: Ender Wiggin (Gra Endera)
2. Jakie imiona chcesz dać swoim dzieciom?
Hmmm, kiedyś chciałam dać na córce na imię Anastazja, a chłopcu Marek.
3. Czy zdarza Ci się poszaleć wtańcu, kiedy nikt nie patrzy? Przy jakiej muzyce najchętniej tańczysz?
Oj, tak. Muzyka najlepiej aby była skoczna. Może być także rap, rock.
4. Gdzie byłeś(aś) 3 godziny temu?
Na śniadaniu z bliskimi, w moim domu.
5. Gdyby zdarzyło Ci się utknąć w windzie z kimś, kogo lubisz, kto by to był?
Byłby to chłopak z mojego rocznika, takie moje zauroczenie, ma na imię Kuba x'D
6. Wstaw zdjęcie swojego ulubionego stroju!
Może nie jedno, bo nie umiem wybrać, to wstawię kilka!
https://farm4.staticflickr.com/3853/15175626427_ec94f46e30_o.jpg
https://farm8.staticflickr.com/7589/16359023043_c6e186f212_o.jpg
7. Jakich owadów się boisz?
Boję... hmmm... Boję się os. Zaczęło się tak. Jeszcze mnie nigdy osa nie ugryzła i nie wiedziałam, czy jestem uczulona, czy nie, więc w końcu, na wakacjach, ugryzła mnie w szyję. A wiadomo przecież, że ugryzienie w szyję jest niebezpieczne, a że jakiejkolwiek pomoc była bardzo daleko, to się wystraszyłam, jakbym była uczulona, to już by mnie nie było, ale na szczęście nie jestem, i od tamtej pory unikam os jak ognia.
8. Co jest dziś modne?
Co jest modne, hmmm... bufiaste rękawy powróciły.
9. Jaki jest Twój ulubiony zespół?
Uwielbiam słuchać: Linkin Park, Skillet, Breaking Benjamin, Dżem, Perfect, Arctic Monkeys, no i dużo innych; tak w skrócie.
10. Jakie jest Twoje ulubione miejsce spotkań ze znajomymi?
Lubię się spotykać na placu zabaw x'D

Pytania:

1. Czego się boisz?
2. Czy lubisz świąteczną atmosferę?
3. Wymień przynajmniej trzy rzeczy co w sobie lubisz najbardziej.
4. Grasz na jakimś instrumencie? Jeśli nie czy chciałabyś?
5. Jesteś na bezludnej wyspie, co zrobisz aby przetrwać spotkanie z tubylcami.
6. Napisz 4 czynności, które sprawiają Ci radość.
7. Co myślisz o forumowych emotikonach?
8. Czy jesteś zakochana?
9. O czym najbardziej marzysz?
10. Jakie buty lubisz nosić? Wstaw obrazek.

#1144 27-12-2015 o 18h31

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

1. Czego się boisz?
Może to nie jest zbyt dorzałe ale boję się całkowitej ciemności. Czuje wtedy niepokuj
Prawde mówiąc nawet tak, choć nie lubie wigilii bo wtedy atmosfera wydaje mi się ciężka to same święta jako takie nie są złe.
-Gatatliwość.
-Umiejętność słuchania.
-To jaka dziwna jestem.

Gdyby liczyć granie na nerwach to może ale niestety nie gram na żadnym instrumencie, choć zawsze chciałam grać na skrzypcach.
Robie to co w filmach. Wyciągam nowinke technologiczną i udaje bóstwo, a gdy to nie wychodzi to uciekam, żeby nie nabili mnie na pal lub nie ugotowali w rądelku.
-Słuchanie muzyki
-Oglądanie anime
-Czytanie mangi
-Poznawanie nowych ludzi

Są boskie, jak to ktoś mądry kiedyś powiedział. "Chciałabym pod choinke zamkniętą w klatce emotikonke". Choć myśle, że mogli by coś dorzucić.
8. Czy jesteś zakochana?
Niet, kocham wiele osób ale zakochana na zabuj w kimś nigdy nie byłam. To chyba trochu żałosne kkiedy ma się 20 lat na karku ale nic nie poradzę -_-
O mieszkaniu na własność, wycieczce do Japonii i żelkach!
10. Jakie buty lubisz nosić? Wstaw obrazek
Znalazłam w identycznych kolorkach.
Glany tragicznie drogie ale jak ma się tylko 2 pary butów w tym te drugie to trampki za 10 to się wyrównuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

1.Jaki masz kolor włosów i czy farbujesz (znajdz fotke jeśli to nie problem)?
2.Jaki gatunek fimu, anime, książek lubisz?
3. Jakiej piosenki ostatnio słuchałaś/łeś?
4.Napisz przynajmniej 2 rzeczy w których jesteś dobry/a?
5.Jak masz na 2 imię o ile je masz?
6.Masz zwierzątko? Jak się nazywa?
7.Bez czego nie wyjdziesz z domu i kiedy nie możesz tego znależć to sięirytujesz?
8.Jak nazywają cię znajomi?
9.Masz swoje ulubione jedzonko? Co to jest?
10.Opisz krótko najlepszy prezent jaki dostałaś\łeś w swoim życiu?

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#1145 27-12-2015 o 19h02

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

1. Czego się boisz?
* Igieł i kłucia, niektórych owadów, cierpienia, odrzucenia, strachu i myślę, że jeszcze wielu innych rzeczy.
* Bardzo podoba mi się typowo świąteczna atmosfera, natomiast nie przepadam za tą, która panuje w moim otoczeniu w czasie świąt. To coś zupełnie innego.
* Blizny, całkiem mocna głowa i kolor włosów.
* Brzdąkam trochę na gitarze, ale bardzo niewiele umiem. Chciałabym umieć grać na czymś dobrze, najbardziej mnie ciągnie właśnie do gitary, a także pianina i perkusji.
* Hah, widzę pytanie podchwytliwe. Oczywiście, nie robię nic, bo tubylców nie ma, wyspa jest bezludna.
* Słuchanie muzyki, rozmowa z bratem, spacer i sen.
* Nie podobają mi się i staram się unikać korzystania z nich. Kiedy już chcę jakiejś buźki użyć, zazwyczaj zaznaczam też opcję "nie konwertuj". A już najbardziej nie lubię tych różowych, są nie tylko irytujące, ale też po prostu brzydkie.
8. Czy jesteś zakochana?
* Nie, nigdy tak naprawdę nie byłam i, szczerze mówiąc, unikam tego.
* O czymś, o czym nigdy nie wspomnę innym, a już szczególnie na forun publicznym. (Piszę tak, bo nie chcę też oszukiwać w odpowiedzi i wstawiać fałszywe, oklepane marzenia).
10. Jakie buty lubisz nosić? Wstaw obrazek.
* Wiele różnych, najbardziej coś takiego:

Boru, głupia ja, nie odświeżyłam strony i takie spóźnienie >.< Tych odpowiedzi już usuwać nie będę, a kolejne zaraz dodam.

1.Jaki masz kolor włosów i czy farbujesz (znajdz fotke jeśli to nie problem)?
* Ciemny brąz. Akurat kolor mi się podoba i planuję nie farbować włosów najdłużej jak się da. (Nie mam fotki do wstawienia).
2.Jaki gatunek fimu, anime, książek lubisz?
* Nie mam ulubionego gatunku, mam eklektyczny gust. Bardzo lubię kryminaly i thrillery, ale nie pogardzę też dobra komedią czy horrorem. Zazwyczaj na gatunki nie patrzę, najważniejsza jest fabuła, często też zależy od nastroju.
3. Jakiej piosenki ostatnio słuchałaś/łeś?
* Elliott Smith - Georgia, Georgia
4.Napisz przynajmniej 2 rzeczy w których jesteś dobry/a?
* Myślę, że słuchanie i udawanie.
5.Jak masz na 2 imię o ile je masz?
* Helena.
6.Masz zwierzątko? Jak się nazywa?
* Mam kota. Jego imię zmienia się co chwila, bo brat często zmienia zdanie. Ostatnio stanęło na Leoś, ale ja sama najczęściej mówię do niego po prostu "kotki".
7.Bez czego nie wyjdziesz z domu i kiedy nie możesz tego znależć to sięirytujesz?
* Odtwarzacza mp3 i telefonu, bo służy mi za zegarek i często pomaga znaleźć drogę (Ygriś i jej orientacja w terenie x') ).
8.Jak nazywają cię znajomi?
* Standardowo, nie mam żadnych przezwisk.
9.Masz swoje ulubione jedzonko? Co to jest?
* Nie mam ulubionego, lubię ogólnie jedzenie <3 xD Jakby już trzeba było coś wymienić to może ryba..
10.Opisz krótko najlepszy prezent jaki dostałaś\łeś w swoim życiu?
* Tak myślałam nad tym pytaniem i powiem tak, mam nadzieję, że jest on jeszcze przede mną.

1. Dostałaś jakieś prezenty pod choinkę? Jaki najciekawszy?
2. Podobały ci się tegoroczne święta czy wolałabyś je spędzić w inny sposób?
3. Jakieś plany na sylwestra?
4. Masz rodzeństwo? Jeśli tak to czy cieszysz się z tego, a jeśli nie to czy chciałabyś mieć?
5. Masz jakies motto?
6. Jak opisałabyś swój styl życia?
7. Jakie ciuchy najchętniej nosisz?
8. Często zdarza ci się odwiedzać lekarzy?
9. Zwracasz uwagę na to, co jesz i starasz się zdrowo odżywiać?
10. Komputer stacjonarny czy laptop?
W odpowiedziach proszę oczywiście o uzasadnienia, tam gdzie trzeba c;

Ostatnio zmieniony przez Ygritte (27-12-2015 o 19h21)

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#1146 27-12-2015 o 21h08

Miss'Żółtodziób
...

1. Dostałaś jakieś prezenty pod choinkę? Jaki najciekawszy?
Tak, dostałam. Wszystkie mi się podobały, ale najbardziej to się ucieszyłam z płyt i czapki.
2. Podobały ci się tegoroczne święta czy wolałabyś je spędzić w inny sposób?
Podobały mi się. Bardzo miło je spędziłam.
3. Jakieś plany na sylwestra?
Nie, jak zawsze będę w domu. Będę patrzeć na fajerwerki, może obejrzę jakiś dobry film.
4. Masz rodzeństwo? Jeśli tak to czy cieszysz się z tego, a jeśli nie to czy chciałabyś mieć?
Mam brata. Bardzo Go kocham. Nawzajem się rozumiemy, masz nieziemskie poczucie humoru, przy nim nigdy nie jest nudno ^^
5. Masz jakies motto?
Tak, mam.
"Wolę być raniona, niż ranić innych"

6. Jak opisałabyś swój styl życia?
Przeciętny. Codzienna rutyna mnie pochłania, ciągle obowiązki i obowiązki. Ale w tej rutynie to cieszę się z najmniejszych rzeczy.
7. Jakie ciuchy najchętniej nosisz?
Ubieram się tak aby było mi wygodnie. Spodnie, jakaś bluza, koszula, buty sportowe, albo kozaki.
8. Często zdarza ci się odwiedzać lekarzy?
Często jestem chora, ale nie odwiedzam lekarzy, no chyba, że jest tak źle to już wtedy muszę, czy tego chcę, czy nie.
9. Zwracasz uwagę na to, co jesz i starasz się zdrowo odżywiać?
Niekoniecznie. Jem to na co mam ochotę, trochę mało jem owoców i warzyw, ale muszę coś zmienić jednak w tym.
10. Komputer stacjonarny czy laptop?
Laptop. Sama mam laptop. Komputer stacjonarny niestety nie możesz zabierać ze sobą. Laptop, już tak.

Pytania:
1. Czy jesteś alergikiem?
2.Wstaw zdjęcie ulubionego aktora.
3. Jakie filmy lubisz oglądać?
4. Co sądzisz o globalnym ociepleniu?
5. Masz jakieś hobby?
6. Gdzie chciałabyś pojechać na wakacje?
7. Jaka była ostatnia piosenka, która Ci się nie spodobała.
8. Jakie kwiaty lubisz?
9. Wybierz dwa słowa które Cię określają:
energiczna, pomysłowa, inteligenta, przyjacielska, agresywna, marzycielska, tajemnicza. Jeśli nie ma z tych opcji, to dopisz.
10. Lubisz czytać komiksy?

Ostatnio zmieniony przez alice101 (27-12-2015 o 21h09)

#1147 27-12-2015 o 22h07

Miss'Superstar
Mineo

1. Czy jesteś alergikiem?
⚛ Nie mam jako tako mocnych alergii.
2.Wstaw zdjęcie ulubionego aktora.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c0/b3/ac/c0b3ac2b87ca85a6d695a722d857122c.jpg
3. Jakie filmy lubisz oglądać?
⚛ Psychologiczne, akcji i komedie romantyczne.
4. Co sądzisz o globalnym ociepleniu?
⚛ Nigdy bym nie powiedziała, że grudzień może być taki ciepły.. Coś tu jest bardzo nie tak.
5. Masz jakieś hobby?
⚛ Nic szczególnego, czasami rysuję.
6. Gdzie chciałabyś pojechać na wakacje?
⚛ Gdziekolwiek nad wodę.
7. Jaka była ostatnia piosenka, która Ci się nie spodobała.
⚛ Luhan - Lu.
8. Jakie kwiaty lubisz?
⚛ Lubię róże.
9. Wybierz dwa słowa które Cię określają:
energiczna, pomysłowa, inteligenta, przyjacielska, agresywna, marzycielska, tajemnicza. Jeśli nie ma z tych opcji, to dopisz.
⚛ Pomysłowa, przyjacielska.
10. Lubisz czytać komiksy?
⚛ Zależy jakie, ale w większości lubię.

1. Masz jakieś postanowienia noworoczne? Jakie?
2. Czego najbardziej żałujesz?
3. Którego z bohaterów "Gwiezdnych Wojen" lubisz najbardziej?
4. Jak brzmiałby tytuł Twojej autobiografii?
5. Jaka była ostatnia potrawa zjedzona przez Ciebie?
6. Wolisz książki czy filmy?
7. Kto jest Twoim ulubionym artystą lub malarzem?
8. Wyobraź sobie, że możesz mieszkać na innej planecie – którą wybierzesz?
9. Jaka najlepszą rzecz udało ci się znaleźć na ulicy?
10. Jak lubisz zaczynać swój dzień?

We are in noir

#1148 12-01-2016 o 01h57

Miss'na całego
AnikkaEmeralde
...

Trzeba coś napisać, bo nam w końcu grę zamkną... :O

1. Masz jakieś postanowienia noworoczne? Jakie?
Można powiedzieć, że tak. Jestem teraz na etapie poszukiwania pracy, więc mam nadzieję, że w tym roku ją znajdę. Poza tym planuję rozwijać swoje umiejętności rękodzielnicze, zwłaszcza jeśli chodzi o biżuterię z koralików. Nowe techniki, szlifowanie swojego warsztatu itd. Być może uda mi się nawet w końcu założyć bloga. Nie wykluczam też połączenia mojego hobby z pracą, jeśli nadarzą się sprzyjające ku temu okoliczności.

2. Czego najbardziej żałujesz?
Staram się niczego w swoim życiu nie żałować, dlatego raczej nie podejmuję pochopnie decyzji. Każdą w jakiś sposób analizuję, rozważając za i przeciw, nawet jeśli nie trwa to zbyt długo. Najgorsze jest dokonywanie wyboru, potem już klamka zapada. Jeśli później czasem okazywało się, że źle coś zrobiłam, to już wiedziałam, że drugi raz tego błędu nie powtórzę.
Owszem, czasami się zastanawiam, co by było, gdybym wybrała inną opcję, np. inne studia, albo wyjazd z przyjaciółmi zamiast spotkania ze znajomymi, gdybym w danej rozmowie użyła innych argumentów. Ale tak naprawdę nie wiem czy wtedy ta druga opcja okazałaby się lepsza, bo już tego nie sprawdzę. Życie to sztuka wyboru. Jedyne w sumie, czego może mogłabym żałować, to moich reakcji na niektóre sytuacje życiowe. Nie mam jednak w stu procentach pewności, że przy cofnięciu się w czasie cokolwiek udałoby mi się zmienić i czy faktycznie zmiany te wyszłyby na dobre. Kto oglądał trylogię "Powrotu do przyszłości", ten wie, o co chodzi. :)

3. Którego z bohaterów "Gwiezdnych Wojen" lubisz najbardziej?
Ach te "Gwiezdne Wojny". :) Wszędzie teraz o nich słychać. Przyznam, że dotychczas nie przywiązywałam zbytnio uwagi do tej produkcji i widziałam jedynie jakieś fragmenty w tv. Ostatnio jednak stwierdziłam, że czas nadrobić zaległości i zaczęłam po kolei od pierwszej części oglądać. Na razie obejrzałam dwie i jak dotąd najbardziej lubię duet sympatycznych robotów R2-D2 i C-3PO. :)

4. Jak brzmiałby tytuł Twojej autobiografii?
O rety, nie wiem, może "Co się stało z Anikką E.?" (zamiast Anikki E. oczywiście byłoby moje prawdziwe imię i pierwsza litera nazwiska zapisana  tak, jak słychać, czyli np. zamiast "N." to "eN." xD). Albo "Życie w kolorze szmaragdu z kontrastami w tle".

5. Jaka była ostatnia potrawa zjedzona przez Ciebie?
Ryżowo-warzywna sałatka z awokado.

6. Wolisz książki czy filmy?
Książki. Większe pole dla wyobraźni. Chociaż filmy też oczywiście zdarza mi się oglądać, ale rzadko kiedy wytrzymuję do końca, bo denerwuje mnie długie siedzenie przed telewizorem.

7. Kto jest Twoim ulubionym artystą lub malarzem?
Kiedyś fascynowało mnie impresjonistyczne malarstwo Claude Moneta, szczególnie seria ze skałami w Belle-Ile. W sumie nadal mi się podoba, ale wiele jest też współczesnych twórców, których talent należy doceniać. Między innymi na DA (portal, na którym każdy może prezentować swoją twórczość) zdarza mi się widywać naprawdę wiele świetnych prac w różnych technikach i kategoriach.

8. Wyobraź sobie, że możesz mieszkać na innej planecie – którą wybierzesz?
Jeżeli miałaby to być któraś ze znanych nam planet w naszym Układzie Słonecznym to raczej żadnej bym nie wybrała. Nawet nie wiadomo czy na którejś znajduje się tlen i woda, nie wspominając już o tym, że podróż choćby na Marsa zajęłaby prawdopodobnie jakieś 2 lata w jedną stronę.
Jeżeli mogę jednak wziąć pod uwagę fikcję i fantastykę, to planeta Naboo z "Gwiezdnych Wojen" czy coś podobnego w ten deseń wydaje się całkiem miłym miejscem do zamieszkania. :)

9. Jaka najlepszą rzecz udało ci się znaleźć na ulicy?
Znalazłam kiedyś breloczek ze sztucznego bursztynu z małym krabem w środku. Był to czarodziejski przedmiot, który widocznie "lubił" podróżować i zmieniać właścicieli. Tak, też go potem zgubiłam, a właściwie nagle odczepił mi się od kluczy i wleciał do zakratowanej dziury (takie chodnikowe ustrojstwo na osiedlach tuż przy blokach) no i przepadł tam, bo nie umiałam go wyciągnąć. Podejrzewam, że ktoś inny go uratował, a potem też gdzieś stracił. Kto wie, może ktoś z Was też go kiedyś znajdzie. :)

10. Jak lubisz zaczynać swój dzień?
Przede wszystkim to lubię się dobrze wyspać. A za momentem wygrzebywania się z łóżka i doprowadzania się do porządku nigdy nie przepadałam, bez względu na to czy miałam wolne czy nie. Tak czy inaczej, dobre śniadanie, chęci do działania i optymizm to podstawa, by dobrze zacząć swój dzień.

1. Jak mogłoby wyglądać Twoje idealne miejsce pracy?
2. Jaki był Twój najdziwniejszy sen?
3. Czy zdążyłaś/eś już obejrzeć najnowsze "Gwiezdne Wojny"? Jeśli tak, jakie są Twoje wrażenia?
4. Czy miałaś/eś okazję być w tzw. escape roomie? Jeśli tak, opisz swoje przeżycia (to taki pokój, w którym zamyka się grupę osób i w ciągu godziny muszą rozwiązać zagadki, by odnaleźć klucz i się wydostać).
5. Najbardziej banalne pytanie świata: Jaki jest Twój ulubiony kolor? Dlaczego właśnie ten?
6. Czy udało Ci się spędzić ostatni dzień minionego roku po Twojej myśli?
7. Pierwsze kilka dni nowego roku 2016 już za nami, jak je oceniasz?
8. Czego nie możesz się już doczekać?
9. Jesteś sową czy skowronkiem? Tzn. wstajesz wcześnie rano i wcześnie idziesz spać czy wprost przeciwnie?
10. Twoja dzisiejsza wiadomość dnia to?

5w4

#1149 14-01-2016 o 14h22

Miss'ok
NatsumiRaimon
Młoda pani wilkołak która szuka swego wampira.

1. Jak mogłoby wyglądać Twoje idealne miejsce pracy?
2. Jaki był Twój najdziwniejszy sen?
3. Czy zdążyłaś/eś już obejrzeć najnowsze "Gwiezdne Wojny"? Jeśli tak, jakie są Twoje wrażenia?
4. Czy miałaś/eś okazję być w tzw. escape roomie? Jeśli tak, opisz swoje przeżycia (to taki pokój, w którym zamyka się grupę osób i w ciągu godziny muszą rozwiązać zagadki, by odnaleźć klucz i się wydostać).
5. Najbardziej banalne pytanie świata: Jaki jest Twój ulubiony kolor? Dlaczego właśnie ten?
6. Czy udało Ci się spędzić ostatni dzień minionego roku po Twojej myśli?
7. Pierwsze kilka dni nowego roku 2016 już za nami, jak je oceniasz?
8. Czego nie możesz się już doczekać?
9. Jesteś sową czy skowronkiem? Tzn. wstajesz wcześnie rano i wcześnie idziesz spać czy wprost przeciwnie?
10. Twoja dzisiejsza wiadomość dnia to?
Odpowiedzi:
1. Szkoła ponadgimnazjalna lub gimnazjum, czyli nauczycielka
2. Oj nie pamietam, serio XD
3. Nie, nie obejrzałam, ale zamierzam, dziś.
4. Nie, nie miałam, i nie chcę mieć.
5. Różowy. Od dziecka lubiałam ten kolor.
6. Tak, raczej tak.
7. Bardzo nieprzyjemnie, nie chcę pisać.
8. O mój globie <3 Wczoraj dowiedziałam się, że ma wyjść 'BeyBlade live action' poprostu nie mogę się doczekać .-. <3
9. Idę późmo spać, a później mam kłopoty ze wstaniem XD
10. 'Nigdy nie mów nigdy'

1. Jakbyś miała spędzić dzień w Nowym Yorku to z kim byś spędziła tzw. z jaką gwiazdą?
2. Jakbyś miała możliwość bycia czarodziejem co byś pierwsze wyczarował?
3. Jaka była twoja reakcja na podstawie filmu na świeta 'Krampus. Duch świąt.'?
4. Banalne pytanie wiem: Twoja ulubiona potrawa?
5. Czy śpisz z pluszakiem? Jak tak, to z jakim? Jak nie to z jakim byś chciała?
6. Twój wymarzony i najbardziej pragniony zawód to?
7. Jakbyś miała opisać swojego mężczyznę to jaki by był?
8. Twoje motto życiowe to?
9. Twoje ulubione zwierzątko?
10. Jak widzisz swoją przyszłoś. Kolorowo czy czarno-biało?

https://66.media.tumblr.com/545ecf69ffa266e7ef7384cc72f94ff7/tumblr_pmle2vyNUy1xd7a0qo4_540.gif

#1150 16-01-2016 o 23h13

Miss'Żółtodziób
...

1. Jakbyś miała spędzić dzień w Nowym Yorku to z kim byś spędziła tzw. z jaką gwiazdą?
Pewnie z jakimś aktorem, którego podziwiam.
2. Jakbyś miała możliwość bycia czarodziejem co byś pierwsze wyczarował?
Coś do zjedzenia.
3. Jaka była twoja reakcja na podstawie filmu na świeta 'Krampus. Duch świąt.'?
Nie oglądałam, ale powiem szczerze, że zwiastun mnie zaciekawił.
4. Banalne pytanie wiem: Twoja ulubiona potrawa?
Dużo tego: kabanosy, pizza, zupa pomidorowa, albo rosół... za dużo tego.
5. Czy śpisz z pluszakiem? Jak tak, to z jakim? Jak nie to z jakim byś chciała?
Nie, nie śpię. Mogłabym spać z 2 pluszakami, które uwielbiałam gdy byłam mała.
6. Twój wymarzony i najbardziej pragniony zawód to?
Piosenkarka albo aktor.
7. Jakbyś miała opisać swojego mężczyznę to jaki by był?
Wysoki, szczupły, wesoły, opiekuńczy, z poczuciem humoru, wyrozumiały, trochę szalony...
8. Twoje motto życiowe to?
"Wolę być raniona, niż ranić innych."
9. Twoje ulubione zwierzątko?
Wilk, zdecydowanie. To piękne zwierzę.
10. Jak widzisz swoją przyszłoś. Kolorowo czy czarno-biało?
Trochę tego i trochę tego.

1. Pamiętasz jaki film ostatnio oglądałaś. Podobał Ci się?
2. Czego nie lubisz robić rano?
3. Za czym nie przepadasz?
4. Co myślisz o filmach dokumentalnych?
5. Jakie imię nadałabyś swojemu dziecku?
6. Jaki jest Twój ulubiony kolor?
7. Czego ostatnio się wystraszyłaś?
8. Co ostatnio Cię rozbawiło?
9. Ulubiona pora dnia.
10. Co ostatnio Cię zaintrygowało?

Ostatnio zmieniony przez alice101 (16-01-2016 o 23h14)

Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 58