Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 29

#201 29-12-2013 o 01h37

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Hildee - zacznij stosować zasadę, że zawsze wybierasz najwredniejszą z możliwych odpowiedzi XD Ubaw jest naprawdę po pachy. Bohaterka z IQ na minusie też początkowo mnie odstraszała ale jak założyłam, że zrobię z tego totalną farsę bawię się przednio. Nagle jestem bardziej męska od wszystkich facetów razem wziętych tam XD

Scarlet - yup, Deadpool jest. Najpierw trzeba mu skopać tyłek (co proste nie jest), a potem można go mieć w drużynie ;] Quicksilvera nie ma, bo nieszczególnie chyba uznali go za zdatnego do walki w ekipie. On tylko szybko uciekać umie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale za to, jak się człowiek zdrowo napoci, można dorwać Iron Mana do drużyny również ;] Ta gra jest pełna cudownych niespodzianek dla fanów <3

#202 29-12-2013 o 19h21

Miss'Żółtodziób
...

Ostatnio przestawił mi się zegar i jeśli chodzę spać to tylko o 3 nad ranem. Przez to wstaję po 11.00. Muszę popracować nad moim zegarem.

#203 29-12-2013 o 22h03

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Witam. Nie śpię bo jak dla mnie jest wcześnie. I się nudzę. Ogółem ostatnio chodzę dość późno spać. Czy kto oprócz mnie nie śpi?

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#204 29-12-2013 o 22h20

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ja nie śpię. Godzina młoda, wypracowania na przyszły rok same się nie napiszą, kolokwia same się nie poprawią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#205 29-12-2013 o 22h48

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Ja nie śpię bo mi się nie chce,a normalnie chodzę spać ok.21  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#206 29-12-2013 o 23h23

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Nie śpię jak zwykle .. to raczej dla mnie normalne, że o tej godzinie nie śpię ... Ale to logiczne zdanie ... hehe ...
No cóż ... nudy okropne mnie dopadają xD

#207 29-12-2013 o 23h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

A ja mam katar. Wielki, paskudny, irytujący katar. Za to byłam dziś na genialnym spektaklu w teatrze, więc dzień mogę zaliczyć do udanych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jeśli ktoś jest z okolic Katowic - idźcie na "Swing" do Teatru Korez ;]

#208 29-12-2013 o 23h36

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja nie śpię, bo odpisuję na coraz bardziej absurdalne PW od użytkowniczek. Ostatnio jedna mi zarzuciła, że jestem niechlujna, bo mam wpisany nieprawdziwy wiek na profilu O.o

Dobre spektakle zawsze spoko <3

#209 29-12-2013 o 23h42

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

A w papiery Ci zaglądała? To starsi ludzie nie mają prawa już grać sobie w gry? No co  jest z tą dzisiejszą młodzieżą... XD

#210 29-12-2013 o 23h44

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Nie wiem, co nieprawdziwy wiek na profilu ma do niechlujności, ale może jakaś niedoedukowana jestem. xD Mnie ostatnio jakaś użytkowniczka prosiła o odrzucenie wyzwania, które ona zaakceptowała. Grzeczna byłam, ładnie odpisałam, że teraz to ja na nie już nie mam wpływu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A nie śpię, bo nigdy o tej porze nie śpię <3 Kładzenie się o 3 i wstawanie o 12 - tak, to bardziej ja <3

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#211 29-12-2013 o 23h54

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hildee,wyobraziłam sobie właśnie Ciebie jako 83letnią staruszkę jak siedzisz przed laptopem i rzucasz wyzwania ^^
Ja śpię po 3,4 godziny na dobę i nie jestem zmęczona, taki już mój urok:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#212 30-12-2013 o 00h00

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Link do zewnętrznego obrazka
Wyzwania? Dlaczego ktoś mnie wyzywa, przecież mu nic nie zrobiłam!

Motionell, o ja, ale masz dobrze - ja jestem wiecznym śpiochem, mogę zasnąć o każdej porze dnia i nocy, spać nawet po 12 godzin i dalej chcieć się wkulać w kołderkę XD

eufrozyma, zaglądaj częściej do nocnych marków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Foxglove - no nie?! za moich czasów młodzież była kulturalniejsza.

#213 30-12-2013 o 00h01

Miss'Brązowa
eufrozyma

Ja jestem zbytni leń z natury, aby przeleżeć z zamkniętymi oczami tylko trzy godziny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png To bardziej mój młodszy brat - kładzie się o trzeciej, wstaje o szóstej i śpiewa przy śniadaniu  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Kosmita. Jak można tak wcześnie mieć tak dobry humor?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Hildee, wczoraj zaglądałam, ale nic nie pisałam, bo nie w temacie byłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png W Pokemony grałam tylko jak ukradłam bratu Gameboya, a o to trudno było, kiedy cały czas tłukł w jakieś gry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A potem zostawił go w samolocie -.-

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (30-12-2013 o 00h04)

#214 30-12-2013 o 00h03

Miss'Żółtodziób
...

To takie urocze otrzymywać niezrozumiałe wiadomości od użytkowniczek na priv. Ostatnio dostałam pytanie, czy jestem z Polski ^^ (napisanej z małej litery). Jestem trochę Grammar Nazi.
Ja zwykle mam tak, że gdy śpię np. 4 godziny jestem o wiele bardziej wypoczęta, niżeli miałabym spać godzin np.8. Kompletnie tego nie pojmuję, no ale dobra. Plus nie wyobrażam sobie kłaść się spać przed 23. To takie... nienaturalne. Jak na moje, oczywiście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nowoczesne staruszki? Zawsze spoko xD

#215 30-12-2013 o 00h06

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hildee, rozbawiłaś mnie. A taki podły humor dzisiaj miałam (po przygodach ze słupem nikt by nie miał dobrego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png )

#216 30-12-2013 o 00h28

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Moti nie prawda ... ja to chodzące nieszczęście jestem ... w dodatku lekko stuknięte - weźmy to w cudzysłów.
Na prostej drodze rypnęłam jak długa .. a o słupach i różnych znakach drogowych to nie wspomnę xD
Ale cóż te przedmioty mnie kochają xD ...

I staruszka? Jak bym widziała swoją babcie, która posiada lepszy telefon ode mnie O_o

#217 30-12-2013 o 00h29

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ale to nie ja ucierpiałam tylko drzwi mojego pięknego samochodziku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Na szczęście zderzak pozostał na swoim miejscu, zostały tylko rysy na autku i chwila nerwówki jak to wytłumaczyć ojcu.

A co do staruszek, moja babcia dziś stwierdziła,że 'ten mój telefon z klapeczką jest świetny' i ona nie chce już żadnego innego,bo ten ma kalendarz na tapecie i jej to odpowiada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A jej sąsiadka dostała jakiś nowy,wypasiony telefon i nie może dać sobie rady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Motionell (30-12-2013 o 00h31)

#218 30-12-2013 o 00h31

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

O matulu ... Dobrze, że nie mam prawka .. wtedy była by tragedia ...
I jak?  Tata wszystko zrozumiał ?

#219 30-12-2013 o 00h33

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

To teraz wyobraźcie sobie, że Tata wypożycza Wam samochód na parę dni, kulturalnie go sobie parkujecie pod domem wieczorem, kolejnego poranka idziecie do autka i odnajdujecie wybitą szybę.
True story.

#220 30-12-2013 o 00h34

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja mam prawko już dość długo,ale nieskromnie powiem,że dobrze jeżdżę i to był jednorazowy incydent. Po prostu facet wymusił pierwszeństwo i nie miałam jak zjechać.
Zły był trochę,trochę się pokłóciliśmy ale za chwilę minęło.

Btw. Powiedzcie mi czy jestem zacofana. Właśnie się z fejsbuczka dowiedziałam,że moja dalekaaaaaaaa znajoma, po miesiącu bycia ze swoim facetem się zaręczyła i spodziewają się dziecka... Nie wiem czy to ja nie pasuję do współczesnego świata czy inni...

Foxglove, u mnie w miejscowości był chłopak,który na każdej swojej byłej dziewczynie (znam potwierdzone przypadki 3) mścił się,wybijając szyby,dziurawiąc opony lub wyrywając anteny z dachu auta...

Ostatnio zmieniony przez Motionell (30-12-2013 o 00h35)

#221 30-12-2013 o 00h37

Miss'Brązowa
eufrozyma

Nawet sobie nie wyobrażam Mojego Kochanego Tatusia, który daje mi swoje auto (zresztą takiego wielkiego to nawet bym się bała prowadzić — jak ja nim zaparkuję, kiedy do tej pory siedziałam za kółkiem jedynie aut wielkości Skody Fabii? xD). Chyba by mnie śmiechem zabił, gdybym tylko spróbowała wziąć kluczyki, chociaż powtarza co innego, żeby zmusić mnie do zapisania się na ezgaminy państwowe (nie ma to jak skończyć kurs dwa miesiące temu i nie zawitać do WORDu z PKK, żeby chociaż spróbować xD), ale ja zbyt dobrze ich znam. Będę dzielna! Moje lenistwo mnie będzie wspierać xD

#222 30-12-2013 o 00h40

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

eufrozyma, zawitaj,zawitaj! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Prawko się przydaje w życiu.

#223 30-12-2013 o 00h50

Miss'Brązowa
eufrozyma

Postanowiłam zawitać w styczniu 2014, kiedy zamiast dwóch baz pytań zostanie jedna. Myślę, że w ciągu miesiąca wyrobię się, żeby zdać oba egzaminy, w końcu wewnętrzny poszedł za pierwszym razem (teoretyczny - 73/74), a jak ostatnia fajtłapa nie jeżdżę, jedynie trochę za szybko chcę się włączać do ruchu jak na standardy egzaminu praktycznego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wystarczy to okiełznać i bój się Warszawo xD

#224 30-12-2013 o 00h52

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

O,jesteś ze stolicy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Planuję tam w końcu zawitać i jakoś mi się to nie udaje...
Całe szczęście,że teorię zdawałam na starych zasadach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#225 30-12-2013 o 00h54

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Problemu byłego chłopaka nie miałam. Ot, komuś się pewnie nie podobało obce auto na ulicy. Bo też nic ze środka nie zniknęło. Też co by miało, jak ja tam zaledwie parasol miałam XD

Motionell - ja takich znajomych mam na pęczki. Połowa lasek z liceum czy studiów po ślubie i z dziećmi. Co dla mnie jest szokiem, bo też mając 23 lata już się mnożyć...

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 29