Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 29

#176 29-12-2013 o 00h57

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Powodzenia LIil, ja tam nałogowy gracz PS3 xD - ale jednak wolę kontroler ruchu i sobie potańczyć, w moją nową grę Just Dance 2014 - nie wiem czemu 2014, ale to nie ja wymyślam tytuły gier.

Dziś jestem zmęczona rysowaniem myszką, więc nie wiele już mogę robić ... jedynie przeglądam nowości w Marvelu - dużo się tego nazbierało, a ja czuje się taka głupia.

I co do godziny, to jeszcze wcześnie - dopiero co nowy dzień się zaczął, więc poczekajmy ^^

I Erin jesteś bardziej normalna, niż nienormalna ja xD

Fox - Wow, posiadasz taką starą grę O_o ... To ja posiadam te najnowsze z Marvela, czyli Cap'a, Iron Mana 1 i 2 no i Thora xD
I moje nowe oczko w głowie - Lego Marvel xD

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (29-12-2013 o 00h59)

#177 29-12-2013 o 00h59

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

To jestem starym ramolem ^^
A propo gier, ostatnio znalazłam mojego gameboy'a z grami Mario i Warioland. Była radość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#178 29-12-2013 o 01h00

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Jej, dziewczyny, dzięki! :D X-meny to jest to! <3 Chociaż to nieprawda, że klikam co się tylko da - już umiem odróżnić skakanie od atakowania i nie zginęłam ani razu, loool! XD

Scarlet, a co rysujesz?! Chwal no się obowiązkowo! :D

Motionell, ja też chyba stary ramol jestem, bo Mario i Pokemony to są gry mojego dzieciństwa :D

Ostatnio zmieniony przez Lillien (29-12-2013 o 01h01)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#179 29-12-2013 o 01h01

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja nie umiem tańczyć do takich rzeczy, bo jako prawdziwy, stary ramol chodziłam na lekcje tańca towarzyskiego i gibanie się nigdy mi już potem nie szło XD

GAMEBOYE <3 Rżnęłam w Pokemony jak dzika. Co najlepsze, mam te kultowe Pokemony na kompie, na emulatorze. Co tam nowe. Pokemon Crystal to była gra. Jak Mario II. Wzruszam się.
Czuję się jak skamielina XD

Poza tym Scarlet - X-men Legends obie części to OBOWIĄZKOWA gra dla fana Marvela. Kobieto, ja je znam na pamięć i nadal w nie namiętnie gram, bo są perfekcyjne w każdym calu <3
No i w drugiej części można grać Wandą ;]

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-12-2013 o 01h05)

#180 29-12-2013 o 01h02

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ktoś tu pisze o pokemonach? *wpełza w temat*

#181 29-12-2013 o 01h03

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Pokemony też mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wersję Silver chyba. Pamiętam ze w podstawówce dawałam mojemu koledze żeby przeszedł mi jakąś jaskinie, bo nie umiałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#182 29-12-2013 o 01h03

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Hildee, chwal się jakie Pokemony były najlepsze i jaki starter zawsze brałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT w pełnym szoku.
Moje X-Men Legends mają 10 lat?! Boziu, a ja się czuję jakbym je dostała pod choinkę w tym roku. Czuję sie z każdą minutą coraz starsza ;_;

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-12-2013 o 01h04)

#183 29-12-2013 o 01h04

Miss'wow
Lillien

Tak Hildee, głównie o serii Crystal - absolutnie kocham, kocham, KOCHAM! Niedawno odświeżałyśmy sobie razem z Fox na emulatorze na kompie. Tak bardzo wspomnienia :'D

#184 29-12-2013 o 01h05

Miss'OK
Hildee

Jaskinie i nieskończone zubaty... brrr XD
Ja zawsze brałam trawiaste. Bulbasaur to najsłodszy pokemon ever! W Crystal brałam chikoritę, dopiero w Emeraldzie przerzuciłam się na ognistą. Bo ta kurka była słodka XD
Ale gameboya nigdy nie miałam. Tylko emulatory /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A Wy jakie startery?

#185 29-12-2013 o 01h07

Miss'wow
Lillien

No proszę, nie pomyślałabym, że bardziej szłaś w roślinne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja zawsze zawsze zawsze ogniste. W Crystal Cyndaquil to było moje najulubieńsze zwierzątko <3 We wcześniejszych Charmander oczywiście, a w Emeralda nie grałam :c
W Crystal za to zbierałam legendarne jak dzika ^^

#186 29-12-2013 o 01h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Zubaty FTW XD Nienawidziłam jaskiń z pasją.
Ja na ogół celowałam w wodne startery. W Crystal to był Totodile. Ale i tak potem polowałam na Eevee żeby je ewoluować (ZAWSZE w Umbreona lub Espeona) i miałam obowiązkowego Growlithe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ogółem wolałam hodować psychiczne i dark pokemony, bo takim jestem emodzieckiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ej, kto nie zbierał legendarnych? Była szpana na dzielni z takimi. Ja kochałam Lugię... <3

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-12-2013 o 01h09)

#187 29-12-2013 o 01h08

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja od zawsze wodne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Legendarnymi się szczęśliwcy na przerwach chwalili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Motionell (29-12-2013 o 01h10)

#188 29-12-2013 o 01h10

Miss'OK
Hildee

Ja kocham Kadabrę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To chyba mój najulubieńszy pok, zawsze muszę go mieć w drużynie.

Link do zewnętrznego obrazka

no proszę Was! <3 <3 <3
O, legendarne to też zbierałam. W crystal zawsze dziady łapałam, jak były wszystkie, można było kończyć grę XD
Trafił Wam się kiedyś shiny?

#189 29-12-2013 o 01h10

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Ja kojarzę tylko Mario na PS1 xD ... Miałam z 5, 6 lat O_o ...
Dawno temu to było ... och ..

No i Lil, aż wstyd pokazywać mój rysunek - przy twoich to się nie umywa ... I to jeszcze rysowany myszką - nie posiadam tabletu ;_;
Ale jak chcesz to patrz xD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

No i obowiązkowa gra? Hymm ... Widziałam wiele razy ją na YT jak ktoś gra ... Tam jest moja Scarlet w cudownym czerwono- czarnym kombinezonie - grałaś nią ? ^^

A co do Pokemonów to tylko w dzieciństwie ich lubiłam ... Te pierwsze części, potem nudne się zrobiło - jak dla dziecka ..

#190 29-12-2013 o 01h11

Miss'wow
Lillien

Tak! :D i te długie godziny spędzone na szukaniu po krzakach Entei, Raikou czy Suicune'a <3

Scarlet, Fox mówi, że to dopiero w drugiej części można nią pograć ;_; tak czy siak, ja jestem na strasznie cienkim levelu póki co, więc też nie przypuszczałabym, żeby na poczatku gry była Scarlet do wyboru... ale gra się naprawdę super! Polecam, jak kiedyś będziesz miała okazję :D tylko troszkę wkurza, gdy Iceman się tak wyrywa do przodu, bo taki jest pierwszy do walki, a ja potem zielenieję ze strachu grając tym Wolvki'em , co ta młodzież wyprawia xD

Wooow, narysowałaś to myszką?! O_o Kobieto, to jest świetne! Ani mi tu nie mów, kto jak rysuje, naprawdę, chylę czoła za skill opanowania myszki Oo

Ostatnio zmieniony przez Lillien (29-12-2013 o 01h16)

#191 29-12-2013 o 01h12

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Wstyd się przyznać ale uwielbiałam Togepi *_*
W każdej edycji tylko czekałam aż się wykluje z tego jaja.

#192 29-12-2013 o 01h17

Miss'OK
Hildee

O, Scarlet, nice! To postać ze słodkiego flirtu? Nie zabawiłam tam długo, potwornie wnerwiała mnie moja bohaterka XD
Myszka <3 ja rysuję tylko i wyłącznie myszką, do pikselków o wiele wygodniejsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#193 29-12-2013 o 01h17

Miss'wow
Lillien

Och, to żaden wstyd, Togepi to uroczy pok! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko akurat ja nigdy na niego nie trafiłam, zawsze trafiałam na Pichu, którego pokochałam od razu :3

#194 29-12-2013 o 01h18

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Oczywiście, że nią grałam. Jest GENIALNA. Naprawdę dobra postać do drużyny ;] W X-men Legends I gra się tylko różnymi X-men. W Dwójce masz sojusz z Bractwem i ma się Sabertooth, Magneto, Pyro czy własnie Wandę jako sojuszników, jakimi można sterować. Gra jest miodzio i będę polecać ją każdemu kogo spotkam <3

Btw piękny Lysio! Ja mam zdolności rysownicze na poziomie słonia po wypiciu sfermentowanej wody z baobabu, więc nie będę się wypowiadać XD Mnie się osobiście podoba ^^ Perspektywa wygląda na wredną, a poradziłaś sobie z nią naprawdę dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

W SF miałam do wyboru albo dostać szału przy głupocie bohaterki, albo wykorzystać to na moją korzyść i jak w każdej grze gdzie można decydować o losach, być paskudnym bucem. Moje wyżywanie się na Natanielu osiągnęło nowe stadia rozwoju, a kretyn nadal mnie wielbi. Wyczuwam u niego tendencje sado-maso XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (29-12-2013 o 01h20)

#195 29-12-2013 o 01h20

Miss'wow
Lillien

No właśnie, ta perspektywa jest zabójcza (przynajmniej dla mnie - szalenie nie lubię tego skracania tu i ówdzie ciała, póki co średnio mi to wychodzi...), a Ty z tego wybrnęłaś! I tak przy okazji, przeuroczy kapturek <3

Ostatnio zmieniony przez Lillien (29-12-2013 o 01h22)

#196 29-12-2013 o 01h21

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Ej moja Scarlet, która miała swoją drużynę jest dopiero w drugiej części - już wiem, którą kupić xD
Mam nadzieję, że po nowym filmie w 2015 roku, znów zrobią jakąś grę z nią i jej braciszkiem Quicksilverem ^^
Nie ma to jak obłęd do białowłosych mężczyzn - ale przecież to Pietro xD

I cóż od tamtego roku rysuję myszką, a może i dłużej ... Ale od dawna... nie chcę mi się zbytnio całego dnia marnować, dlatego rysuje tradycyjnie ...
Nie jest perfekcyjnie, bo ja chciałam futerko zrobić ;_;

I Wolvik szaleje? To dobrze, że nie ma tam Deadpoola - ten to ma dopiero świra .... chyba najbardziej szalony bohatera jakiego znam ...

Ciekawe są te pokemony, ale teraz za dużo do nadrobienia xD

#197 29-12-2013 o 01h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hildee napisał

O, Scarlet, nice! To postać ze słodkiego flirtu? Nie zabawiłam tam długo, potwornie wnerwiała mnie moja bohaterka XD

SF było pierwszą moją grą z serii beemoov i nadal mam tam konto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co prawda jest najnudniejsza z tych trzech ale żal się rozstać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#198 29-12-2013 o 01h24

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Deadpool jest też w II części i też można nim w jakimś momencie gry grać <3 Kompletny świr, posiadanie go w drużynie to cud, miód i orzeszki. Zainteresuj się grą, mówię Ci ;]

A idźcie Wy rysujący. Zazdroszczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#199 29-12-2013 o 01h27

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Fox, ty nie dobra ... Nataniel to moja pierwsza miłość na SF .... Ale stwierdziłam, że jest nudny - ale i tak mam 100 % - szkoda mi było ;_;
Ale Lysio to inna bajka, jego to wielbię nawet jako dumny panicz, dobra jako panienka xD

I sojusz z bractwem? Brzmi to cudownie... Ale gdzie ten szybki bill ? Mój Pietro się nie załapał do gry - foch xD

I myszka do pikselów ? Pierwsze słyszę ... mam zwykłą myszkę O_o

I deadpool jest? O_o ta gra robi się coraz ciekawsza - chyba zaraz poszukam wersji na ps3 xD Może znajdę - mam nadzieję ...

I jak panujesz nad tym wariatem, złośliwcem w jednym xD ?

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (29-12-2013 o 01h31)

#200 29-12-2013 o 01h31

Miss'OK
Hildee

W sensie myszką dobrze się pixel-arty rysuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chciałabym specjalną myszkę do pikseli jakby istniała ;_; <3

Ja nie lubiłam ani Kastiela ani Nataniela, przegrałam na samym początku gry, snif. Do Lysandra nie doszłam. Znaczy pojawił się, ale miałam raczej nijakie zdanie o nim. Po tym jak moja bohaterka dała sobie podbić oko (Amber do mnie podchodzi, wygląda na zdenerwowaną, och) O MATKO zresetowałam konto i je usunęłam. Kto tak się daje jakiejś dziewczynie w szkole?! XD Podziwiam Was, serio - ja nerwowo nie mogłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 29