Super sukienki a niestety tylko dwie.
Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 37
Super sukienki a niestety tylko dwie.
Ehh... 3+1. Nie koloru, na którym mi najbardziej zależało - ciemnoniebieskiego A taka ta sukienka śliczna... Ehh... No ale mogło zawsze być gorzej, nie? xD
Nooo....2 sukienki, ale nie podobają mi się. Nie będę klikać na 1 tą samą paczuszkę, bo nic mi to nie da. Póki co, żadna nie kieruje mnie na komplet. W tym roku musiałam być naprawdę niegrzeczna
Jeej! Kochana srebrna paczuszka dała mi komplecik uroczych sukienek i 50 MN
Taka ładna ta sukienka a ja załapałam się tylko na dwa kolorki ale mam pecha.
Prześliczna sukienka, a mam tylko dwa kolorki + trzeci z aplikacji. ;c Szkoda.
Dziś cztery kolorki, not so bad
Taka cudowna kiecka, a ja wylosowałam uwaga...aż 2 kolory! I kto tu ma pecha xD
Ostatnio zmieniony przez BonnieBennett (10-12-2014 o 22h05)
No po kilku dniach szczęścia i losowania 5 ubranek dziś trafiłam..tylko 2 kolorki szkoda bo sukienki są śliczne.
Srebrna paczuszka i znowu komplet! Musiałam być w tym roku bardzo grzeczna ;P
Zauważyłyście, że opaski z dzisiejszego kalendarza są w kategorii butów?
Co dziś w prezencie? Wydawało mi się że to opaska, a w butach znalazłam.
A pojawia się na twarzy jak tatuaż. A to Ci zagadka
Dzisiaj udało mi się zdobyć cały komplecik opasek, które, o dziwo, znajdują się w kategorii butów i znikają pod fryzurą. ;o
Łaaał. Nareszcie udało mi się zdobyć 5... opasek, które mi się nie podobają, ale dobre i to. Dziękuję xD
pewnie w ciągu paru dni naprawią, już były podobne wpadki
Hmm... Czyli nie można założyć jednocześnie tej opaski i butów (bez kombinowania na warstwach)... Coraz bardziej mnie zastanawia, czy to błąd, czy celowy zabieg.
Do tego pod moimi włosami nie znikają
Ostatnio zmieniony przez Iremi (11-12-2014 o 00h08)
Chyba błąd... bo mam tak samo
U mnie też jest w butach ale się nie chowa pod włosami.
trzy kolorki opaski i również mam je w budach więc pewnie znów im się wkradła jakaś pomyłka jak z gwiazdą z Halloween ciekawi mnie kiedy to naprawią.
Już naprawione
Wszystkie Znów szczęscie do mnie wraca...
Ow ow prezenciki xD jak na razie czapka- misiek podoba mi się najbardziej. Mam nadzieję, że będzie jeszcze jakaś odpicowana kolia albo kapelusik ;uuuu;
Ehh coś się moje szczęście na mnie obraziło 3 kolorki dziś tylko mam.
Dzisiaj trafiło mi się w sumie pięć pierścionków, więc prawie cały komplecik. ;3