( To rpg było już stworzone przeze mnie ale chciałam je reaktywować )
Jak zwykle każdy z nas chodzi do szkoły i każdy zrywa się z lekcji uczy się na ostatnią chwilę i ściąga jak to zazwyczaj ta szkoła jest pozornie taka sama ale coś jest w niej inne albo raczej tajemnicze sama nie wiem wiem że po prostu jest w niej coś dziwnego a raczej ktoś pojawia się codziennie pod wieczór co następuje bardzo szybko gdyż w tym roku zima jest naprawdę potężna a noc zaczyna się o 15 :00 dla nas wszystkich to pierwszy rok dzieją się różne rzeczy itp ale najgorszy jest on.
O co chodzi
Ten on to wampir żądny krwi morderca a my o niczym nie wiemy oprócz tego że obok jest stary opuszczony dom wielki wysoki las i cmentarz stary i straszny cmentarz często dzieją się w tym AKADEMIKU różne dziwne rzeczy morderstwa plamy krwi zaginione osoby.
Ważne !!!!!!!!
Każdy mieszka w akademiku nie ma tak że ktoś dostał przepustkę mieszka z rodzicami czy wynajmuje dom każdy a jeśli ktoś to przeczytał pisze na samym dole truskawka.
miejsca :
ludzie:
- RoseMary505
-zajęte
-zajęte
-zajęte
-
-
-
-
-
wampir :
-zajęte
karta postaci :
imię :
nazwisko :
hobby :
rodzaj : ( wampir - człowiek )
opis :
zwierzę :
ciekawostki :
wygląd :
moja karta :
imię :Martina dość dziwne imię więc mów mi Mary
nazwisko : Jonson a to już może być
wiek : idę dopiero pierwszy rok do liceum jak myślisz ile mam lat tak barwo 16
hobby : Kocham śpiewać i grać na gitarze umiem też gotować lubię też fotografie
rodzaj : człowiek a jest jakiś inny rodzaj ?
opis : Po co ci mój opis skąd mam wiedzieć czy nie jesteś psychopatą który chce się o mnie wszystkiego dowiedzieć a potem mnie zabić ... A tak właściwie co mnie to obchodzi i tak nie wiesz gdzie mieszkam no chyba że wiesz gdzie jest akademik ale myślę że nie wiesz że jest obok basenu pizzeri i galeri o kurde ja nigdy nie umiem trzymać języka za zębami ale nie wiesz w jakim mieście tego już nie powiem.
zwierzę : A to mój piesek wabi się Psilord ale zawsze mówią na niego Milord albo po prostu Pimpek.
ciekawostki :
- Kocha lody cytrynowe
- ma uczulenie na cynamon
- zawsze pachnie różami
- potrafi rozkochać kogoś w sobie w 5 sekund.
- zawsze ma najlepszą średnią
- czasem jest arogancka ale tylko czasem
- jeśli zaproponuje wycieczkę na cmentarz nie martw się to normalne zachowanie
- jest mega szalona
- straciła rodziców w wypadku samochodowym rok temu
- jej przybrani rodzice wysłali ją do tej szkoły
- jej jedyna pamiątka po rodzicach to złote obrączki
- chciała by mieć niebieskie włosy
wygląd :
truskawka
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (25-11-2013 o 18h39)