W pewnym kraju jest pewna wieś a w niej jest pewny stary, wielki, ciemny i straszny las nikt tam nie wchodził od stuleci ludzie mówią że są tam istoty tak straszne i tak tajemnicze że nikt ich dotąd nie widział mieszkają one w kilku opuszczonych domach są szybkie sprytne i żądne krwi nikomu one nie wadziły lecz nie dawno zostali zabici rodzice pewnej dziewczyny kamera pokazała na nagraniu chłopaka i dziewczynę weszli do domu a dalej sami się możecie domyślić.
o co chodzi
Pewnego dnia zostali zabici rodzice pewnej dziewczyny zabili ich wampiry a dokładniej chłopak i dziewczyna więc córka ofiar idzie do lasu z grupką przyjaciół by to sprawdzić znajdują tam nie tylko dwójkę wampirów tylko całą masę wiedzieli w co się pakowali ale nie wiedzieli że już nigdy nie wyjdą z lasu ( zaczynamy od momentu wejścia do lasu )
Postacie :
Wampiry zabójcy :
Dziewczyna - RoseMary505
chłopak -zaj
Córka ofiar :
dziewczyna -JuriNeko0
wampiry :
chłopak :
dziewczyna :Eminaria
chłopak :
dziewczyna :Majkel
chłopak :
dziewczyna :
Grupka przyjaciół ( ludzie)
chłopak : Nieve
dziewczyna :Oliwkaa
chłopak :
dziewczyna :
chłopak :
dziewczyna:
karta :
imię : 16 - 18 a wampiry 1600 - 1800
nazwisko :
rasa : ( człowiek wampir )
opis :
ciekawostki :
wygląd : ( A & M )
moja karta :
imię : Lara dziwne imię dla wampira
nazwisko : nikt go nie zna więc zmyślone Krwawa
rasa : Wampir zabójca
hobby : picie krwi no i śpiewam ale i tak na nic mi to
opis : A więc co mam napisać nie będzie to jakaś biografia gdyż trudno spisać 1700 lat w takim razie może zacznę od tego że nie warto mi ufać ja nikomu nie ufam tylko wampirom może jeszcze to że lepiej się ode mnie trzymać z daleka jeśli jesteś człowiekiem gdyż za pewne już ostrze na ciebie kły no i tyle ci wystarczy mogę cie jeszcze tylko ugryźć w szyję.
ciekawostki :
- Kocha smak zimnej krwi
- zapach świeżej krwi pobudza ją
- krew działa na nią jak na narkotyk
- a tu was zaskoczę lubi lody truskawkowe
- jest wampirem od dziecka
- jest najsilniejsza wśród wampirów
- jest przywódcą wampirów
- jej włosy zmieniają kolor z czarnego na biały
wygląd :
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (29-11-2013 o 18h52)