Chodzimy do cudownej szkoły jest tam basen kort do tenisa itp lecz te luksusy nie są dla wszystkich są dla ludzi którzy naprawdę są tego godni chodzi o prawdziwych szlachciców większość pochodzi z rodziny królewskiej a reszta ma tyle kasy że dostali by się do każdej szkoły ale ta szkoła jest niezwykła uczą się tutaj magowie większość rodziny królewskiej uczy się magi od dziecka a reszta dopiero zaczyna a więc zawsze mamy wszystko pod dostatkiem i jeszcze więcej.
miejsca rodzina królewska bogaci
rodzina królewska :
- Marisa Carter
-klep dziewczyna Oliwiaa
-klep chłopak
-klep dziewczyna
-klep dziewczyna
-klep dziewczyna
-
-
bogaci :
-klep dziewczyna
-klep chłopak
-
-
-
-
-
-
karta :
imię :
nazwisko :
wiek ( od 16 - 18 )
rodzaj :
opis :
hobby :
zwierzę :
wygląd :
ciekawostki :
moja karta :
imię : Marisa imię po mamie i babci
nazwisko : Carter jedno nazwisko od kilkunastu pokoleń
wiek mam 18 lat i chociaż magi uczę się od małego dziecka dopiero teraz idę do szkoły
rodzaj : Jestem pierwsza w kolejce do tronu wielkiego kraju które patrzy z góry na inne państwa
opis :Jestem miła i pomocna chociaż czasem robię wrażenie aroganckiej małej księżniczki ale gdy mnie naprawdę poznasz zobaczysz że jestem całkiem inna niż myślisz często inni chłopcy patrzą na mnie i myślą jak zaprosić na randkę kogoś kto ma wszystko i wszystkich u swoich stup więc nie często chodzę na randki lecz mi nie zależy na jakiś prezentach ani pochwałach ani innych rzeczach liczę na szczerość i na prawdziwą miłość
hobby : kocham grać na wszystkich instrumentach i śpiewać lubię rysować i gotować znam wszystkie sztuki walki i obce języki
zwierzę : rudy perski kot o imieniu misia ma żółte śliczne oczy i bardzo puchate miękkie futro i biały perski kot z zielonymi oczami o imieniu Misiu
ciekawostki :
- ma dwie młodsze siostry i starszego brata który wyrzekł się tronu z miłości
- jej koty jest nieśmiertelne
- zawsze pachnie różami
- kocha wszystkie owoce jakie istnieją
- jest wegetarianką
- jej drugie imię to Rosie
- czasem wydaję się że różowe włosy ale ma bordowe
wygląd :
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (17-11-2013 o 13h27)