Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7

#151 20-11-2013 o 16h39

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Ale ja nie odpowiedziałem. Spojrzałem tylko w jej oczy i pocałowałem ją bardzo wolno i namiętnie.
Mój język "tańczył" z jej językiem. A usta trwały w długim pocałunku. Po chwili odsunęliśmy się od siebie i zapytałem:
- No i jak? -

Ostatnio zmieniony przez Nataaa (20-11-2013 o 16h39)

#152 20-11-2013 o 17h03

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Mirajane Strauss

Zarumieniłam się delikatnie.
-Taki podpis mi pasuje-szepnęłam i wtuliłam się w niego. Miałam jeszcze 6 dni bez zmartwień. Pomartwię się w tedy. Do tej pory mam wolne. Trzeba pobalować i sie bawić.

#153 21-11-2013 o 17h00

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Złapałem ją za rękę i powiedziałem:
- To chodź. Idziemy pozapraszać ludzi na imprezę.-
Uśmiechnąłem się do niej i puściłem perskie oczko.
- Z twoim wyglądem i moją gadką zaprosimy wszystkich. - Zapewniłem zadowolony.

#154 21-11-2013 o 17h39

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Mirajane Strauss

Zaśmiałam się. Wyrwałam mu rękę i zaprzeczyłam.
-Ja się nie zgadzam. Zaraz się zacznie do ciebie jakaś dobierać a ja nie dziękuje-powiedziałam wesoło. Uśmiechnęłam się tajemniczo i podeszłam do niego bardzo blisko.
-A byłeś kiedyś tam?-zapytałam i wskazałam na niebo. Chodziło mi czy kiedyś był na górze, leciał.

#155 21-11-2013 o 18h02

Miss'na całego
Nataaa
...

Uśmiechnąłem się i pokiwałem głową. Byłem tajemniczy. Ona także. Pasowaliśmy się siebie idealnie, prawda?
Jakoś mało osób było obecnie na dziedzińcu. Albo wszyscy mają zawieszkę, albo mi się tylko tak wydaje.

#156 21-11-2013 o 18h05

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Mirajane Strauss

Uśmiechnęłam się chytrze. Objęłam go od tyłu. Przemieniłam się i odbiłam od ziemi. Po chwili razem lecieliśmy wysoko w górze. Kochałam latać. A latanie z kimś było wspaniałe. Przytuliłam go do siebie mocniej i śmiejąc się lecieliśmy coraz wyżej i szybciej.

#157 21-11-2013 o 18h10

Miss'na całego
Nataaa
...

Także się przemieniłem. Nie widziała mnie jeszcze po przemianie. Miałem bardzo wydłużone kły i krwistoczerwone oczy. Byłem bardzo wysportowany. I kiedyś jedna laska powiedziała, że przystojny.
- I co? Zdziwiona? - Ta laska pewnie nie wiedziała, że ja także byłem wampem.

#158 21-11-2013 o 18h51

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Mirajane Strauss

Zaśmiałam się troszkę.
-Ani troszkę.  Wyczułam od ciebie lekki zapach krwi. I to nie twojej.-powiedziałam. Zrobiłam obrót w okół własnej osi po czym wylądowałam na dachu jakiegoś wysokiego wieżowca. Miałam ochotę zobaczyć zachód słońca choć daleko do niego. Natha postawiłam obok mnie. I miałam wielką nadzieje że mu się podobało.

#159 21-11-2013 o 19h39

Miss'na całego
Nataaa
...

Z uśmiechem pochyliłem swoją dziewczynę do tyłu i pocałowałem ja bardzo namiętnie w usta. Nasze wargi delikatnie zjednoczyły się ze sobą, aby potem coraz energiczniej... No wiecie o co mi chodzi!
Było to takie.. Magiczne. Czy mogę tak powiedzieć?

#160 21-11-2013 o 20h06

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~

Mirajane Strauss

Gdy mnie pocałował czułam że mam nogi jak z waty. Zrobił to tak "Magicznie". Myślałam że się rozpłynę. Było mi wspaniale. I wiedziałam że na tym się nie skoczny. Chciałam więcej. Wywróciłam nas. Ja leżałam na nim a on pode mną. Choć pocałunku nie przerwałam.
Link do zewnętrznego obrazka

Z góry piszę ;c Musimy na jutro przełożyć bo MUSZĘ iść przepisać zeszyt bo zapomniałam. A jutro musze być wcześniej i przepraszam Natuś :c

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7