Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5

#76 29-10-2013 o 15h33

Miss'towarzyska
majkel325
...

Zostałam szturchnięta. Walnęłam go z pięści w brzuch.
-Nigdy tak nie rób-powiedziałam i uśmiechnęłam się. Kiedy ta pizza już była poszliśmy na huśtawki. Już nie mogę się doczekać jestem nawet głodna.
Usiadłam na huśtawce i czekałam aż otworzą pudełko. Już czułam piękny zapach.

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (29-10-2013 o 15h37)

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#77 29-10-2013 o 16h23

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Widać było że Liz nie może się doczekać pizzy podałam jej jeden kawałek i coca cole, patrzyłam też na Christophera kiedy zacznie się bujać na stojąco na   huśtawce i oczywiście musiałam też patrzyć kiedy spadnie gdyż było to dość oczywiste jak to on.
Huśtawki były bardzo czyste, a ten menel wolał krzaki ale czekajcie tez menel ma bransoletkę Neptune postanowiłam powiedzieć o tym Christopherowi niech on zobaczy czy to ona ja się nie ruszam.
- Ej Christopher zobacz czy w tych krzakach nie leży Neptune.
Jeśli to ona to naprawdę chyba zwariowała, w końcu leży na koło krzaków na które psy sikają i na ziemi na której jest pełno psich odpadów no nie mądrze Neptune nie mądrze.

#78 29-10-2013 o 16h33

Miss'Żółtodziób
...

Link do zewnętrznego obrazka

- Idę się przejść, czy coś. - mruknęłam i odeszłam od rozbawionego towarzystwa, krzywiąc swoją piękną twarzyczkę.
To nie tak, że jestem zazdrosna tylko... Cholera! To coś w stylu tej zazdrości, a raczej nie... Po prostu to tak dziwnie, że Mary nagle wróciła. Znając podstawy wszystkich książek o podobnych przypadkach, nasza paczka może się rozlecieć, ale... Cieszę się, że wróciła. Poszłam się przejść po długich korytarzach.

#79 29-10-2013 o 16h38

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Chłopak poszedł za swoją przyjaciółką. Objął ją jednym ramieniem i powiedział:
- Dlaczego mi tak uciekłaś? Pytałem się co zjemy, a ty... Okey. Co robimy? -
Uśmiechnął się przepraszająco i powiedział:
- A wiesz, że ja też mam taką zawieszkę jak ty? Tylko, że ja mam ją w wersji mini na bransoletce. - Powiedział i pokazał dowód odsłaniając rękaw skórzanej kurtki.
"Przypadkowo" dotknął jej dłoni swoją dłonią.

#80 29-10-2013 o 16h44

Miss'Żółtodziób
...

- Nie mam czasu na dyrdymały. - machnęłam ręką. - Poza tym panie NORMALNY, nie ładnie tak odchodzić od stołu.
W tym momencie zaśmiałam się przepraszająco, jednakowoż zrzuciłam jego ramię.
- Chce spać! Nosz kur...de. - powiedziałam kierując się do pokoju. - Robię damskiego focha.

#81 29-10-2013 o 16h48

Miss'Sensei
Rosemary5

Było już ciemno pizzy już nie było a Christopher spadł już trzy razy z huśtawek więc postanowiłam wrócić do akademika a tą zakochaną parę zostawić na chwilkę sam na sam należy im się.
- ja już idę jestem zmęczona papa !
była dopiero dwudziesta i wcale nie byłam zmęczona ale należy im się chwila razem wyglądają razem tak słodko aż z tej słodyczy mnie mdli a może raczej od zapachu alkoholu który był wszędzie porozlewany.
Gdy wróciłam zobaczyłam tego chłopaka i Rosie postanowiłam się przywitać oczywiście przywitać z Rosie a nie z tym pacanem co się przedstawić i odpowiedzieć nie umie.
- Hej Rosie co u ciebie ?
Zapytałam ją widząc jaki ma humor a chyba nie specjalny mam nadzieję że nic się nie stało.

#82 29-10-2013 o 16h49

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Chłopak poszedł za nią i bezczelnie powiedział:
- Chce ci się spać? Przy mnie? -
Uśmiechnął się szeroko, ukazując te swoje białe ząbki. Gdy się uśmiechał był taki... Można by powiedzieć szekszowny! Mrauh!
Wyciągnął jej klucz z kieszeni na zadku jej spodni i otworzył jej drzwi.
- Proooooszę bardzo. - Powiedział pozwalając jej wejść pierwszej.

#83 29-10-2013 o 16h53

Miss'Żółtodziób
...

Olałam szczebioczącą Mary i weszłam do pokoju.
- Hah, skoro tak bardzo chcesz się gapić na mnie, to proszę. Tylko się przebiorę. - trzasnęłam drzwiami.
Oczywiście siedziałam na krześle postawionym na przeciw drzwi i gapiłam się czy mój towarzysz nie wkroczy tu ze śliną, ale ok...

#84 29-10-2013 o 16h57

Miss'na całego
Nataaa
...

Chłopak spokojnie przeczekał piętnaście sekund, a potem powiedział przez drzwi:
- To ja poczekam... -
Lecz po chwili wparował do środka. Gdy zauważył siedzącą na krześle dziewczynę zamrugał kilka razu oczyskami i powiedział:
- Ten...  No bo. Czemu się nie przebrałaś? -
Tak. Właśnie przystojniak uśmiechał się do siebie. I do swojej "koleżanki". Która najwidoczniej mu się podobała.

#85 29-10-2013 o 17h01

Miss'towarzyska
majkel325
...

Kiedy prawie wszyscy już poszli ja nadal się bujałam ale zamknęłam oczy i objęłam się bo było mi lekko zimno. Lekko się bujałam w tył i w przód.
-Cieszysz się że Mary wróciła?-zapytałam i uśmiechnęłam się ale nadal miała zamknięte oczy.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#86 29-10-2013 o 17h01

Miss'Sensei
Rosemary5

Rosie mnie olała ale można było się tego po niej spodziewać ale przyjaciółka dobra mam ją gdzieś będzie coś chciała to też ją oleję ale nie ważne idę do pokoju muszę się wykąpać.
Podeszłam do wanny i nalałam do niej wody a potem wlałam dużo żelu do kąpieli więc dzisiaj mnie czekała kąpiel z pianą huehue.
włączyłam jeszcze muzykę i weszłam do ciepłej wody w której zanurzyłam się aż po szyję było miło.
Siedziałam tak w wannie i rozmyślałam o naszej paczce zostali w niej chyba tylko Neptune, Christopher,Liz no i ja gdyż Rosie zachowała się bezczelnie a Nathana i Sophie chyba nawet tu nie ma.

#87 29-10-2013 o 17h51

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Christopher Wright

Uśmiechnąłem się drapieżnie i napadłem na Neptune. Pogilgotałem ją i przytuliłem. Przy okazji dałem jej całusa w policzek i zarąbałem bransoletkę. Będzie musiała po nią do mnie przyjść. Jakiż jestem szczęśliwy. Gdy Mary odeszła tym razem usiadłem na huśtawce bo miałem dosyć spadania z niej.  Spojrzałem na Liz:
- Nie wiem szczerze powiedziawszy. Zmieniła się - po cichu wstałem i szybkim lecz cichym biegiem poleciałem do szafki.  Tam wyciągnąłem prezent dla Elizabeth i po cichutku do niej podszedłem. Postawiłem jej prezent na kolanach:
- I jak ci się podoba? - była to szkatułka tańczącą baleriną. Jeśli się podniosło górne wieko to balerina zaczynała tańczyć i grała melodyjka. Mam nadzieję że jej się spodoba.

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#88 29-10-2013 o 18h00

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Moim zdaniem albo ona się zmieniła albo ja.-powiedziałam.
Kiedy Christopher dał mi szkatułkę myślałam ze się popłaczę.
-Jest piękna-powiedziałam i podniosłam powoli wieczko. Balerina pięknie tańczyła a melodyjka była urocza.
-Miałam taką jak byłam mała ale spadła mi z kredensu. Nad tą będę bardziej uważała. -wstałam i pocałowałam go w policzek w wyrazie podziękowania.

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (29-10-2013 o 18h00)

#89 29-10-2013 o 18h07

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Christopher Wright

Jednak jej się podobało. Jak dobrze... Bałem się ze mi się nie uda przypaść  jej do gustu. Jednak mi się udało. Uf... Mam to za sobą. Uśmiechnąłem się i zapytałem:
- Tylko w policzek no wiesz? - mówiąc to objąłem ją w talii. Dzieliła nas szkatułka. No i jak mi się odwdzięcza. Przecież ją kupiłem, wypolerowałem i co? No cóż trzeba się z tym pogodzić.

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#90 29-10-2013 o 18h08

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Neptune Moon

Wszystkie piękne lata ukazywały się moim oczom, po chwili usłyszałam głosy. Nie zwróciłam, uwagę czyje to głosy. Oczy miałam cały czas zamknięte, ale po chwili usłyszałam czyjeś kroki a potem gilgotanie. A po chwili poczułam jak mnie ktoś przytula, a potem poczułam jak ktoś składa mi całusa w policzek. Bransoletkę którą zawsze nosiłam była dla mnie skarbem. Ale po pewnym czasie, otworzyłam oczy i nie było mojej bransoletki, nie spanikowałam. Oczywiście spojrzałam się na okolicę i zobaczyłam Eli i Christophera, i odchodzącą Mary. Przypomniałam sobie że na żarty, Christopher zabrał mi bransoletkę. Zaśmiałam się i wypełzłam z swojej kryjówki, kiedy byłam już daleko wstałam i zaczęłam iść w stronę akademika tam gdzie znajdowała się moja szkoła. Zaczęłam biec, a kiedy już wbiegłam do akademika, to samo zrobiłam wbiegając do pokoju. Usiadłam na łóżku, drzwi były przymknięte i teraz rozmyślałam plan jak zabrać, swoją bransoletkę od Christophera..

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (29-10-2013 o 18h11)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#91 29-10-2013 o 21h20

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Nie pozwalaj sobie-powiedziałam i zaśmiałam się na komentarz Chris'a.
-Idziemy gdzieś czy mam tu zamarznąć do kości?-powiedziałam. Nadal się huśtałam ale teraz ze szkatułką w dłoni. Było mi trochę zimno. Nie było to lato więc co się dziwić.

#92 30-10-2013 o 13h43

Miss'Żółtodziób
...

Parsknęłam śmiechem.
- Myślisz, że będę się przebierać, kiedy jakiś zboczeniec stoi za moimi drzwiami i może wejść w każdej chwili. To takie zabawne. - powiedziałam powstrzymując śmiech.
Wskazałam chłopakowi miejsce na łóżku, na którym chwilę wcześniej się rozwaliłam.
- Pogadajmy. Jak przyjaciele. - uśmiechnęłam się, ukazując śnieżnobiałe ząbki.

#93 30-10-2013 o 13h54

Miss'na całego
Nataaa
...

Chłopak uśmiechnął się i położył na łóżku na plecach. Podłożył ręce pod głową i zmrużył lekko oczy. Uśmiechnął się do niej zadziornie i powiedział:
- A o czym chcesz gadać? Mów. Słucham... -
Poklepał miejsce obok siebie. Zamknął oczy i uśmiechnął się lekko.
Wcześniej jeszcze podrapał się po policzku i otworzył oczy.

#94 30-10-2013 o 14h10

Miss'Żółtodziób
...

Westchnęłam z rezygnacją.
- Jesteś beznadziejny! Ty miałeś coś wymyślić. - powiedziałam, przekręcając się na brzuch.
Bawiłam się swoją czaszką i wtedy właśnie wpadło mi coś do  głowy.
- Po co mi ją kupiłeś? Nie to, że się nie cieszę. - spuściłam głowę.

#95 30-10-2013 o 15h08

Miss'na całego
Nataaa
...

Spojrzał na jej naszyjnik. Tak ładnie opadał na jej pierś. Nie żeby się tam cały czas gapił. Chyba się nie gapił. Nie jest aż takim zboczeńcem, jak myślicie, o nie, nie, nie! On potrafi być kulturalny i spokojny. Naprawdę! No co się tak parzysz? Naprawdę.
- Dlaczego? Bo... Spodobał mi się. I pomyślałem wtedy o tobie. - Powiedział patrząc w jej oczy.

#96 30-10-2013 o 15h17

Miss'Żółtodziób
...

- To dobrze, bo myślałam, że to coś w rodzaju wyznania głębszego uczucia. Ale gdybym ja znalazła gdzieś coś co pasuje do ciebie, nie pomyślałabym o tobie. - powiedziałam wzruszając ramionami. - To co, bitwa na poduszki!
Złapałam za poduszkę i zaczęłam okładać Natha poduszką, wszędzie. Odskoczyłam od niego, bo on zawsze daje mocne ciosy. Serio.

#97 30-10-2013 o 18h24

Miss'na całego
Nataaa
...

Chłopak uśmiechnął się szeroko, gdy dostał poduszką. Prosto w twarz. Nie bolało. To tylko materiał i puch, prawda?
Wziął jasną niebieska poduszkę w dłonie. Złapał ja za dwa rogi i uderzył lekko dziewczynę. Okazało się, ze ją przewrócił. Kleknął nad nią. Śmiali się razem do rozpuku. W filmach byłaby to pewnie kluczowa scena. Pocałunek itd.

#98 30-10-2013 o 19h21

Miss'Sensei
Rosemary5

Siedziałam w tej wannie tak długo że miałam pewność że to już nie to samo co kiedyś nasza paczka po prostu rozleciała się na kawałki a jedyni na których można liczyć to Neptune,Christopher i Liz.
Wyszłam z wanny wytarłam się porządnie i przebrałam się w pidżamę a dokładniej krótkie szare spodenki i szary podkoszulek z niebieskimi misiami no i niebieskie kapcie misie.
Usiadłam na łóżku i wyjęłam mój stary album była tam masa naszych zdjęć były zdjęcia jak Christopher spadł z huśtawki jak Rosie spadła z roweru albo jak Liz kłóciła się z Nathanem i Neptun o ostatnią huśtawkę album był pełny wspomnień.
Nagle zobaczyłam zdjęcie przez które zaniemówiłam byliśmy tam wszyscy razem na placu zabaw byliśmy wtedy uśmiechnięci i weseli .
Nagle łzy poleciały mi z oczu i zrozumiałam że zrobiłabym wszystko by te chwilę wróciły.

To RPG miało być o przyjaźni itp a na razie nie wiem sama c to jest większość ignoruje innych a to nie jest cel tego RPG

#99 01-11-2013 o 13h00

Miss'na całego
Nataaa
...

Chłopak oparł ręce po obu stornach jej głowy. Pochylił się nad nią i zadziornie uśmiechnął. Tak bardzo chciał ją pocałować, ale ciii! Nie przyzna się do tego. W którymś momencie na pewno ją pocałuje. Ale musi być to odpowiedni moment. To jest odpowiedni moment pacanie! Ale nie. STOP. Nie teraz.

#100 01-11-2013 o 13h20

Miss'Żółtodziób
...

Kiedy chłopak uśmiechnął się, no cóż przywaliłam mu w twarz.
- Jeżeli jeszcze raz się tak do mnie uśmiechniesz, powieszę cię na suchej gałęzi! - wykrzyczałam mu w twarz i odepchnęłam go ode mnie. - A teraz won! Przyjdź jak zrozumiesz błąd!
Otworzyłam drzwi i z wymalowaną irytacją oczekiwałam jak wyjdzie. Co on sobie myśli - nie jestem jego zabawką, chociaż czasami mam wrażenie, że każdy mnie tak traktuje.
- Won, powiedziałam!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5