Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 24-10-2013 o 18h06

Administrator
nineland
...
Podziel się

//static.ma-bimbo.com/i18n/pl/modules/event/img/halloween-travel.i18n.jpg  Link do zewnętrznego obrazka  Link do zewnętrznego obrazka

Witajcie straszne kreatury... he he he!!!

Poznajcie Krainę Halloween!

Czeka na was 30 strasznych misji specjalnych! Odkryjcie nowe tatuaże i nowe fryzury, które możecie zdobyć dzięki Specjalnej Szczotce Halloween!
Kraina Halloween jest dostępna od 24 października do 2 listopada!

(Wystarczy udać się do Biura Podróży, aby rozpocząć podróż do Krainy Halloween /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

Pojawiły się także nowe Gwiazdy Specjalne Halloween
i wybory Miss Halloween!

Oto reguły:
Wybory Miss Halloween są dostępne jedynie od 24 października do 2 listopada! Nowa miss jest wybierana KAŻDEGO DNIA o 17h! Aby móc uczestniczyć w  Defiladzie Miss Halloween, trzeba kupić co najmniej jedną sukienkę z Krainy Halloween. Im więcej masz sukienek, tym częściej możesz się zaprezentować!
Każda miss otrzymuje szarfę, bukiet, koronę Miss Halloween oraz Miss Monety!

W Krainie Halloween znajdziecie także trochę ubrań dla chłopaka. Zrobiłam tak dużo jak mi na to czas pozwolił... ^^

Przykro mi, że nie zdążyłam zrobić makijaży. Po prostu nie starczyło mi czasu! (Mam nadzieję, że nadrobię to jak najszybciej!)

Mam także nadzieję, że wyprawa do Krainy Halloween bardzo wam się spodoba! Cała ekipa pracowała na pełnych obrotach! Serdecznie dziękuję wszystkim grafikom, deweloperom, tłumaczom oraz administratorom! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Upiornego Halloween!!!
Korzystajcie do woli!!!
Pozdrawiam Was gorąco!!!

Nine

#2 24-10-2013 o 18h31

Miss'ujdzie
Lena331
...
Miejsce: Kraków

Halloween jest super !

#3 24-10-2013 o 18h34

Miss'Żółtodziób
...

gdzie można znaleźć specjalne gwiazdy ?

#4 24-10-2013 o 19h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Tam, gdzie zwykłe - na promenadzie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#5 24-10-2013 o 19h33

Miss'nieobczajona
Sissi
Dziękuję bardzo!
Miejsce: urodzinowa

dziękuję bardzo!
Wszystko to jest naprawdę piękne
Mam już gotowe wszystkie misje! /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#6 24-10-2013 o 19h44

Miss'Żółtodziób
...

nie zaliczyło mi 3 misji z 1 poszukiwania czemu? /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#7 24-10-2013 o 20h13

Miss'Żółtodziób
...

DZIĘ-KU-JE-MY /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Halloween jest naprawdę wspaniałe! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 24-10-2013 o 22h12

Miss'Żółtodziób
...

jak przejść ten etap pierwszy z dziennika podróży - nie zalicza mi 3 zadania...

#9 24-10-2013 o 22h29

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

mi rowniez nie zalicza

#10 24-10-2013 o 22h58

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ludzie jak owce pytają o rzeczy, które dawno były już poruszane i wyjaśniane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Dziękujemy Nine! Ubrania i fryzury są przecudowne!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#11 25-10-2013 o 00h15

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Mimo wszystko proszę o opanowanie sarkazmu i złośliwości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Natomiast rzeczywiście, pytania najlepiej zadawać w odpowiednich wątkach, zdaje się też, że serwer był przeciążony, co mogło powodować problemy.

O matko, sukienka najbardziej na prawo  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

#12 25-10-2013 o 01h30

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

tja, tyle ze nadal nic sie nie zmienilo i nadal nie jest zaliczone to zadanie

#13 26-10-2013 o 16h53

Miss'nieobczajona
Cholito
...

Dziewczyny, pomóżcie! Kojarzycie misję nr 5, pierwsze zadanie polega na tym, że mam kupić 2 filary i bramę, to też tak zrobiłam. Tylko teraz nie wiem gdzie je ustawić, pisze, że halloweenowy pejzaż, więc niby ustawiłam je koło pokoju hotelowego, gdzie przeszłam w prawo do dekoracji, jednak wciąż nic to nie dało..  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#14 27-10-2013 o 15h06

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Nowogard

witam skoro gwiazdy znajdują się na promenadzie to aby kliknąć im focie należy zakończyć podróż a czy mogę ją zacząć jeszcze raz czy jak wyjdę to nie mam już możliwości powrotu??

Qwerek21

#15 27-10-2013 o 15h28

Miss'na całego
Yuki18
...

Cholito napisał

Dziewczyny, pomóżcie! Kojarzycie misję nr 5, pierwsze zadanie polega na tym, że mam kupić 2 filary i bramę, to też tak zrobiłam. Tylko teraz nie wiem gdzie je ustawić, pisze, że halloweenowy pejzaż, więc niby ustawiłam je koło pokoju hotelowego, gdzie przeszłam w prawo do dekoracji, jednak wciąż nic to nie dało..  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

W odpowiednim do tego typu pytań dziale została zasugerowana odpowiedź.
Ponoć jest prawy i lewy filar, łudząco do siebie podobne.

Qwerek21 napisał

witam skoro gwiazdy znajdują się na promenadzie to aby kliknąć im focie należy zakończyć podróż a czy mogę ją zacząć jeszcze raz czy jak wyjdę to nie mam już możliwości powrotu??

TAK,
możesz wracać i wyjeżdżać wielokrotnie.

Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (27-10-2013 o 15h30)

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#16 28-10-2013 o 17h31

Miss'nieobczajona
Elwira
...

to sudoku jest straszne..!! nie ogarniam tego.!!;/

Dyskusja zamknięta

Strony : 1