FABUŁA
Dziewczyna wyszła z budynku i podskoczyła wysoko.
- Hura! Wreszcie!
Nie przejmowała się co ludzie pomyślą. Teraz liczy się tylko to, że wreszcie Może założyć własną gazetę!
OPIS
Uwaga! Sofie zakłada gazetę i szuka dziennikarek! Jedną z nich możesz być właśnie Ty! Sofie wyciągnie Cię na szczyt sławy!
Poszukujemy:
DZIENNIKARZY:
Nie ważne ile, ważne jest aby potrafili zobaczyć nawet najmniejszy incydent. Podczas gry albo wymyślacie, albo śledzicie inne gwiazdy, a potem publikujecie artykuł. Artykuły można pisać we dwoje, ale musi on być pisany na PW i dopiero potem publikowany!
GWIAZD
Może pop-u? A może sławna projektantka mody? To wszystko zależy tylko od Ciebie! Żyj, a swoim życiem dawaj tematy do gazety. Pamiętaj… Oni Cię śledzą…
LUDZI Z MIASTA
Może incydent w sklepie, a może głośna kłótnia z przyjaciółką o… sukienkę?! Pokaż na ulicy na co Cię stać, a na pewno niedługo zobaczysz się w gazecie!
A może przyjdziesz do dziennikarza i złożysz skargę? To wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie!
UWAGA DLA DZIENNIKARZY:
Możecie pisać na różne tematy lub wybrać sobie rubrykę np. żarty, moda…
WZÓR KP:
Imię:
Nazwisko:
Zwierzę (Nie trzeba):
Ciekawostki:
ZASADY:
Żelazne i ważne
• Nie przeklinamy, nie obrażamy… po prostu pełna kultura
• Każdy ma tylko jedną postać ( ewentualnie jeszcze zwierzaka)
• Nasze postacie mogą się kłócić- My NIGDY
• W poście co najmniej 2 zdania proszę
• Gdy się wypisujemy bardzo prosiłabym o powiadomienie mnie na PW
To tyle na ten temat. Zapisujcie się!
Mamy już:
4 dziennikarzy (jeżeli brać pod uwagę, że szef będzie czasami pisać, to będzie 5)
2 idoli
1 stylistka
Moje KP (zupełnie zapomniałam XD)
http://i2.pinger.pl/pgr371/133b75e1000888b44edbca11/Manga-Pixgate-Iphone-wallpapers-0018.jpg
Imię: Sofiee
Nazwisko: Smile
Zawód: szef gazety
Zwierzę: kotek o imieniu Luonne
Charakter: Zawsze miła, pomocna, ale gdy ktoś ją zirytuje, zdenerwuje jest bardzo ostra. Niestety, czasem gdy ma zły humor często nie potrafi się pohamować, ale stara się z tym walczyć.
Lubi: jeździć konno i kotki
Nie lubi: Ludzi aroganckich i myślących, że życie jest do niczego.
Ostatnio zmieniony przez Cora (24-10-2013 o 08h28)