Skończyły się wakacje koniec wygrzewania się na słońcu gdyż nadchodzi sroga zima zaczyna powoli prószyć śnieg znów musimy chodzić do szkoły ale nie tylko my do szkoły przeniosło się kilka nowych twarzy a te twarze to anioły ! przybyły z nieba na ziemię by zaznać normalnego życia zmieniają postać z anioła na człowieka by móc normalnie żyć są anioły ciemności i są dobre anioły twój nastrój jest zmienny gdy przebywasz z jednym z nich jak jesteś z aniołem ciemności często źle się zachowujesz a jak jesteś z dobrym aniołem jesteś pełen szczęścia anioły to też partony naszej planety każdy jest patronem czegoś innego na przykład anioł wojny i pokoju( decyduje kto wygra a kto przegra ) albo anioł sztuk pięknych ( taniec , muzyka , plastyka ) są różne anioły mają różne moce ale wszystkie chcą być takie jak my żyć normalnie oczywiście nie są przyzwyczajone do samodzielności tam w raju usługiwano in i spełniano ich zachcianki jak poradzą sobie tutaj na ziemi może to życie ich przerośnie a może jednak się dopasują ?
Karta postaci :
imię :
ksywki :
nazwisko :
moce ( tylko anioły ) -
patron ( tylko anioły )-
zwierzę -
opis -
ciekawostki -
wygląd - postacie nadnaturalne wygląd anioł i człowiek
Karta postaci :
imię :Angelina
ksywki :Angel ( anioł ) An
nazwisko :mojego nazwiska nie znam ale na ziemi to Callis
rodzaj : jestem aniołem oczywiście dobrym lecz czasami też coś nabroję
moce ( tylko anioły ) - umiem się teleportować oraz latać mam magiczne skrzydła mam też magiczną różdzkę którą mogę czarować jak chce i co chce mogę czytać ci w myślach i i stawać się niewidzialna mogę też cię oczarować w kilka sekund mam także anielski głos ale umiem zaśpiewać każdym tonem
patron ( tylko anioły )- jestem patronką sztuk pięknych czyli muzyki plastyki i tańca w tych trzech rzeczach nie ma na całym świecie i w niebie lepszej niż ja
zwierzę - mam psa Alexa owczarka niemieckiego
opis - na ziemi jestem dzięki moim rodzicom którzy pozwolili mi się to przenieść gdyż jesteśmy w niebie bardzo bogaci kupili mi wielką willę z basenem i kilka służących a pieniędzy też mam pod dostatkiem lecz tam w niebie nie mamy jakiejś tam willi tam każdy ma swój własny pałac w raju jest świetnie lecz tu na ziemi jest jeszcze lepiej jestem i nie mogę się doczekać tej wymarzonej szkoły
ciekawostki -
- jej pies ma skrzydła
- jest bardzo mądra wie to czego nawet najmądrzejsze osoby nie wiedzą
- zawsze emanuje dobrą aurę
- zawsze pachnie jak róże
wygląd -
dobre anioły :
- zaj
-zaj
-
złe anioły :
-zaj
-zaj
-
ludzie :
-zaj
-zaj
-zaj
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (22-09-2013 o 14h56)