Momiko napisał
Czy obecna promocja -40% ma też wpływ na ceny operacji plastycznych?
nisiam napisał
Stawiałabym, że nie, ale to tylko moje przypuszczenie
Twoje przypuszczenia są słuszne
Momiko napisał
Czy obecna promocja -40% ma też wpływ na ceny operacji plastycznych?
nisiam napisał
Stawiałabym, że nie, ale to tylko moje przypuszczenie
dla mnie nie warto jej robić. Tylko dla poziomu
moja miss też jest bardzo ładna, zresztą jak inne miss i nie traciła bym na to pieniedzy
Cleo-Patra napisał
moja miss też jest bardzo ładna, zresztą jak inne miss i nie traciła bym na to pieniedzy
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-08-2014 o 13h50)
Pineapple zgadzam się, ten biust jest za duży, bez przesady, poprzedni był bardziej odpowiedni i ładnie wyglądał
Ja właśnie zrobiłam misce operację twarzy (yeah) i nareszcie wyszlam z 12 poziomu ^U^
bez sensu jest wymaganie operacji do poziomu... moja miss jest taka ładna... coś czuję że po operacji przestanie mi się podobac... a biust,, no całkowicie nie potrzebuję operacji.....
Wszystkie moje stylizacje były tworzone na normalnym biuście i wyglądały elegancko i z klasą... Teraz musiałam powiększyć biust, żeby przejść na wyższy poziom i bardzo mi się nie podoba!
Skoro jest mozliwa operacja powiększenia biustu dlaczego nie ma zmniejszającej?! Chciałabym wrócić do poprzedniego, ponieważ to nie wygląda zbyt dobrze, ale się nie da...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (13-09-2014 o 16h28)
Iremi niestety nie ma takiej opcji z czasem się przyzwyczaisz.
Ja mam 12 poziom:
Twoje lusterko nie mówi ci już, że jesteś najpiękniejsza na świecie. Jesteś obrażona. Idź do kliniki i zoperuj sobie twarz.
Jak się patrzyłam (dokładnie) na buźki missek z 13 poziomu, to przyznam że jak się przypatrzy to różnicę widać, a na dodatek ta operacja daje 1000 MN. Uważam, że się opłaca, ale prędzej czy później tą operację trzeba zrobić.
Pozdrawiam.
Ja zrobiłam, jestem zadowolona, przynajmniej moja miss nie wygląda jak patelnia ;_;
Ja zrobiłam full i mi się podoba.Teraz jak patrzę na simki bez operacji twarzy to polecam-ładnie wygląda miss po operacji.
Ogólnie to powinno być tańsze mam racje no chyba każdy tak twierdzi
No racja, przesada, bo na 12lvl zarabia się, że na nic prawie nie starcza, a co dobiero za 9000MM. No przesada! Mogli to dać na 40lvl, a nie 12.
Bez przesady, Wy teraz to macie luksus z zarobkami prawie tysiąc na dzień, kiedyś to naprawdę trzeba było czekać na operację za 9000, kiedy "żyłeś" za marne 220 MM. Obecnie tych narzekań nie rozumiem, serio, stanie na poziomie 9/10 dni to nie tragedia, postawcie się na miejscu ludzi, którzy te misje przechodzili, gdy wymagało to 40 dni czystego zbierania od chłopaka i z pracy. Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłam z awarii MF ten rok temu, gdy dostałam za nią bodajże 14 tysięcy i mogłam w końcu przejść ten poziom. Obecnie się wycwaniłam i na angielskiej wersji skorzystałam z drogich, brzydkich spodni, żeby wygrywać wyzwania mając niewiele MN, ale i to nie gwarantuje, że czas oczekiwania się skróci. W końcu nie masz pewności, że ktoś je [wyzwanie] przyjmie.
A na dalszych misjach wcale nie jest tak kolorowo i czasami tylko marzysz, żeby misja wymagała "jedynie" 9 tysięcy. Owszem, niektóre są śmiesznie łatwe, ale takie wszędzie się zdarzają i w sumie nie jest to nic dziwnego.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (08-11-2014 o 20h13)
Luise napisał
Myślę, że lepiej zostawić tą opcję na potem. Jest mega droga (kosztuje aż 9000 MM) a w dodatku można ją wykonać tylko raz w ciągu całej gry ;o
@adainee - powtarzasz wypowiedź innej graczki, która się wypowiedziała w dodatku w tym samym wątku :]
Ano właśnie - dzisiaj odkryłam, że na swoją (prawie) beznosową oraz gigantycznobiustową miss patrzę już normalnie, a nie oczami jak spodki. Chyba się już przyzwyczaiłam... Zajęło mi to ze trzy miesiące. Chociaż twarz nie wydaje już mi się tak dziwna... Powtórzę się i powiem, że moja miss była ładniejsza przed operacją biustu. xD
Pineapple napisał
Ano właśnie - dzisiaj odkryłam, że na swoją (prawie) beznosową oraz gigantycznobiustową miss patrzę już normalnie, a nie oczami jak spodki. Chyba się już przyzwyczaiłam... Zajęło mi to ze trzy miesiące. Chociaż twarz nie wydaje już mi się tak dziwna... Powtórzę się i powiem, że moja miss była ładniejsza przed operacją biustu. xD
Ja robiłam żeby zrobić misję ale nic się nie zmieniło
MaMiMuMeMo, zmieniło się Przypatrz się uważnie twarzy misski - zauważysz drobne różnice w wyglądzie nosa i podbródka
A dokładnie ile dni się zbiera na operacje twarzy gdy jest sie na 12 lvl i ma się Pierrę kasanietę ?
bombka65 napisał
A dokładnie ile dni się zbiera na operacje twarzy gdy jest sie na 12 lvl i ma się Pierrę kasanietę ?
nadiaa221 napisał
idzie tu jakoś szybko zgarnąć hajs ?
Drogie te operacje (przynajmniej jak na 12/16 poziom )
I do tego jeszcze nie zawsze się po operacji podoba...
Mi w ogóle nie podobają się piersi po operacji.
Są dużo za duże, już bym wolała, żeby były pomniejszone niż powiększone
Ale ten "brak nosa" mi się podoba. Chociaż coś
Szczerze? Nie wiem kto wpadł na pomysł na wprowadzenie tutaj operacji plastycznych. Funkcja ta jest zbędna, droga no i jeśli to gra dla dzieci to tym bardziej. Jeśli ta misja będzie mnie czekać na 12 poziomie to beka tym bardziej, że drogie to jest xDDDD
Proszę się nie spinać to tylko moja opinia.
No i szkoda, że tak późno zaczęłam w to grać, ale szkoda, że ludzie sami nie mogą tworzyć upragnionego przez siebie kształtu twarzy ):
StanTXT napisał
Szczerze? Nie wiem kto wpadł na pomysł na wprowadzenie tutaj operacji plastycznych. Funkcja ta jest zbędna, droga no i jeśli to gra dla dzieci to tym bardziej. Jeśli ta misja będzie mnie czekać na 12 poziomie to beka tym bardziej, że drogie to jest xDDDD
Proszę się nie spinać to tylko moja opinia.
No i szkoda, że tak późno zaczęłam w to grać, ale szkoda, że ludzie sami nie mogą tworzyć upragnionego przez siebie kształtu twarzy ):