Ah, tym razem nie skorzystam niestety ;/ Ale podbijam post, żeby inni zauważyli ^^
heckin bamboozled again
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 30
Ah, tym razem nie skorzystam niestety ;/ Ale podbijam post, żeby inni zauważyli ^^
Też jestem spłukana ;-; Niestety muszę dotrwać do świąt z tym co mam
Poczułam przedświąteczne bogactwo :3
Tak bogata to jeszcze w życiu nie byłam. (Teraz tylko nie zaglądać na promenadę gwiazd, bo coś ostatnio niełaskawe i zżerają mnóstwo MM ;< )
Ja także skorzystałam. Postaram się już nic nie wydawać przed wycieczką.
no tez musze przyznac, ze nigdy jeszcze taka bogata nie bylam.. i juz zapewne nigdy nie bede xD
W końcu zdążyłam skorzystać, ostatnio wszystkie przegapiałam. Doładowałam tylko troszkę, by mieć za co poszaleć na święta. Na Halloween dałam radę z 30 tysiącami, więc teraz chyba będzie o niebo lepiej
Haa, ja wiedziałam, że dziś dadzą nam HH, Tylko mnie w domu nie było, peszek ;D a i tak nie wiem, czy bym skorzystała
Idealnie!
HH... a ja nie mam dolarów na koncie :C
HH a kasy na telefonie brak :-:
A ja jak chce sms wyslać to mi błąd wyskakuje a mam doładowane konto
Może nie jest mi pisane kupować MM ;p
A ja skorzystałam - co prawda tylko 6.15, bo tyle miałam na koncie... Ale jutro kończy mi się ważność, więc doładowywanie w takim momencie moim skromnym zdaniem jest najbardziej korzystne. Działa bez zarzutów!
Ja dziś skromnie za 11
A mi nie jest dane skorzystać z HH, bo nie chce do mnie dojść sms. ;c
I ja skorzystałam - mam nadzieję, że gwiazdy nie zeżrą wszystkiego
Nie wierzęę xd spóźniłam się o minutę. No nie. A tyle czekałam na to HH ;C przeklęta historia!
Kiedy kolejne HH?
Diablica, tego nikt nie wie. :> Pewnie pojawi się niedługo, bo zniżki w sklepach zachęcają do korzystania z banku.
A ja już prawie dostałam zawału, bo myślałam, że HH mnie ominęło xD
I potwierdzam to, co napisała Majerankowa, żebyś miała pewność, że nikt cię nie okłamuje ^^
jezu ja tez miałam zawał... oby szybko się poajawiło
whut whut whut. Serio...NIE MA? :`( rany, a tyle czekałam i znowu nic.
A żeś mi nadzieję zrobiła </3
Szczerze mówiąc to nie rozumiem, czemu nam w końcu nie dali, tak na to liczyłam. U nas żadnego HH w czasie promocji, a Francuzi dzisiaj to chyba już 3 mają </3 Zresztą naprawdę dawno u nas nie było, ostatni raz przed świętami, mogliby już zrobić...
zdzierstwo to HH, zdzierstwo. dlaczego już nie ma podwojeń? :
Ano, zdzierstwo. Już w zeszłym roku na halloween i święta testowali na nas tę "okazję". Myślałam, że przestaną, ale oni się chyba dopiero rozkręcają