Link do zewnętrznego obrazka
Fabuła.
Wyobraź sobie, że podczas oglądania anime twoi ulubieni bohaterowie po prostu wyskakują z monitora. Panikujesz? A może skaczesz ze szczęście?
Pewnego dnia taka sytuacja spotyka szesnastoletnią otaku, Megan Silver, uczennicą liceum.
O co chodzi?
Akcja dzieje się w Anglii. Do wyboru mamy postać realną jak i nie. Postacie nieprawdziwe nie umieją odnaleźć się w prawdziwym świecie. RPG nastawione na romanse i komedie. Liczę, że będziemy się dobrze bawić.
Jeśli nie masz pomysłu na postać napisz do mnie na PW, pomogę z doborem
Regulamin.
1. Przestrzegamy regulaminu
2. Ja jestem Mistrzem Gry. Ja ją rozpoczynam i rządzę czasem.
3. Czekam na KP 48h od zaklepania postaci. Jeśli do tego czasu jej nie oddasz, nie masz swojej postaci.
4. Wygląd A&M.
5. Proszę o dodawanie przynajmniej 2 postów na dzień.
6. Jeśli już się zgłaszasz to proszę, pisz do końca albo wymyśl powód zniknięcia postaci.
7. Sceny 18+ przenosimy na PW
8. Nieobecności usprawiedliwiamy.
Postacie.
Megan Silver - Alexanda
Starszy brat - Olga31082000
Najlepsza przyjaciółka Megan - Satsuoki
Chłopak z anime 1 - tsunshun
Chłopak z anime 2 - Yoshiko
Dziewczyna z anime - Asuu
KP
Imię*:
Nazwisko*:
Wiek*:
Orientacja:
Z jakiego anime pochodzi: (tylko dla postaci z anime, Megan, brat i przyjaciółka nie wypełniają)
Charakter*:
Wygląd*: (opis, zdjęcia lub to i to)
Zainteresowania*:
(Można dodać jeszcze coś od siebie)
*w przypadku postaci z anime muszą być zgodne z wyglądem, np. jeśli wybierzesz sobie Sasuke z Naruto to nie możesz przedstawić go jako Ikuto z Schugo Chara!
Moja KP.
Imię:
Rodzice nazwali ją Megan. Nigdy nie narzekała z tego powodu. Lubi swoje imię i nie zmieniła by go.
Nazwisko:
Silver. Takie zwykłe, ale nie pospolite.
Megan żyje na tym świecie już szesnaście lat. Według jej brata zdecydowanie za długo.
Orientacja:
To i tu jest mały problem, ponieważ dziewczyna sama nie wie. Nigdy się jeszcze w nikim nie zakochała. Nie licząc oczywiście ogromnej liczby bohaterów z anime…
Wzrost:
165 cm
Waga:
50 kg
Charakter:
Megan jest dla wielu ludzi zagadką. Nawet brat do końca jej jeszcze nie rozgryzł.. Dziwną osobą. Jej prawdziwe ‘ja’ zna tylko najlepsza przyjaciółka dziewczyny. Panna Silver jest uparta i lubi stawiać na swoim. Realistka jak ich mało. Czasem sceptycznie nastawiona do pomysłów Alexandra. Chodzący wulkan energii. Często się uśmiecha, jest zawsze pewna siebie i swoich przekonań. Wierna przyjaciółka. Dla bliski zrobi wszystko. Nawet dla denerwującego brata.
Wygląd:
Mijając ją na ulicy możesz nawet nie zwrócić na nią uwagi. Ot, zwykła rudowłosa dziewczyna, o szczupłej, wysportowanej sylwetce. Nie jest wysoka, ale też nie jest krasnalem.
Spotykasz ją drugi raz i zauważasz, ze cos się zmieniło. Włosy? Nie, takie same. Może urosła? Nie, to też nie to. Zaraz zaraz… przecież jej oczy maja inny kolor! Tak, Megan nosi soczewki zmieniające kolor tęczówki. Zaskoczony?
Zainteresowania:
- manga i anime
- Japonia
- gimnastyka artystyczna
Ciekawostki:
- ma lęk wysokości, odkąd brat zepchnął ja z balkonu
- świetnie gra na flecie poprzecznym, ale ukrywa swój talent
- jest uczulona na cynamon
- uczy się języka japońskiego przez kursy internetowe
Ostatnio zmieniony przez Alexanda (16-08-2013 o 12h39)