A mi się nazbierało trochę tych cosplayi. Prawie same z WoW'a ale głównie robiłam to co stwierdziłam, że będzie okej, bo na przykład zdobyłam element, który idealnie pasuje do danej postaci (np. pędzel z wycieczki, który pasował mi świetnie do Amaterasu) Idąc od najstarszych:
Amaterasu z Okami - Główna bohaterka z gry Okami, która jest boginią słońca, przedstawioną jako wilk. Miałam ją w planach już od dawna, ale nigdy nie udawało mi się zdobyć wilczego ogona i uszu. Jak mi się udało, to doszedł jeszcze ten pędzel z chin i wtedy stwierdziłam, że to jest idealny czas na nią. Posiada ona moce innych bogów, których używa za pomocą swojego ogona, który jest jak pędzel. Ta kulka w rękach i "okrąg" dookoła głowy ma właśnie symbolizować, że jest boginią słońca. (tu się trochę rozpisałam, bo najpierw myślałam, by dać ją do inspiracji)
Amaterasu
Moroes z World of Warcraft
Niestety MF nie posiada sztyletów, więc musiałam zastąpić je zwykłym nożem :<
Moroes
Taki trochę mało udany Tirion Fordring z WoW'a ;'D Zaczęłam go robić i dopiero jak już miałam jakąś część zrobioną, to nie mogłam znaleźć żadnego dobrego paska. górną część też improwizowałam. I wcześniej makijaż miał lepszy, ale zapomniałam go zapisać i teraz robiłam coś okej na szybko.
Varian Wrynn - WoW
Jego musiałam zrobić jak dali ten strój w kuferku z tymi naramiennikami. W ogóle duża część stroju z kuferka mi do niego pasowała i trochę z kuferka użyłam, bo idealnie pasowało.
Varian Wrynn
Tyrande Whisperwind - WoW
Tyrande była robiona parę dni temu. Robiłam ją długo, ale jestem z niej bardzo zadowolona
I jeszcze bym coś dodała, ale warstwy mi się skończyły ;w;Ptak jest jako jej towarzysz Dori'thur, a drzewo ma się kojarzyć z lasem Ashenvale.
Nadal ubolewam nad brakiem fioletowej skóry ;<;Tyrande Whisperwind
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL