Dziękuję Robin! Bardzo mi miło, że nasz cosplay ci się podoba.
Twój też jest świetny! Kolory i ubranie dobrałaś perfekcyjnie, najbardziej podoba mi się od pasa w dół - przepaska, gacie z tymi puchatymi końcami i kopyta wyglądają jak odbicie lustrzane postaci z WOWa!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 71
#1676 09-08-2016 o 07h14
#1677 11-08-2016 o 11h27
Po długiej przerwie przychodzę z dwoma cosplayami. Źródła inspiracji (teledyski) mogę podać tylko na pv, ze względu na dość nieodpowiednią treść dla dzieci.
Oto Miyavi
Starałam się znaleźć odpowiedni uśmiech, ale wyszło tak jak zwykle.
Shota (ADAMS)
Skrzydła dodane z wiadomych niektórym przyczyn
#1678 07-09-2016 o 20h07
Chciałam się pochwalić moim pierwszym w historii cosplayem. Padło na Undyne z Undertale. Wiem, że przepaska jest na złym oku, a włócznia to taki mocny instant, ok.
Link do zewnętrznego obrazkaPostać
...
#1679 21-09-2016 o 14h04
Ok, nie było mnie całe wieki (przymusowy detoks spowodowany śmiercią komputera xD), ale wracam. I mam zdecydowanie zbyt dużo pomysłów :> Przejrzałam co tu się działo przez ostatnie dwa miesiące i wow, tylu świetnych cosplayów już dawno nie widziałam. Parę słów o tych, które szczególnie mnie urzekły:
Lajna - nigdy mnie nie zawodzisz. Ten Joker, prawdziwie nicholsonowaty, burtonowski i taki... doskonały. Uwielbiam tę wersję tej postaci - nie szpanerskiego Leto, nie obłąkanego Ledgera, ale właśnie tego przerysowanego, komiksowego do bólu Jokera z burtonowskiego Batmana. Piękny!
ScarletWitch - jak zawsze perfekcyjna i doskonała w każdym detalu. No przecież ten kociak jest jak żywcem wyjęty z kreskówki, nic dodać, nic ująć. Zawsze czekam, jakim kolejnym cosplayem mnie zaskoczysz
@Baśniobór - Mały Książę zawsze był jedną z moich ukochanych książek, więc jak mogłabym nie poznać tego przeuroczego małego człowieczka? Jest naprawdę bardzo dobrze oddany (chociaż szalik bym mu dała jakiś większy, a co:D). Jak już doczekasz się lisa to koniecznie go do cosplayu wstaw, będzie wtedy dopięty na ostatni guzik
Lizawieta - od razu widać, kogo miałaś na myśli, a wiec cosplay, jak dla mnie, w stu procentach udany. Undyne to też jedna z moich ulubionych postaci z Undertale, więc tym bardziej cosplay mi się szalenie podoba. Przepaska na złym oku to szczegół, prowizoryczna włócznia też - wiadomo, że nie wszystko, niestety, da się odwzorować idealnie. Jak dla mnie bomba i czekam na kolejne twoje wersje postaci z gry... Może Flowie?
A ja przypełzam z moimi dwoma cosplayami, a co.
John Constantine - Hellblazer
Johna zawsze uwielbiałam (ale nie tę popierdółkę z kinowego filmu, o nie, to w ogóle nie był prawdziwy Constantine). Po wielu latach zaczytywania się komiksami doczekałam się serialu, w którym w końcu John wygląda tak, jak powinien i nawet odpowiednio się zachowuje.
...i to wcale nie tak, że serial obejrzałam już chyba cztery razy
Oryginał:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Cassidy - Preacher (Kaznodzieja)
To wcale nie tak, że mam słabość do wampirów. I do bad boyów. I ogólnie, do tej przeuroczej mordki Joego Gilguna, nie, skąd. W każdym razie - po ostatniej ostrej fazie na Cassidiego przedstawiam wam jego missfashionową wersję. Krew - bo były krwawe jatki. Piła - bo scena z piłą znacznie się do tej krwawej jatki przyczyniła. Parasol... bo wampiry i słońce to złe połączenie.
Oryginał:
#1680 21-09-2016 o 21h47
Mikacz - Bardzo podoba mi się druga postać i to, że zachowałaś takie szczegóły, jak właśnie ta krew, bo dużo ona daje cosplayowi. Co do Constantine'a Kiedyś nawet się miałam wziąć za ten serial, jak za parę innych .<. to u niego super zrobiłaś wyraz twarzy, a co do stroju, to prosty, ale dobrze wykonany.
Lizawieta - Fajnie wykombinowałaś jej uszy czy co to ona ma. Patrząc na obrazek z gry, to dałabym jej bardziej zły wyraz twarzy, ale tak, to okej ;3
Witam ponownie z moimi tworami :v
Filmowy Sargeras z Warcraft:Początek:
Sargeras
I Disco Medivh z One Night in Karazhan do Hearthstone'a, który mnie urzekł swoim radosnym zachowaniem w tej przygodzie ;D:
Blizz po prostu nie może się zdecydować na jeden wygląd Medivha, więc w samym ONiK daje mu dwa stroje .w.
Disco Medivh
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#1681 16-10-2016 o 15h55
RobinRedem
Super cosplaye! Bardzo udane, świetnie oddałaś charakter obu postaci i zawarłaś w stylówkach najważniejsze, charakterystyczne elementy designu. Sargeras to bae, mroczny i silny, dokładnie taki, jak w refkach, a Medivh ma te figlarne iskierki w oczach!
#1682 22-10-2016 o 19h39
Nie znam chyba żadnych postaci, jakie przedstawiłyście. Przepraszam, nie mnie oceniać, ale z tego co widzę, to tylko pozazdrościć interpretacji.
Ja z kolei chciałabym pochwalić się moim pierwszy w życiu cosplayem. Ktoś oglądał Supernatural?
W ten serial wkręciłam się jakiś czas temu i od tego czasu jestem absolutnie uzależniona. Teraz powtarzam sobie całą serię i wpadłam na ten pomysł. Przedstawiam Abaddon!
Ostatnio zmieniony przez Lucia33 (22-10-2016 o 19h40)
#1683 27-10-2016 o 00h13
Już jakiś czas temu natknęłam się na wodogrzmoty małe.Skończyło się na tym ,że kreskówka bardzo mi się spodobała i gdy tylko zobaczyłam tą peleryną od razu skojarzyła mi się z Billem Cyferką.
#1684 28-10-2016 o 13h13
@Lucia33 nie oglądałam Supernatural i nie znam tej postaci, ale po wpisaniu w google i porównaniu mogę stwierdzić, że świetny makijaż
inna137 też fajny cosplay, nawet dwukolorowe włosy dobrze odwzorowane.
Ja tymczasem przychodzę z Lissandrą z League of Legends.
#1685 11-11-2016 o 22h52
Foxglove wow, uwielbiam Twoje cosplaye, zawsze robiły na mnie ogromne wrażenie. Szczególnie podoba mi się Celestial Emissary
Mikacz - świetnie odwzorowane postacie z serialu, lubię lubię lubię, aż korci żeby obejrzeć ^^
RobinRedem - Disco Mediv mnie powalił na kolana xD A Sargeras wygląda prześwietnie
inna137 - też tak mam, że jak zobaczę jakąś rzecz, która mi coś przypomina to muszę to zrobić xD
Tak miałam właśnie z Marge Simpson. Jeno zobaczyłam te włosy to od razu mi się z nią skojarzyły. Niestety nie ma odpowiedniej długości i koloru kiecki żeby lepiej to odwzorować. Próbowałam łączyć dwa typy, ale też nie bardzo wyszło, więc zostałam przy tej wersji. Może ździebko za kusa, ale da się przeżyć
Również całkiem niedawno powstała Sunako Kirishiki z anime Shiki.
I Cornelia z Witch - już jakiś czas temu, ale stwierdziłam że i nią się pochwalę
Ostatnio zmieniony przez Sartani (11-11-2016 o 22h54)
#1686 12-11-2016 o 16h47
Sartani świetne cosplaye! Marge i Cornelię rozpoznałam od razu, świetnie odwzorowane, nie da się ich z nikim innym pomylić.
Niestety anime Shiki nie kojarzę, ale patrząc po referancjach również świetnie wyszło!
#1687 14-11-2016 o 18h54
Wiec może i ja coś podrzucę.
Jest to wersja "Wyjściowa"oto tej pieknej postaci <3 Koumei Ren z Magi
#1688 29-11-2016 o 02h08
Z nudów postanowiłam się wreszcie zabrać za realizację moich dawnych planów, mianowicie cosplayów postaci z mojego ukochanego American Horror Story. Na pierwszy ogień poszła Sally z Hotelu. Niektóre elementy mocno naciągane, ale ogólny feel jest :v Do pary dorzuciłam jej Tristana, coby się samotna nie czuła.
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (29-11-2016 o 02h10)
#1689 30-11-2016 o 13h55
@Redundacja
Świetna ta twoja Lissandra. Bardzo mi się podoba.
SadMiko
Choć twojej postaci za bardzo nie znam to też mi się podobają elementy, które użyłaś. :3
Sartani
Twoje cosplaye wszystkie kojarzę i mi się podobają. Zwłaszcza Kornelia. ;D
Ja przychodzę dziś z Dark Lux. Czyli z jedną z jej 10 form. :3
Elementalist LuxSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Tsuami (30-11-2016 o 13h56)
#1690 03-12-2016 o 20h26
Tsuami - Genialna Lux Świetnie odwzorowana.
Ciekawe czy ktoś odgadnie co to za trio
#1691 04-12-2016 o 17h16
Z Neon Genesis Evangelion mi się kojarzy.
BluszczTrujący
#1693 06-12-2016 o 10h15
nevan cospley Yurio wyszedł ci bosko. Wygląda idealnie ♥
Ostatnio zmieniony przez Sante (06-12-2016 o 10h15)
#1694 05-01-2017 o 16h29
możesz Suigintou zrobić?
Jak masz mniej zdjęć gwiazd ode mnie,to rzuć mi prosze wyzwanie za 10MM.
#1696 28-01-2017 o 11h55
MariaANTONINA, co prawda musiałam wygooglować postać, ale zdaje się być fajnie odwzorowana
Ja natomiast widząc TO pasemko u fryzjera wiedziałam, że kiedyś będę musiała stworzyć TĄ postać i oto jest! Nie jest to dokładne odwzorowanie, bo bardziej z pamięci, ale mam nadzieje, że ktoś odgadnie któż to taki... :')
Brawo Sonani
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (28-01-2017 o 15h33)
#1697 28-01-2017 o 15h06
Shiawase Na 200% jestem pewna, że jest to cosplay Umibouzu z Gintamy
Od razu go rozpoznałam właśnie przez tą fryzurę, wąs oraz parasol.
Świetny cosplay.
#1698 12-02-2017 o 20h40
Shiawase, kurczę nawet nie oglądałam, więc pewnie za Chiny bym nie odgadła, ale włos jest boski xD idzie się pośmiać
MariaANTONINA No powiem Ci, że i ja musiałam wygooglować Nie oglądałam, ale wygląda bardzo podobnie ^^, czasem szkoda że nie ma rzeczy, które idealnie pasują
Redundancja wow wow, wyszło Ci naprawdę bardzo dobrze Ale mi by się aż trio nie chciało zrobić xD
Chociaż Mi się ostatnio bardzo chciało zrobić cosplaye z Rozen Maiden - wstawie starsze i nowe, póki co nie chce mi się bawić i zmieniać, ale już niedługo się za to zabiorę, bo szkoda, tym bardziej, że weszły nowe ciuszki - świeższe ^^
Shinku, powstała jako pierwsza
Souseiseki była jako druga
A teraz nowsze
Hanaichigo
Suiseiseki
i Suigintou-najciężej się nią było zająć, z braku dobrego dołu
oraz powstał mi dzisiaj Sai, jak ino zobaczyłam pędzel z lwem to wow! Tak! Tutaj ma być Sai z Naruto xD
Ostatnio zmieniony przez Sartani (15-02-2017 o 10h12)
#1699 14-02-2017 o 19h30
Tymczasem przybywam z cosplay'em Kamijo z zespołu Versailles <3 Miałam trochę problemów z włosami, ale chyba znalazłam te najbardziej do niego pasujące.
Link do zewnętrznego obrazkaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez nevan (14-02-2017 o 20h07)
#1700 03-03-2017 o 19h53
Nowy cosplay ze Steven Universe - Rose Quartz. ♥
Plus kilka poprzednich, nieco starszych.
Mystery Girl
Stevonnie
Blue Pearl i Pearl
Yellow Diamond
Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (03-03-2017 o 19h56)