Link do zewnętrznego obrazka
Historia zaczyna się w pewnym królestwie. A dokładniej w jednym z sierocińców owego królestwa. Nie jest to miejsce wesołe... Trzyma się tu dzieci do 18 roku życia, które straciły rodziców, lub były po prostu nie chciane. Przystosowywano je tam do ciężkiej pracy, bito je a nawet czasami głodzono. W państwie tym można było adoptować do 15 roku życia. Niestety nie zdarzało się to często, gdyż prawo głosiło, że gdy dziecko skończy 16 lat może zostać "kupione" za liche pieniądze. Kupiony musi bezgranicznie słuchać swojego nabywcy,a gdyby się stawiał, mógł zostać dowolnie ukarany.
W tej opowieści skupimy się na dwóch przyjaciółkach zamieszkujących sierociniec i dwóch braciach, synach bardzo bogatej i poważanej rodziny mieszkających w rezydencji swoich rodziców, którzy wyjechali w podróż. Dziewczyny niedawno skończyły 16 lat. To one właśnie wpadły w oko chłopakom, którzy wybrali się by znaleźć sobie nowe "zabawki". Zostały więc przez nich kupione.
Jak ich losy się potoczą? I co się stanie, jeśli bracia zakochają się w swoich zabawkach? Czy dziewczęta odwzajemnią ich uczucia?...
1. Oczywiście przestrzegamy ogólnego regulaminu forum.
2. Jeśli się zgłaszasz to pisz do końca, ponieważ są tu tylko cztery postacie, i każda z nich jest bardzo ważna.
3. Wygląd A&M.
1.1 dziewczyna (kupiona przez 2.1) ~ Victoriaxbell jako Victoria Bell
1.2 dziewczyna (kupiona przez 2.2) ~ Alyssa jako Julia Lewis
2.1 chłopak ~ Mizume jako Minoru Hatake
2.2 chłopak ~ Yoshiko jako Yamato Hatake
Ps.: Czasy są nasze, po prostu akcja dzieje się w jakimś teraźniejszym królestwie. Dziewczyny mają 16 lat, chłopacy 17-19.
|Imię i nazwisko|
Victoria Bell
|Ksywki|
Vicki, Vic, Tori
|Wiek|
16
|Data urodzenia|
30.03.
|Orientacja|
Hetero
|Wzrost|
168 cm
|Kolor oczu|
Szare
|Kolor włosów|
Nietypowo, od urodzenia mam biało-szare włosy
|Charakter|
Jestem pogodną szesnastolatką uważaną za bardzo pewną siebie, ale sama tak o sobie nie myślę, i raczej.. taka nie jestem. Bardzo szybko się zaprzyjaźniam, lecz także bardzo szybko można wyprowadzić mnie z równowagi, niektórzy już się o tym przekonali.. Lubię zawierać nowe przyjaźnie, lecz nie każdego polubię. Posiadam naprawdę duże poczucie humoru, często śmieję się z rzeczy, w których nikt inny nie widzi nic śmiesznego, dlatego dość często uważa się mnie za dziwną lecz mnie to nie obchodzi. Jednak wątpię żebym była taka wesoła i przyjemna wobec kogoś kto by mnie kupił..
|Ciekawostki|
*mam arachnofobie, na samą myśl o pająkach mam dreszcze!
*kocham patrzeć w gwiazdy
*mój ulubiony kolor to miętowy
*moi rodzice po prostu mnie tu oddali ponieważ chcieli mieć syna, a ja nie spełniałam ich warunków..
|Wygląd|
Ostatnio zmieniony przez victoriaxbell (21-07-2013 o 21h01)
"I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know.
How dreary to be somebody! How public, like a frog. To tell your name the livelong day. To an admiring bog!" ~ Emily Dickinson