Nabór nieograniczony!!!
Wstępnie
Pewien bogaty, podeszłym już wieku, właściciel wielkiej korporacji znanej na całym świecie postanowił otworzyć prywatne liceum dla uczniów z ważnych lub bogatych rodzin z całego świata. Oplata za naukę dziecka w tej szkole była niewyobrażalnie wielka wiec biedniejsze stany nie miały co liczyć na posłanie swoich pociech do tego "raju". Mężczyzna bowiem miał manię wyższości, ludzi biednych uważał za niepotrzebne robale i tępił je. Do liceum ściągnął najlepszych nauczycieli z kraju i świata, dzięki temu szkoła zapisała się na listę jako jedna z najwyższym poziomem kształcenia. Na swoim koncie ma już najlepszych w świecie lekarzy, prawników, sędziów, przedsiębiorców, nauczycieli czy też polityków. Bogacz w końcu zmarł a cały majątek przejął jego 40 letni syn, na swoim koncie miał tyle pieniędzy ze był już ustawiony do końca życia a i tak zostało by tyle by załatać dziurę budżetową państwa aż z nadwyżką. Nie należał do ludzi chciwych i bezlitosnych. Sprzedał korporację którą dostał w spadku i stał się dyrektorem szkoły. Postanowił otworzyć szkołę również dla ludzi biednych, za wysokie wyniki w nauce przygotował specjalne dofinansowania i stypendia. Jednak uczniowie z sekcji "królewskiej" oburzyli się na tę nowinę że muszą chodzić z biedotą do jednej klasy. Dyrektor wpadł na pomysł stworzył dwie sekcje - "Królewską" dla dzieci bogatych z białymi mundurkami oraz sekcję "A" dla rodzin z dofinansowaniem z czarnymi mundurkami. Obydwie sekcje zajęcia miały w osobnych budynkach, lecz dyrektor nie wyraził zgody na podział internatów. W jego intencji leżała również szkoła tolerancji i rozumienia jednak znalazły się osoby w " wyższych sferach ", które nigdy nie pogodziły się z tą decyzją i postanowili tępić osoby z niższych półek. Jak potoczą się losy wszystkich rodzin....tego nie wie nikt...
O co mi biega?
W tym opowiadaniu szczególnie chciałam nastawić się na historię typowo romantyczną. Po między postaciami ( nie ważne jakimi, możecie wykazać się pomysłowością i stworzyć waszą wymarzoną postać np: uczeń, nauczyciel, ogrodnik, woźny, dozorca tu nie ma barier jeśli chodzi o postacie.....byle dużo MIŁOŚCI ) , rodzą się silne więzi i nierozerwalne uczucia. Wcielamy się, jak już wcześniej wspomniałam w swoje wyprawione postacie i udowadniamy, że każdy z nas ma romantyczną duszę.
Regulamin
1. Przestrzegamy ogólnego regulaminu forum.
2. Wygląd M&A.
3. Przekleństwa są zakazane, nawet cenzurowane gwiazdkami bądź symbolami
4. Zgłaszasz się? To pisz do końca ! /libs/php/pun/views/smilies/smile
5. Klepiesz postać? Czekam na kartę postaci 48h w innym przypadku nie będziesz miał swojej postaci.
6. Sceny +18 przenosimy na Pv.
7. Proszę o dziennie dodanie maksymalnie 10 postów.
8. RPG rozpoczynam ja lub osoba do tego wyznaczona.
9. Dłuższe nieobecności usprawiedliwiamy.
10. Odchodzisz? To znajdź osobę, która cię zastąpi lub wymyśl przyczynę zniknięcia postaci
11. Prosiłabym aby dodawane posty miały przynajmniej 5 dobrze rozbudowanych zdań.
12. Cisza nocna zaczyna się u nas o 00:00 a kończy o 9:00
Karta postaci
Na pewno sami ułożycie świetne karty, przecież umiecie
(ale przy karcie prosiła bym aby przy uczniu dopisać rok na którym się znajduje, nasze liceum jest wyjątkowo 4 letnie )
Mała broszura Liceum Wisdom
Szkoła oferuje cztery internaty, pięć siłowni, trzy sale gimnastyczne, bibliotekę zawierającą również najcenniejsze zbiory literackie z całego świata, stajnie, dwa baseny, ogromny park dla rozluźnienia uczniów gdzie można nająć łódź i rozkoszować się promieniami słońca, dwie stołówki dla różnych sekcji, amfiteatr oraz przeróżne koła zainteresowań. Formularz z kołem zainteresowań prosimy składać w sekretariacie pierwszego dnia szkoły, to dla naszego ułatwienia przy ich tworzeniu oraz przydziale opiekunów.
.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Satsuoki (17-07-2013 o 23h12)